Szijasztok, Jó reggelt!
Csajok, tegnap egész nap nem tudtam belépni a bebenetre, délre már elvonási tüneteim voltak, Szilvit fel is hítam, hogy "MOST AKKOR MIIII VAN????"
Tegnap kidolgoztam a belemet is, reggel ovi, utána megetettem a csajokat és negyed 9-kor már a kertben szenvedtem a gyepszellőztetőve!11:30-kor sírva jöttem be és hívtam a telefonon a férjemet, hogy nem tudom befejezni, ebéd nincs készen, lassan indulni kell Bubuért és délutántól esőt mondanak!
Aztán összeszedtem magam, egy gyorsa borsófőzi, elmentünk oviba és ebéd után ki e kertbe! Be fejeztem a fűfésülgetést és 3 hatalmas kukazsáknyi szmötyit szedtem össze.Aztán még kiszórtam a gyeptrágyát, elondítottam a locsólót és már 15h óra
volt!Leraktam aludni a csimókat, anyósom 16h-ra ígérte, hogy átjön, én meg vigyem sógórnőmet usziba!
Gondolhatjátok mennyi erőm, kedvem volt hozzá!
30 percig mozdulatlanul feküdtem az ágyban, majd rendbehoztam magam, bepakoltam és addigra itt is volt anyósom!
17:15-kor csobbantunk, 2km-t úsztam 1 óra alatt, után majd egy órát szaunáztunk(na ezt annyira neeeeeeeeeem kivántam
) és szoli, végül este negyed 9-re értem haza!
Andika képzeld, sógórnőm annyira erőszakos volt, mondtam neki, hogy azért igyekezzünk, de nem hallgatott rám!Képzeld a rendes szauna után még visszament a gőzbe, a 90 fokos szaunát én éppen csak bírtam, kértem ne öntsön rá vizet, erre jól meglocsolta, ki is kellett mennem!
A végén 20 percet ültem az öltözőben és vártam rá, pedig zuhanyoztam, hajatmostam, szárítottam, kencefice stb....
Olyan rossz volt a tudat, hogy Apika már itthon van a gyerekekkel én meg Battán ülök az öltözőben!
Mondtam, hogy oké, ő bírja ezt, de én hajnal óta talpon vagyok és még este 22h-ig biztosan, és másnap megint hajnalban kelek!
Így is lett, rájöttem holnap nincs nyitva semmi és el kell mennünk Tescoba. Bekanyarodtunk az ovi elé, de ránéztem a fiamra és eldöntöttem jobb neki ha itthon van, így 3 gyerekkel mentem!
Ami röhejes volt, hogy fél 9 felé, bevásárlás végeztével bekanyarodtunk anyósomhoz, mert vettem neki kávét. Becsöngettem és kijött kócosan, álmosan, hálóingben és köntösben, sógórnőm meg még aludt!
na ez az!!!!
De ilyenkor büszke vagyok magamra, mert mert én frissen, üdén, sminkelve, bevásárolva 3 gyerekkel áltam vele szembe!
Hűűűű akkor én ne rinyáljak a súlyom miatt, én 36-os ruhákat hordok!
Lini! Én se sterilizáltam semmit!Nekem Avent fejőm volt és hozzá sterilizáló!A cumikat azzal, de nem vittem túlzásba!
Játékot tutira nem!
Szilviiiiiiiiiiii! Ugye megyünk szombaton usziba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jóóóó a szolija!
Mimi! Hááát én sajnos ilyen (Or)sika-mika vagyok!
Viszont hogy megnyugtassalak utálok főzni!
Hétvégén szeretek csak mikor Apa itthon van!Hétköznap Apa bent eszik a cégnél, van jó éttermük, Bubu is oviban eszik és itt maradok a válógatós csajokkal!
Álatlában minden borítok ki!
Van egy két joker kaja amit Fruzsi is megeszik(minden ami cukros és prézlis és gombóc vagy dereje!
) Na de én ezeket nem szeretem!
Most azt találtam ki, hogy jövőre ha elmegy Fruzsi is oviba, tutira rendelni fogok, mert Bogival kettőnkenek simán elég egy adag!
Meg nem kell ez a folytonos agyalás, hogy mit főzzek!
Nekem is Tenna hálós bugyim volt, mert az ki lehetett mosni, vagy eldobni, de amúgy nem sokmindenbe fér bele ez a hülye nagy betét!A tangáimba biztosan nem!
Nina-Ricsi! Csúúúúúúúúúúúcs!
Volt egy ismerősöm nekik két Skótjuhászuk volt és őket Rock és Roll volt!
Szerencsére nem betegek (még) a lányok, de köhögnek!
Most kapják a lándzsát utifű szirupot!
Dolli sajnálom a tesztet!
De majd jövő hónapban!
Most szépen szeded a bogyeszt és rendbejösz!
Mária, de jóóó, hogy ki tudtál mozdulni egy picit! nemsokára rohangálhatsz mindenfelé!
Na megyek nyomok egy kv-t magamba, hátha felélénkülök egy picit!
Apa gőzerővel dolgozni akar a 3 nap alatt, hogy legalább a vilanyszerelést befejezze! Utána jöhet a gipszkartonozás!
Puszika : Orsi