Sziasztok lányok!
Pótolok, előre szólók, valószínűleg hosszú leszek…
Kicsit eltűntem, zűrösek és fárasztóak voltak az elmúlt napok… és eseménydúsak… próbáljuk kihasználni, hogy még bírok mászkálni és hogy végre jó idő van! Grillezünk a barátokkal, a hétvégén pedig kertészkedtünk a szülőkkel… igaz én egyre lassabban közlekedem, de még azért megy!
Közben végre befejezték a házban az átalakításokat… végre ismét van zuhanyunk és babaszoba is szép… még jó két hét és jönnek a bútorok…
Zita, Julcsi tünemény… pályáznék én is a fotós linkre.
Hu, izgalmas szülésen vagytok túl… bevallom, kicsit megborzongtam, mikor olvastam…. Nekem még elvileg 3 hónapom van hátra, és eddig még nem pánikoltam…
Csuklásra a barátnőm néhány csepp citromlevet ad keresztlányomnak, igaz összehúzza a kis száját, de azonnal abbamarad a csuklás.
Jáspis, Marcit mindenkinek megmutogattam… eszméletlenül helyes kis babóca, nagyon jók a fotók!!!!!
Millye, András daliás kisfiú, igazán szépséges pofival.
Lányok, örülök, hogy jól sikerült a tali. Én is szívesen látnék fotókat a picurkákról és rólatok.
Kubuspace, annyira sajnálom, hogy egy ilyen csoda, mint az unoka születése, nem segít a kapcsolatokon…
Mt tanulsz? Én tavaly vizsgáztam matekból és statból… egész félévben ezekre készültem… most a vezetői gazdaságtantól rettegek…
Fürdetés… mi majd mindenből a gyógyszertárit szeretnénk használni, a már említett barátnőm csak a fürdetőt váltotta Johnsonsra, de Kinga popsija vörös lett tőle, így visszatértek a doktor néni által felírt készítményekre.
Szülésznő… lehet, h mégsem lesz választott szülésznőnk… persze aki nyár közepén szül, ne csodálkozzon… de sebaj, mind azt írtátok, hogy mindannyian aranyosak a Jánosban… de azért jó lett volna….
Frontok… komolyan én sosem gondoltam volna, hogy így tudnak hatni… szédülök tőlük, és alig bírom nyitva tartani a szemem… és persze folyamatosan keményedik a pocakom.
Képzeljétek megvettük a babakocsit, végül többfunkciós NeoNatot vettünk. Csodaszép, bézs színben… nem mertem pirosat, narancsot vagy rózsaszínűt venni, mert szeretnénk ha Bogit mihamarabb egy kisfiú követné… de ez a bézs csodaszép lesz mindkét babának… akár a második kislánynak is
Nálunk Ürömön a Péterhegyi részen elég sok kismama sétál egyedül a csöppségekkel, bízom benne, hogy majd lesz sétáló társam. Szerencsém van, mert ez viszonylag egy új rész és rengeteg fiatal házaspár költözik ide a picinyeikkel.
Mi a tervek szerint nem szeretnénk bölcsibe járatni a kislányunkat, szeretnék itthon maradni 3 éves koráig, sőt tovább is, ha a második lurkó is összejönne.
Már így is szörnyű lesz, hogy a sulit nem hagyhatom abba és a másfél hónapos csöppséget itt kell majd hagynom péntekenként... bár bízom a tanárok megértésében!!!
Milyen légzésfigyelőt használtok? Mi az Angelcare AC 401-et néztük ki… kicsit drága, de sok jót írnak róla.
Igyekszem most már nem lemaradni, de muszáj nekem is elkezdeni készülni a vizsgákra és a szakdogával is haladnom kellene, mert Bogi mellett biztos se időm, se kedvem nem lesz irogatni...
Szép hetet babáknak és mamáknak!!!
Kriszta*