Hahó, elveszett báránka jelentkezik!
Szégyellem magam, h nem jöttem még olvasni se (amikor tudtam volna, akkor meg nem ment a babanet )
, mikor ti ilyen aranyosan felköszöntöttétek Ármint; köszönjük szépen!
Zseniálisak a képek,
Cseriani, meg
Tuntun, a kirándulásokról, nagyon jó nézni őket, és gyönyörűek a törpök! Meg a nagyobb törpök is. És ti is jól néztek ki, nőcik!
Tuntun, én nemtommé kell neked, de te biztos, biztatásnak mindenesetre elmondom: egyik jó ismerősöm most csinálja a 90 naposat és kb 2 hét alatt 5 kilót fogyott, ha jól emlékszem. Úgyhogy hajrá!
Yuyu, Enikő igazi kis hölgy, Barnus is gyönyörű, és hogy ügyesednek!
Yuyu, nekem nem volt ilyen szopi-gondom, de barátnőmnek igen, ő még jópár hónapig fejt, hogy amíg lehet, anyatejet kapjon a kislánya. De szerintem, ha úgy kényelmesebb neked, meg mittomén, akkor már adhatsz neki nyugodtan tápszert, ahogy
Ani is írta, nem olyan pici már Enikő. Hanna is tápszeren nőtt fel, aztán kuttyabaja, egyelőre nem allergiás, mittomén, és nem volt gyakrabban beteg, mint az anyatejes Árminom. Persze, minden gyerek más, csak azt akarom írni, hogy a törvényszerűségek nem illenek mindenkire. Azért szurkolok, h Enikő ne sztrájkoljon tovább, olvastam, hogy a fog is okozhat ilyent.
Tuntun, borzasztó, ami veletek történt!!! Nem is tudom, mit mondjak... Nagyfiad biztos megint ügyes lesz a versenyen, majd mesélj!
Rékababa, Evelin is biztos gyönyörű lesz a balettbemutatón, képeket úúúgy szeretnénk...
Huhh, kolléganőd gyermeke... Nah, ilyenkor örülök nagyon, hogy Hannának beadattam a bárányhimlő elleni oltást. Ármin is megkapja majd. (Ma kellett volna tanácsadásra vinnem, státuszvizsgálatra, hát tök náthás, így megint nem vihetem...)
Josi, utólag is nagyon sok boldog névnapot lánykáidnak!
Nálunk: jól telt a szülinap, Ármint elhalmoztuk autókkal és lett 4 tortája, tegnap meg búcsú volt nálunk, elhintázták az összes pénzünket - majd teszek képeket. Szombaton meg kórustalálkozót szervezett a kórusunk, úgyhogy elég zsúfolt volt a múlt hetem, azért is nem jöttem, de mostmár igyekszem, reszkessetek!
Banoed: nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok... Tényleg gyere, és írd ki a bosszúságaidat! Én csak annyit még a férjed pártján, aztán, mint "másik oldalon álló" be is fejezem
: nekem rengeteget jelentett, hogy az iszonyatos pánikrohamaim idején a férjem ott volt, meg virrasztott mellettem és fogta a kezem meg ilyesmi, szóval ezt soha nem fogom neki elfelejteni, és a férjed is biztosan nagyon hálás neked, hogy mellette állsz, még akkor is, ha ezt esetleg (még) nem is mutatja ki. Biztos vagyok benne egyébként, h pokoli rossz neki, de neked sem könnyebb egyáltalán. Kitartást, remélem, nemsokára csak rossz emlék lesz nektek ez az időszak!
Dius, hohóóó, nemsokára érkezik a kis druszánk!!! Én is szívesen megadom a számomat, nem baj, ha többünk száma is megvan neked...
Dadomi, mizu?