Új privát üzeneted érkezett!

Tuntun, sajnálom, hogy ilyen rossz napotok van :-(

Felvidításképp képek:

Kép
elbújtam
Kép
huncut vagyok nagyon
Kép
puszi mindenkinek
Kép
új babakocsimban édes az álom
Kép
így állok a járókában

yuyu79

És egy ráadás:

Kép

kócosan, mosolygósan, ébredés után

yuyu79

Julcsi, gyönyörű Enikő és milyen ügyes! A fürdőlepedős képen szuper ari!!! :lol: :lol:
Hány foga van már?
Vendég

Lányok még azt elmesélem, hogy amikor odahívták Ricsikét, hogy írja alá az útlevéligénylő lapot, bizony elpityeredtem. :oops: :oops: Képzeljétek el az én büszke nagyfiamat, amint 8 évesen aláír egy hivatalos papírt. Hát ez is egy mérföldkő az életünkben. :) :)
Vendég

2 foga van még csak alul, de azok már 3 hónapja kibújtak, azóta semmi... De legalább tudom szoptatni, úgyhogy nem bánom...

yuyu79

Tuntun, légy is büszke a nagyfiadra, és gondolj arra tényleg, hogy milyen jól fogja érezni magát ;-)

Dius-Barnus, mi van Veletek???

yuyu79

Csak hogy megfejeljék a mai napunkat, a férjemnek időpontot adtak jövő hét keddre :!: :!: , hogy feljelentést tehessen!!! Hát értitek Ti ezt? Mi folyik ebben az országban? Olyasmit vittek el a kocsiból, amivel nagyon csúnyán vissza lehet élni és akkor mivel bizonyítjuk, hogy bizony azt ma lopták el? Hát komolyan mondom, most olyan csúnyát tudnék mondani............. Semmit nem csináltak, csak beírták a naplóba, hogy ma ott járt és feljelentést akart tenni!!!
Vendég

"Szolgálunk és védünk", mi? :evil: Nagyon elfoglaltak lehetnek :shock: :wink:

yuyu79

Édes drága Ármin!
Nagyon-nagyon boldog 2.szülinapot Neked!!!!
Kép
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Ani, lánykád jól van?

Évi, Zsombi hogy van?

Nálunk ma elég vacak a reggel. Hűvös van és fúj a szél. Elég szarul aludtam az éjjel, sokszor jutott eszembe, hogy reggel már hűlt helyét találjuk az autónknak. :( :( Na mindegy befejezem a nyavalygást. Egyrészt nem tudunk már mit csinálni, másrészt meg nem lehet állandóan ezen agyalni.

A tegnapihoz még annyi, hogy a férjem eldöntötte, hogy 2 pld-ban megírja ma a feljelentést és a kapitányságra beadja átvétellel. Röhej ez az egész.
Vendég

Emma,

Gyönyörű fiacskádnak kívánok nagyon boldog szülinapot!!!

Kép
Vendég

tuntun,bakker,nagyon kiakadtam.
Előszöris a kipakoláson. Ez azért durva. Most ne haragudj,de a ti károtokon tanulva ezentúl a kulcsot használjuk,nem a pitty-pittyet. A rendőrséghez nem tudok mit hozzáfűzni,így még sosem jártam. Akárhányszor kellett bemennem a munkám folyamán,max.fél óra volt,amit várnom kellett. Bár,abban az időben már személyesen ismertek,sajnos.
Te,én még azon is elpityeredtem magam,mikor írtad,hogy Ricsike aláírt :oops:
Asszem edzzenem kellene az idegeimet :?

Most megyek,mindjárt jön a szomszéd néni,nálunk voltak a pipijei,segítek neki lenyirbálni őket(tudjátok,ő Kristóf óvónénije,meg a hugom leendő anyósa :lol: )
Vendég

köszi mindenkinek,hogy megköszöntöttétek a lányokat! :)
Tuntun ez nagyon felháborító! Rendőrségi ügyintézésről én is tudnék mesélni! Legutóbbi sztorim,hogy egy rendőr nekem tolatott.......de ezt már írtam. Szóval a drága több mint 3 hónap után és többszöri telefonálásom után végre hajlandó volt kifizetni a kárt!
Julcsi édes a kisasszonykád :lol:

Kép
Kép
josi

Josi! Lánykáidnak nagyon boldog névnapot! (megint késtem kicsit :oops: )
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Eliza jól van,csak nyafis. Én már tényleg a fogaira gondolok,elvégre még van 4,aminek ki kell jönni,hogy meglegyen a 20.
A bőre kicsit száraz,arra írt a doktornéni krémet,meg fürdetőt,remélem helyreteszi. Bár,már most is sokkal jobb,mint fél évvel ezelött volt.
Vendég

Emma! Árminnak nagyon boldog születésnapot!!!
Kép

dadomi

Tuntun! Ez pedig csak neked, hátha jobb kedvre derít picit (és nem is hízlal)
Kép

Cseriani! Mi is kaptunk még régebben Dominak egy nagyon jó kenőcsöt mert neki is nagyon száraz a bőre, és nagyon jó kenőcs. Lipobase, és recept nélkül kapható.

dadomi

köszi dadomi,felírtam. Kipróbáljuk amit a doktornéni kevertetett nekünk,aztán ha nem lesz jobb,akkor jöhet amit te mondtál. Szeretem amit a doktornénink csináltat egyébként,a téli testápolója nagyon jó,de még naptejet is ő kevertet,nagyon jó az is. Már csak az én kezemmel kellene valamit kezdeni,mert az nagyon csúnya. De ugye magamat már lusta vagyok elvinni a dokihoz. Na,azért a nődokit nem hagyom ki!!!!
dadomi bocsi ám,hogy nem írtam privit,mikor ígértem :oops:
Vendég

Sziasztok!

Tudom, tudom szidjatok csak le amiért rég voltam! :wink:

Nincs semmi baj, minden rendben van velünk. Sajnos vissza olvasni nincs időm, épp most aludt el de két heti vasalni valóval vagyok elmaradva.. :)

Emma: Árminkának Boldog születés napot kívánunk!:

Kép

Barnus, sokat változott... kis hunci, minden kell neki, ha elveszel tőle valamit megsértődik :) ha mi eszünk követeli hogy neki is kell belőle, sikítozik és kacag is :) És ha az ölemben van az asztalnál amit elér lelöki és nézi hova esett.. nagyon tetszik hogy már ennyi mindent csinál.. :

Hoztam nektek pár képet róla!
Kép Kép Kép Kép

Ne haragudjatok tényleg hogy nem voltam, igyekszem többet jönni! :)

Kép
dius87

Árminnak nagyon sok boldog szülinapot!!!!
Dius,tényleg sokat változott a kicsifiad! :)

Kép
Kép
josi

Sziasztok csajok!

Tuntun:meséltem apának ami veletek történt...hát tök kiakadt :evil: jövő héten megírni a feljelentést......

Lelkisimi és egy jó nagy tábla csoki jár neked!!!!

Zsombinak még mindiíg folyik az orra :( Hétfőn majd felhívom a dokibácsit.

Édesek a picurkák!!!

Ármin baba

Boldog szülinapot!!!

Kép

Ani:mi is valami gyógyszertári kutyulékkal fürdünk.Rá kell kennem a testére és a vízben lemosni.
lanolinos krémeket kell ilyenkor használni.
berni611

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy csak most jövök, de sajnos eddig nem volt netünk.Szarakodik a szolgáltató. :evil: Nemrég állt vissza a rendszer. Már elvonási tüneteim kezdtek lenni. :lol:

Pocilakóval hála az égnek minden rendben,hétfőn már megkezdem az NST-t.
Pociképet még le kell kicsinyitenem, de utána teszek fel.
dius02

Josi, lánykáidnak utólag is nagyon boldog névnapot!

Emma, Árminnak pedig nagyon boldog 2. szülinapot!
dius02

szép napos jó reggelt mindenkinek!!!
dius,bakker,már tényleg nincs sok hátra!!!!
Üzenj ám valahogy,ha jön az öcsi. :lol: Tudod valaki számát???
Elküldöm szívesen priviben,ha nincs meg senkié...
Itt nálunk nagyon szépen süt a nap,remélem marad is így. Eliza most eszik,majd bicire pattanunk ismét,és elmegyünk a gyógyszertárba a kenceficéiért...

dius-Barnus máskor ne tessék így eltünni,mert igenis aggódtunk értetek,hogy miért nem vagy. Barnus nagyon ééédes!!!!! :D :D
Vendég

Sziasztok! Kissé megkésve, de boldog szülinapot kívánok én is Árminnak! Szuper időnk lesz a hétvégén, de örülök már neki. Legalább nem kell állandóan a felhőket lesni...
Tuntun, sajnálom az autót!
Cseriani, mikor mész Kundokihoz?Mi nagyon közel lakunk ám a szülészethez :wink:
Férjemnek tegnap megint volt egy pánikrohama :twisted: De utálom már ezt az egészet... :?

Kép
Kép
banoed

sziasz banoed

Elhiszem hallod,hogy utálod. Jajj te,el sem hiszed,hányszor eszembe jutsz...Tudom,hogy nem lehet sürgetni,de gyógyuljon meg gyorsan a férjed!!!
Kedden voltam a doktorbácsinknál,nagyon aranyos volt :wink:

Nagyon jó idő van kinnt most is,kicsit kimentem az elöbb,hogy felébredjek,mert elaludtam Elizával-de lehet,hogy elöbb elaludtam,mint ő :roll:
Pedig egy hatalmas nagy adag vasalnivaló vár :?
Vendég

Sziasztok,

banoed, úgy sajnállak, sz.... lehet így Neked, de gondolj a gyerkőcökre, nekik kell egy biztos támasz és az jelen pillanatban csak Te vagy! Ha nagyon tele van a hótörpöd, akkor gyere és írd ki magadból.
Sajnos tegnap vettük észre, hogy eltűnt a fényképező és a kamera is, és rajta volt az összes kép amit január óta csináltunk, a kamerán meg a szenteste :cry: Tegnap a férjem elsírta magát a telefonba amikor felhívott, hogy ez sincs meg. Sokk cucc bent van az irodában, így amikor megnéztük a csomagtartót eszébe sem jutott, hogy az is benne volt, csak amikor tegnap az egyik helyről hívták, hogy kell helyszíneket fotóznia...
Így most tegnap óta magam alatt vagyok, mert ezeket a képeket nem tudjuk pótolni (na befejezem, mert már megint bőgök)

Ani, jól tetted, hogy aludtál Elizával, én tegnap du. aludtam. A vasalnivalót meg küldd át nyugodtan, mert én most fogok nekiállni. :lol: :lol: Olyan szép idő van, hogy az első adag ruháim már megszáradtak azokat behajtogattam és most jön a vasalás.
Vendég

Ani, sajnos lemaradtál, már hűl a vasalóm. :wink:
Vendég

Egy pár kép az arborétumi kirándulásról:

Megérkeztünk :-)
Kép

Olvasás:

Kép
Kép
Kép
Ricsikével:

Kép
Vendég

Emma így utólag is nagyon boldog szülinapot nagy fiadnak.

Tuntun sajnálom, hogy ez történt veletek. És a rendőrség hozzáállása, no comment.
Vendég

Köszi rékababa aranyos vagy.

Lányok jól vannak?
Vendég

Szerencsére igen. Rékának végre kijött a felső két szemfoga. És szinte teljesen észrevétlenül. Teganp csak azt vettem észre, hogy kint van az egyiknek a hegye a másik is áttörte az ínyét.
Evelinnek jövő héten szerdán lesz balett bemutatója másnap meg anyáknapján műsoroznak.
Bent a munkahelyemen meg zajlik az élet. Húsvét környékén valaki meglovasított az EKG-ból egy laptopot amin olyan műszer van ami 2millió Ft. Rendőrség is volt kint. Az a pláne, hogy nagyon kevesen tudtak róla (én sem tudtam, hogy ilyen van az osztályon). Szekrényben volt bezárva, a kulcs meg a másik fiókban, azzal nyitották ki a szekrényt.
Másik ami eléggé elszomorít, az egyik kolleganőmnek a kislánya bárányhimlős lett és ennek következtében kisagyi vizenyőt kapott. Szegényke nem tud mozogni, körcsei vannak, fáj a hasa, hány, nagyon szenved. Kapja a nyomás csökkentésre a gyógyszert és fájdalomcsillapítokat.

Tuntun nagyon helyesek vagytok a képeken. Erik meg már milyen nagy legény.
Vendég

Rékababa, nem semmi ami a munkahelyeden történt. Amikor én anno fiókvezető lettem, az volt az egyik intézkedésem, hogy megszüntettem, hogy a szekrény kulcsa a fiókba legyen elzárva. Ez akkora baromság. Nyitottam egy kulcsfüzetet és abba vezettük, hogy ki vitte haza a kulcsot.
Sajnálom a kolléganőd kislányát :( :( Szegény épüljön fel minél előbb! Ilyen szövődményt még nem is hallottam. Nekem Erik és Ricsike májusban fogja a 2. oltást kapni bárányhimlő ellen.
Evelinről bemutatójáról ugye fogunk képet kapni?
Vendég

Sziasztok,

remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Nálunk ma elég vacak idő volt, bár nagyon szépen sütött a nap, de hideg szél fújt.
Ricsikéék ma regionális szemlén voltak a darabjukkal, így apával kettesben grillpartyztunk. :lol: :lol:

Holnap lesz Ricsikének a mesemondó versenye du.-n drukkoljatok nekünk.

Holnap elkezdem a 90 napos fogyit, úgyhogy gyűjtöm az egyszerű, de nagyszerű édességrecepteket :lol: :lol: :lol: Jól kezdem mi?

Mindenkinek további szép estét, legközelebb csak holnap este leszek!
Vendég

Sziasztok! Bocsi, de angol lett a billentyuzet, miota a parom rendbe rakta a gepet... Hogy lehet atallitani? Alt Shift/et mondta valaki, de nem jott be...

Hat kepzeljetek Eniko nem akar szopizni... Csutortokon este kezdodott, hogy nem fogadta el a cicit, sir es elfordul, egyaltalan nem kell neki... Penteken reggel meg napkozben meg szopizott, este megint nem, es azota egyaltalan nem :( Ugyhogy most fejek, es reggel/este csoros poharbol issza meg. Nem tudom hogy ez lehet e atmeneti, vagy vegleg elvalasztja magat most...Felul jon a foga szerintem, lehet hogy ez az oka? Volt valamelyikotoknel ilyen ekkora korban?? A vegleg nem megy akkor fejek, ameddig tudok, mert szeretnem ha kapna meg anyatejet. Reggel lejott kezi mellszivoval 3 deci, este meg 2, ugyhogy az vegulis nem keves, csak be kell szereznem egy elektromost, mert ez igy nagyon strapas... Varom a jotanacsokat!!

yuyu79

[quote="yuyu79"]2 írta:yuyu79 foga van még csak alul, de azok már 3 hónapja kibújtak, azóta semmi... De legalább tudom szoptatni, úgyhogy nem bánom...

Ezt visszavonom :cry:

yuyu79

[quote="yuyu79"]2 írta:yuyu79 foga van még csak alul, de azok már 3 hónapja kibújtak, azóta semmi... De legalább tudom szoptatni, úgyhogy nem bánom...

Ezt visszavonom :cry:

yuyu79

Egyszer akartam csak :oops: :oops:

yuyu79

Pocakos Dius, de gyorsan megy az ido :shock: Kep??

Dius Barnus, nagyon ugyi a kisfiad es meg mindig gyonyoru :D

Bocsi hogy csak most, de Arminnak Boldog Szulinapot!!

yuyu79

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.26 20:53-kor.
Vendég

Szopizás:

én Erikkel jártam így 6 hónaposan tette ezt velem :cry: :cry: Ez volt a karácsonyi ajándékom, mert pont 24-én utasított el. Én is fejtem neki még 2 hónapig, meg ami volt a fagyasztóban, így pár hét híján 1 éves koráig kapott még tejcsit.
Több helyen olvastam, hogy sok baba volt, hogy pár nap múlva ismét elfogadta a cicit, nekem nem volt ilyen szerencsém.

Remélhetőleg nálatok ez csak átmeneti.
Vendég

Julcsi, piriviben elküldtem a billentyű átállítását próbáld meg, de utána indítsd is újra. Hátha sikerülne......
Vendég

sziasztok. Tuntun,nagyon drukkolok!!!!!
Nálunk szuper volt a hétvége,sok mindent tudtunk csinálni,és tegnap du.még kirándultunk is,kimentünk sötétvölgybe,a tónál letettük a kocsit,és betekertünk az erdőbe- a Kristóf is bicajjal :lol:
Nagyon jó volt!!!Szegénykém este fájlalta a lábát,biztos izomláza volt,mert azért jó 45 percet tekert intenzíven,ha nem többet :roll:
yuyu Kristófom fél évesen csinálta ugyanezt,ő teljesen el is hagyta akkor a szopit. Az én tanácsom: próbáld azért,hátha elfogdja,de én biztos,hogy nem fejném. De ez csak az én tanácsom. Eléggé szopipárti vagyok,de én hagytam,mikor már nem kellett neki,nem erőltettem. Enikő sem kicsi már,egyen,amit szeretne,persze,ami a korának megfelelő. Mi ilyenkor áttértünk a tápszerre,felénk majdnem két éves korig nem ajánlják a tejet,én Kristófnak 20,Elizának 19 hónapig tápszert adtam,és csak utána tejet. Elizával nemrég kezdtük a tejcit. De mondom,ez az én véleményem,nekem ez mindkettőjüknél bejött.
Na,megyek,Eliza megtalálta a lázmérőt,és lázat még magának :D
Vendég

nna,egye fene,pár kép: :P
kisbiciklisem:
Kép
a 3/4 család:
Kép
uzsi Sötétvölgyben:
Kép
Vendég

Hahó, elveszett báránka jelentkezik!
Szégyellem magam, h nem jöttem még olvasni se (amikor tudtam volna, akkor meg nem ment a babanet ) :twisted: , mikor ti ilyen aranyosan felköszöntöttétek Ármint; köszönjük szépen! :D
Zseniálisak a képek, Cseriani, meg Tuntun, a kirándulásokról, nagyon jó nézni őket, és gyönyörűek a törpök! Meg a nagyobb törpök is. És ti is jól néztek ki, nőcik! Tuntun, én nemtommé kell neked, de te biztos, biztatásnak mindenesetre elmondom: egyik jó ismerősöm most csinálja a 90 naposat és kb 2 hét alatt 5 kilót fogyott, ha jól emlékszem. Úgyhogy hajrá! :-) Yuyu, Enikő igazi kis hölgy, Barnus is gyönyörű, és hogy ügyesednek! Yuyu, nekem nem volt ilyen szopi-gondom, de barátnőmnek igen, ő még jópár hónapig fejt, hogy amíg lehet, anyatejet kapjon a kislánya. De szerintem, ha úgy kényelmesebb neked, meg mittomén, akkor már adhatsz neki nyugodtan tápszert, ahogy Ani is írta, nem olyan pici már Enikő. Hanna is tápszeren nőtt fel, aztán kuttyabaja, egyelőre nem allergiás, mittomén, és nem volt gyakrabban beteg, mint az anyatejes Árminom. Persze, minden gyerek más, csak azt akarom írni, hogy a törvényszerűségek nem illenek mindenkire. Azért szurkolok, h Enikő ne sztrájkoljon tovább, olvastam, hogy a fog is okozhat ilyent.
Tuntun, borzasztó, ami veletek történt!!! Nem is tudom, mit mondjak... Nagyfiad biztos megint ügyes lesz a versenyen, majd mesélj!
Rékababa, Evelin is biztos gyönyörű lesz a balettbemutatón, képeket úúúgy szeretnénk... :D Huhh, kolléganőd gyermeke... Nah, ilyenkor örülök nagyon, hogy Hannának beadattam a bárányhimlő elleni oltást. Ármin is megkapja majd. (Ma kellett volna tanácsadásra vinnem, státuszvizsgálatra, hát tök náthás, így megint nem vihetem...) :evil:
Josi, utólag is nagyon sok boldog névnapot lánykáidnak! :D :D
Nálunk: jól telt a szülinap, Ármint elhalmoztuk autókkal és lett 4 tortája, tegnap meg búcsú volt nálunk, elhintázták az összes pénzünket - majd teszek képeket. Szombaton meg kórustalálkozót szervezett a kórusunk, úgyhogy elég zsúfolt volt a múlt hetem, azért is nem jöttem, de mostmár igyekszem, reszkessetek! :P
Banoed: nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok... Tényleg gyere, és írd ki a bosszúságaidat! Én csak annyit még a férjed pártján, aztán, mint "másik oldalon álló" be is fejezem :oops: : nekem rengeteget jelentett, hogy az iszonyatos pánikrohamaim idején a férjem ott volt, meg virrasztott mellettem és fogta a kezem meg ilyesmi, szóval ezt soha nem fogom neki elfelejteni, és a férjed is biztosan nagyon hálás neked, hogy mellette állsz, még akkor is, ha ezt esetleg (még) nem is mutatja ki. Biztos vagyok benne egyébként, h pokoli rossz neki, de neked sem könnyebb egyáltalán. Kitartást, remélem, nemsokára csak rossz emlék lesz nektek ez az időszak!
Dius, hohóóó, nemsokára érkezik a kis druszánk!!! Én is szívesen megadom a számomat, nem baj, ha többünk száma is megvan neked... :wink:
Dadomi, mizu? :D

been

Na, szövegből már elég, most képekkel is szétnyomom az oldalt... :twisted:
Kép
Kép
Kép
:D

been

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,mert mindjárt indulok Szekszárdra nst-re, meg gyorsan felteszem a megígért pocis képeket,végre valahára.
Majd jövök még. Addig is szép napot mindenkinek!
Kép
Kép

Szerintem nincs nagy pocakom,Bencussal nagyobb volt.
dius02

Húú, Dius, pedig hatalmaaas! :lol: :lol: :lol: Nadehát nőni fog ez még. :wink: Látom, máshová nem is híztál! :wink: Ügyes vagy!
Majd mesélj, milyen volt az nst! Még mindig az a kedves szőke nőci van ott?

been

Sziasztok!

Már egy ideje haza értem, csak már várt a kisfiam (tudjátok, hogy van ez), meg most alszik, úgyhogy kihasználom az időt és írok nektek.
Az nst-n minden rendben volt, produkáltam 6 keményedést, de nem nagyon éreztem. Legközelebb majd jövő kedden megyek nst-re. Holnap meg megyek UH-ra, de most Bajára, mert Szekszárdra erre a hétre már nem kaptam időpontot.

Egyébként már szerettem volna kérdezni, hogy valaki elküldené e a számát priviben,csak még úgy vagyok/voltam vele hogy ráérek. De még a kórházi csomagom sincs összepakolva, de muszáj lesz, mert péntek este 3 perces fájásaim voltak. De már a kisruhák, meg a többi holmi már ki van mosva, már csak vasalni kell őket.

Ani, Emma, nyugodtan elküldhetitek a számotokat, előre is köszönöm!
De a többiek is elküldhetik nyugodtan, legalább akkor tudok mindenkinek küldeni majd üzit.

Nah, ezt gyorsan elküldöm mert, a végén még elszáll, amit nagyon nem szeretnék!
dius02

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?