Új privát üzeneted érkezett!

De Mária!
Itt is ki kell cserélned az újra a vonalzót.Vagyis nem elég ha a mamaneten jó a vonid,amit ide bemásoltál azt is cserélni kell.
Legalább is azt hiszem...
De az bizti,hogy ott a rendszer elmenti a kész vonalzókat,nekem is van kb 4-5 vonalzóm,és itt kettő van,viszont ott ha belépek a vonalzó készítésbe akkor ott vannak a kész vonalzóim is...
Horkolás.Anyám férje brutálisan horkol.Még 20körül lehettem,mikor elutazott valahová pár napra.Nekem volt egy Franciabulldogom a Nina kutya.No egyszer felébredtem arra,hogy nem horkol a kutya,vagyis messziről jön a horkolása :lol:
Megyek a hang után és ott alszik anyámmal.Mint kiderült,anyu nem tudott aludni,úgy megszokta a Sanyi horkolását.Majd belopózott hozzám és elvitte a hangosan horkoló ebemet,hogy végre valaki horkoljon mellette :lol: :lol:

Viszont a babanet megint carakszik és nem a te gépedben van a hiba.Nekem is néha iszonyat lassan tölt be.Tegnap volt,hogy 2-3 perc alatt jött be az oldal,de most sem túl gyors.
Mellesleg a net szolgáltatás is eléggé ingatag.Nekünk jó gyors elvileg 8megás,de van hogy 1megával sem jön....vagy annyival sem.No az meg őskori sebesség.
Nevetséges de ez Magyarország...

mimi12

Ehh...
Most nézem,hogy -2 valamennyi mega szabad terület van a mail fiókomban.
Detti barátnőm tele lökte emaillal.Nem sokkal csak 40Megával :lol: :lol:
Megyek ganézom.Lehet emiatt nem kaptam emilkét...

mimi12

Szasztok!

Mimi, a címlistában benne voltál, elvileg elment a levél. De a pucolás után sem lesz meg, szólj, és megy újra a mél!
Doki téma: szomorú, erre csak ezt tudom mondani. Borzasztó ez a nemtörődömség :( Az én dokimnak 5ezret adtam anno alkalmanként, a szülést meg rámbízta. Vagyis nem volt róla szó. Rendes doki nagyon, imádom, de pesten van. Gondolom az nem jó Neked... de ha mégis és érdekel szólj és megadom az adatokat. Nála is van magán és kórházi (ott nem kell fizetni, gondolom)

Dolli, én is ezért kezdtem a neten csacsogi, mert egyedül a négy fal közt a gyerkőccel.... anno a babafalván kezdtem, de ott szétszéledt a csapat :( Ide meg imádok jönni!!!

Mária, közben mondtam ezt a vese dolgot apunak, és mondta, hogy régen amikor szintén a magas vérnyomival volt benn, akkor nézték azt is, elvileg most is fogják, ha bekerül a belgyógyászatra.
sylph

Szisz!
Nem jött el a puceválás után sem.Ez a pannonos ilyen.Ez ha tele van,utána nem küldi el a levelet,de nem is jelez neked,hogy nem ment el.ÁÁ mindegy.
Doki..Mennyire Pesten?
A Kútvölgyiben van ismerősöm.De az annyira ismerős,hogy kicsit kellemetlen lenne hozzá menni.
Még a húgom dokija van.Jut eszembe!!Lehet fel is hívom a húgomat.Ő a Margitban szült 3 csajszit.Hátha normális áron dolgozik a dokija...

mimi12

Sziasztok Lányok!

Csak azért kukkantottam be, hogy megköszönjem a listát! Petrusom most is itt van mellettem, úgyhogy nem tudok sokáig maradni, de

Noémi, neked írnám: Budaörsi szakorvosis dokikat nem próbáltad??? Szerintem ott nagyon jók a körülmények, és járhatnál oda terhesgondozásra. Szülés árakat nem tudok, de egyik barátnőm pont most terhes, és oda jár az egyik dokihoz... megkérdem, ha gondolod, hogy mi a tarifája szüléshez!

Ha már nem jönnék, akkor KELLEMES HÉTVÉGÉT Nektek!!!
Pussz

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok Lányok!

Csak azért kukkantottam be, hogy megköszönjem a listát! Petrusom most is itt van mellettem, úgyhogy nem tudok sokáig maradni, de

Noémi, neked írnám: Budaörsi szakorvosis dokikat nem próbáltad??? Szerintem ott nagyon jók a körülmények, és járhatnál oda terhesgondozásra. Szülés árakat nem tudok, de egyik barátnőm pont most terhes, és oda jár az egyik dokihoz... megkérdem, ha gondolod, hogy mi a tarifája szüléshez!

Ha már nem jönnék, akkor KELLEMES HÉTVÉGÉT Nektek!!!
Pussz

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!
Köszi!!
De ott van a Szalai vagy ki,az már nem vállal szülést,a másik öreg a Kovács aki van azt útálom,az egy sintér(bár ő maszek azt hiszem)
Most a párom uncsihúga felhívja a saját dokiját,hogy vállal e így?
Ő 10 körül kér magánban vizsgálatokra,viszont a szülés annyi amennyit gondolunk.Ők 20 mad 30 ezret adtak.Ez azért eléggé baráti át.Vagyis nála a szülés ára benne van abban amit hónapok alatt kifizet az ember neki.

mimi12

Szilvi!

Vettem úszószemüveget és vettem egy sapit is Neked! :D :D :D Ha nem kell jó lesz nekem!Holnap 6-ra ottvagyok Érted!
Most értünk haza Alsónémediből, Marcipánnak gyulladt a füle, kaptunk rá kezelőt!
De amúgy azt mondták nagyon szép, pont ideállis a testsúlya! :D
A kiló fóbiám elérte a kutyámat is! :oops:

Na lépek mert mindjárt itt van Andika!

Puszika Mindenkinek!!!!
Vendég

Este még bekukkantok hátha ír Dolli! :wink:
Vendég

Sziasztok!

No! Rossz hír, hogy nincs baba. Viszont jó, hogy más extra bajom sincs, alaposan megvizsgált. Valami kisebb gyulladás lehet, mert hőm is van egy minimális már hétfő óta, úgyhogy kaptam antibiotikumot.
Jól kibőgtem már magam (nem csak ezért, csak megint megy a családi kavarás, meg most jött ki kb másfél hét feszkója).
Kaptam még Clostilbegytet (peteérés serkentésére, mert lehet, hogy ebben a hóban elmaradt... :roll: )

De jó Andinak! Lehet, hogy én is be fogok nevezni jövő héten egy gyúrásra, csak még apával egyezkedni kell hozzá. :)

Mimi! Fúúúúú, hogy az a.... Nem semmi doki! :twisted: Én dokim rendibendi, sztk-s rendelésen is az volt mindig, de ő sem óccsó magánban, meg ő Angyalföldi.
De örülök, hogy rendben van az eredményed! :)

Orsi! Apa lemondta a mai oktatását és időben hazaért, ő volt Gézuval. A leletért is ők mentek el, én meg bevonatoztam egy korábbi vonattal és bediktálta az eredményt a párom. Jól összeszerveztem! :wink:

Na puszi csajok, nagyon ki vagyok merülve, majd még reagálgatok, csak tudom, hogy gondoltatok rám, azért gondoltam, hogy írok, hátha valaki erre jár estefelé. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dollikám!

Hát ez tényleg nem jó hír! :(
DE FEL A FEJJEL NEMSOKÁRA AZÉRT PANASZKODSZ, HOGY HÁNYINGERED VAN ÉS FESZÜL A HASAD, FÁJ A DEREKAD, VIZESEDIK A LÁBAD STB. :wink:

Még csak most kezdtetek el próbálkozni, nem késtek le semmiről!
De megértelek, hogy elkeseredtél, az ember mindig reménykedik és képes már az összes tünetet produkálni és olyan nagy koppanás utána egy negatív teszt! :cry: (nekem is volt ilyenben részem!)
Sírd ki Magad bátran, tényleg sok volt a feszültség! De most legalább nem lebeg a buksid felett az a nagy kérdőjel! Hamar kigyógyulsz a betegségből és már jöhet is a kis hugica! :)

Masszázsra jöhetsz hétköznap este is!

Andikával még lementünk szoliba is! Igazi csajszis, beszélgetős, csavargós esténk volt! :D :D :D
Köszi Andika ez tök jól esett nekem! :D

Na megyek alukálni mert reggel kukuriiiiiiiiiiiiii-kuuuuuuuuuuuuu és brekekeeeee, blugy-blugy, pancsi-mancsi!

Jóccakát Nektek!

Dolli! Nem szomorkodni, mert dádá lesz :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Dolli,
Tényleg annyira jó volt nekem :D Orsi nagyon ügyes :D

Ma nekem is orvoshoz járós napom volt, reggel Veronikát vittem vérvételre, délelőtt fogorvos, itt megszabadítottak egy pár kiló fogkőtől, délután nőgyógyi, sajnos kiderült hogy méhszájsebem van, hétfőn mehetek én is vérvételre. 4-től mentem én is manó eredményéért, de nem láttam Gézuékat. Szerencsére az ő lelete teljesen rendben volt.

Kép[
Kép[
kostyika

Na még egy szusszanásnyit...
Orsi! Ari vagy! :) Nem vagyok ám nagyon elszontyolodva, igazából akkor kezdtem magam beleélni a babába, amikor doki mondta, hogy csináljak tesztet. Addig eszembe sem jutott. :)
De a gyulladás/idegeskedés sok minden egyéb tünetet (étvágytalanság, szédelgés, émelygés) indokolhat. Egyébként megdöbbentem volna, ha megint elsőre összejött volna a bébi, mint Gézu! :wink:
És igen, a kérdőjelektől tudok megzizzenni, annak lehettetek tanúi! :lol: Szerencsére csak rövid időre :wink: , bocsi érte! :roll: :oops:

Andi! Én 7 és 8 közt voltam a laborban. Gézuék meg szerintem 4 után érhettek a leletért, mert elcsúszott egy kicsit a délutáni pihi.

Na lórúgás bevéve, irányulok mindjárt aludni!

Jó éjt, meg szép hétvégét mindenkinek! És jó uszit a sportos csajoknak! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Mimi12!Mi volt az a halaszthatatlan fontos dolog,ami miatt nem tudott ránézni a leletre? :twisted:
Macilaci megbízható,jó doki,csak ledöbbentem,mikor kerek perec megmondta,hogy mennyit kér.

Sünciboglya!Én is horkoltam terhesen.De a sípolás az szerintem más.Biztos orrsövényferdülés.Páromnak is az lehet,meg neki bedugul az orra mindig.Neked nem?
Én is láttam katicát,a ruhán volt,amit beszedtem.Mutattam is Dorinának,aztán el kellett dugnom előle,mert ki akarta nyírni. :?

Sylph!
Köszi a táblázatot,nagyon jó lett!
Én is azért kezdtem neki a fórumnak,már tiszta depi voltam.Meg ilyen jó időben több lehetőség is van.

Tekiroll!Pedig volt egy megérzésem...nem jött be. :( Nektek is elsőre jött össze? :shock:
Hát,ja.Én inkább körbe megyek.Ágoston u-Rózsa u.felé.Egyébként most nézem a térképet,hogy a jelölés nem is jó helyen van.
Én arra a nagy legóra gondoltam,nem tudom a pontos nevét.
A szájharmónikát fújja,mint állat.Teljesen bele éli magát. :D

Tegnap be akartam mutatni a bilit Dorinának,háát,nem találom.És nem is olyan kis darab.Kiváncsi vagyok honnan kerül elő és mikor.Tuti anyám vagy a párja van a dologban.mire megszoknánk valaminek a helyét,a másik elrakja.Utána mindenki a másikon keresi. :?

Hallottatok olyanról,hogy méhviasz kréta?Érden lehet vajon kapni?Hobbi bolt esetleg?

Kicsi lini merre vagy?

Kép
tierno

Drága kis Dorina!

Isten éltessen sokáig, nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked!
Kép

Orsi
Vendég

Dolli, akkor megnyugodtam! :)
Andi banyek úúúgy leégtem, alig aludtam éjszaka! Többször fel keltem kenegetni magam! :?
Pedig múltkor is 9 percre mentem és akkor meg se kottyant! :shock:
Vendég

Készen vagyok! :D
Ébresztő Szilviiiiiii!
Megyek Érted!

Ha nem ismernél fel, ezüst suzuki és itt egy kép rólam!

Kép
Vendég

Dorinának nagyon boldog első szülinapot kívánunk! :lol:

Tierno!
Nem volt semmi dolga a dokinak.Keresztbe tett lábbal ült a rendelőben..volt még kb 1óra a rendelési isejéből és rajtam kívül senki nem volt már.Vagyis én voltam az utolsó,és előttem sem volt sz.tem jó 10-15perce senki.
Szóval egy nagy tapló paraszt felelőtlen nemtörödöm doki....
Beszéltem a védőnőmmel.Nagyon ki volt akadva...Szerintem ennek lesz még következménye ott maguk közt.Már eleve hétfőn kritizálta a védőnőt a doki.Én meg jól elmondtam most a védőnőnek.
Hétfőn viszont a párom unokahúga beszél az ő dokijával hogy elválal e?Ő a Jánosban van,meg van másik doki is aki szóba jöhet.Majd meglátjuk melyik lesz szimpi...

mimi12

Dorina!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok Csajok! :D

Szilvi! Nagyon tuti volt a reggeli úszás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csajok mi lehidaltunk(na csak képletesen), mert az átépített uszi gyönyörűűűűű lett, kérdezi a pénztáros, hogy: Wellnessel kérjük??? Mi meg: Nanááá! :D
Képzeljétek csak 500.-Ft volt a belépő mert reggel 6 és 8 között kedvezményes! :D :D :D
Úsztunk 1,5 km-t, gőzkabin, szauna, jakuzzi, nagyon tuti volt!!!!!!!!
Elfelejtettük megkérdezni, hogy jövő szombaton nyitva vannak-e! De gondolom a Május 1 nem érinti őket!

Szilvi én még bevásásroltam, most meg tömöm magamba a kalácsot! :oops: Olyan éhes lettem mint egy farkas! :D

Apa már gőzerővel dolgozik a pinyóban, gyerkők kint a kertben én is megyek mert füvet kell nyirbálnom!

LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tart valaki velünk holnap?????

http://www.erdkorbe.hu/

Mivel anyósom megy templomba és csak délre ér át, így mi meg körbe tekerjük addig Érdet! :D :D :D
Ha nem jöttök legalább integessetek Nekünk! :wink:

Anett még egyben?????Már nem férsz a számítógéphez a pocidtól!

Tierno! Kérünk képet Dorináról!!!!!!

Gabiiiiiiiiiiiiiiiiii HUN VAGY???? nagyon elvesztél mióta érdi vagy! :cry:
Nem mutizol képet a szépséges házikótokról?????

Lini! HOGY SIKERÜLT A VIZSGA????????? :?: :?: :?: Túl vagy rajta?

Mimi! Ne rágódj a hülye felelőtlen dokidon!Elmehet a fészkesbe....... :oops: Drukkolok, hogy átvegyen valaki!!!!!!!!!!!!

Andika! Te nem égtél meg?????? :shock:

Berni, Edina! Ti is rakhatnátok képeket már!!!!!! Olyan jó édes pici kis rózsaszín rucis babácskákat nézegetni! Pár hónap és Ti is rohangáltok utánuk a homokozóba! :wink:

Dolli mi van apósékkal, feszkóznak megint????? Nagyi jobban van?
Hova utaztok jövő hétvégén???

Jesszus kit hagytam ki???? :oops:

Na eldugultam mára! :oops:

Puszi Mindenkinek!

Legyen nagyon szép hétvégétek!!!!!!!

Orsi
Vendég

Szasztok!

Mimi, az én dokim is Jánosban van!
Ha a nagygépen leszek, küldöm az táblázatot! Most Zsand is küldte az adatait, úgyhogy berakom Őt is és megy mindenkinek újra a frissített verzió!

Orsi, én is nagyon jól éreztem magam!!!!! El is fáradtam rendesen! Érzem a végtagjaimat.
Mitől gyulladt be Marci fülcsije? Hány kiló?

Dolli, sajnálom, de ne izgulj, nemsokára jön a tesóka!

Lini, mi újság? Vizsga sikerált?

Anett, hogy vagy? Még egyben? Írj sömöst ha megérkezett a tesóka!!!!

Tierno, Dorinának nagyon boldog első születésnapot!!!!!

Kép
sylph

Sziasztok!

Húúú, de sokat írtatok tegnap! Nem győzök visszaolvasni!
Mi tegnap kirándulós napot tartottunk, párom szabin volt. Délelőtt elmentünk a Vasúttörténeti Parkba, utána irány Budakeszi. Ott egy jót ebédeltünk (Életem legfinomabb meggylevesét ettem ott tegnap! Nyami-nyami! Húú, de ennék most megint! :D ), aztán vadasparkoztunk egyet.
Nagyon jó kis nap volt, Bence is úgy élvezte!!! Én persze úgy elfáradtam a nap végére, hogy nem kellett sokáig küzdenem, hogy elaludjak!

Jajj, képzeljétek! Hajnalban arra ébredtem, hogy fáj a hasam meg a derekam. Több, mint háromnegyed órán keresztül voltak 10-15 perces fájásaim. Már azt hittem, hogy mehetünk szülni, aztán egyszer csak elmúltak. Azóta sincs semmi. :cry:

Mimi!
Nem semmi, amin végigmentél akkor eddig! De a lényeg az, hogy most minden rendben van a babával is, és veled is!
De mindezek tudatában elég felelőtlen volt a dokid! Nem csodálom, hogy váltani akarsz!

Tierno!
Dorinának nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Végülis milyen tortát kapott? Hogy sikerült a buli?
Majd rakjál fel képeket!!!

Sylph!
Megkaptam én is a táblázatot, köszi! Nagyon jó lett!!! Főleg a térképes rész! :wink:
Apud hazamehetett már a kórházból?

Dolli!
Ha most így elsőre nem is jött össze a baba, legalább megtudtad, hogy nincs semmi komoly baj, nem kell aggódni. Mehet tovább a próbálkozás!! :wink:
A tervünk az, hogy amíg mi kórházban leszünk a picivel, addig Bence a nagyszülőknél lesz, mert párom dolgozik. Ha hazajöttünk a kórházból, akkor hozzák a Bencét is, és párom is szabin lesz.
Jajj, bárcsak már ott tartanánk!!

Na megyek!
Mindenkinek további szép hétvégét kívánok!!!

Kép
Kép
anett_

Sziasztok!

Orsi! El ne dugulj, imádlak olvasni! :wink:
Bringára jövőre lehet, hogy benevezek. Addig edzem még egy keveset. Ja, de ha nagypocis leszek, akkor mégsem. :) No lényeg, hogy én azért nem vagyok annyira fitt, mint kiskegyed! :lol:
Nagyit átvitték a Baross utcába ott Újpesten, Rehab részlegre, már eszeget, bár még gyenge. Apósom kedvesen elfekvőnek hívja! :twisted:
Ja, és kombinál... Ugye tudják, hogy tegnap voltam dokinál, mondtuk is, hogy nincs baba, viszont valami gyulladás és kaptam gyógyszert... Erre abból, hogy nincs étvágyam, rögtön következtetett, hogy mégis jön a kövi baba.... Gondolom azt hiszi, hogy nem akarjuk mondani. :roll: Az észt meg továbbra is osztja, és kavar, de igyekeztem nem kettesben maradni vele egy szobában, és semmire nem reagálni, hiába mondott ellent folyamatosan saját magának...
Kecskemétre megyünk anyumhoz, onnan megyünk majd kirándulgatni, Ópusztaszer már szinte fix, a többit még kitaláljuk! Már úgy várom! :D
Ja, após már elkezdte, hogy májusban nyit az OTP strand a Rómain, és hogy majd menjek Csibével meg vele hétköznaponta... (ő szinte minden nap kint van) Annyira dinnye ez az ember! Nem veszi le, hogy baromira elvágja saját magát és örülök, ha nem kell egy légtérben tartózkodnom vele???

Lányok! Hősök vagytok! El sem merek menni veletek úszni! Ennyit úsztatok elsőre? Én szerintem már a harmadának is örültem volna. :roll: De tényleg klassz a belépő ára!

Noémi! Drukkolok, hogy mihamarabb találj egy normális dokit!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kép Tulipánom
Kép petúnia
Kép Szomszéd néni hatalmas orgona bokrai
Kép rózsafuttató
Kép Szivarfa is kezd nyílni
Vendég

sziasztok:)

Noemi:
Ha a meglevo vonalzot mahinalom akkor itt is automatikusan azt mutatja. (bar csinaltam ezernyi ujat is es azok is el voltak baltazva....)
De most van egy jo otletem, majd fusizok egy kicsit, hamarosan ha lesz eleg lelkierom, ismet ellatogatok a Mamanetre es kiprobalom amit elgondoltam.Nem adtam fel a harcot!!
>>> Horkolas: sirva-rohogtem anyud es a bulldog torteneten!!!!! NAGYON JOOOO!!! Lehet hogy parom azert nem tudott aludni amikor en idonkent korhazban voltam mert nem sipoltam mellette olyan andalitoan? :):):)
>>>> Aham, nalunk is szokott vanszorogni a Net. Amikor mar nagyon bedurran a fejem, ujrainditom a modemet, na az szokott segiteni. De volt mar (akkor meg a belvarosban laktunk) hogy ki kellett verni a hepajt az illetekeseknel az allando szakadozas, sebessegingadozas miatt. Es a legszebb hogy kisded mesekkel akarjak leszerelni az embert. Csak ha parom nem hagyja magat mivel a szakmajaba vag a dolog. Na amikor latjak hogy nem hulye az illeto akkor nagy kegyesen megbuzizzak a rendszert kicsit:) hat evvan..... eljen a rendszermatrix!

sylph:
Jobbulast apudnak! Remeljuk minel hamarabb sikerul a dokiknak megfelelo bogyeszt talalni es beallitani a vernyomast!

Dolli:
En is a Clostitol babasodtam, a masodik honapban:) Sok sikert! Drukkolok!

tierno:
Szoval Dorina katicat akart nyuvasztani:):) En gyerek korom ota bogarbolond vagyok, no meg hullo imado... mindig hazavittem a csigaka es a bekakat sutyiban, aztan otthon a csigak megzabaltak anyu novenyeit, a beka meg csak ugy, alaptol keszitette ki a csaladot..... szoval a katicagyilkolas talan nem is olyan nagy gond:D Boldog szulinapot Dorinanak:)
>>> Aham, orrsovenyes vagyok ez 3 eve derult ki a korhazban, amikor sehogy sem ment le az orromon a cso, hiaba tuszkolta a doki percekig.. akkor szolt hogy ezzel valamit majd csinalni kene idovel....a korhaz elott sosem sipoltam. A tuszkolas utan mar igen....(Mondjuk az sem segitett hogy az orromban 2 cso volt 2 hetig, utana mar "csak" 1, de az 5 hetig....
Jah igen, ha maskor nem is, de estefele mindig bedugul az orrom,de ahogy megfigyeltem, olyan fel eve szinte mindig be van valamelyest.

puszka mindenkinek:)

maria

sünciboglya

Kép 4 éves Fruzsika
Kép Bubu
Kép csajok
Kép én Kép mi
Vendég

Orsi, csucs a kerted!!!!!

(Es milyen rendezett a szomszed portaja is! Ritka nagy aldas ha ilyen szomszedja lehet az embernek!)

sünciboglya

+ Orsinak:

ANYAM! DE EGYBEN VAGY!!!!!!!!! :D
22 eves hajadon, szexbomba!!!!!!!!! (Receptet kovetelek!!!!) :D

Jah, ha negyed ilyen szep gyermekem szuletik mint a tieid, en leszek a legboldogabb a vilagon:):):):)

Na jo, Marcipan is cuki:)

sünciboglya

Sziasztok!

Képzeljétek!
Ma már én is bicikliztem!!!

Anett!

Csaknem a tanneba voltatok. Ha mi Budakeszin járunk mindig bemegyünk, mert naon szeretjük azt a helyet!

Csajok!
Milyen volt az úszás??

Nálunk tegnap a család szanaszét volt. Apa Őrbottyánba én itthon gyerkőc Csepelen a bátyámmal.
Én meg kaptam az alkalmon és lementem a központba egy kis ruhatár frissítésre
:)

Innen bentről gyönyörű idő van!

Segítsetek légyszi!
Az oviba lesz anyáknapja és az egyik anyuka azt szorgalmazza, hogy az ünnepély után köszönjük meg az ovónénik éves munkáját. Én azt gondolnám, hogy ezt pedagógus napkor szokták, szerintetek???
Akarnak venni virágot, meg még valamit, de senkinek nincs ötlete. Ha valakinek van ötlete írjátok meg!!!

Holnap reggel viszem Dorinát vérvételre meg EKGra. Szorítsatok nekünk!!
Kellemes vasárnapot mindenkinek!!!
Vendég

Orsi,
Bocs hogy eddig nem válaszoltam, anyum itt volt tegnap estig aztán úgy elment az idő. Kicsit engem is megkapott a szoli de olyan fáradt voltam hogy csak szombaton reggel éreztem. Viszont én meg foltos lettem :oops: Nem kentem el egyenletesen azt a krémet, olyan kis béna voltam. Nagyon jól hangzik ez a wellness rész az usziban.

Zsand,
Nálunk nincs anyák napi ünnepség az oviban, az évzárón kapnak virágot meg ajándékot, ezt mindig az szmk-s csaj intézi és az óvónénik tavaly megmondták hogy mit szeretnének kapni. Nem is tudom hogy mit kaptak mert be volt csomagolva és nem mutatták meg. Holnap megyek én is vérvételre :(

Dolli,
Apóst lőjjük le (na jó csak képletesen)

Egy kérdés, van valakinek tapasztalata a hüvelygyűrűről? Pénteken voltam nőgyógyásznál, nagyon ajánlgatta ezt de nem is tudom.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Mária!
Meg fogom kérdezni neked a vonalzó dolgot.
Viszont a mamanet adminja látja a vonalzóinkat,és azt mondta már jó a tiéd.Ugyanis megkértem,hogy legyen szíves segíteni,elmondani mi nem jó rajta.
Vagyis ő ott jól működő vonalzót lát.Úgyhogy lehet mégis itt kéne a profilodban is átfrissíteni a vonalzó kódját.

Andi!Nekem nincs ilyen gyűrűvel tapasztalatom.Viszont a spirált nagyon ellenzem,ha valaki azt akarna.Egy ismi csajnak most volt emiatt abortusza.Spirál mellett terhes lett.Ráadásul majd szerettek volna babát,csak bogyót nem szedhet,és spirált tettek neki fel.Nagyon megviselte a dolog.Ugyanis ő megtartotta volna a babát,de a doki közölte,hogy szó sem lehet róla,vagyis ő nem vállalja a felelősséget,hogy minden végtagja épp lesz e...stb.

Zsand!
Üzenem az anyukának,hogy anyák napja lesz és nem pedagógus nap!!Segget nyalni lehet személyesen is,nem kell abba mindenkit belerángatni!!
Már bocsi mindenkitől!!!De én annyira nem bírom az ilyeneket.Én sosem voltam egy ajándék hordó sem az oviban sem a suliban.A gyerekemet mégis csípi a tanárnő.De lehet azért mert én az életben is sokat fososm a szót :lol:

mimi12

sziasztok!

Tadaaaaaaa! Mukodik a vonyigam vegre!!!

Noemi: koszi hogy szoltal, megneztem az odalon, ott mar tenyleg tuti volt a vonalzo, bemasoltam ismet a kodot, azota tuti:) Jeeeeeeej:)

Na meg a lakas is szep tiszta, parom es anyu szepen kitakaritottak, most finom illatu minden, az agyacskam is szep tiszta. Ezekert a pillanatokert erdemes elni, hehehe:)

Puszka!

sünciboglya

Sziasztok,
Köszi a drukkot bejött!!! Szülésnél is kérni fogok belőle! :P

Már megint le vagyok maradva. Sajnos a gépemet vissza kellett vinnem a kollégámnak, mert annyira lassú volt, hogy az idegbaj kerülgetett tőle. Közben kiderült, hogy a lassúság oka a rossz meghajtóra történő telepítés volt. A pipától nem láttam! :evil: Na mindegy elvileg ma visszakapom! Legalább is nagyon remélem, mert írnom kellene a szakdolimat. Közben kiderült, hogy csütörtök helyett kedden kell bemennem a tanárhoz egyeztetni (most már haladékot is kérni, mert keddig nem leszek kész, főleg hogy egész hétvégén nem volt gépem.) Nem tudom, hogy leszek így kész! :cry:

Jaaaj képzeljétek! Voltam Maci Lacinál. Megnézte Lilit, minden rendben van, 2,5 kg. De rám hozta a frászt!!!! Mondta, hogy a méhnyak meg van rövidülve, és örülne ha: „a baba még 2 hetet kihúzna bent”. 2 hetet??????? :shock: Még 1 hónapot kellene!!!! Nekem még egy csomó dolgom van, szakdoli, papírok beszerzése, baba cuccok beszerzése…….stb! Tiszta igen voltam 2 napig, ma már kezdek megnyugodni. De 2 hét?! Még a szülésre sem készültem fel!!! :shock:

Dolli: megy a drukk a babához ezerrel!
A záróvizsga június 15-20 között lesz valamikor. Nem tudom Lili mellett, hogy fogok tudni felkészülni. Érdekes lesz.
A vizsga egész jól ment, igaz kicsit szétszórt voltam, mert az éjjel nem tudtam, aludni. Fájt a lábam, a hasam… a szokásos… de ettől függetlenül egész jól ment.

Noémi: az a mega ciki, hogy még képes vagyok akkor is elfelejteni! :oops: Csipog a telefon, én pont csinálok valamit, lenyomom, mondom neki jóóó mindjárt. Aztán kész már el is felejtettem! :oops: Nagyon durva vagyok! :roll:
Fél idő után vett át Maci Laci. 10/alkalom, 100 szülés. Elég durva, de mivel nekem az első baba megéri. Lehet a másodiknál már elég lesz a szülésznő, legalább is remélem. :P

Kostyika: május első két hetében még kellene dolgoznom. Ahogy az OEP-t ismerem nem fog egy hamar folyósítani, így addig is minden kis tartalék jól jön…..

Anett: a terheléses lötty nekem is bejött! Mindenki ott fintorgott előttem, hogy jaj de szörnyű… én meg gondoltam magamban; hüm kérek még!

Sylph: amint meg lesz a gépem, én is megnézem a táblázatot!

Orsi: SZUPERÜL nézel ki!!!!! Nem semmi, irigykedem is.
:shock: :shock: :shock: :P

puszi csajok, megjött a gépem megyek tesztelni

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Köszi szépen mindenkinek,Dorina nevében is! :)

Cunami!Mindennel együtt volt ennyi? :shock:
Képet küldök,ha tudok kicsinyíteni,de szerencsétlenkedek. :oops:

anett_!De jó lehetett az a nap!Én is azt tervezem,hogy el kéne menni valahova,ahol hatalmas füves terület van,hogy Dorci kirohangálja magát.Meg inkább ott tépkedje a virágot,mint itthon.
Húú,már nálatok nagy lehet az izgalom.
Buli:Szombaton bográcsoztunk,jöttek anyósék,sógorék,unokatesómék.Dédi küldött csoki tortát,ő csinálta.Dorina nem nagyon akarta összekenni magát,bíztatták,hogy kend a fejedre,de jobban tetszett neki,hogy eteti a kutyát.Minden rendben zajlott,bár egyszer majdnem megmondtam a magamét a sógórnőmnek,mikor mondta,hogy miket akar már megint venni.De megint lenyeltem.
Anyós meg nevetve meséli,hogy mennyire szétcsókólta a másik unokáját,mikor ő vigyázott rá,még sírt is a baba. :x :twisted: Azt hiszem Dorinára nem fog vigyázni.Amúgy jól éreztük magunkat.
Ma pedig a barátnőm jött át a kisfiával,hozott tortát,mert a fiának is szülinapja lesz,volt tüzijáték rajta.

Zsand!Úgy,ahogy Mimi12 írja!

Sünciboglya!Végreee!!hipp hipp hurráá! :D

Kicsi lini!Gratulálok a vizsgához!

Hallottátok a szombati balhét?marha jó,hogy az ember már a járdán sincs biztonságban. :cry:

A bili pedig előkerült. :wink:

jó éjt!

Kép
tierno

Sziasztok!

Jó reggelt! :D

Tierno! Igen 500 Ft volt a belépő gőzkabinnal, szaunával, jakuzzival, mindennel! :D Mi is meglepődtünk rendesen! :wink:
De ez csak a reggel 6-8 óráig van! Ki korán kel, aranyat lel! :wink:

Sogórnőd meg kisértetiesen hasonlít Tesómékra! :shock: Csak Ők nem százezrekkel, hanem miliókkal tartoznak a szüleimnek és ennek már 3 éve és még egy fillért se adtak vissza! :? Közben meg telik többszázezres órára, meg mindenféle kütyüre! :?
A puszilgatós anyósod meg! :shock: :?
Legalább ne dicsekedne vele!

Lini Drága! Hogy megnyugtassalak én Bogit 36hét+2 naposan szültem meg! A többi gyerek is csak 37 hétig volt pocakban! :wink:

Vizsgádhoz hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Mária! Nem kell a fényezés Neked 3x szebb gyerkőd lesz hidd el, mert mindenki a sajátját látja a lgeszebbnek! :wink:
Képek csak azért raktam fel magamról, hogy 5 hét múlva feltehessek egy másikat ahol már nyári formában leszek!
A hasam nagyon csúnya! :cry:
Látnátok Szilvi hasát! Olyan lapos mintha átment volna rajta egy úthenger és olyan alakja van mint egy szuper modellnek! :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon nagyon csini! Égtem is mellette az usziba! :oops:

Jó dolog a a tisztaság!Nagyon ügyi anyud és párod! Ide is jöhetnek! :wink:

Vasárnap voltunk az Érdkörül cangázáson! Csak a kis kört csináltuk, az 10 km volt! Bubukám simán letekerte! :shock:
Majd teszek fel képeket!!!! :D
Vendégség is nagyon jó volt! :D Sógórnőm este fél 10-ig itt volt! :?
Ma is jön át, de örülök neki mert eljátszik a lányokkal és amúgy is csak évente 2x találkozunk vele! :cry:

Midjárt indulunk oviba és elvileg már kiirják, hogy felvették-e Frzsit az oviba! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már annyira izgulok, hogy a hasam is megy! :oops:

Nemsokár jövök a hírekkel, ma ezerrel mosnom kell, mert jön a car idő és az eső! :cry:

Dollikám hogy vagy??????

Pusza: Orsi
Vendég

sziasztok:)

Ma en is "hajnalban" keltem, kiuzott az agybol a pisilesi inger:( Ez megy most egy jo par napja.Viszont legalabb nem huzodik mar a pocak :)

lini:
Kitartas:) Minden rendben lesz. A baba 2 het alatt meg oriasit no, (bar an 2.60-nal szulettem anno es minden OK volt) Minden esetre megy a nagy drukk!!!!

Dolli: nektek is megy a drukk a babohoz!!!

Orsi:
Nekem is kene majd valaki a ki kicsit rugdos szules utan hogy visszanyerjem emberi formam.... ahogy kinez nem sokat lehet mozognom majd a baba jotteig. Minden esetre szerintem en csak anorakban merek majd uszni menni :D
>>> Ha egyszer lesz lehetolegem, megmutatom a hasam neked:) Na azutan nem fogod mondani hogy csunya a hasad:D:D:D Ugy nezek ki mint akin atment a lancfureszes darabolo.... es ez csak rosszabb lesz a szules es a csaszar utan. :S

Megyek, megprobalok meg aludni egy csoppet (mondjuk delig.....), jobban telik a szobafogsag ha atalszom:(

puszka mindenkinek es nagyon szep napot kivanok!!!!

maria

sünciboglya

Na remek! :? Csak május 5.-én lesz eredményhirdetés az oviban!
Gondoltam én, hogy ez túl korai lenne, de a gazdaságis csaj mondta a férjemnek az oviban! :(
Még izgulhatunk egy hetet! :cry:
Áthoztam sógórnőmet, délig itt van!
Vendég

Most veszem eszre, a vonalzom mar megint el van csuszva:( Igy kezdte elozo alkalommal is:(:(:( Tegnap pontosan mutatta a napokat, ma mar eggyel le van maradva:(:(:( Turoba:S

sünciboglya

Mária!
(nincs valami beceneved???? :oops: )

Jó pihenést Neked, de aludnék én is egy kicsit! Tiszta kóma vagyok! :(

Na majd én noszogatlak szülés után! Jösz velünk edzeni az tuti!:wink:

Annyira jóóóóóóóóóóóó hogy Veletek lehet talizni, eddig is topicoztam, de ott ugye az országból mindenhonnan voltak anyucik és nagyon nehéz volt összehozni egy-egy talit!Most meg még véletlenül is összefuthatunk! :wink:

Na léptem......trap-trap-trap
Vendég

Sziasztok,

Orsikám: ezzel nem nyugtattál meg! A frászt hozod rám!!!!!! :shock:

Mária: nem a súlyával van a gond! Én már előre beterveztem magam a kövi 1 hónapra. Tele vagyok programmal. Igaz nem szórakoztató, de amit még szülés előtt el kell intézni mindenképpen!!! Papírok, szülésznő, OEP…..hasonló fincsi dolgok! Én mindig mindent előre megtervezek, nekem tudnom kell mi fog történni, különben megbolondulok. Szóval ezért is ért sokként a dolog! Nem egy zseni típus vagyok, aki átlátja a káoszt! :oops:
Te babód hogy van? Javult a helyzet a barnázgatással?

Csajok, azt hiszem lassan kellene nekem egy lista mit pakoljak a bőröndbe. Írnátok nekem egyet, hogy ki hogy tapasztalta, mire volt szüksége és miből mennyi kell?

KÖSZI!!! :)

Most húzok szakdolit írni, legalább a címjegyzéket fel tudjam holnap mutatni!
:oops:

Lini
Kép
kicsi lini

[quote="sünciboglya"]M írta:sünciboglyaost veszem eszre, a vonalzom mar megint el van csuszva:( Igy kezdte elozo alkalommal is:(:(:( Tegnap pontosan mutatta a napokat, ma mar eggyel le van maradva:(:(:( Turoba:S

Jó reggelt! :lol:
Mária!!Nyugi!! Sajnos még valami figyfene hiányzik a vonalzókhoz,így kézzel kell állítaniuk,hogy számláljon.Vagyis minden reggel kell frissíteniük a szerveren valamit.Írtam is múltkor ,ha nem számol rendesen akkor az azt jelenti Tündi elaludt :lol:
De van mikor segít,ha csak ráfrissítesz az oldalra,és már ugrik is...
Juj a fiam elvitt egy kübli lisztkukacot a hűtőből.Az a mókusé,és felvitte.Rohanok nehogy megetesse az aranyhalat vele :lol:

mimi12

Lini,
Én két pakkot vittem be, egy kisebb hátizsákot a szülésre és egy nagy pakkot a benti napokra. A hátizsákban volt papucs, zokni, 2 hálóing, Labello, szénsavmentes víz, kis törülköző, személyi, taj kártya, az összes orvosi papír, terheskönyv, fényképezőgép A nagy pakkban 6 bugyi, melltartó, melltartó betét, a lehető legvastagabb Tena Lady betét, pólók és melegítőnadrág mert én nem szeretem a hálóinget, köntös, egy másik papucs a fürdéshez, sötét színű nagy törülköző, piperecuccok, kispárna, telefontöltő.Raktam még be bimbókrémet, Domestos törlőkendőt és a wc ülőkére tehető papírt, wc papírt, papírzsepit. A babának textilpelenka a feje alá, popsitörlő nedves kendő, popsikrém, Libero, kis kesztyű a kezére ha karmolja magát. Itthon kikészítettem a babának szánt hazajövős ruhát a hordozóba és azt csak a hazajövetel előtti napon hozták be. Ja és volt olyan csaj aki már a szülés másnapján felrakta a hasára ezt a hasleszorítót. Próbálj meg ne idegeskedni, az nem tesz jót Lilinek és majd ő úgyis tudja hogy mikor kell jönnie.

Mimi,
Ennek a dokinak is a spirál a mániája de mondtam neki h én ezt nem szeretném. Ott győzködött egy ideig de aztán feladta mert látta hogy nem tud meggyőzni. Ez a gyűrű sem tetszik igazán de végül ráhagytam csak hagyjon már békén. Du megyek a leletért meg vissza hozzá.

Kép[
Kép[
kostyika

No folytatom...
Lini!
Igyekezz a dolgaiddal!Bár ha így beijedtél,tuti nem fog előbb jönni Lili :lol:
De nekem is a Fanni 38hétre a Szabi 37 hétre született.A szüléssel kapcsolatban nem lehet előre tervezni.Bár beszélhetsz a babával,de nem csak rajta múlik.
AZ meg,hogy a méhszájad rövidül,az ilyenkor már teljesen normális,úgyhogy ne idegeld magad emiatt.

Orsi!Tényleg csuda jól nézel ki.Én utoljára kb 18évesen néztem ki hasonlóan :lol:
De szerintem ez genetikai dolog is.Én hízékony vagyok a húgom meg simán lefogyott szülés után 2hét alatt.Sőt,neki is van 3 gyereke és nem is látszik rajta,hogy szült....

Ááh én meg lassan gurulok majd utánatok,ha közös játszóterezés lesz :lol: :lol:

Tényleg Mária! Jó lenne valami becenév tőled,mert a Mária annyira szigorú és hivatalos...
Uh-ra végül mikor mentek?Most hogy vagy?

mimi12

Szasztok!

Anett, igen, már otthon van apu. Sajnos elég gyenge, meg a gyógyszereknek mellékhatása is van... :cry: , de mg vissza kell menni vizsgálatokra.

Dolli, nyugodtan gyere velünk, igaz, Orsi tényleg ennyit úszott! de én csak a felét :wink: de egész életemben nem úsztam ennyit mint akkor! :lol:

Orsi, nagyon szép az a rózsaszín tulipán! Na meg a kertetek! Cukik a gyerekek! Te meg nagyon dögös vagy!
Látom cangázás megvolt, Nem semmi Bubu, hogy végigtekerte!
Miről beszélsz!!!!!! Semmi okod nincs rá, hogy "égjél"... Tök jól nézel ki!!!!!! Ráadásul tök sok erőt adtál nekem, úszáskor, melletted ciki pihenni, ezért úsztam ennyit! :) Nagy hajtóerő vagy!!!!!

Zsand, úszás szuper volt!
Dorinával mi újság?

Lini, gratula a vizsgához!!!

Andi, hüvelygyűrűről nem hallottam semmit. A spirállal én is úgy voltam, mint Te, elutasítottam, aztán találtam egy másik fajtát a neten. Ez nem fém, hanem műanyag és van rajta egy kis kapszula ami minimális hormont termel, így még biztonságosabb. Ráadásul a sima spirállal ellentétben a hosszú erős mensi helyett ennél nincs mensi! Öt évig nincs gond vele...

Na, lépek, mert a gyerekek vitatkoznak....
sylph

Sziasztok!

Lini! Vizsgához nagy gratula, és bízd magad a kicsi lányra, hidd el, mindig a legjobbkor érkeznek! :wink:
Én 24-keddre voltam kiírva, dokim csütörtökön volt ügyeletes a kórházban, és megdumáltam Gézuval, hogy ne "terheljük" doki bácsit, csütörtökig húzzuk ki. És valóban csütörtökön született, igaz, azért a rendelése végéről már sietnie kellett be a kórházba a váratlan császár miatt. :)

Szilvi! Akkor megnyugodtam! Bár majd én is nagy leplet veszek magamra mellettetek! :lol:
Ez a teféle spirálod egész szimpin hangzik! :)
Apudnak további jobbulást, remélem gyorsan visszanyeri a régi formáját!

Orsi! Mi baj a hasaddal???

Mária! Én pont azon gondolkodtam, milyen szép a neved, egyre jobban tetszik! :wink: Gondolkodom a lányneveken. :) Épp most hallottam, hogy az általam mostanában favorizált Réka név nagyon felkapott lett! :roll:

No megyünk ebizni, mert Gézu korán kelt!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

No ismét…

Orsi! Nem semmi Bubukád van! Nekem is max a 10 km jött volna be, de hogy egy ekkora fiúcska is letekerje, le a kalappal előtte!
Gyönyörű a kertetek, meg gyerkőitek is! :)
Köszi, javulok! Tegnap már eszegettem is, csináltam baconben sütött sajtos csirkemellet és sütöttem Sacher tortát! Álmomban nem gondoltam, hogy ez nekem sikerülhet! Azt hiszem, pályát kell módosítsak! :lol:
Jövő héttől el akarom kezdeni az edzéseket, persze csak óvatosan, meg látjuk, mennyit bír a lábam.
Viszont szombaton megjött, de csak másfél napra, tegnap este óta semmi. Úgyhogy valami nem ok…. Most megint agyalok. Persze holnap majd felhívom dokibámat, addig kivárok, mi lesz. A clostyt szerdától kéne elkezdenem, de így nem merem, előbb kikérem a véleményét…
Közben olvastam, hogy uh-on igazából ugye 5 hetesen tudják először kimutatni a babát. Mondjuk végülis az nem hangzott el a szájából, hogy nincs baba… Nem értem én ezt! :roll:
De nem lovallom bele magam megint, most okosabb leszek! :lol: :wink:

Anett! Hogy vagy? Bencus várja már a tesót?

Zsand! Amikor én voltam ónéni, nálunk az anyák napja és évzáró egyben volt megtartva május második felében, és így kaptunk ajit, de igazából nem is emlékszem sokszor, hogy mit (bóléstálat, vázát, könyvutalványt, tán ilyeneket). Pedagógus napkor a legtöbb oviban már csak összevont csoportok működnek, ezért szokták előrehozni a „hálálkodást” anyukák. De! Szerintem egy szép csokor virág a legszebb köszönet egy pedagógusnak. És ami nekem máig emlék, egy tabló a csoportomról (simán kartonra felragasztva a gyerkőceim képe), amit ballagáskor kaptam tőlük. Az volt a legszebb, legeredetibb és a legemlékezetesebb. Szóval ne essetek túlzásokba!

Andi! Hüvelygyűrű… Még nem hallottam róla! De ha nem győzött meg a dolog, akkor ne hagyd magad rábeszélni semmire!

Tierno! Bográcsozásért irigykedem! Olyan jó hangulata van! :)
Mi sem kentük össze magunkat tortával. Mondjuk nem is nagyon bíztattuk rá! :)
A lövöldözésről nekem is az jutott eszembe, hogy mi van, ha az ember épp ott sétálgat a csemetéivel… :roll:
Mit szól a bilihez Dorina? Gézu már néha ráhasal! :lol:

Lini! Szerintem Andi nagyon jól összeszedte amit vinni kell, de még írok, ha eszembe jut valami. Ja, én babának vittem be cumisüveget, hogy ne a kórháziból igyon ha már itatni kell, mert abból ömlik. Meg pelenkázó alátétet is raktam, mert tudtam, hogy az első napokban szerencsétlenkedni fogok csak a pelenkázással! :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok:)

Felserkentem delben de mar megint koma vagyok 14:30-ra.Energia nulla nalam mostanaban...

Orsi:
A szules utani noszogatas reszemrol rendben:)

Lini:
elhiszem:(((( szegenykem, gondolom a surun megtervezett programkupac feldolne rendesen ha a pici elobb jonne...
Maximalisan megertelek, asszem en a falon maszkalnek hasonlo szituban! Minden esetre kitartas, remelhetoleg lesz ido mindnre:):):)
Kerdesedre valaszolva: igen, mi jol vagyunk, nem vereztem a korhaz ota (3 hete) ez nagy szo:) Babo szerintem jol van, en is egesz jol erzem magam. Ma jo a vedono majd kikerdezem:)

Noemi:
Lisztkukac? Hehe:) Hat igen, az aranyhalak biztosan hulyen neznenek ki a fejukbol ha megszorna a fiad oket kaja gyanant:D

Becenev? Hat "Mia"-nak neveztek sokaig, ha az megfelel, akkor legyek az:) vagy nekem mindegy:)

UH-ra vegul is a 18. heten kell menni, jovo heten lesz a genetikai vervizsgalat (16.het) Ja, jovo heten megyek a Macilacihoz is, szerintem o is megnezi UH-val hogy mi a palya.
Egyebkent panaszmentes vagyok, csak az zavar hogy nem tudom mar telezabalni magam mert fele annyi kajatol duda vagyok.... szornyu. hehehe:)

Dolli:
mindig utaltam a nevem, legalabb is ahogy itt ejtik. Mááááária.JAJ:) viszont a Mariiiiiija verzio szerintem sem rossz. En azert nem adnam a lanyomnak mert egy igazan csufolhato nev:( Engem sokat szekiroztak emiatt a suliban, sirtam miatta rendsen.:(
A Reka nev tenyeg szep es az is igaz hogy nagyon felkapott lett mostanaban. De jo mert rovid, barmilyen hosszu vezeteknevhez is illik:) (es talan a nagyi nem mondja majd a gyereknek hogy "Rekacska". :D :D:D

tekiroll:
en is Closti-s voltam. A masodik honap utan lettem terhes tole.Nekem is ugy volt a teherbeeseses honapban hogy ugy csinalt mintha megjott volna aztan semmi. Mergemben csinaltam tesztet, nagyot neztem hogy pozitiv lett. Akkor elnyargaltam a dokihoz, 5 hetesen, nem talalt meg egy icipici petezsakot sem, de mar barnaztam picit.. (En "sutyiban" elkezdtem szedni az Utro-t, kaptam valakitol) es a kovetkezo heten mar uj orvoshoz mentem. Akkor mar latszott a petezsak ( 6. heten) 8. heten mar volt szivhang. Az altalanosan elfogadott dolog hogy az 5. heten mar latszik a zsak, de nem mindenkinel, attol is fugg mikor volt a fogantatas.:)
Ja, a Closti megvaltoztatja a ciklust is sokaknal, nalam pl, a 26 napos ciklusaimbol 28 napos lett mar az elso honap utan. :)

sünciboglya

Mária,akkor ezentúl Mia leszel :lol:
Amúgy én nem értem,miért csúfoltak a neved miatt??Bár a gyerekek kiszámíthatatlanok.És igen tény a Mária nem volt a mi időnkben már divatnév...Viszont a sógórnőm is Marcsi volt és nagyon szerettem..Már sajnos nincs velünk :cry:
Talán lehet ő miatta nekem kedves ez a név..

Closty...Csak vigyázz Dolli,mert ikerkocsit nem tudunk kölcsön adni :lol: :lol:
Bár talán az én babakocsimra lehet iker adaptert tenni :lol: :lol:

mimi12

Sziasztok!

Orsi!
Nem semmi milyen jól nézel ki!!! Főleg 3 gyerek után! :shock: :D
Ja, és a gyerkőcök is nagyon édesek! Buburól most láttam először képet. Hát igen, Ő már igazi nagyfiú.

Zsand!
Nem, most nem a Tanneba voltunk, (bár az is nagyon jó hely, már egyszer jártam ott) hanem a Gesztenyéskertben. Egyszer próbáljátok ki ezt is, szerintem nagyon finom volt a kaja!
Dorina hogy viselte a vérvételt?

Lini!
Először is hatalmas gratula a vizsgádhoz!!
Nekem a szülésznőm adott egy listát, amit majd a kórházba kell vinni. Azt monta, hogy a Szt. Imrében ezekre lesz majd szükség:
Szülőszobai csomag:
Terhesgondozási kiskönyv, leletek
TAJ kártya, személyi
300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat
Kényelmes hálóing a szüléshez
Tena lady extra betét 1-2 db+ Tena hálós bugyi
fehérnemű
vízálló papucs
törölköző (1 kicsi a borogatáshoz, és egy nagy)
ruha az apukának+papucs
pár üveg fél literes mentes ásványvíz
szőlőcukor, keksz, műzliszelet (ki mit szeret)

Csomag a gyermekágyas osztályra:
Hálóingek/pizsamák/szabadidőruha (ki mit szeret)
köntös
Fehérneműk
szoptatós melltartó+betét
törölköző
papucs
tisztálkodó felszerelés
Tena lady extra betét
pohár, evőeszköz, kistányér
textilpelus
1 cs. pelenka
popsitörlő

Most mennem kell, majd még jövök!
Sziasztok!

Kép
Kép
anett_

Sziasztok Lányok! :-)

Olyan ritkán jövök... sajna... olvasni olvaslak benneteket, de reagálni nem mindig tudok. Aztán meg elfelejtem, hogy mit szerettem volna írni! De a képekre mindig emlékszem! :-) Úgyhogy pakoljátok csak őket!!!

Orsi! Na a te fotóid is megmaradtak... tegnap néztem... pont túrós palacsintát ettem közben... na gondolhatod!!! Egyből lelkiismeret furdalásom lett:-) Csini vagy!
Tök jó amit az usziról írtatok! Ez a wellness ár nagyon tuti! Remélem egyszer eljutok oda, hogy kipróbáljam:-)

Noémi! Sikerült beszélned valamelyik új orvosjelölttel?

Mária! Örülök, hogy minden rendben nálad Mia! :-)
Nem tudod telezabálni magad? Látod... "minden rosszban van valami jó":-)

Tekirol! Sacher torta recijét majd leírhatnád ám! Nekem a csokis piskótákkal mindig az a bajom, hogy túl szárazak... vagy a Sacher torta nem is a hagyományos piskótából készül? :-) :-) .-)
Kíváncsi vagyok most mit mond az orvos!

Lini! Vizsgádhoz gartula! Mindjárt itt a kicsi lányod:-) De jó:-)
Nekem szörnyű volt, hogy néhány nappal túlhordtam Petrust... az utolsó 4 napot már kórházba is kellett töltenem... megőrültem. Úgyhogy ha bejön az orvos számítása, akkor az nem is lesz olyan rossz! :-)
Van a Tenának eldobható hálós bugyija.. nekem a szülésznőm ajánlotta, hogy vigyek a hórházba... tényleg jó volt!
Homeós bogyókat nem szedsz? Árnika nagyon jó vérzéscsillapító... szintén szülés utánra!

Na mennem kell... bocsi, de már megint csak eddig jutottam!
Ja! Már több mint egy hete kint van egy foga Petrusnak:-)
Pussz

Edina
Kép
Kép
csszedina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?