Új privát üzeneted érkezett!

Szia Niki,

Betegállományban a háziorvos tarthat, de folyamatosan kell neki vinni a nőgyógyász által írt javaslatot az állományban tartáshoz.
De simán ki kell hogy írjon.

Üdv, Noémi
nolyma

Szia Niki,

Betegállományban a háziorvos tarthat (lásd Noémi levele), a nőgyógyász által kiállított papír (legalább is nálunk és még jó néhány ismerősömnél) 1 hónapig jó, és havonta kell vinni újabb papírt. Szerintem erre kérdezz rá, mert szerintem ennek valamennyire egységesnek kell lennie. Egyébként én is júliusra (20)vagyok kiírva.
Zsebi
zsebi2004

Sziasztok!

Pár hete kezdtem csak el olvasni ezt a topikot és ez az első levelem amit irok. Én is a Szent Imrében fogok szülni, julius 13-ra vagyok kiirva az utolsó UH szerint (ez 1 héttel korábbi idöpont mint amit kiszámolt a dokim).A terhestornát én is csak ajánlani tudom, szinte már már várom ezt a "kis" mozgást! Kép Sajnos még az előadásokon nem voltam, de a jövö héttől kezdve szeretnék meghallgatni néhányat. Dr. Bardoczy Zsoltnál fogok szülni, abszulut meg vagyok elégedve Vele csak ajánlani tudom!Sok kismama ismerősőm nincs és az első babát várom, igy örülök, hogy legalább itt, ebben a topikban választ kaphatok a kérdéseimre és ha tudok én is szivesen segitek!

Mindenkinek szép napot kivánok!

Timi
_siva

Szia Timi,

Én pont most váltok orvost, a jelenlegi szabira megy júliusban, tanácstalan voltam, hogy kit is válasszak a sok jó orvos közül, de a dokim ismeri dr. Bardóczy-t és ő ajánlotta a figyelmembe, jövőhéten megyek hozzá és akkor kiderül, hogy nála szülök-e. Elképzelhető, hogy találkozunk, mivel az eredeti időpont nekem is július 20, de a vizsgálatok alapján elképzelhető, 1 héttel korábbi időpont.

Zsebi
zsebi2004

Zsebi,
ezek szerint mégsem a doktornőt választod?
Mi volt vele a baj.
Magánban is írhatsz...

Edit
Kép

Kép
reditke

TIMI!(Siva)

Nézz be hozzánk a 2004.nyári babák topikba,nagyon jó kis társaság gyűlt már össze.Vannak első babás,és második,harmadik picurkájukat váró anyukák is,úgyhogy ha kérdésed van,még segítséget is kapsz!Én is júliusra(5-re)várom a kisfiamat,ő már második baba,van már egy 2 és fél éves kislányom.Bálint Mihálynál fogok szülni,és Kecskeméti Vera a szülésznőm.
A GYERMEKEK,MAGZATOK KOR SZERINT TOPIKON BELÜL TALÁLSZ MEG MINKET!
puszi,NandaKép
nanda

Szia Edit,
Igazából el sem jutottam a doktornőig, mivel nem is gondoltam, hogy a dokim nem csak a saját kórházából tud ajánlani orvost, mivel meg vagyok vele elégedve és bízom benne, ezért megyek az általa ajánlott orvoshoz.

Zsebi
zsebi2004

Sziasztok!
Noémi, Zsebi
Hát errefelé máshogy van a táppénzes dolog.
Az orvosam adott egy nyilatkozatot, hogy ajánlja a betegállományba vételt.
Ezt elvittem a háziorvoshoz, aki 2 hétre Tpénzre vett, de megfázással, és hétfőn kiírt, vigyem tovább a papírom.
Pár helyre telefonálgattam, míg a védőnő megmondta, hogy a terhesgondozásba kell bejelntkeznem, de ott csak pénteken redel az orvos, így most addig várnom kell, és állítólag 2 hetente kell járni hozzá, nekem ált. nem jók a péntekek, remélem tudok vele egyezkedni.

De jó itthon, pihengetek, persze közben vizsgaidőszak van, tanulnom is kell, de teljesen más mintha dolgozni is kellene mennem.
Így nem fáj a hátam és a hasam. A tiétek szokott fájni, ha sokat mentek-sétáltok, mozogtok? Tegnap voltam kismamajógán, és jól megdolgoztattak, most éppen az izomlázamat heverem ki.
Akkor azt hiszem párotokkal fogok bent találkozni, (Nanda, Noémi, Zsebi, Timi)hisz hasonló időpontjaink vannak. Ti mit gondoltok ki lehet tartani a kiírási időpontra, vagy hamarabb, vagy később jön az a baby? (nyári kánikula)
Szoktatok előadásra járni? Ki hová valósi, hányadik babóját várja?

Nanda!
Mindkét e-mailed megérkezett, csak a vizsgák elnyomják az időmet.
A Topicba is majd megyek vissza, és sok pussz, holnap pótolok mindent.

pussz
Niki
nixi
Irország

Niki!
Nekem a Maya 12 nappal a kiírtnál született októberben.Nem tudom hogy ez a második babánál is így lesz-e?!de már nagyon akartam,hogy kibújjonKép

Pusz,Nanda
nanda

Sziasztok!
Ha csak egy halovány csik jelenik meg a teszten, az meg jelenthet terhesseget? 4-5 napja kesik csak, de meg sosem kesett eletemben...

KépKép
fibi

Fibi!
Ne aggódj! Ez jelenthet terhességet, de a biztonság kedvéért csináld meg 1-2 nappal később újra. Nekem 2 teszt negatív volt, pedig már késett. kb. a 8 napon megcsinált teszt lett pozitív.

Gyongyi

KépKép
Kép
moszmota

Szia Nanda!
A kiírtnál hamarabb jött a Maya?
Hát én is ezt hallom a kislányokról, ezért nem tudom mit csináljak a vizsgákkal.
Most küldtem neked 2 levelet.

Fibi.
Én is egyetértek a Gyönygivel, mert amikor orvoshoz mentem a kérdésemmel, ő is csak azt mondta 2 hét múlva biztos a dolog, jöjjek vissza egy Uh-ra.
De azért vettem mégegy tesztet, aztán 1 hét múlva mégegyet.
És hát 2 csíkos lett.
Te is vegyél mégegyet, és az már biztosabb állapotot mutat, de várjál még pár napot.

sziasztok
nixi
Irország

Sziasztok!
Mint olvasom itt a többség nyár közepére van kiírva,de esetleg akad valaki, aki májusi babát vár? Én máj. 20-ra vagyok kiírva.
Fibi!
Szerintem is várj pár napot és próbáld meg újra, lehetőleg reggel.
Barack
barack

Sziasztok!

Niki, köszönöm a telefonszámokat, de végül is Molnár Gabi szerencsére elvállalt.
Táppénz: a háziorvosodnak ki kell írnia terhesség 3. hónapjától ha kéred, de a nődokitól mindképpen kell havonta a papír neki. Ez nem orvos függő ez központilag így van. Tehát a nődokival kell megbeszélned.

Üdv, Nolyma
nolyma

Sziasztok!

Noéminak boldog névnapot!
A Molnár Gabit nem ismertem, de biztos ő is nagyon jó.
Én jövőhéten megyek a szülésznővel beszélgetni, addig még irok össze kérdéseket, hogy mire is vagyok kiváncsi.
Előadásra jön valaki kedden?
Hát ez az orvosos kiírással nem tudom mi van, a háziorvos azt mondja ő nem vehet táppénzre csak 2 hétre, és átadtak a helyi központi terhesgondozásba, holnap megyek oda. Akárkitől kérdeztem eddig mindenkit a háziorvosa írt ki a nődoki ajánlásával, hogy itt miért nem így csinálják?
A nődokitól már leadtam a paírt a házinak és így küldtek el.
Szió
NIKI
nixi
Irország

Szia Nixi,

Én megyek kedden előadásra,ezen a héten voltál? Elég érdekes volt, mivel egy apuka az előadás felénél megérdezte, hogy lesz-e arról szó amit meghirdettek. Kicsit kínos volt, aztán pár perc után felálltak és el is mentek.
Zsebi
zsebi2004

Szia Zsebi!

Én biztos megyek, mert 5-re a Verával, szülésznővel talizom, és utána gondoltam beugrok. Most miről volt szó?
Ha gondolod egy bemutatkozás eleéig, összefuthatnánk, ha megbeszlülünk valami jelet, fehérrózsa a hajban? (vicc)
Mikorra vagy kiírva Zsebi?
NIKI
nixi
Irország

Szia Niki,

Elvileg július 20-ra, de elhangzott már július 14-is. Ha minden rendben megy akkor elképzelhető, hogy a szülészeten is összefutunk, egyébként persze hogy jöhet a bemutatkozás.
Zsebi
zsebi2004

Szia Zsebi!
Akkor miben maradjunk, ha odaérek, hogy ismerhetlek majd fel?
Nixi
nixi
Irország

Sziasztok!

Bocs, hogy eddig nem irtam, de csak a munkahelyemen tudok internet közelébe jutni és az elmult hetem kicsit rázós volt.Szerencsére már nem sokáig dolgozom, május 14-ig vagyokKépVan egy csomo szabadságom (még tavalyról is) igy ugy döntöttem pihenni fogokKépTi meddig dolgoztok még?
Kapcsolódva a holnapi tornához és előadáshoz, én is mindenképp megyekKép A múlthét sajnos kimaradt, de holnap biztos, hogy megyek!!!

Nixi,

Te is a Kecskemétiné Verát választottad?Én is holnap találkozom Vele, csak sajnos 6h-ra kérte, hogy menjek.Ezzel az időponttal csak az a baj, hogy igy lecsúsznék az előadásról, de majd probálok egy kicsit későbbi időpontot kérni.

Nixi, Zsebi,

nem lenne gond ha én is csatlakoznék hozzátok holnap?Nagyon örülnék Nektek, ha találkoznánkKép Persze az is lehet, hogy már láttuk egymást futólag a tornán....
Holnap olvasom legközelebb a leveleiteket, igy ha lehetőség van rá, beszéljük meg kit miröl fogunk felismerni.

Vigyázzatok magatokra!

Timi
_siva

Sziasztok!

Timi.
Én is a Verát választottam, és én is holnap suli után megyek hozzá találkára, aztán meg az előadásra. Hát nehéz a találka vele is, mert mindig közbejöhet egy kismama, aki éppen anyuka akar lenni.
Persze hogy csatlakozhatsz, bár Zsebi nem adta még meg mirő ismerhető fel, én megadoma számomat, mert te már nem tudsz jelentkezni ma este, én meg holnap 7-kor megyek Pestre. 30-511-7753. Az időjárás változó, de szerintem én egy fehér-drappos hosszú kardigánban leszek és egy fehér lószörrel bevont Mexx táska lesz nálam, és a párom is ott lesz a környékemen, szőke magas, vékony, én meg terhes, félhosszú barna göndör hajú vagyok, és csak valaha vékony.
Tehát talira fel!!!
Holnapig vigyázz te is magadra, meg utána is.
Zsebi ha jössz jelentkezz, küldj sms-t hogy ismerhetünk rád.
Pussz
NIKI
Ui: Mivel csinálom a másoddiplomámat és utáltam a munkahelyem,én a héttől már itthon vagyok.
nixi
Irország

Sziasztok,

Bocsi de csak most kerültem gépközelbe, én is megyek holnap (és a tesóm is elkísér nagyon lelkes keresztmama), nagy valószínűséggel farmer kertésznadrág lesz rajtam, barna hajam van magas vagyok (178 cm) és akkora mint egy bálna........
Én már nem dolgozom 2 hete, elvileg májusig dolgoztam volna,de közbejött egy-két dolog és így inkább itthon maradtam.
Zsebi
zsebi2004

Sziasztok!

Bocs, hogy beleszólok a talimegbeszélésbe, de kérdezzetek utána, mert én a múlt héten amikor voltam tornázni, úgy rémlik azt mondta a gyógytornász, hogy vhova utazik és ezen a héten a torna elmarad! Az előadást persze ettől függetlenül rendben megtartják!
Eszter
cseszi

Sziasztok Kép

Én felhívtam a megadott kórházi telefont 464-8600/1323, ahol azt mondták, hogy tudtukkal lesz ma torna.
Azért, ha valakinek van más infója, légyszi írja ide, nehogy potyára menjek!
Köszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Én nem járok tornázni, de az előző előadás előtt mondták, hogy a mai torna elmarad.

Nolyma
nolyma

Köszi Nolyma és Cseszi, akkor nem megyek potyára oda.

Azért elég fura, hogy a kórház által kiadott információs anyagban megadott "tornás" telefonszámon nem tudnak róla.
Még jó, hogy van ez a fórum Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok Lányok!
Nixi: köszi a névnapot.
Kicsit rohanós az élet, nem nagyon volt időm írni, május végéig dolgozom, és még gyosan-gyorsan mindent el kell intézni. Kép
Én is megyek előadásra, fekete cucc+fehér blúz, zöld kendő+nagy pocak.
Ha ott nem futunk össze akkor majd itt.

Üdv, Noémi
nolyma

Sziasztok Kép

Volt valaki tegnap előadáson?
Milyen volt?
Én odamentem 6-ra, de annyira teltház volt, hogy nem maradtam ott.
Meséljetek érdemes-e meghallgatni máskor!
Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Szia Edit,

Szerintem nem vesztettél sokat, én nem sok újat hallottam, azok sem éppen a szüléssel kapcsolatos fontos tudnivalók voltak (pl. a férjek hozzanak papucsot és tiszta ruhát amibe átöltöznek, és elemózsiás csomagot maguknak), lehet, hogy ha máskor mész akkor még jobb is lesz, mivel nem a téma szakértői tartották az előadást, hanem egy doktornő ugrott be helyettük. Ha valaki tudja, hogy ki volt a doktornő (mivel elfelejtett bemutatkozni)az ossza meg velem, mert kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!

Zsebi
zsebi2004

Sziasztok!
Számomra sem sok újat nyújtott az előadás, mert pont előtte a szülésznőm mondta el ugyanezeket. Jövőhéti fájdalomcsillapítás nem nagyon érdekel, de utána lesz egy szülőszobás, majd egy szoptatás, ott hátha lesz valami érdekes, fontos, információ nekünk.

Timi, Zsebi, remélem a következő előadás után találkozunk.

sziasztok
NIKI
nixi
Irország

Sziasztok!

Mi most voltunk először a párommal, jót csücsültünk az asztalon. Nem gondoltam, hogy ennyien lesznek, következő alkalommal hamarabb megyek. Én még messze vagyok a szüléstől,( 27.hetes vagyok)de tényleg szinte csak olyan dolgokról esett szó amit bárhol elolvas az ember, én kíváncsi lettem volna több helyi információra, ha már egyszer ott fogok szülni. Az orvos azt hiszem dr. Rabóczky Marietta volt. A szülésznő nevét azt nem hallottam, de a dr-nő Katinak szólította.

still
still

Sziasztok!

Én is voltam az előadáson, nem tudom mi történt, hogy most ennyien voltak. A szülésznő Horváthné Kondor Katalin nekem szimpi volt, a dokinő elég fura stílusú és én is kíváncsi vagyok a nevére, illedelmesen „bemutatkozott”. Régi fórumos hozzászólásokból én is a Mariettára tippelnék. Jól letegezte a társaságot, nekem ez se tetszett, hogy ennyire laza.
Ami még számomra érdekes infó volt, hogy a babákat szülés után kiskádban fürösztik és nem folyó víz alatt, tök jó, ismét egy lépés a gyöngéd születés irányába.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Csajok Kép

Köszi a válaszokat "Milyen volt az előadás témában".
Én Rabóczky Mariettát nem ismerem, csak annyit tudok róla egy barátosnőmtől (nála szült és fog is), hogy szakmailag nagyon jó, csak egyetlen "baja" van, hogy tini nőgyógyász is, és sokszor nem találja meg a kismamákkal és idősebb nőkkel a hangsúlyt, mert sok fiatal lányka van nála, akit tegez és a dobd le a bugyidat stílust érti meg.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Én június közepén szülök a Sznt Imrében Rákóczi professzornál. Kissé félek (bár már második szülésem), mert nála először szülök és elég vegyesek a tapasztalataim a kórházzal kapcsolatban; az orvossal kapcsolatban nincs sem kimondottan pozitív, sem kimondottan negatív véleményem.

KÉRLEK BENNETEKET, aki nála szült, hogy írja le nekem a tapasztalatait, szülését e-mailben:rachel08@freemail.hu

illetve AKI TUD SEGÍTENI: szülésznő választásban:az is ÍRJON!!!
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!

Eddig egy szülésznő szimpi (Csordásné Erika) Akinek vele kapcsoaltban van élménye az is írjon!

VÁROM SORAITOKAT!
Köszönöm
Eszter

Mivel nem túl gyakran jutok net közelbe Tel: 06/20-356-9909
rachel08

Sziasztok,

Egy kis felvilágosításra lenne szükségem, meg tudja valaki mondani, hogy a Bártfai utcában, mikor van labor (vérvétel, vizelet), és pontosan hova is kell menni. Eddig nem ide jártam. Előre is köszi.
Zsebi
zsebi2004

Zsebi!
A Bártfai u. a kórház melletti utca,ha szemben állsz a főbejárattal,akkor jobb oldalon van.Szintén a kórház épülete ez is,csak itt rendelők vannak.Az 1.emeleten van a vérvétel,7:30-tól9-g,vagy 9:30-ig(éhgyomri).A vizeletet is ott kell leadni.Még annyit,hogy nagyon sokan vannak már fél 8 -kor,ha ájulós típus vagy szólj be az adatfelvevőknek,hogy kismama vagy és rosszul érzed magad,és soron kívül bemehetsz.Egyébként szerencsére elég gyorsan lezavarják!Kép

Sok sikert ,Nanda
nanda

Nanda,
Nagyon köszi,
Zsebi
zsebi2004

Sziasztok!
Zsebi azóta beszéltünk már, de én akkor már nem olvastam leveled, mivel reggel 7-kor elindultam Pestre, ezért nem is tudtam kit kell keresnem, de majd legközelebb bepótoljuk a dolgot.
És otthonról tudsz majd netezni?

Más.
A telefonos elérhetőség a kórházban elég furcsa. Én a szülészetet kértem, erre visszakérdez, hogy az hol lehet, mondom valahol a nőgyógyászati osztályon, de csak van valami listája. Fel volt háborodva, hogy neki honnan kellene tudnia mi hol van. Érdekes néni volt.

Noémi jellemzését is későn olvastam, de amilyen tumultus volt meg sem találtalak volna titeket. A Timit is úgy leltem meg, hogy rácsörögtem a terembe és 2 m-en belül telefonáltunk.
Majd legközelebb ügyesebbek leszünk.

Tényleg, Timi te hol vagy, merre jársz?

Sziasztok: MI
Ui: Nanda jobban vagytok?
nixi
Irország

Sziasztok Lányok!

Eddig nem volt időm írni, csak olvasgattam. Voltam az előadáson, egy asztalon végig ültem, de a témát érintő új információkkal nem lettem gazdagabb. A csütörtöki szülésnős meetingen bővebben taglalják a témát, a meghírdetett témával meg csak információ szinten foglalkoztak. Kép - Szerintem. Még jó, hogy nem vittem a páromat.

Niki sikerült táppénz ügyben előre jutni?

A kórház honlapján fenn van a szülőszoba közvetlen telefonszáma.

Jövő héten találkozom a szülésznőmmel, viszont az orvosom tegnap közölte, hogy nem vállalja a szülést Kép ""hurrá"" 28. héten állhatok neki dokit keresni.

Mindenkinek szép napos hétvégét, Noémi
nolyma

Szia Noémi,

Az orvossal kapcsolatban én is hasonlóképpen jártam, a 26. héten szólt hogy szabin lesz egész júliusban tehát, nagy valószínűséggel nem lesz itthon a nagy napon. Tegnap voltam az általa ajánlott dokinál (Bardóczy), nagyon szimpatikus volt segítőkész és mindent elmagyarázott. Mondta, hogy majd szeretne mindent végig beszélni a szüléssel kapcsolatban (meg is jegyeztem neki, hogy vártuk a keddi előadáson, kérdezte, hogy ugye szóltak hogy azért nem jön mert épp szülést vezet, megnyugtattam, hogy igen). Szóval úgy tűnik zökkenőmentesen sikerült dokit váltanom. Egy kérdés: a keddi ruhaismertetés alapján próbáltalak megtalálni,láttam is egy a leíráshoz nagyon hasonlító lányt rövid szőke-barna hajjal, esetleg Te voltál, csak azért nem mentem oda mert beszélgettél egy párral és nem akartam zavarni.

Zsebi
zsebi2004

Sziasztok,
Mindeddig csak olvasgattam a fórumot, ami nagyon tetszik, mert a hozzászólásokban sok hasznos info van. Mostanra eljutottam odáig, hogy én is beírjak.
Most vagyok a 29. hét végén és két kisbabát várok egyszerre.
Bálint Sándornál fogok szüli (persze, ha nem jönnek két héttel később a babák, mert utána szabira megy, bár az ikreknél ez nem szokott előfordulni.) Van esetleg valakinek tapasztalata Bálint Sándorral?
Szülésznőválasztással kapcsolatban eléggé le vagyok maradva, mert csak gondolkodom rajta. Nekem nagyon szimptikus Kecskemétiné Vera, de ő a szabadságolások miatt, nem biztos, hogy el tud vállalni. Tud esetleg valaki olyan szülésznőt ajánlani, aki július közepéig nem meg szabira?
(e-mailcímem: ipeter@enternet.hu, ha valaki estleg szívesebben írna ide).
Előre is köszönöm az infokat.
Ildikó
suni

Szia Zsebi,

Valószínű engem láttál, rövid szőke melíros hajjal. Jó ismerősökkel beszélgettem Ők októberre várják a babát. Bardóczy dokin én is gondolkodom, a lány már nagyon régen hozzá jár és csupa jót mondott róla, csak kérdés el vállal-e. De majd jövőhéten kiderül merre lesz az előre, a hétvégén nem akarom evvel stresszelni magam.

Remélem a következő keddi előadás jobb lesz.

Ildi: annyit tudok segíteni hogy begyüjtöttem néhány szülésznős telefonszámot azokat szívesen megadom. Tapasztalatom nincs, első babát várom.
De az összes szülésznőről csak jót hallottam.

Üdv, Noémi
nolyma

Sziasztok,

Niki,

itt vagyok, megvagyok!KépÉs Te hogy vagy? Örültem, hogy sikerült találkoznunk, mert mikor megérkeztem már olyan sokan voltunk, hogy azt hittem elkerüljük egymást.Előre kinyomtattam azt a jellemzést amit magadról irtál (természetesen Zsebi is rajta volt, sajnálom,hogy Őt elkerültük), hogy könnyebb legyen megismerni egymást, de szerencsére a telefon kéznél volt Kép)
Az előadás egy kicsit "furcsa" volt, főleg a doktornő. Nekem legjobban az tetszett amikor egy apuka az inkubátort egy "kemencéhez" hasonlitotta...KépEz aranyos volt.Sok uj infot én sem kaptam, pedig direkt ezért mentem el erre az előadásra, (még a leendő szülésznömmel való találkozást is a jövö hétre halasztottam)-na meg főleg azért is,mert én is Bardóczynál fogok szülni és mindenképp meg szerettem volna hallgatni mit mond. Remélem a következő előadáson is találkozunk, jo lenne egy kicsit többet beszélgetni személyesen is! Az ingatlanos tel.számokat amiket igértem, hétvégén megnézem Neked !!!

Noémi,

mint korábban irtam csak ajánlani tudom Bardóczyt, én lassan 2 éve járok hozzá és semmi problémám sincs Vele.Sőt, ö volt az aki észrevett olyan dolgot (nekem pajzsmirigy problémám van-kisfóku alulműkődés-bár sovány vagyok-vagy voltam?Kép)mert lassan én is egy nagyobb testű halhoz hasonlitokKép )ami miatt nem sikerült teherbe esnem. Aztán szerencsére összejött ez a csodálatos kisbaba, és ezt úgy érzem a dokimnak is köszönhetem!!! Ha több infot szeretnél Róla, szivesen irok pár sort, vagy beszélhetünk telefonon is...

Zsebi,

sajnálom, hogy Veled nem találkoztam, pedig jó lett volna. Remélem legközelebb összefutunk!!!

Megadom az e-mail cimemet, ha valaki inkább ide irna, bár ez csak május 14-ig él mert addig dolgozom,de utána mindenképp szeretnék még internet közelben maradni!!!: tboross@grundfos.com, a telefonszámom: 06-30-378-09-74. Ha kell ezen a számon el tudtok érni bármikor!

Mindenki kellemes hétvégét kívánok!

Timi
_siva

Sziasztok!

Tervezzük a második babát, ezért időszerű lenne egy nőgyógyászt felkeresnem. A Kútvölgyiben szültem az 1. babánkat egy nagyon neves orvosnál. Sajnos a szülésem után 3 napig elfeletkezett rólam, akkor is csak az én közbenjárásomra bukkant fel. Így benne már nem tudok igazán bízni. A szüléssel sem voltam 100%-ig megelégedve. A csecsemő osztály viszont fantasztikus, a legújabb elveket alkalmazzák. Ezért sajnálom is a váltást, de gondolom etikai szempontból egyik orvos sem venne át.

Utánaolvastam a kórházaknak, és a Szent Imréről egész jókat hallottam. Tudtok nekem onnan orvost ajánlani?

Olyan orvost keresek, aki - amennyire lehetséges - személyes kapcsolatot alakít ki a kismamákkal és nem futószalag szerűen kezeli őket. (tehát még szülés után is foglalkozik velük....) Nyitott az alternatív szülésre is akár, illetve híve a gátvédelemnek. (bár lehet, hogy ez szülésznő kérdése?)Jó lenne, ha lenne magánrendelője a környéken....

Remélem nem kívánok túl sokat???

Várom a válaszotokat itt vagy az otthoni mailemen

bokanyi@freemail.hu

Előre is köszönöm

Kriszti
kriszti12

Sziasztok,

Először is a Timinek boldog névnapot (Siva), persze a többi Timinek is.
Noémi jutottál valamire doki ügyben?
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége.
Sajna holnap nem tudok senkivel személyesen összefutni, mivel nem megyek előadásra, majd jövőhéten.
Zsebi
zsebi2004

Sziasztok !

Kérlek küldjétek el a Szent Imre nőgyógyászat-terhesgondozás honlapjának címét.
Anikó
szanyko

Megígértem a gyerekbarát szálláshelyek listáját, íme:

http://szigetigabo.freeweb.hu/

Éva

Kép

Kép
éva75

Itt kattintsatok rá a képre, menjetek rá a gyereksarokra és ott van a gyerekbarát szálláshelyek listája. Nagyon sok jó hely van, érdemes megnézni.

Éva

Kép

Kép
éva75

Bocsi, ezt egy másik topikra akartam elküldeni!!!!

Kép

Kép
éva75

Sziasztok,

Zsebi,

KÖSZÖNÖM A NÉVNAPI KÖSZÖNTŐDET!!!!!!!KépHa holnap nem is legközelebb remélem összefutunk...

Ma voltunk ultrahangon és végre megtudtuk, hogy kislányunk lesz!!!Eddig nem mutatta meg magát igy már nagyon kiváncsiak voltunk Rá!Jelenleg 1.6 kg (kicsattan az egészségtől )és a szülés várható időpontját előrehozták július 9-re.

Niki, Noémi Zsebi,

Ti is tudjátok fiu lesz vagy lány? Vagy születéskor szeretnétek megtudni?

Szanyko,

a kért cim: www.imreszul.itx.hu

Mindenki szép napot!

Timi
_siva

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?