Előkerültem én is. Nem nagyon leszek a hétvégén, mert vendégeink vannak. Nem illik ilyenkor sokat lógni a neten
Megjártam tegnap Pestet, meg jól meg is jártam, mert mentem 11-re a Krióba, erre az előttem levő házaspár, akinek 10-re kellett volna mennie, állítólag 10:45-re ért oda, tehát én várjak. Az a minimum, hogy ennyi késéssel már nem fogadtam volna őket, vagy várják ki a sor végét, mert ugye így minden utánuk következő este ötig csúszik egy órát. Ja, és ha már késtek, jó lett volna, ha kicsit sietnek, de nem, még az élő fába is belekötöttek. Úgyhogy 12:15-kor mentek el, én meg már frászt kaptam, mert Lili meg 70 km-re volt oviban, érte kellett időre jönni. Aztán volt még egy kismama, aki időpont nélkül jött, de ő rendes is volt, beszélgettünk..., és mondta, mikor elmentek, hogy természetesen én jövök. Pedig ő már 36. hetes volt, az előttünk lévő meg jó, ha 15, mert még hasa sem volt. Na nem mérgelődök tovább, a lényeg, hogy sikerült.
Madaran,
igen, elvileg 7,8-ig jó hivatalosan a cukor, de nem babásan is 6,7 felett már inzulinrezisztenciáról beszélnek. Nekem lett 6,9 a 9,9 után, én repestem az örömtől, aztán kár volt, mert még szigorítottak is a diétán. Ezért vagyok mindig kiakadva, hogy szerintem nekem túlzásba van víve, aztán mikor itthon mérem mindig kiderül, hogy azért jó óvatosnak lenni.
Tündi,
én nem szoktam semmit adni Lilinek, ha oltásnál ügyes volt, próbáljuk természetesen kezelni a dolgokat, úgy veszem észre, hogy ő is úgy veszi. Persze a kórház más volt, oda bármit bevittem neki, amit kért. Most csak elmentünk csavarogni, és ettünk egy gombóc fagyit. Mármint ő.
Bori,
még nem mentem utána. Majd egyik csütörtökön este elmegyek az anyakönyvvezetőhöz. Mindig annyian vannak, ott van a sok öreg a hagyaték miatt, még ugye helyhez sem jutok..., csütörtökön este 6-ig van ügyfélfogadás, hátha mondjuk fél 6 fele van esélyem bejutni.
Amúgy ha nem sikerül előre, akkor ha szüléskor azt mondom, hogy márpedig a gyerekemet így hívják, akkor már nem tud mit csinálni az anyakönyvvezető, kénytelen lesz akkor hivatalból elintézni.
Meg majd megkérdezem a sógorom, hogy az ő fiúk hogy lett Gavril, mert az még most sincs benne hivatalosan a jegyzékbe, tehát lehet, hogy ők valahogy máshogy intézték.
Anetto,
miért nem jó a vércukormérő??? Ok, csak 10 felett csipog, ami egy kismamának már horror, de azért az értékeket jól mutatja.
Én tegnap BKV-ztam, 30-as busz, 75-ös troli, metró..., hát tele volt iskolás suhanccal, egyik sem adta át a helyét, pedig még a köldökzsinórvér tároló hűtőtáskát is cipeltem, tehát kapaszkodni alig tudtam. A 6-os villamoson egy ürge tartott egy helyre, de látott engem, és mondta, hogy üljek le, de nem sikerült elég gyorsan, mert egy 50 év körüli nő rástartolt a helyre, az ürge meg is jegyezte, hogy ez most bunkó dolog volt.