Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, majd én leszek az élő példa hogy sikerül fekvés nélkül :D

Esetleg egy dolog miatt nem ... az erőlködéstől. Már a punkció óta szenvedek a székrekedéstől. Valahogy nem megy, nem ment, de ma beleadtam apait anyait, mert már majd meghaltam. :? Mindig rámjött de mire kimentem elmúlt...

Bocs a téma miatt, de szerintetek ki erőlködhettem magamból egy 2 napos E.t.-t?

Egerecske drukkolok neked és mindenkinek! :D :D :D
doli

AAA. Bíztam benne, hogy ez a nem ide illő székrekedéses dolog még a másik oldal aljára fér... Most így napokig ez lesz fent :shock: Bocsi érte...

Még egy dolog. Vettem egy hete két kosztümöt, most mindkettő szét akar szakadni rajtam. Nem értem, pedig egy számmal nagyobb is.. Olyan vagyok mint egy felfúvódott hólyag..
Reggel pedig fel kell vegyem az egyiket!

Azért sajnálom, mert nem a terhesség miatt vagyok felfújt. A sok evés két napi pihi és gondolom a gyógyszerek.

De majd egy hónap múlva már úgyis az ikrekre fogom :lol:
doli

Sziasztok! :P

Vagyok ám, de főként olvasóban :wink: -drukkolóban!!! :D

Nagyon szurkolok minden akcióban lévőnek!!!!!++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálunk jövő héten AFP, 4-es teszt, házidoki, és megígérem, nem szakadok meg a melótól, de az időmet lefoglalja :?

Doli,
no para :wink: - de azért ne erőlködj! Próbálj sok rostosat és gyümit, meg joghurt-féléket enni!!!

pusszancs!

tillidian

Doli!!! Aszalt szilva(lé)!!!!!!!!!
Ha lehet, tényleg ne erőlködj, bár ettől sztem nem hagynak ott a babák. (Ja, Nyulasz is példa a pihi nélküli sikerre!) Természetes, hogy fel vagy fújódva, kicsit túlstimulálódunk ilyenkor mindannyian. :? És ez a nagy pocak már így is marad kb 8.5 hónapig! Úgyhogy a kosztümöket elfelejtheted egy időre!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi rana, tilidian. Igyekeztem úgy enni ahogy kell. Szerintem még a hét közepén a sok banánturmix tett be.. Na mindegy, remélem nem ártottam... majd pár nap múlva kiderül. Szilvalekvár sem használt :(

Amúgy s a kosztümöket sajnálom, hogy már most kihíztam :oops: Remélem reggelre laposabb leszek, lehet mégegyszer megpróbálom. :D Persze ha nem szorít fel is veszem :lol:

Na, holnaptól, csak esténként bekukk, meg hétvégén :) Mindenki vigyázzon magára nagyon ..és ne erőlködjön.. holnaptól én sem fogok. :?
doli

Banánturmix:
1. nap: :D :D :D
2. nap: :D :D
3. nap: :)
4. nap: :?
5. nap: :(
6. nap: :twisted: :twisted: :twisted:

Amúgy anno Mackóval sem feküdtem. Szombaton volt a beülti és hétfőn mentem dolgozni. Nem tudom, hogy bírtam ki azt a két hetet és pláne most hogy fogom? :shock: :roll:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Jó reggelt. Kíváncsiságból mértem reggel a hőmet...hát majdnem kihültem :? 36.2 Nem valami jó. Ma kezdtem. Amúgy nem értem, mert én alap 37 körül szoktam lenni.
Egerecske! A banánturmix valóban így van :( Pedig imádom, de megkínlaszt.
Rana! Felvettem a kosztümöt :D De azért tettem el tűt cérnát, ha valahol megdná magát :lol:
Na mentem melózni. Mindenkinek ++++++++++++++++++
doli

Szép jó reggelt!

doli
Hát ez nagyon furi hő.Nem rossz az a lázmérő?Vagy beágyazódási hatalmas hőleesés? :) Én is fel voltam puffadva minden lombik után...ez ilyen. :) De reméljük ez a puffadás még vagy 8 hónapig megmarad! :D
Székrekedésre Kaukázusi kefír.

Hát és összesen 5 inszemmel, 3 lombikkal a hátam mögött egy olyan hónapban lettem babás, ahol tuti nem vigyáztam.Volt abban sztem torna is pé után meg kex is. Aztán amikor meg kiderült, onnantól semmi...bár a kekszet szépen lassan csempészgetjük visszafelé az életünkbe. :oops: Kaális doki szerint mehet, védőnő várna a 12. hétig. Én meg az érzéseim után megyek...az orgazmustól tuti semmi gond, a behatolást meg csak módjával egyenlőre. :oops:
Utrot kell ma íratnom valahol...

Rana
Jók ezek a képek! :D 2D-s is van?Csak a teljesség igénye miatt. :lol:

Pusz mindenkinek!

Kép
vizkriszisback

Doli!
Nyulasz sem feküdt és látod! Drukkkk+++++++++++++++++3

Rana!
gyönyörűek a babáid!!!!

Hoztam pocakfotót:
Kép

KépKép
zsófikukac

sziasztok!

Doli! Egerecske!
drukkhegyek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Sziasztok!

Most hívtam a Kaálit. Még mind az 5 embrikénk osztódik, de 1-2 már belassult. Holnap 12-re kell menni transzferre. Drukkoljatok, hogy minden okés legyen holnapig!

Doli, Egerecske!
++++++++++++++++++++

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok! Hú, de jó sokat írtatok, olvasok vissza már egy ideje :D

Doli, Egerecske én is nagoyn drukkolok Nektek és a kis bébikéknek! Bumi, nagyon szép az 5 embrike, drukk a transzferhez!

Székrekedés a progeszterontól is lehet, nem? legalábbis nekem az utrótól nagyon az volt :oops: Búzakorpa joghurtba keverve? Esetleg még az is beválhat..

Látom, még az övterelőről beszélgettetek, én anno a kisfiammal a Minimanóból kölcsönöztem, ha érdekel valakit. Hat ezer forint a letét, amit a visszvitel után levásárolhatsz (amúgy is jó kis bolt, szerintem), szóval maga a kölcsönzés ingyenes. http://www.minimano.hu/kolcsonzes/11/ma ... erelo.html

Dezsina, mindjárt itt a 30-a! drukk!

Puszedli: Mi az a sóoldatos méhüregfeltöltés? :oops:
bébike4

Bumi!
megagigadrukkok holnapra!!!!! :D :wink: Remélem a pár "belassult" embrikéd is behozza a lemaradást és mehetnek a sítáborba :D

Zsófi!
nagyon csini pocid van! :D sárgulok újra :!: :wink:
dezsina

Bébike!

köszi! már nagyon várom!!!
neked vérzés már elmúlt? Lélekben fel vagy már készülve az inszemre?
dezsina

Doli, másoknál olvastam, hogy a magneB6-tól hasmenésük volt. Próbáld ki!

Lánykák, ma is drukkolok nagyon!++++++++++++++++++++++

Kukackám, szép kis poci! :lol:

skrisz72

Szeptemberben kezdődik a kistestvér-projekt a győri kaáliban nálunk is. Jövök most már sűrűbben olvasni - voltunk fenn konzultáción, olyanokat mondtak, mintha sosem jártam volna még ott. ideje felzárkóznunk nekünk is. Kép

Kép

Kép
julika79

Julika, akkor nektek is nagy hajrá!!!! Tündér ez a kicsi lány! :D

skrisz72

Doli!

NEM SZABAD ERŐLKÖDNI EGÉSZ terhesség alatt!!!!!!
én a 20. hét után is bevéreztem.és akkor is mondták.nem szabad tüsszenteni,köhögni.lágyítani kell aq székletet.szó szerint ezt mondták,

mabe!
készülődés.
hál istennek rokonoktól elég sok mindent kapunk.mivel egy szobás a kecónk,nagyon még nem rendezgetünk. a sarokülőt akartam mostanában elvitetni,de most a fél éjjel már csak azon tudok aludni,mert jó kemény.egyenlőre még marad.azért mindig vásárolgatunk ezt azt már. :lol:
a párom most csinál egy előszobaszekrényt,hogy elférjünk!!!!!

Kép

Dobok egy táblát. Sok minden hiányzik belőle, aki gondolja, írjon, javítom:

Kép

skrisz72

Skrisz!

Köszi, hogy beraktál a táblicskuba. Volt 3 inszemünk a lombikok előtt. És az ok: astenozoospermia.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!
Szép hetet mindenkinek!

Skrisz, gratula az újabb betöltött héthez! :D Köszi a táblát, jó ég, én vagyok a korelnök... :(

Dezsi, már csak három nap... :wink: (Bocs, ha már volt róla szó, de hogyhogy neked eddig még nem volt hisztero?)

Bumi, nagyon drukkolok, rendben lesz a dolog!
:!:
Doli, drukkok ezerrel! :!:

Zsófi, nagyon csini vagy, még alig híztál valamit! :D

Till, gratula a 16. héthez! :D

Julika, édes ez a kislány!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Bumi, ki a dokid és melyik intézetben?

Egerecske, ne aggódj, Estike a korelnök, csak ő már a másik táblában van. :wink:

skrisz72

Skrisz!
köszi a táblát! nekem nagyon tuti és korrekt :D

Egerecske!
ugye? most mond meg :twisted: :!: a doki nem forszírozta, azt mondta, hogy nálam nem valószínű, hogy kell. magamtól megyek most is... mert nem tudok belenyugodni, hogy egyikünknek sincs semmi baja, és mégis nincs semmi eredmény (mármint pozitiv)

Julika!
jaj de jó!!! hajrá összel!!! :wink:
dezsina

Skrisz!
vagyis légyszi suvaszd még be nekem a 4 lombik elé, hogy 6 inszem. hagy teljen a rubrika :D (ha lehet :oops: )
dezsina

Skrisz!
Debreceni Kaáli, és Dr. Tándor.
Köszi!

Bumi

bumi1979

Sziasztok!

Dezsinám,visszaszámlálás :D
Doli,esetleg glicerines kúp...nem tudom milyen lehet,de nekem ezt mondták...persze én az ellenkezőjével szenvedtem,főleg az elején,azóta normalizálódott.Babaragacsok mennek! :wink:
Katavirág,Egerecske nektek is+++++++++++++++++
Bumi,hajrá transzfer!
Julika,micsoda fotó a kiscsajról :D ...kerülne a kezem közé,úgy megzabálnám :D hajrá kistesó :wink:
Rana,helyesek a Kiscicáid :D Lábuk közé nem néztetek?
Kukackám,te hol rejtegeted őket?Vagy púpos vagy,és ott? :lol:

Mi is voltunk ma uhun,rendben vannak,annyira rúgkapáltak,főleg Balázs,érdekes volt látni a kivetítőn,és közben meg érezni is :D Szegény Nonónak nem sok helyet hagy,és még őt is rugdosta végig...aztán Nonó visszarúgott :lol: Viccesek voltak,és nagyon aktívak,a szonográfus hölgy is jókat derült rajtuk.
Képet kértünk,de olyan kórházi,elég gáz,de azért felteszem majd.
Vendég

Ó, köszönöm a kedves fogadtatást , és a dicséreteket.

Krisz - köszönöm, hogy betettél a táblázatba. Így sokkal izgalmasabb.

Figyeljetek - azt mondták győrben, hogy apát is újravizsgálják. ez a protokoll? nem emlékszünk ilyenekre, bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek. azt hiszem Janka előtt nem volt ilyen, de aztán lehet, hogy igen, csak a várandósság alatti és utáni hormonok apa fejét is elhomályosították. :oops:

Kép

Kép
julika79

Kép
Vendég

Nyulaszom!
igen!!! :D karate-party :D :D nagyon örülök, hogy minden rendben!!!! :D :D
dezsina

Most nézem csak :oops:

Janka baba Isten éltessen az első szülinapodon!!! :D
Vendég

Doli
Én nem feküdtem... és keksz is volt :wink:

Zsófi
Szép a pocakod :lol:
Ezen nem is látszik, hogy 2 lakója van :wink:

Julika
Gyönyörű az a Janka lány :lol: :lol: :lol: :lol:
Boldog szülinapot neki!

Lola
Köhögni, tüsszenteni se szabad? :roll: :roll: :roll: :roll:
Pedig én akkorákat tudok tüsszenteni... főleg, hogy most előjött az allergiám...

Nyulasz
Édesek lehettek :wink:
Képen melyik gyerök van?
Vendég

Mabe,Ő Balázs.
Nonóról olyan rossz képet adtak,de a teljesség kedvéért itt a kiscsaj:
Kép
Vendég

köszönjük Janka jókívánságait, de március 23-án volt nekünk a szülinapunk. csak még a vonalzót nem javítottam. :shock: de tényleg nagggggggggyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Julika :lol: Sűrűbben kéne írni nekünk :wink:
Vendég

Nyulasz, Balázska nagyon szép!!!!

Táblát javítottam, még várok a többiekre, hátha írnak, és akkor felteszem megint.

skrisz72

Egerecske, banánturmixos "táblázat" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz, hát Noémiből tényleg nem látszik túl sok! Viszont szép pokrócotok van! :lol:
Szonográfus néni azt mondta, hogy B baba 60%, hogy fiú! :wink: De azt is mondta, hogy erre térjünk majd vissza pár hét múlva. :lol:

Julika, Janka cuki! :wink:

Lola, én pont beágyazódás után voltam megfázva, és akkorákat tüsszentettem, mint egy ház, minden félórában! Azóta meg egyfolytában szárazon köhögök elég csúnyán, de babák jól viselik! :wink: Azért aggódtam én is, és megnéztem a neten. Azt találtam, hogy nem árt nekik.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na,az ikresbe már úgyis feltettem,ezen ne múljon,és hááát,remélem Nonó nem látja meg sosem ezt a képet magáról,de segítek,hogy mit kell látni :oops: :lol: :
Kép Kép

Pokróc :lol:

Legközelebb talán tutibbra megmondják a nemüket...van kívánságotok?Azon kívül,hogy egészségesek legyenek?
Vendég

Á, így már látom!!! :D Benned meg egy festőzseni veszett el!! :lol: Különösen a szempillák művészi ábrázolása tetszik! :wink: :wink: :wink:
A kívánságunk látszik az első vonalzómon! :wink: :wink: :wink: De nem akarunk telhetetlenek lenni tényleg. Már akkor is teljesül minden vágyunk, ha két egészséges baba születik meg. Akármilyen neműek lesznek is, imádni fogjuk őket!!!!!!! :D De ez természetes.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hihi,ezzel a painttel nagyon nehéz ám rajzolni :lol:
Na értem én,hogy legyenek egészségesek,meg ti is annyira szerettetek volna ikreket,emlékszem a csalódottságodra az első uhu után,innentől már csak fokozni lehet a boldogságot. :D
Vendég

Tényleg nem is akarunk a nemükről álmodozni. Ha szóba jön a dolog (mert azért beszéltünk erről már, persze), gyorsan lezárjuk a témát. Nap mint nap azon fohászkodunk, hogy TÉNYLEG minden rendben legyen velük, és makkegészséges, szép babák legyenek!! De ezzel azt hiszem, ITT mindannyian így vagyunk. :D :D :D
Valamelyik fórumon olvastam, hogy egy csaj totál maga alatt volt, mert fiút akart és kiderült, hogy a baba lány, vagy fordítva, már nem emlékszem (persze spontán baba volt), és az abortuszt (!) fontolgatta. :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép jó reggelt!

Rana
Mi tényleg úgy vagyunk vele, hogy mindkettő fantasztikus lesz. :D Az egyik ezért a másik azért.Mondtam is apának, ha fiú lesz, majd mindent megtaníthat vele ami olyan férfias ha meg lány, akkor az biztos szerelmes lesz belé és rajta fog csünggni. :lol:

Nyulasz
Hát ez jó, hogy reméled nem fogja látni magáról ezt a képet a babó. :lol:

Julika
Janka baba nagyon édi. :D

Én megvagyok...kicsit álmosan...lehet vissza kellene még bújni. :D

Kép
vizkriszisback

Rana, tényleg az a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek!!

Nyulaszom, :lol: :lol: :lol: te festőzseni! :wink:

Egerecske, Doli, Bumi, ++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok!

Skrisz, nagyon köszi, hogy beraktál a táblázatba! 30 éves vagyok amúgy, a többi stimmel, köszi!! :lol:

Doli, tényleg, glicerines kúp! A kisfiamnál mindig bevált :)

Nyulasz, annyira édesek a képek, és nagyon jópofa, ahogy berajzoltad, bevallom én tényleg nem vettem ki, hogy hol a pofikája :D

Dezsi, már holnapután meglesz a hisztero! Benn kell maradnod egy éjszakát Neked is, ugye?
bébike4

Sziasztok es bocsanat a berontasert csak erdekelne par dolog amit en meg nem tudok mert halvany kohintesem nincs a lombikhoz :oops:

Szoval a tortenet roviden annyi,hogy lehetseges,hogy nekem is lombikra kerul a sor a kovi ciklusban mar ha az FSH-em lejjebb ohajt menni mert egyenlore ngyon magas es azt mondtak addig nem stimuznak :( bar a doki ugyanugy az abban a honapban ero petivel megcsinalja a lombikot ha kerjuk de igerni semit nem tud :?

Masfel eve vettek eszre ezt a magas FSH hormont de akkor nem volt ennyire nyilvanvalo,hogy mirol is szol ez :roll: Akkoriban 17-20korul mozgott viszont tavaly aprilisra lement 14-re aztan juliusra 11re aztan pedig osszel 9!volt :roll: ugyhogy en teljes nyugalommal mentem az e havi hormon kep keszitesre es hogy majd utana esetleg tovabblepunk :? de mivel ilyen rossz 24.1-es eredmenyem jott ki szinte sokkot kaptam aztan pedig hidegzuhanykent ert,hogy oruljek ha egyaltalan lesz petim es lombikra kerulhet a sor :roll:

Szoval a 3.cn-es eredmenyeim:
LH 9.5
FSH 24.1
E2 97.5
PRL 19.32
TSH 2.97
T3 3.06
T4 1.20

10cn-es eredmeny:
LH 9.2
E2 525.3
PGN 0.41

Na es persze van egy 18mm-es tuszom ami tegnap vgy ma ert 8) Persze a bal oldalon ami nem epp a legjobban atjarhato oldalam de legalabb ott van es bizom benne :)

Szoval a kerdesem ha esetleg volt valaki hasonlo cipoben magas FSH vgy ilyenmiben jartas mennyi a hatarertek amig tuti ala kell
menjek mert addig nincs stimu :?: Nekem a doki 10ala akar menni az ertekeket ismerem de gondolom azert van a dokikban egy hatar hogy ok eddig meg igen stimulalok de ez az ertek utan mar nem :?
Koszonom,hogy elolvastatok es ha valaki ir azt is megkoszonom :wink:

Kismamiknak tovabbi szep varandossagot :)
Lombik elott ill. allatt levoknek pedig sok sikert Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Sajnálom a magas FSH-t. :cry: De azért az tök jó, hogy van spontán petikéd! :D Itt a fórumon Annmarinak volt hasonló problémája, és úgy tudom, neki szednie kellett valami gyógyszert (fogigátlót talán??), hogy lejjebb menjen az FSH-ja. Keresd meg a hsz-ait ezen a fórumon (bár már elég rég nem írt ide, de hátha most olvassa is, amit írtál), és keresd meg pü-ben. Ha nem sikerül, akkor priviben megadom az emailcímét, talán nem haragszik meg érte és segíteni is tud neked.
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de neki azt mondta a dokija (Debreceni Kaáli, TZ), hogy talán 13 vagy 14 alá kell menni az FSH-jának, hogy kezdeni tudják a lombikot. De szintén ritkán :twisted: ír mostanában ide Tillidian, neki is elég magas volt ez az értéke (talán 15 a lombik előtti ciklusában?), és most kismama!!!! :D Szal fel a fejjel!
Ja, neked is mondom, hogy érdemes megnézetned a terheléses inzulinodat, mert ha NETÁN magas egy kicsit, akkor kaphatsz rá metformint, ami úgy tudom, az FSH-t is lejjebb viheti (de csak arra nem írják fel, csak PCOS-re és IR-ra)
A pajzsmirigy hormonjaid tök jók! :D
Remélem segítettem picit, majd a csajok is bizti tudnak vmi okosat tanácsolni!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bébike :D jól vagy?Volt végül spontánkodás?
Bridget,hű,nem semmi FSH...nem lehet,hogy elmérték?Az is fura,hogy régen magas volt,aztán lejjebb ment,mert én úgy tudom,hogy valamennyit ugyan változhat,de ez inkább felfelé szokott a kor előrehaladtával.Nekem 10.5-ös volt,elég nehezen tudtak stimuzni,lóadag hormontól is csak max 4 petike lett...nekem nem mondtak felső határt,amikor már nem stimuznak,de az 5.lombik után felvetették a donorpetesejt lehetőségét...aztán 6.-ra megtapadt mind a három.Nem tudom néztetek-e már IR-t,mert ha ott gond van,akkor adnak metformint,ami többek szerint pozitív irányba befolyásolja az FSH-t.
Nem olcsók a hormonkezelések gyógyszerei,bár van olcsóbb alternatíva is,én mindenképp megpróbálnék egy stimut,nincs mire várni,mert az idő nem nekünk dolgozik.És az is jó,hogy van spontán peteérésed :D

Bumi,Doli,Egerecske,Katavirág és Monyó +++++++++++++++++
Vendég

Rana,ez egyszerre ment :lol:
Vendég

Rana
Igen Annamari mar ramtalalt egy masik topikban es azota tartjuk a kapcsit :wink: Koszonom a sok infot 8) Az en dokim sajna kikototte 10ala kell menni :twisted: aztan mikor kerdeztem de megis mennyi a max amivel indit nem akart fogadkozasokba kezdeni :roll: ugyhogy lehet o is 14-el megprobalja sosem tudni csak erdeklodom hatha tobb ful tobbet hal tudod :wink:

Terheleses inzulint hogy neznek :roll: Bar ha azom lene akkor petim se lenne nem :roll: vgy rosszul emlexem hogy a sok cukortol nem erik meg a peti jol vgy ilyesmi :? Gondolom ha gyanu allna fent mar kivizsgaltak volna de azert ha elmondod hogy kell kerni megprobalkozom vele jovo honapban ha nem megy a lombik :roll: vgy azt barmikor lehet a ciklusban csinalni :?: :idea:

Gratula az ikrekhez :)

Nyulasz
Hat nem hinnem,hogy elmertek :roll: en sem ertem,hogy tud ennyit ingadozni mert azt tudom minden honapban mas eredmeny jon ki de ennyi ingas es le-fel :twisted: "csodaszereket" szedtem anno es akupunkturara is jartam :roll: talan az vitte le ez nyar elott volt :roll: Ne is mond a donor fogalmatol is egyenlore kiraz a hideg :x

Homerozom is es Lh tesztezem minden honapban es van pe-m :!: bar a doki ezt megkerdojelezte :roll: viszont a tegnapi uhu nekem adott igazat :wink:

Amugy olvastam minkettotok sorsat az elejetol ugyhogy kepben vgyok am 8) Neked is gratula a babokhoz :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Koszonom szepen csajok meg kesobb majd visszanezek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nyulasz, tényleg egyszerre ment! :lol:

Bridget, ez nem igaz, hogy az IR akadályozza a peteérést (persze attól függ, milyen mértékű), és az sem, hogy gyanúja vagy tünete van mindig: Én vagyok rá az élő példa: nekem szabályos ciklusaim voltak (igaz, pici barnázással), nagyjából normál a súlyom, volt peteérésem, nulladik perces cukrom és inzulinom tökéletes. Mégis elmentem terheléses cukorra és inzulinra (nem tudom, te melyik országban élsz, én itt Meddőségi- Nőgyógyászati klinikán csináltattam, kerestem egy normális orvost, és azt mondtam, én ezt meg akarom nézetni. Erre ő beutalt oda.), és enyhe IR-em volt. Erre kaptam Meforalt, amit egészen a terhesség 13. hetéig kellett szednem. Most meg jobban oda kell figyelni a diétára. De ha jól emlékszem, Nyulasz te is a mostani sikeres lombikod előtt kezdted a metet, vagy nem??? Lejjebb ment tőle az FSH-d???
Amúgy az FSH-m volt már nekem is 13 körül (tavaly nyáron), aztán 9, most lombikkor meg 6 körül. Nem tudom, a met vitte-e le, vagy amúgy is változott volna-e, de nekem a dokim azt mondta, ez tényleg változhat ciklusról-ciklusra, épp, mint a TSH!!!! Sztem se foglalkozz még a donorral, látod sok mindenkinek sikerült magas FSH-val is. Ráadásul sztem legrosszabb esetben csináltathatsz egy spontán ciklusos lombikot, amikor a spontán érő petesejtedet termékenyítik és ültetik vissza. Ez is egy esély. És sztem se halogasd a dolgokat! Na írj majd még! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?