Sziasztok,
Niki,
itt vagyok, megvagyok!
És Te hogy vagy? Örültem, hogy sikerült találkoznunk, mert mikor megérkeztem már olyan sokan voltunk, hogy azt hittem elkerüljük egymást.Előre kinyomtattam azt a jellemzést amit magadról irtál (természetesen Zsebi is rajta volt, sajnálom,hogy Őt elkerültük), hogy könnyebb legyen megismerni egymást, de szerencsére a telefon kéznél volt
)
Az előadás egy kicsit "furcsa" volt, főleg a doktornő. Nekem legjobban az tetszett amikor egy apuka az inkubátort egy "kemencéhez" hasonlitotta...
Ez aranyos volt.Sok uj infot én sem kaptam, pedig direkt ezért mentem el erre az előadásra, (még a leendő szülésznömmel való találkozást is a jövö hétre halasztottam)-na meg főleg azért is,mert én is Bardóczynál fogok szülni és mindenképp meg szerettem volna hallgatni mit mond. Remélem a következő előadáson is találkozunk, jo lenne egy kicsit többet beszélgetni személyesen is! Az ingatlanos tel.számokat amiket igértem, hétvégén megnézem Neked !!!
Noémi,
mint korábban irtam csak ajánlani tudom Bardóczyt, én lassan 2 éve járok hozzá és semmi problémám sincs Vele.Sőt, ö volt az aki észrevett olyan dolgot (nekem pajzsmirigy problémám van-kisfóku alulműkődés-bár sovány vagyok-vagy voltam?
)mert lassan én is egy nagyobb testű halhoz hasonlitok
)ami miatt nem sikerült teherbe esnem. Aztán szerencsére összejött ez a csodálatos kisbaba, és ezt úgy érzem a dokimnak is köszönhetem!!! Ha több infot szeretnél Róla, szivesen irok pár sort, vagy beszélhetünk telefonon is...
Zsebi,
sajnálom, hogy Veled nem találkoztam, pedig jó lett volna. Remélem legközelebb összefutunk!!!
Megadom az e-mail cimemet, ha valaki inkább ide irna, bár ez csak május 14-ig él mert addig dolgozom,de utána mindenképp szeretnék még internet közelben maradni!!!:
tboross@grundfos.com, a telefonszámom: 06-30-378-09-74. Ha kell ezen a számon el tudtok érni bármikor!
Mindenki kellemes hétvégét kívánok!
Timi