Sziasztok!
Ma voltam a Nudlival a Városligetben,úgy kidőlt 3-kor,hogy még mindig alszik.Nemsokára keltem.Nagyon jól éreztük magunkat,volt minden,amire vágyott:ugrálóvárazás (kétszer is),kisvonatozás,meg az a kis körbe menős ringlispil,vagy mi a neve.
Ja,lufi,és hotdog.Ezekre vágyott,megkapta,nagyon aranyos és türelmes volt,semmi hiszti,nem kért játékokat,fagyit,ilyesmit,amit korábban még kért.És okosan ült a babakocsiban,mert tudja,hogy nagy a hasam,és nem tudok utána rohangálni.Sokat sétáltunk,tiszta koszok lettünk,de jól beleolvadtunk a tömegbe.
Éjjel felkelt,ivott,felhúzta a takarómat,és megpuszilta a pocakom.Azt mondta,hogy most már vegyük ki a Lotticskát,mert ő annyira imádja.
Nem édesek ezek a picik?Úgy várja már a tesóját.
És igen,megvan az ovi,azt választottam,ami közel van,és kevés gyerek jár oda,külön csopotbontás van,és nincs semmi különóra,meg plusz kirándulás,edzés,ilyesmik.
Nem kell még ennek a korosztálynak,az csak a szülők mutogatási mániája,szerintem.2,5 éve hordom őt zenebölcsibe,heti egyszer,szerette nagyon,már ő a legnagyobb,és mondja,hogy ne menjünk.Így nem voltunk már 3 hete.Kinőtte.Zenélni viszont imád,énekel,táncol.Most néptáncra vágyott.Oda járunk 4 hete.Szereti.Mivel ő kruppos,nem ajánlja neki a doki,egyik sem,hogy úszni járjon,és ebben az oviban nincs is úszás.Van sok fa,virág,és nagyon helyes óvónénik.A vezetőnő személyisége is szuper.Hétfőn megyünk beíratni,már várja.Mindennap beszélünk róla,hogy milyen lesz az oviban,hogy kell majd viselkednie.Megváltoztattunk egy-két szokást.Pl. víz van ebéd mellé pohárból,reggel,este bögrébe kap kakaót.Eddig volt még üvegje a kakaónak,akkor többet iszik.Nincs csoki,van kölesgolyó,mert ott is azt kapnak,mivel keveset isznak.Ennyi.