Új privát üzeneted érkezett!

Na lehet, hogy a tegnapi kenyér volt a gáz. Most sikerült vennem olyan kenyeret, amit szoktam enni, és ebből megcsináltam ugyanazt a vacsit, mint tegnap, és így csak 5,9 lett. Szóval úgy látszik, hogy ez nagyon nem mindegy ezek szerint.

Képzeljétek, anyu hívott, a lányom alkotott megint. Ott alszik náluk most, mert reggel nagyon korán indulunk Pestre. Megyek köldökzsinórvér szerződést kötni.
Na a lényeg, hogy kinyújtotta Lili a nyelvét, anyu meg mondta, hogy leharapja. A lányom meg közölte, hogy "na rajta, kiskomám" :lol: Gyerek próbálgatja a határait...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Megérkeztünk :lol:

Earhart:Táblába beírnád nekem, ha szépen megkérlek, hogy a következő UH időpontja: május 18., 4D:május 5.Köszike!

Dbea:Nagyon csini a ruhád!Szép menyasszony leszel!!! :lol:

Beusmimi:Nekem is ugyanezt mondta a doki, amit neked (C:2000), mármint a tágulást illetően!!Én, hogy őszinte nagyon megijedtem!!!És én vissza is vettem a tempómból!!!Nekem nem mondta, hogy szigorú ágynyugalom!!Csak annyit mondott, hogy ha nem nem vigyázok magamra, és a következő vizsgálatkor is gond lesz, akkor kénytelen lesz ágynyugalomra inteni!!!Nem szeretném ha a kis Manónak baja lenne!Nekem Ő mindennél fontosabb!!!Ha kell, akkor nem június vége lesz a munka befejezése, hanem előbb!!

Irdab:A mi kis lánykánk is igen aktív!!Tegnap Apának meg is rugdostuk a tenyerét!Apának nagyon tetszett!Büszke volt a kicsi MAnókára :lol:

Anetto:Ezt a csipő emeléses dolgot én is ki fogom próbálni!!!Gratula vércukorhoz!!!

Lányok!Én nem tudom, hogy hol hallottam, de én azt is hallottam, hogy a sok ülés sem tesz jót és ez is okozhat tágulást!!!Ti hallottatok erről?!?Ha ez igaz, akkor nekem nem igazán a legjobb a munkaköröm ebből a szempontból!!Szellemi munka, ahol egész nap a gép előtt és asztal mögött ül az ember!!

Judi79:Én bár még nem voltam terheléses vércukron, de most, ahogy voltam a szokásos UH-n, a dokim azt mondta nekem, hogy ha 7,2 vagy azt meghaladja, akkor jelentkezzek nála!!Az alattival meg nem kell foglalkoznom!Azt mondta, hogy ne foglalkozzak a védővővel, ha ő esetleg azt mondja, hogy nem jó!!Azzal foglalkozzak, amit Ő mond!!

Kép
bener

Bener,
nekem alaphelyzetben 2000-es a méhszájam. Lilivel is végig annyi volt, most is annyi. Nem vagyok túl magas, lehet, hogy ez is azért rövidebb :lol:

Cukor: én már sokat gondolkodtam azon, hogy nálam már Lilinél sem lehetett rendben, csak akkor összesen egyszer nézték, ráadásul zsemle+tejjel, és két óra után. Magyarul nem jól. Az az érték jó lett, így senki sem foglakozott vele. A lányom meg 4 kilósan született. Most hiába 6,9 a terheltem, mégsem ehetek meg bármit sajnos. És ha erről nem tudtam volna még terhesség előtt, most is csak azt mondanák, hogy jó, én meg enném kétpofára a Boci csokit.

Ülés: nekem úgy a legjobb érzés, apa fotelében, vagyis ilyen főnöki forgószék szerűsége van itthon, amit én kibéreltem.

Én ma azt kérdeztem a védőnőtől, hogy tényleg nem jó-e háton aludni, és mikortól nem jó, mert nekem úgy a legkényelmesebb. Azt mondta, hogy egyátalán nem baj, feküdjek úgy, ahogy kényelmes.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:
Hát én magas vagyok (178cm)!!És lehet, hogy az is számít, hogy te már a második Babócádat szülöd!!!NEM?!?!Lehet, hogy neked azért nem szóltak érte!!!Nekem eddig mindig 3000 volt!!!Szerintem az is közre játszhatott, hogy húsvétkor egy kicsit túlhajtottuk magunkat!!!Éreztem is!!!És az a hét is egy kissé mozgalmas volt!!!
De most már visszavettünk a tempóból!!!

Kép
bener

Bener,
akkor szerintem csak annyi, hogy nekem soha nem is volt 3000. Mindig 2000, vagyis nem változott. Neked ezek szerint változott 3000-ről 2000-re, és az nem volt jó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Judy.nem rossz a 6,9 eredmény.Én örülök ha az enyé ilyen lesz.

Anett.tök jó az eredményed.Akkor diétáznod sem kell? Mit mindtak?

Úg ylátom 2 hét múlva sokan megyünk 4d-re én is megyek 6án utána meg 7énb doki.

Bener:remélem nem kell majd ágynyugalom,de persze a baba érdekében mindent.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:33-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Anetto,
akkor most furhatja az oldalam a kíváncsiság, hogy mit is akartál írni nekem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Anettoo
De jóóó, hogy jó lett a cukrod és az uh-n is minden rendben volt !!! :D

Linácska
Nagyon ügyi volt Lili az oltáson, büszke lehetsz rá ! 8)

Piroska
Hogyan diétázol, hogy 1 hét alatt 3 kg-ot le tudtál adni ??...jól jönne pár tipp ! :roll:

Goldplast
Mi egyáltalán nem megyünk 4D-re, mert a férjem tiltakozik ellene.....nekünk a lombik miatt annyi, de annyi vizsgálatunk volt, hogy szeretné, ha már most békén hagynánk a picit !

Beusmimi
Ügyik vagytok, hogy megvan a név ! :wink:

Jimbone
Milyen suliba jársz ?

Madaran
Gyere ma az eredménnyel !!
(nekem nem mondták, hogy előző este már ne egyek)

Bener
Én is gép előtt ülök egész nap a munkahelyemen, de szerintem még midig jobb annál, mintha állnánk egész nap .... :roll:

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Anetto,örülök,hogy jó lett a cukreredményed!!! :) És annak is,hogy minden renbdne van a picurkával!:)

Linácska,akkor ügyes volt Lili az oltáson!doki után,meg szuri után szokott kapni valamit ha ügyes?

Madaran,igen tépőzáras a pólya.

Cscsi,én is kedvet kaptam egy kis műkörömhöz.Lehet jövőhétre be is jelentkezem ha lesz hely.Kozmetikust+fodrászt is lerendezem.Úgyis fasírtban vagyunk most apával...úgyhogy jót fognak ezek tenni a lelkemnek!!!

Jimbone,hogy vagy ma?Ittál kávét?Segített?

Mimi,nagyon cuki a 4D-s kép a vonalzódnál!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Linácska, akartam már kérdezni, hogy van-e fejlemény a második név engedélyezését illetően? Drukkolok ám, hogy sikerüljön! :wink:

Képzeljétek, naponta 3 átszállással jutok el a munkahelyemre, és minden nap van valaki (általában korombeli csajok), akik átadják a helyüket! Ez olyan jól esik, ilyenkor olyan büszke vagyok a pocakomra! :D

Meg két esetem is volt, hogy a pocakom mentett meg: egyszer egy bírságtól, aztán egy hajléktalantól... :)

Nektek voltak már hasonló élményeitek?

Ilyenkor látom, hogy nemcsak az anyaság érzése miatt áldott ez az állapot, hanem más tekintetben is! :) És ilyenkor csomó pozitív érzés árad szét bennem, és olyan JÓÓÓÓÓ! :D

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Eddig a Kaális babavárókra írtam de ott sajnos alig alig írnak a lányok, szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet. Régebben írtam ide is néha.
Augusztus 28.-ra vagyok kiírva , kislányunk lesz és ő az első babánk. Elég sokat netezek mivel vannak rossz időszakaim mint most is tegnap óta megint sokat fájogat a hasim alja jobb lent. Ilyenkor jön a para és inkább fekszek, de ma megyek nőgyógyászhoz és remélem mindent rendben talál. A vizeletem nagyon rossz lett tele van baktériummal. :(

Hmbori:

Nekem még nem volt ilyen de nem is buszozok olyan sokat. De sajna az autóba egyre kevésbé csatolom be az övet mert kellemetlen a hasimnak de csak persze rövid úton városon belül és bízom benne elnéző lesz a hatóság. :)

Hu ez a cukor nekem majd csak 28 hetesen kell mennem, de a 15 hetesen is a terheléses eredmény 7,1 volt. De azt mondták ez még jó.

Bener:
nekem 3000-es volt majd a 18 hetes vizsgálat utánn otthon néztem 2000-et írt az orvos de nem is szolt róla semmit. Mondjuk azt is hallottam ha az előtt más vizsgált akkor az is okozhat eltérő eredményt.

Remélem nem baj ha ide írtam , ha mégis akkor bocsi mindenkitől. :)
nikó

Üdv Nikó! :) Dehogy baj,hogy írsz!:) Egy napra vagyunk akkor kiírva:) Én is aug28 :)
Gyere sűrűn,és este írd meg mi volt a dokinál!

Bori,jó,hogy vannak ilyen emberek is!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

de jó , este későn megyek a dokihoz lehet majd csak reggel írok de meglátom mennyire leszek kidőlve.
nikó

Sziasztok!

SziaNikó :P gyerre sűrűn és ird meg mi volt ma.

Tündi akkor hasonlók vagyunk most mondjuk nekem nem Apával van próblémám... :o

Bori nem értem azt amit irtál,hogy nem akkarsz venni hordit csak biztonsági ülést az autóba és akkor a bébit pólyába?Leht,hogy én nem jól olvastam vagy értelmeztem.
De én biztosan nem vinném sehova még haza sem (pedig max.10 perc a kórház)a kezembe pólyába..A biztonsági ülésbe meg ül a gyerek jó vannak fokozatok de nem tudod ledönteni .De mi a biztonsági ülésünket olyan 8 hós korától használjuk.
A legjobb a hordi vagy a beköthető mózes.

Anetto láttod láttod minden O.K :P ezek a gépek hát ...néha nem igazán jót mérnek vagy nem tudják pontosan bemérni..De az a lényeg,hogy monden rendben van :P

Ja azt akkartam még irni,hogy Nolival én 7 hóig doliztam és végig ültem..ellég megfeszített tempoba de szerencsére nem volt semmi.

Még valami :!: most lesz a beiratkozások az oviba :idea: és aki volt ilyenen ez ,hogy történik?Mama is elviheti beiratni?
Én meg mondom öszíntén nem akkarom elmondani a húgit mert akkor elég kevés a remény,hogy fölveszik.Azért jutottam erre a döntésre mert itt eléggé érdekesen csinálják .... :o a Gyáliakat inkább előrébb helyezik(gondolom valami juttatásokkal)mint a körzetieseket.10 gyáli 4-5 körzetis :o ki érti ezt?

Nekem még semmi extra nem volt,hogy kivételeztek volna a pocim miatt velem :o

Pólya mi veszünk csak nem tudom eldönteni ,hogy a hagyományosat vagy a kókuszt.Muszály mert Noli tuti,hogy meg akkarja fogni és abban meg fogom engedni neki de csak ha ott vagyok.De ezt Tündiék is igy gondolják :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Aki 20-ára van kiirva mikor megy cukorra?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok lányok!

Én is jó régen nem jelentkeztem, ennek az az oka, hogy az elmúlt két hétben nem történt velünk semmi extra, de olvasni szoktalak Titeket :)!

Nálunk a jövő héten lesz a 24. heti uh és védőnőhöz is akkor megyek. A 4D uh-t mi a 18. héten megejtettük, nem bírtuk tovább :). Remélem, jövő héten a rendesebb szonográfust fogom ki, aki bekapcsolja a kismamáknak a monitort, hogy legalább egy picikét láthassam babócát :).

Piroska, májusi Kismamát kaptál már? Én az újságosnál még mindig nem láttam :(.

Csilla, én 17-ére vagyok kiírva és nekem a 26. héten lesz a terheléses cukor, május közepén. Gondolom, a 20-ára kiírtak is akkortájt mennek, bár sok helyen a 24. héten megejtik ezt a vizsgálatot.

Kókuszpólyával kapcsolatban: én is szeretnék, én a szopiparna.hu-n láttam helyes darabokat (nekem a sárga kockás tetszik), 4500 Ft, ha jól emlékszem. Valaki talán már vett is tőlük -Nokira tippelnék, de nem vagyok benne 100%-ban biztos.

Kitartást a diétához, Anett!

Kellemes hétvégét mindenkinek és jó börzézést :)!

Kép
angelita

Sziasztok!

Én is ma voltam vérvételen. Vittem a tegnap gyűjtött 24 órás pisimintát, és most csinálták meg a reggeli utánni vérvételt.
Kiváncsi vagyok mennyi lesz?!

De csak kedden megyek reggel az eredményért, mivel akkor kell mennem diabetológiára is.

Anettoo nagyon szuper az új eredményed, remélem nekem is jó lesz. Nekem csinálnak most olyat is, hogy 6 hétre visszamenőleg megnézik az enzimekből, nem volt e kigró cukorértékem. Mondjuk szerintem biztos lesz amikor nem kevés fagyit nyomattam egy nap.
Én 160g szénhidrátra vagyok lekorlátozva/nap, és 2 napja csinálom. Remélem hamarosan ezt az állandó számolást eltudom hagyni.
Ma meg megkapom a cukormérőmet is, nekem napi 2x mérnem kell a cukorértékemet .

Én múltkor vettem hagyományos pólyát mégpedig azért ha jönnek a közeli rokonok, abba fogják majd meg a gyereket.

Hol vannak a 4D felvételek csajok, ha már ennyien voltatok?

Adri

Kép

Kép
irdab

SZiasztok!

Szia Nikó!Üdv újra köztünk!!
Én emlékszem rád.Sőt hiányoltalak is,sőt a blogod el van mentve,és lestem is hátha írsz oda(de nem írtál).Azt hittem valami gond van,de aztán láttam,hogy a megszokott csapathoz írsz és minden ok :wink:
Jó,hogy vissza tértél! :lol:

Csajok!
Én ma nagyon felhúztam magam....
Voltam a tp-s papíromért a nődokinál.Aki ugyi itt Érden körzeti doki.Mivel csalódtam már magán dokiban,gondoltam annál rosszab csak nem lehet a körzetis sem.
Hááát azt hiszem,nagyot tévedtem.
Szóval,bemegyek a papírkámért és mondom,hogy kész a vérvétel eredményem és itt van nálam.A válasza hihetettlen volt.Közölte,hogy majd ha jövök a kövi terhesgondozásra akkor megnézi.
A következő terhesgondozásra május 18.-án kell mennem,védőnőnél 1hete voltam.
Annyira kiábrándultam és felhúztam magam,hogy csak na.
Most azért hogy aki első gyerekét várja és nem jártas ezekben a vérvétel meg cukorterhelés és hasonló dolgokban....
Ebből a vérvételből kiderülhet ha gond van a cukrommal vagy a vizelettel vérképpel bármivel.Ez a vérkép utalhat akár egy kezdődő toxémiára is,de bármi másra is.
1hónap alat ki is murdálhanék ha bármi lenne.
AZ egy dolog,hogy olyan jó a vérképem,hogy a SZabival sem volt ennyire jó .De akkor is,ez annyira felháborító.Ilyen fokú felelőtlenséggel rég találkoztam....
Mellesleg azért tavaly márciusban volt egy 19 hérte lepényleválás miatt elvesztett terhességem és meg amúgy is a Szabi előtt is és a lányom előtt is volt spontán vetélésem.Vagyis 3 babát vesztettem el,37 éves vagyok....Azért talán kicsit jobban oda kéne figyelni a dokinak ,Nem???

Csilla!
Mikor a Fanni ment akkor kellet munkáltatói igazolást vinni(igaz a Fanni 14 éves lesz).Elvileg most is kell a szülők minden adata.
Ha esetleg dolgozol vagy tudsz igazolást , akkor mehet talán a nagymama.De én sem vagyok tisztában ezekkel.Végül is a Fanni már 8.-ba fog menni,a Szabi meg nem megy oviba....

mimi12

Mimi
Tényleg nagy tapló volt ez az orvos.....de sajnos majdnem mind ilyen ! :twisted:

Nikó
Üdvözöllek itt ! :lol:
Nekem is lombikos babám van, mi a BMC-be jártunk és az első sikerült is ! Neked hanyadik sikerült ?

Tündi
Miért vagy fasírtban Apával ? :?

Bim-bam
Én már túl vagyok a cukron ....

Szép hétvégét mindenkinek !!!

Kép
Kép
rilla_

De Rilla ennyire???
Hogy majd 1hó múlva megnézi a vérvétel eredményt???Hétfőn meg az volt a baja,hogy miért nincs még kész???

mimi12

Hello csajok!
Szia Adri :lol: :lol: :lol: !

MEgvan az eredmény is: éhgyomri: 4.64
120-as vércukor 75 g után: 7.4
még nem beszéltem a dokinővel, de állítólag 7.8-ig jó. Remélem is. mert Ti itt már a 6.9-re mondtátok, hogy magas. Na, majd hétfőn okosabb leszek, akkor megyünk dokihoz.

Adrival taliztunk, tök jó volt, csak rövid és rohanós, igaz Adri??? Na, de majd legközelebb nyugodtabb helyen :wink: :lol: 8)

most nem olvasok vissza, majd, ezer pusza, várom a véleményeket :wink:

Már nagyon várom az uhu-t hétfőn lesz, megkuksizzuk Zsigikét :roll: :roll: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Diétázóknak kitartást!

Ildi
Ez a vérnyomás-dolog nem hangzik jól :cry:
Vigyázz magatokra!

Kandi
Mili is csinál ilyen mutatványokat :wink:

Dbea
Nagyon jó az a ruha :lol:

Madaran
Nekem csak egy vérvételem volt eddig, vizeletet is csak egyszer néztek. Igaz, eddig 3-szor voltam ellenőrzésen :wink:

Beus
Kitartást a fekvéshez!

Nikó
Írjál jó sokat!
Aláírásomban van a táblázatunk linkje :wink:
Vendég

Tegnapi képek:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Azta Kata!!!
Hihetetlen mekkorát nőt a pocakod 1-2 hét alatt.Nem semmi :lol: :lol:

mimi12

[quote="mimi12"]A írta:mimi12zta Kata!!!
Hihetetlen mekkorát nőt a pocakod 1-2 hét alatt.Nem semmi :lol: :lol:

Most már egyértelmű, hogy kismama vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó estét!
Kata!Nagyon nagy lett a pocakod!Nagyon látványosat nőtt a tied is az elmúlt hetekben!Hú ma Belcsi csak a lukamat rugdosta vagy boxolta!Néha ugrottam is a meglepődéstől!

Noémi!Aranyos a kép a vonalzódon....miért nem tetted fel teljes képnek,hogy megcsodáljuk?

Holnap a börzén Én ott leszek 10től kb. aki jön és szeretne Velem talizni az megcsörgethet 30 2579830 !

Jó hétvégét Mindenkinek!

AKIT ÉRDEKEL!!!Interspárban! 1190.-ért 25db Avent melltartó betét +2db Avent-es anyatej gyűjtő tároló doboz+2fedő...+1toldó(ami a fejőhöz,ill.a cumisüveg tetejéhez lehet csatlakoztatni!)Szóval ocsó! Ja és a kicsi Avent-es cucus üveg(125ml) 1250.- volt csak!
kandi72
Budapest III. kerület

Andi!
Ez még a múltkori uh kép.Csak most vettem rá magam,hogy új vonit csináljak.

mimi12

Sziasztok!

Kata.nagyon látványosan nőtt a pocid :D :D

Mimi:sajnálom hogy ilyen idióta volt a doki. Nem is értem,hogy miért nwm nézte meg.

Kandi:én is 10 körül leszek ott, bár lhete,hogy később majd kiderül.
Márkra a bnőm, fog vigyázni Ő közel lakik a börzéhez.

Vasárnap ikeába megyünk apa nagynénjével Márknak vesszük meg a szüli és návnapi ajándékot.Sajna apa megint dolgozni fog :(

Cukor vizsgálaton még én sem voltam,majd 7én megyek a dokihoz és akkor ad beutalót.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:36-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Angelita:májusi kismama csak ajövő héten lesz és inkább 7vége fele. Én is előfizető vagyok és szerintem szerdán vagy csütörtökön kapom majd meg.
Vendég

Sziasztok!

Anetto!

De jó, örülök, hogy jó lett a cukor eredményed.

Bim-Bam!

Mi kaptunk ilyet is olyat is én is hasznákni fogom ha keresztfiam meg akarja fogni Picurt. Meg lehet eleinte abba fogom biztosan fogni én is.

Mimi!

Köszi, hogy hiányoltál aranyos vagy. A blogba nem írok de a www. alatt vannak uh.-os képek és pocak fotók.
Sajnálom, hogy így jártál néha érdekesek ezek az orvosok. Én is hasonló probléma miatt váltotta orvost.

Rilla!

Gratulálok, nekünk 3.-ra sikerült sajnos mindig csak 2 beültethető maradt mivel nem kaphattam vissza minden embriót csak az egészségest. De azért még így is sikerült.

Earhart!

Megnézem a táblázatot,leírom az adataimat és pü-be elküldöm. Szép nagy pocid van.

Magunkról: Jó későn értünk haza tegnap sajna csúszott a rendelés, kell szednem vasat és a sok baci a vizeletben azért van mert a jobb vesémbe kialakult egy szép kis vesetágulat és pang benne a vizelet. Gyakori ellenőrzés kell és ha görcsölne a vesém irány a kórház. Kért vizelet tenyésztést is az orvos remélem a védőnő ad hozzá beutalót. Mire megyek megint az orvoshoz el kell döntenem kit választok szülésznőnek azt mondta az orvos addig tájékozódjak kit lehetne és megbeszéljük. Ma megyünk szülinapozni tesómékhoz este majd jövök. Sziasztok és nagyon örülök, hogy befogadtatok a csapatba.

:D a www.-alatt vannak képek
nikó

Szép jó reggelt!
Jó börzézést mára!!!!! Sajna, mi nem tudunk felmenni, mert a férjecskémnek más programja van...

Kandi :lol: Jól hangzik ez az Aventes cucc, szerintem megnézem a héten, hogy nálunk is van-e???

Nem reagáltatok a cukoreredményemre... :( Szerintetek milyen?? :roll:

Noki :lol: Aztán most már nem eltűnni!!!!!

Tényleg: Flake :lol: Noki :lol: nagyon elfeküdtetek valahol???

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Előkerültem én is. Nem nagyon leszek a hétvégén, mert vendégeink vannak. Nem illik ilyenkor sokat lógni a neten :oops:

Megjártam tegnap Pestet, meg jól meg is jártam, mert mentem 11-re a Krióba, erre az előttem levő házaspár, akinek 10-re kellett volna mennie, állítólag 10:45-re ért oda, tehát én várjak. Az a minimum, hogy ennyi késéssel már nem fogadtam volna őket, vagy várják ki a sor végét, mert ugye így minden utánuk következő este ötig csúszik egy órát. Ja, és ha már késtek, jó lett volna, ha kicsit sietnek, de nem, még az élő fába is belekötöttek. Úgyhogy 12:15-kor mentek el, én meg már frászt kaptam, mert Lili meg 70 km-re volt oviban, érte kellett időre jönni. Aztán volt még egy kismama, aki időpont nélkül jött, de ő rendes is volt, beszélgettünk..., és mondta, mikor elmentek, hogy természetesen én jövök. Pedig ő már 36. hetes volt, az előttünk lévő meg jó, ha 15, mert még hasa sem volt. Na nem mérgelődök tovább, a lényeg, hogy sikerült.

Madaran,
igen, elvileg 7,8-ig jó hivatalosan a cukor, de nem babásan is 6,7 felett már inzulinrezisztenciáról beszélnek. Nekem lett 6,9 a 9,9 után, én repestem az örömtől, aztán kár volt, mert még szigorítottak is a diétán. Ezért vagyok mindig kiakadva, hogy szerintem nekem túlzásba van víve, aztán mikor itthon mérem mindig kiderül, hogy azért jó óvatosnak lenni.

Tündi,
én nem szoktam semmit adni Lilinek, ha oltásnál ügyes volt, próbáljuk természetesen kezelni a dolgokat, úgy veszem észre, hogy ő is úgy veszi. Persze a kórház más volt, oda bármit bevittem neki, amit kért. Most csak elmentünk csavarogni, és ettünk egy gombóc fagyit. Mármint ő.

Bori,
még nem mentem utána. Majd egyik csütörtökön este elmegyek az anyakönyvvezetőhöz. Mindig annyian vannak, ott van a sok öreg a hagyaték miatt, még ugye helyhez sem jutok..., csütörtökön este 6-ig van ügyfélfogadás, hátha mondjuk fél 6 fele van esélyem bejutni.
Amúgy ha nem sikerül előre, akkor ha szüléskor azt mondom, hogy márpedig a gyerekemet így hívják, akkor már nem tud mit csinálni az anyakönyvvezető, kénytelen lesz akkor hivatalból elintézni.
Meg majd megkérdezem a sógorom, hogy az ő fiúk hogy lett Gavril, mert az még most sincs benne hivatalosan a jegyzékbe, tehát lehet, hogy ők valahogy máshogy intézték.

Anetto,
miért nem jó a vércukormérő??? Ok, csak 10 felett csipog, ami egy kismamának már horror, de azért az értékeket jól mutatja.

Én tegnap BKV-ztam, 30-as busz, 75-ös troli, metró..., hát tele volt iskolás suhanccal, egyik sem adta át a helyét, pedig még a köldökzsinórvér tároló hűtőtáskát is cipeltem, tehát kapaszkodni alig tudtam. A 6-os villamoson egy ürge tartott egy helyre, de látott engem, és mondta, hogy üljek le, de nem sikerült elég gyorsan, mert egy 50 év körüli nő rástartolt a helyre, az ürge meg is jegyezte, hogy ez most bunkó dolog volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mimi,nem csodálkozom rajta,hogy mérges lettél.Azért eléggé könnyedén vette a doki a dolgokat :?

Rilla,talán érzékenyebb egy kissé a lelkem,és túlreagálok dolgokat :? És ebből fakadnak a viták..és mind21en magunkanak adunk igazat :? Egymásra meg aztán nuki idő,a melósok reggel jönnek 6-7óra felé,este 9-10mire elmennek..és utána örülünk ha ágyta látunk..Már nagyon várom,hogy vége legyen a felújításnak,na meg hogy 5én elmenjünk egy kicsit a balcsira.Jót fog tenni az az 5nap pihi,kikapcsolódás,együttlét.

Kata,hatalmasat nőtt a pocid!:) Ez már tényleg igazi kismamis :)

Madaran,sztem jók az értékeid.

Nikó,jó szülianpozást mára!:) És még szép,hogy befogadtunk :wink: Miért ne fogadtunk volna? :roll:

Anett,mindjárt szülinapoztok!:)

Akik voltak börzézni jöjjenek beszámolót tartani :)

Kép
Kép
tundi24

Képzeljétek, mire hazajöttünk itt találtunk egy kutyát a ház előtt. Itt kolbászolt egész nap, aztán állítólag elütötte egy autó, és a barátnőm kocsija alá szaladt, ami itt parkol a ház előtt. A szomszéd gyerekek kiszedték, betakarták, adtak neki enni-inni. Mi meg próbáltunk állatorvost, vagy menhelyet, vagy bármit keríteni, és képzeljétek, nem sikerül. Állatorvos nem jön érte, mert mit csinál vele, ha meg elaltatja, és véletlen van gazdája, akkor gondja van belőle..., bevittük volna Kecskemétre, de kecskeméti gyepmesteri nem fogad lajosmizsei kutyát... Egy kecskeméti menhely elnökéhez eljutottam véletlenül, ő legalább próbált intézkedni, de nem sikerült neki sem. Aztán abban maradtunk, ha reggelig kibírja a kutyus, akkor hívjam újra őket, és kerítenek orvost, aztán befogaják, csak be kell vinnünk. Szóval remélem kibírja. Elvileg fent van a feje, tartja, meg is fordult, de a lába valószínűleg eltört. Adtunk neki tejet, 3 adagot megivott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:45-kor.

anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:46-kor.

anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:46-kor.

anettoo

Anetto,
persze, nem mér olyan pontosan, ez igaz. A laboros, és e között van némi különbség, de általában fölé mér. Legalábbis az enyém igen. De azért az látszik, hogy 5,5 vagy 8, annyi különbség nincs. Mondjuk azzal én sem foglalkozom, hogy nem 6,7, hanem 6,9 mondjuk.

Kutyu még él, sőt annyira rosszul szerintem nincs is, csak a lába miatt nem tud elmenni. 8 után kell hívnom a menhelyes elnök pasit, és kitalálunk valamit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, nem tartjátok meg a kutyust, ha már odavetődött? Úgy is szeretettek volna egyet?! Lehet, hogy ez a sors keze?

Tegnap én is elkeztem mérni a cukrom. Anettoo de legalább tudom, hogy parázzak a diéta mellett vagy ne a baba miatt. Engem pl megnyugtat, hogy nincs olyan szar értékem, hogy mérem. És így megúszom a heti vérvételeket is.

Tegnap nem jöttem, jobb volt így nektek nagyon negatív voltam és szét tudtam volna robbani egész nap. :oops: :roll: :cry: :twisted:

Du majd bekuksizok remélem, mert most megyünk festéket venni.
Jövő héten festjük az egész lakást. Úgyhogy egy hétig nem leszek annyira aktív.
Szép napot mindenkinek mára.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok
Nem vagyok eltűnve, csak sok itthon a munka!
Kész a hálószobánk és kész a gyerekszoba :D
Persze csak a festés és tapétázás!
Most rendezzük be,de már alig várom,hogy teljesen készen legyünk.
Teszek majd fel képeket a www-mbe :D

Képzeljétek Én egy igazi szőke vagyok :D
Azt hittem ,hogy ma van a börze :oops:
Úgy sajnálom ,hogy lemaradtam róla,de ha már ilyen kis idióta voltam,hogy nem néztem jobban utána akkor meg is érdemlem :D

Nagyon szépek a pocakfotók!
Mindenki mennyire kikerekedett az elmúlt hetek alatt!!!

Én nagyon nehezen viselem ,hogy 10hét UH mentes heteket kell kibírnom :(
Annyira szeretném már látni a kicsi lánykámat,hogy az csak na!!!!
3hét múlva szeretnénk elmenni 4D-s UH-ra ,de azt még nem tudom ,hogy hova lenne érdemes elmenni!
Brendon vagy ami van a minimano.hu -n is?
Vagy egyszerűen csak a kórházba ?

Köszönöm előre is a válaszokat!
További jó pocaknövesztést és kellemes napot mindenkinek!!!

Puszi
Noki

Kép
noki&potyi

Szép napot mindenkinek!

Diétázóknak kitartást!

Mi jól vagyunk. Élvezzük a szép időt...

Mi is tervezzük, hogy megyünk 3-4D UH-ra. Mondjuk egyszerű, mert a doktorom magánrendelőjében van és egy nagyon jó szonográfus van ott.
Vendég

Kata
Már igazán kismamás a pocakod.
Az enyém nem olyan nagy :oops: :wink:
Kép
Vendég

És már a májusi topikban is születnek a babák :lol: :lol: :lol: :lol:
Hamarosan mi következünk!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ma felkeltem az ágyból, mert hát mégsem tölthetem a kerek 30.-ik szülinapon bent az ágyban grilleztünk, és nagyon fincsi tortám volt mindent a párom intézett olyan jól esett. majd rakok fel képet a tortáról meg pocakfotót is.

Remélem mindenki jól van.

Puszi
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Bea!Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

mimi12

Linácska,mi lett a kutyussal?

Irdab,nekem is szoktak rossz napjaim lenni.Tegnap meg ma már jobb kedvem volt.
A bnőmnek ma született meg a kisfia.3760g és 57cm.10nap túlhordással és császival.Nem tudta megszülni,mert alacsony csajszi és a csípője sem széles neki.
Úgyhogy én ma happy vok,és írigykedem,hogy milyen jó már neki!:)

Ágota,neked is nől már a pocid! :) Én meg sosem jutok el odáig,hogy lefotóztassam :?

Beus,nagyon sok boldog szülinapot! :) Szép kerek szám :)

Noki,10hét két uh közt tényleg sok,én sem bírnám ki.6ot sem bírok,ezért iktattuk közbe a 4D-t :)

Anett,bennem is vannak hasonló érzések,mondjuk nálunk Lucus alapból is nagyon apás..De szegénykémre a nagy felújítás közepette alig jut idő.Mindig a mamánál van,délután szoktam hazahozni.Majd lassan megyek is érte.
Remélem Zsombit ha megszületik akkor is annyira fogja szeretni,mint most.Mert mostanság mindig puszilja a hasam és mondja,hogy baba.Jön húzgálja a pólom,hogy megnézhesse a babát.Annyira kis édike!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.
Angelita: még nem kaptam májusi Kismamát, szerdán szoktam megkapni, szerintem most is akkor jön.

És a jó hír hogy sikerűlt eladnunk a kocsit :lol: 8)
Szegény autómat ma vitték el :cry:

Linácska: asszem te kérdezted a kórházat? Igen itt van a Toldy Ferenc és ide fogunk 4D-re menni majd a jövőhéten kérek rá időpontot.

Remélem mindenki jól van!
Pusszantás
Vendég

Irdab,
nem, nem tartjuk meg a kutyust. Igen, szeretnénk másikat, lesz is, de gyerekek mellé nem akarok ilyen szedett-vedett ki tudja honnan jött kutyát. Nálunk nagyon sok kóbor van, ez is valami ilyesmi. Kapott enni-inni, ma már elmászkált, de mindig visszajön. Úgy néz ki, hogy csak az egyik lábával lett valami, de 3 lábon elég jól elközlekedik. Az állatorvos szerint, ha csak ennyi, akkor az néhány nap alatt annyira helyre jön, hogy valószínű el is fog menni.
Megegyeztünk, hogy mondjuk még 2 napig kap kaját, meg tejet (jót tesz a csontoknak), de ha nem megy el, onnantól nem etetjük, hogy ne ragadjon itt. Sajnálom szegényt, de főleg most babásan nem fogok kockáztatni. Ha meg nem megy el, akkor bejelentjük az önkormányzatnak, hogy oldják meg.

Beus,
sok boldog szülinapot!!!

Piroska,
csak azért kérdeztem, mert itt is a tanácsadóban kint van a hírdetésük, és tényleg szupi képeket csinálnak. Legalábbis ami azon a papíron volt, az nagyon szép.

Noki,
én a 4D Genesisbe fogok menni Pesten pár hét múlva. Szerintem szép képeket csinál a net alapján.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?