Momoska, nem akartalak lebuktatni, hogy más pasikat bámulsz annyira, hogy megfeledkezel magadról
(észrevett ám a férjem, csak ő nem tudta, amit te, ti. hogy nem azért nézed őt rendületlenül, mert viccesen áll az a kevéske haja). Szóval az történt, hogy csütörtökön anyu velünk volt egész délelőt, mert nekünk dolgunk volt, és hirtelen felindulásból rávettem a férjem, hogy kísérjük el az unokatesókhoz (csütrötökön anyu hozza el az oviból és a suliból tesóm gyerekeit). Így kötöttünk ki Zuglóban az Ilosvai játszón, ahol Momoskáék is ott voltak. Egyébként nekem sem túl jó az arcmemóriám, de én rutinosan nem Boriszt lestem volna, hanem Momoskát, de ő megelőzött – tudta, hogy jövök én is, mert látta Linát és a férjemet. Csak azért bámulta ennyire, mert nem állt össze a kép. Lina+én oké lett volna, de Gyuri bezavart az neuronok közötti kapcsolatokba.
Ja, Momoska, én 6 egyben átaludt órának is örülnék ám!!
Kora, tényleg nagyon kis hangulatos helyen voltatok, Levi kiélvezhette magát, bár ahogy olvasom, minden baba rákapott a bóklászós-világotfelfedezős-kintlevős létre!
Lina is már többször volt, hogy a neki készített kaja helyett az apja sült császárjára vagy tarjájára kapott rá, de nála ez még csak annnyit jelent, hogy megnyalogatja. Egyelőre ennek örülök, én nem bírom az ilyesmi kajákat, és csak titkon remélem, hogy Lina is inkább a lájtosabb cuccokat fogja szeretni.
Orsinak sok-sok erőt és kitartást! Jézusom, nem is gondoltam arra, hogy olyan szimpla műveletekhez is fel kell emelni a kicsiket, mint pelenkázás, etetés. Csak arra gondoltam, hogy már az is milyen nehéz, hogy az ember csak úgy örömében ne emelje föl! Na ebben a helyzetben dupla annyi kitartást!
Tina, akkor természetesen mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!
Tegnap Lina is 1,5 óránként kelt, pedig előtte már egy ideje csak 2-3x szopizott. Viszont ma azt vettem észre, hogy nemcsak alul van kint mindkét oldalon 1-1 kisörlő, hanem felül is, és szerintem a 4. oldalon is jön neki! Vagy a fogacskák áttörése viseli meg, vagy azt beszéltük csütörtökön Momoskával a játszón, hogy semmi köze a fogzáshoz, csak mi, szülők próbálunk mindig valami magyarázatot találni a magunk megnyugtatására.
Lina mostanában ráállt arra, hogy minden kis apró dolgot előszeretettel szemezget fel a földről, morzsolgatja csodálva, vagy éppen megeszi. A legutóbb olyan jót nevettem rajta, szopizott, majd a rajtam lévő anyajegyeket próbálta felszedegetni.
Engem már felismer a fényképen, elragadtatva ismételgeti, hogy mamamamamama, olyan édes és megható.
Meg az is irtó aranyos, ahogy megörül a saját árnyékának, mondja, hogy baba, integet, majd lehasal a földre és puszit ad az árnyékának.
Képzeljétek, pont ugyanakkor jött meg a menzeszem, mint 2 éve, vagyis ha most teherbe esnék, a kistesóval ugyanakkorra lennék kiírva, mint Linával!! Olyan jópofa!
16h30-ra dokihoz kell mennünk, és még mindig alszik…(3/4 2 óta, nem is értem
)