No ismét…
Orsi! Nem semmi Bubukád van! Nekem is max a 10 km jött volna be, de hogy egy ekkora fiúcska is letekerje, le a kalappal előtte!
Gyönyörű a kertetek, meg gyerkőitek is!
Köszi, javulok! Tegnap már eszegettem is, csináltam baconben sütött sajtos csirkemellet és sütöttem Sacher tortát! Álmomban nem gondoltam, hogy ez nekem sikerülhet! Azt hiszem, pályát kell módosítsak!
Jövő héttől el akarom kezdeni az edzéseket, persze csak óvatosan, meg látjuk, mennyit bír a lábam.
Viszont szombaton megjött, de csak másfél napra, tegnap este óta semmi. Úgyhogy valami nem ok…. Most megint agyalok. Persze holnap majd felhívom dokibámat, addig kivárok, mi lesz. A clostyt szerdától kéne elkezdenem, de így nem merem, előbb kikérem a véleményét…
Közben olvastam, hogy uh-on igazából ugye 5 hetesen tudják először kimutatni a babát. Mondjuk végülis az nem hangzott el a szájából, hogy nincs baba… Nem értem én ezt!
De nem lovallom bele magam megint, most okosabb leszek!
Anett! Hogy vagy? Bencus várja már a tesót?
Zsand! Amikor én voltam ónéni, nálunk az anyák napja és évzáró egyben volt megtartva május második felében, és így kaptunk ajit, de igazából nem is emlékszem sokszor, hogy mit (bóléstálat, vázát, könyvutalványt, tán ilyeneket). Pedagógus napkor a legtöbb oviban már csak összevont csoportok működnek, ezért szokták előrehozni a „hálálkodást” anyukák. De! Szerintem egy szép csokor virág a legszebb köszönet egy pedagógusnak. És ami nekem máig emlék, egy tabló a csoportomról (simán kartonra felragasztva a gyerkőceim képe), amit ballagáskor kaptam tőlük. Az volt a legszebb, legeredetibb és a legemlékezetesebb. Szóval ne essetek túlzásokba!
Andi! Hüvelygyűrű… Még nem hallottam róla! De ha nem győzött meg a dolog, akkor ne hagyd magad rábeszélni semmire!
Tierno! Bográcsozásért irigykedem! Olyan jó hangulata van!
Mi sem kentük össze magunkat tortával. Mondjuk nem is nagyon bíztattuk rá!
A lövöldözésről nekem is az jutott eszembe, hogy mi van, ha az ember épp ott sétálgat a csemetéivel…
Mit szól a bilihez Dorina? Gézu már néha ráhasal!
Lini! Szerintem Andi nagyon jól összeszedte amit vinni kell, de még írok, ha eszembe jut valami. Ja, én babának vittem be cumisüveget, hogy ne a kórháziból igyon ha már itatni kell, mert abból ömlik. Meg pelenkázó alátétet is raktam, mert tudtam, hogy az első napokban szerencsétlenkedni fogok csak a pelenkázással!