Sziasztok Csajok,
Na most sikerült a végére érnem a levélözönnek, úgyhogy mostmár adok magamról életjeleket is.
Előszüör is kérlek benneteket, valaki javítson át a listán, mert én béna vagyok hozzá!! Ma még csak a 22 cn vagyok, mert már egyszer írtam, hogy a legutóbbi ciklusomat elszámoltam a barnás miatt. Szóval KÉREK EGY JAVÍTÁST!!!
Most kicsit OFF leszek, de kérlek benneteket, holnap drukkoljatok nekem, mert délelőtt derül ki, hogy felvették -e a kisfiamat abba az oviba (NEM OVULÁCIÓ
) amelyikbe nagyon szeretnénk, hogy járjon!! Szóval legyetek szívesek drukkolni. Köszi!
Sajnos túl sűrűn nem tudok jelentkezni, mert most iszonyú a hajtás, de olvasni mindig olvaslak benneteket és lélekben veletek vagyok. Ezt a hónapomat most akár hiszitek, akár nem, nem követem igazán figyelemmel, mert túl zűrös volt, meg aztán már írtam, hogy cipekedtem is rengeteget, szóval szerintem esélyeim a nullával egyenlőek.
Ja holnap megyek utoljára a régi dokimhoz, és most újat keresek a költözködés miatt. Szóval tudtok Debrecenben egy nagyon jó dokit, akinek esetleg magánrendelése is van??? Ja, és jó lenne, ha a klinikán dolgozna, mert ott szeretnék szülni!! Kérlek debreceniek és környékbeliek segítsetek, kit tanácsoltok???
Szóval holnap megyek a régi dokimhoz, és még utoljára íratok fel vele egy adag Serophene-t, előrelátóan a köv. ciklusra, mert a jövő héten kell megjönnie, és addig nem biztos, hogy találok új dokit, és nem szeretnék e miatt egy hónapot elpazarolni.
Remélem elég érthető voltam, most egyenlőre ennyi.
Ja még csak annyit, hogy a FÉRJEM!!!!! mondta, hogy vegyünk Macá-t és szedjük mind a ketten!!! Pedig ő volt az, aki nem olyan régen teljesen besokallt, tudjátok, állandóan a babaüggyel nyaggattam, és a végén teljesen kibukott (FEDEZŐMÉN-EFFEKTUS
) Aztán mióta megtaláltalak benneteket
és van hol kiélnem magam
azóta otthon egyáltalán nem is említettem a témát. Erre most ezzel jön!!!
Nagyon örültem neki, ezek szerint ő is úgyanúgy vágyik rá, mint én, csak nem szeret beszélni róla
Na már megint kislitánia lett a dologból, úgyhogy gyorsan el is dugulok.
Márti