Sziasztok es bocsanat a berontasert csak erdekelne par dolog amit en meg nem tudok mert halvany kohintesem nincs a lombikhoz
Szoval a tortenet roviden annyi,hogy lehetseges,hogy nekem is lombikra kerul a sor a kovi ciklusban mar ha az FSH-em lejjebb ohajt menni mert egyenlore ngyon magas es azt mondtak addig nem stimuznak
bar a doki ugyanugy az abban a honapban ero petivel megcsinalja a lombikot ha kerjuk de igerni semit nem tud
Masfel eve vettek eszre ezt a magas FSH hormont de akkor nem volt ennyire nyilvanvalo,hogy mirol is szol ez
Akkoriban 17-20korul mozgott viszont tavaly aprilisra lement 14-re aztan juliusra 11re aztan pedig osszel 9!volt
ugyhogy en teljes nyugalommal mentem az e havi hormon kep keszitesre es hogy majd utana esetleg tovabblepunk
de mivel ilyen rossz 24.1-es eredmenyem jott ki szinte sokkot kaptam aztan pedig hidegzuhanykent ert,hogy oruljek ha egyaltalan lesz petim es lombikra kerulhet a sor
Szoval a 3.cn-es eredmenyeim:
LH 9.5
FSH 24.1
E2 97.5
PRL 19.32
TSH 2.97
T3 3.06
T4 1.20
10cn-es eredmeny:
LH 9.2
E2 525.3
PGN 0.41
Na es persze van egy 18mm-es tuszom ami tegnap vgy ma ert
Persze a bal oldalon ami nem epp a legjobban atjarhato oldalam de legalabb ott van es bizom benne
Szoval a kerdesem ha esetleg volt valaki hasonlo cipoben magas FSH vgy ilyenmiben jartas mennyi a hatarertek amig tuti ala kell
menjek mert addig nincs stimu
Nekem a doki 10ala akar menni az ertekeket ismerem de gondolom azert van a dokikban egy hatar hogy ok eddig meg igen stimulalok de ez az ertek utan mar nem
Koszonom,hogy elolvastatok es ha valaki ir azt is megkoszonom
Kismamiknak tovabbi szep varandossagot
Lombik elott ill. allatt levoknek pedig sok sikert