Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Erazmusz Doktorné!

Hálás köszönet neked. Itt csak fax modem van, ahhoz elöbb szkennelni kell, én meg nem vagyok a technika ördöge, szóval ha az uram megjön majd ő elfaxolja, ez sajnos csak este lesz.

Még egyszer köszönöm.

Norci
Norci

Bocásnat Doktornöt akartam írni

Norci
Norci

Monchy
Nalunk nem jon be a hajnalKép
hat valahogy a koran keles az nem megy.nem veszes a helyzet csak egy kicsit most kielezodott.Aze kossszKép

Te Andi!

nem lehet,hogy mar tulbuzogja a doki az egeszet?Persze biztos nem errol van szo csak ugy kibukott belolem.

Szonja

Irtam neked ill.Ujra elkuldtem egyet a regebbi levelezesunkbol.Hogy elfelejtettuk azt a cseppet!!
Abban benne van a cimem.

Kriszti
kriszti

Norci,
Bocs, nem akartalak félrevezetni, csak jószándékból írtam, magánvéleményt. Erazmusz dn-ö majd többet mond, ha elküldöd neki a görbédet.
Üdv, Moni
mj

Sziasztok!

Ma is felugrott egy tizedet a hom: 36,8
Nem rossz! Ezek szerint 22-napon ovulaltam. Nem tul keso? Bar a ciklusaim 33-49-ig tartanak
Melinda

Moni!
Köszike. Kép
Ha 19 és 21 akkor jól csináltuk. Kép
A többi majd kiderül. Mostmár egy kicsit én is izgulok így a 25. napon.

Norci!
Nehéz ügy ez, én megértelek. Kép Ki tud kiigazodni ennyiféle számadat között! De ha - mint említetted - nincs probléma a párnák között, és rendszeres a szex Kép, akkor végül is összejöhet hamarosan a baba, mert ovulációd viszont van.
Egyvalami szerintem biztos, nyáron kevésbé fogékonyak a nök. Tuti, hogy nekem nyáron nincs is peteérésem, amilyen lazák a menzis idöszakok.

De kitartás, mert már csak hármat kell aludni, és itt az ösz! Kép Kép Kép

Tényleg, melyik ösz számít, a naptári v. a tényleges?

Kép Monchy
Monchy

Moni

Az homerseklet emelkedes (beteges allapotot kizarva) egyertelmuen ovulaico megtortent esemenyere utal? Pontosabban: Ha nincs tuszoeres a homerseklet alacsony marad?

Meg egy kerdes...

Idezlek elotte: ". Nálam egy hónapban csak 1x megy le 36,4-re, és akkor már rögtön tudom, hogy 2 napra rá pé.lesz, vagyis aznap és két nap múlva akciózás!!!! "
Ezek szerint a fentiekben meghatarozott idoszak a legidealisabb? Kép

Koszi Melinda

Koszi Melinda
Melinda

SziasztoK

Jövök ám, csak dolgoznom kell!

Lella megkért egy listamodositásra

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 43 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 41 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 38 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 36 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 27cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 25 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 25 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 24 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 24 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 23 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 23 cn Györ 24 év
Gabo 28c 22 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 19 cn Szeged 30 év
Eni ? 19 cn Pécs 26 év
Cico 4c 18 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 17 cn Budapest 29 év
Süni 3c 14 cn Budapest 29 év
Lora 10c 14 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 12 cn Galgamácsa 29 ev
Barbi 6c 10 cn Calgary 26 év
Éva 27c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 10 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 5 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 4 cn Budapest
Norci 5c 4 cn Budapest 26 év
Moni 4c 3 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 3 cn Budapest 26 év
Bella 15c 3 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 3 cn ? 32 év

Pucur
Pucúr

Szia Melinda!

Azt hittük, már nem is jössz ma mifelénk! Kép
De szerencsére itt vagy! Kép

Monchy

Lányok!
Elözetesként egy kis ösz:

Kép
Monchy

Móni nem kell bocsánatot kérned! Segíteni probálunk egymásnak, de nem vagyun kszakmai beliek, hát ennyi.

Monchy! Ja de a levelezések során arra is rájöttem, hogy eddig rosszul számoltam az 1. napot nulladiknak vettem és utána adogattam hozzá a napokat így pont a 14. napot hagytuk ki mindig, bár nem tom ez számít e.

Az ősz, úgy számít, hogy a szeptember, október a legjobb Kép Hajrá!!!! Kép

Ha bbabás leszek szeptemberben, nemcsak hogy örökbefogadok egy zebrát az állatkertböl, hanem ti lesztek a keresztanyai. No nem a zebrának. Ja, és üsse kavics legyen a postás a keresztapja.

Szasztok!

Norci
Norci

Ahogy osszel ritkulnak a fak koronai ugy kopaszodik a Mi listank is. Motto a kephez Kép
Nem vagyok tulzott irodalmi hangulatba Kép...de a kep koltoien szep.
Apropo hogy szurtok be fenykepeket, meg egerhez hasonlo figurakat? Nekem a listbox nem enged grafikus elemeket beszurni. Kép
Melinda

Szia Pucur!

Mire elküldtem Melindának a köszönő-levelet, már te is bejelentkeztél. Az öröm természetesen neked is jár: Kép Kép Kép

Norci!
Elvileg, ha kétnaponta van action csúcsidöben és a spermák is életképesek, akkor, ha a 14. napot kihagytátok, de az elötte lévöt nem, akkor is lehet megtermékenyítés, mivel a spermák a szervezetedben cirkálnak addig, amíg nem találkoznak a petével. Azt olvastam, hogy akár 3 napig -esetleg még 5 napig is- életképesek a spermák. Persze spermája válogatja.

Monchy
Monchy

Bocs: "Ahogy osszel ritkulnak a fak koronai, ugy kopaszodjon a Mi listanki is"
Mivel pillanatnyilag bovulo felben van...Kép
Melinda

Melinda,
Igen, szerintem a minimum elérése után a tartós emelkedés, ami utána napokig fennmarad az egyértelmüen peteérést mutat.

Ha nincs tüszörepedés? Sajnos nincs tapasztalatom ezügyben, de ha átgondoljuk a dolgot, a hormon befojásolja a hödet, ugye? Ha nem megfelelö a hormonszint, akkor elmaradhat a peteérés. Éppen ezért a höd sem adja ki E. által felvázolt grafikonhoz hasonló értékeket. Vagyis igen, valószínü, hogy alacsony marad a höd.

Ha volt peteérésed és nem éri el a 37 fokot, vagy eléri de visszaesik 37 alá, vagy ugrándozik, akkor valószínü, hogy progi hiány diagnosztizálható a görbéröl. Persze mindig jól kell mérni, amint látjátok Norci példájából!

Igen, szerintem azért a legideálisabb: mert az LH csúcs alatt a spermáknak megfelelö minöségü nyák már megjelenik (annak ellenére, hogy még nincs peérés) és így nem pusztulnak el, hanem továbbúsznak és várják a petét, hogy kiszabaduljon. 48 óráig még boldogan elélnek benned. Aztán peteérésnél meg azért érdemes, mert akkor tuti, hogy termékeny vagy és így nagyon hamar eljutnak oda ahova kell és megtermékenyítik a petét, akkor amikor a tüszö éppencsak megrepedt. Úgyhogy ezzel 2x is biztosítasz magadnak esélyt a dologra.
Pé. után egy nappal már nem érdemes, mert a 24 óra lejárt, ami a pete életképességét jelenti. Szóval, szerintem elötte, vagy pont peteéréskor kell akciózni. Az utána levö dolognak nem nagyon van értelme, hacsak nem produkálsz még egy peteérést a nagy hancúr közben.

Hát remélem segítettem.
Moni
mj

Lányok
Tudja valaki mi ujság a lista tetején lévő 30 nap fölöttiekkel?

Andi
Szoritok nekedKép Biztos nem lehet gond, ha egy honap mulva kell "csak" visszamenned.

Györgyi
Györgyi

Melinda!

Jó a mottód! Kép

Úgy tudsz beszúrni képet, hogy beírod:
"Kép"
Aztán mikor elküldöd a levelet, persze az azonosítódat beírod, akkor megkérdezi a gép, hogy hol található a beszúrandó file és felajánl egy tallózás (nem tudom németül hogy van) gombot, ahol megkeresheted a winchesteredröl azt a könyvtárat, ahol a file van. Ezek után kijelölöd a filet, leokézod, és elküldöd a levelet.
Az idézöjel nem kell, csak azért írtam le, hogy átmenjem a szöveges üzenet, különben tölem is megkérdezné a gép, hogy hol a beszúrandó file.
Viszont arra vigyázz, hogy kis méretü legyen a kép, különben nagy helyet foglal és lassítja a rendszert. Csak azért mondom, mert reggel én elbénáztam. Gyakorolni a próbaterületen tudsz.

Hajrá! Kép

Monchy
Monchy

Norci,
Én is örökbefogadok akkor majd egy zebrát! Jó ötlet. Vagy talán már most kellene, kabalának!, úgy ahogy Györgyinek az LH tesztje! De azt az ominózus könyvet most már tényleg beszerzem!!!!!!
Moni
mj

Monchy!
Most kapaszkodj meg, most már a jó számítás szerinti 12., 13. és 14. napot hagytuk ki, csak azé hogy a fiúk jó érettek legyenek. Te jó ég akkor én mégis csak pszichésen voltam terhes multkor? No de mitől volt a heves vérzés?
A 11. és a 15., 17. voltunk együtt.

Andi én is szorítok neked!

Azon kezdtem el gondolkodni,h gyo vannak olyan cikkek amik arról szólnak, hogy hogyan befolyásoljuk a lurkók nemét, azok azt pedzegetik, hogy pe. elött meg után más a kémhatás és az befolyásol. Ezek menniore lehetnek tudományosan megalapozottak. Ne értsetek félre én lurkót szeretnék, mindegy milyen nemüt csak elgondolkodtató ez is nem?

Norci
Norci

Melinda!
Az elöbb leírtam még egyszer, a fájl beszúrását, de nem ment át az üzenet. Azt üzente nekem a gép, hogy lefoglaltam valami parancsot. Úgyhogy feladom. Viszont a Dokumentációk között a Formázásban jól leírják. Sajna másképp nem tudok segíteni. Kép

Andi!
Tényleg jó jel, hogy 1 hónap múlva kell visszamenned. Látod, nem szabad mindig a legrosszabbra gondolni.
Addig is meríts "belölünk". Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Your Image Here
Melinda

Kép)
Ihre Bild Hier
Melinda

Deine Bild Hier
Kép Most mar tenyleg...
Melinda

: Kép
Melinda

....Ilyen leszek terhesen Kép
Koszi Monchy Kép

Moni:
Neked is koszonom az infot
Melinda

Melinda a nyul azért is találo, mert egyik este a terhesség alatti szexrol beszélkedtunk a cheten, és azt irták a mamák, hogy olyanok voltak, mint "egy megvadult nyul". De jo is lehet! Nem csak azé. Kép

Norci
Norci

Melinda!!!!

Te jó ég, ekkora füleid lesznek??????????

Kép Kép Kép

Kép Monchy
Monchy

Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok. Már sokkal nyugodtabb vagyok.
Hát az ember mindig a legrosszabbra gondol sajnos.
A doki azt mondta, hogy reméli csak 1 hónap múlva találkozunk, de akkor már nem csak ez miatt, hanem a terhesség miatt. Úgy legyen.

Norci!
Nekem már tök mindegy milyen nemû csak legyen.

Andi
Andy

MJ,Melinda
ha nincs ov.akkor egyertelmuen alacsony marad a ho,ha gondolod egy 56 napos gorbet tudok neked holnapra mutatni de szinte nincs ertelme mert nem gorbe hanem egyenes.Ez vagyok enKépKépKépNagyon szomi!

Moni

Mi azert ov utan sem tartjuk annyira feleslegesnekKépKép
Ertettem am csak poenkodokKép

Szionja

Nem ment el a level??
Itt a cimem
krisztina.torok@oracle.com

Pa,Kriszti
kriszti

Az alabbi e-mailt kaptam most:
Azé lehet, hogy kamu.

Tárgy: Fontos figyelmeztetés - EZ KOMOLY!!!!!!!!!! Nem tréfa!
Fontos figyelmeztetés
A következo eset Párizsban történt meg: pár hete valaki egy moziban
helyét elfoglalva valami szúrósra ült. Amikor felpattant, hogy megnézze,
mi is az, egy varrótut talált a következo üzenettel: "Épp most fertozodtél
meg HIV vírussal".
A párizsi Járványügyi Központ (a magyar ANTSZ- nek megfelelo egészségügyi
szervezet) az utóbbi idoben sok hasonló esetrol számolt be különbözo
városokból. Minden megvizsgált tu HIV-vel fertozöttnek bizonyult. A
Központ továbbá arról is tájékoztatott, hogy ugyanilyen tuket találtak
bankjegykiadó automaták (ATM-ek) pénzkiadó nyílásában.
Mindenkit fokozott elovigyázatosságra intünk!
Nyilvános helyen minden ülést / helyet nézzetek meg figyelmesen és
tüzetesen mielott leültök rá. Egy egyszeru, alapos áttekintés elég. Ezen
kívül, megkérünk titeket, hogy adjátok tovább minden családtagnak és
barátnak ezt a veszélyforrásról szóló információt. Köszönjük.
A fent közölt tényeket a Ville d'Issy Les Moulineaux helyi
rendorfokapitányság továbbította az Ile-de-France-i kapitányságoknak,
akik a körzet városaiba juttatták el a tudnivalót. Minket arra kértek, hogy
a leheto legtöbb embernek adjuk tovább a figyelmeztetést. Nagyon fontos!
Csak abba gondolj bele, hogy az üzenet továbbításával lehet, hogy
megmentesz egy emberéletet. Légy szíves, szentelj pár másodpercet arra,
hogy amit itt olvastál, mással is megoszd!

No comment !

Norci
Norci

Jó lenne, ha jövö Karácsonyra már legalább ekkora lenne! Kép

Kép

Monchy
Monchy

Norci

te joisten!Ilyen van!?Ezt megteszik`emberek` egymassal??????????
En ilyenkor annyira felek mindigKépKép
Az idegen leveleket alt ki sem nyitom mert ha itt be`nyalok` valami virust akkor leszedik a fejemKép

Kriszti
kriszti

Norci
ez az figyelmeztetés nagyon durva, hogy milyen emberek vannakKép

A nemekkel kapcsolatosan több infot hallottam én is. Az Olaszok citromos és ecetes oldattal befolyásolják a nemeket, ez valahogy a lugos és nem lugos kémhatásokat befolyásolja. (Sajna nem emlékszem rá pontosan)
A másik az idö szerinti, állítolag a peteérés elsö 12 órájában lesznek a fiuk a második időszakban a lányok. Mert a fiukák gyorsabban usznak, ezért az akcio idöpontja befolyásolja ezt. De ha a fiukák sokat várakoznak ott hamarabb elpusztulnak és a lassabban odaérő lányocskák "nyernek".
Mint egy uszoversenyKép Még jo, hogy mi a párommal mindketten jol uszunkKép
Lassan olyan leszek, mint egy lexikon
Gy
Györgyi

Csajok, azé nem biztos, hogy igaz! Nem kell mingyá betojni töle, de jobb elövigyázatosnak lenni. Egyszer a buszon egy bepisilt gyerek után ültem le, azóta én mindig körülnézek.

A kabalákról, nos a termékenység szimbóluma az eső, hát járjuk el virtuálisan az eső táncot, mer abból tuti lesz babaeső.

A tudományos dolgokat meg bizzuk a dokikra. Györgyi mit csináltl te a vonat alatt?
Egyébként én is mindig imádkozok mindenkiért, lehetőleg az összes világvallás szerint!

Norci
Norci

Sziasztok Csajok,

Na most sikerült a végére érnem a levélözönnek, úgyhogy mostmár adok magamról életjeleket is.

Előszüör is kérlek benneteket, valaki javítson át a listán, mert én béna vagyok hozzá!! Ma még csak a 22 cn vagyok, mert már egyszer írtam, hogy a legutóbbi ciklusomat elszámoltam a barnás miatt. Szóval KÉREK EGY JAVÍTÁST!!!

Most kicsit OFF leszek, de kérlek benneteket, holnap drukkoljatok nekem, mert délelőtt derül ki, hogy felvették -e a kisfiamat abba az oviba (NEM OVULÁCIÓ KépKépKépKép) amelyikbe nagyon szeretnénk, hogy járjon!! Szóval legyetek szívesek drukkolni. Köszi!

Sajnos túl sűrűn nem tudok jelentkezni, mert most iszonyú a hajtás, de olvasni mindig olvaslak benneteket és lélekben veletek vagyok. Ezt a hónapomat most akár hiszitek, akár nem, nem követem igazán figyelemmel, mert túl zűrös volt, meg aztán már írtam, hogy cipekedtem is rengeteget, szóval szerintem esélyeim a nullával egyenlőek.

Ja holnap megyek utoljára a régi dokimhoz, és most újat keresek a költözködés miatt. Szóval tudtok Debrecenben egy nagyon jó dokit, akinek esetleg magánrendelése is van??? Ja, és jó lenne, ha a klinikán dolgozna, mert ott szeretnék szülni!! Kérlek debreceniek és környékbeliek segítsetek, kit tanácsoltok???

Szóval holnap megyek a régi dokimhoz, és még utoljára íratok fel vele egy adag Serophene-t, előrelátóan a köv. ciklusra, mert a jövő héten kell megjönnie, és addig nem biztos, hogy találok új dokit, és nem szeretnék e miatt egy hónapot elpazarolni.

Remélem elég érthető voltam, most egyenlőre ennyi.

Ja még csak annyit, hogy a FÉRJEM!!!!! mondta, hogy vegyünk Macá-t és szedjük mind a ketten!!! Pedig ő volt az, aki nem olyan régen teljesen besokallt, tudjátok, állandóan a babaüggyel nyaggattam, és a végén teljesen kibukott (FEDEZŐMÉN-EFFEKTUSKép) Aztán mióta megtaláltalak benneteket Kép és van hol kiélnem magamKépKépKép azóta otthon egyáltalán nem is említettem a témát. Erre most ezzel jön!!! Kép Nagyon örültem neki, ezek szerint ő is úgyanúgy vágyik rá, mint én, csak nem szeret beszélni rólaKépKépKép

Na már megint kislitánia lett a dologból, úgyhogy gyorsan el is dugulok.

Márti
Márti

Norci levelére:

"Elöször is a HIV Virus az egyik legsérülékenyebb virus, gyakorlatilag csak vérben képes ideig-óráig
megmaradni, abban is csak rövid ideig, fehérjéje egyszerüen lebomlik. Emiatt nehéz
vakcinát késziteni, s emiatt nem tud az emberi immunrendszer a fehérjéje ellen jó ellenanyagot gyártani, mert mire
a fehérjéje lekódolódna már réges rég nem az ami a virulens vírusé.

Túlélési esélye alvadt vérben 0.

Egyébként az idevonatkozó orvosi jegyzökönyvek megemlítik, közös borotva használatával sem lehet átvinni HIV vírust."
Jade

Norci
Az a mondás járja felénk, ha átmész egy vasuti felüljáro alatt és épp a fejed fölött megy el egy vonat, akkor amit kivánsz teljesül!

Már néhány dolgot kivántam és azok teljesültek. Kép

Márti
szoritok, az OVI miatt.
Gy
Györgyi

Melinda

milyen aranyos leszel ekkora labakkal!KépKép

Marti

Nem akarlak befolyasolni de nekem csak a Maca-tol volt ov.-m.Igaz,hogy csak egyszer de a Clostira pl nem is reagalt a szervezetem.
Mindenfele ovi ugyekert szoritunk!!!KépCserebe kerlek szorits nekem,hogy most is legyen pe.-m a Maca-tol mert mar tobbet nem szedhetem letelt a 3 honap/megsugom,hogy egy picit tobbet is szedtem most mint szabad de csak nem lesz semmi baj/KépKép

Norci

A Szilard sok-sok esot igert a hetvegere!!!!!!!!!!!!Huha akkorra varnam az ov.t mar ha leszKépKépKépBiztos kitart meg 2-3 hetig jut neked is belole!!KépKép

Puszi Kriszti
kriszti

Kriszti!
Megkaptad a levelem? Ha igen, légy olyan kedves és továbbitsd Andy-nak! Köszi!!
Szonja
Szonja

Marti

Bella debreceni talan ha jon o tud segiteni orvos ugyben.

Lanyok

Merre lehet Koalamaci?Most mintha minden listavezeto eltunt volna!?

cuppp K
kriszti

Györgyi!

Én viszont a felüljárón vagyok és alattam megy el a vonat (csak piros). Eddig bejött, de ez már nagyon régen volt. A fenébe nem jön az a piros vonat.

Caldea
caldea

Szia Jade!

Köszönjük a tájékoztatást.
Pont ilyesmin gondolkoztam, hogy életben marad-e ilyen körülmények között a vírus.
Tanulság: annyi marhaság kering e-maileken, nem kell rögötn bedölni nekik. Remélem számítógépes vírust sem hozott.

Norci
Norci

Kedves Norci!

Remélem, igaz is, amit ide másoltam.
Amikor nálunk a cégnél ez a történet megjelent, egy orvos hozzátartozókkal rendelkező kollégám írta le válaszként.
De Erazmusz és mp véleményére is kiváncsi lennék!

Jade
Jade

Sziasztok lanyok!

Uj vagyok itt, de egy cipoben jarok veletek. Harmadik honapja probalkuzunk a babaval. Nem akar osszejonni. Hetfon kiesett a konny a szemembol amikor megint megjott.

Kata
kata007

KépSziasztok lányok!Kép
Bocsi,hogy belekotyogok,de aki végbélben méri a höjét,miért nem vesz "chicco"lázméröt?Az olyan vékony(babáknak van kitalálva-szintén nekik is végbélben való mérésre is tökéletes)mint a hagyományos hömérö eleje-nem szélesedik ki!!!Drágább mint a felnött,de ugye a babátoknak is jó lesz-nem?érdemes megelölegezni nekik!!!és amig neki-k nem kell ,majd TI használjátok az Ö érdekükben!!!
Müanyag a tokja és ugy van kiképezve,hogy a tokkal együtt kell lerázni van fogórésze...igy ha el is ejtenétek se törik el!A XIII.ker.Visegrádi u.-i Mária nagykerben vettük ott mindig van -ha nincs rendelnek(sajnos máshol nem igen ismert -pedig szuper jó)!!!
Puszi és sikert mindenkinek!!!
KépKandi72Kép
Kandi72

Kata!

Légy üdvüzülve körünkben! És hamar tünés! Ja és csak az optimista hozzászólásokkal tessék azonosulni!

Jade, mi még nem találkoztunk, te ki vagy?

Norci
Norci

Most voltunk etkezni, az aruhazba lattam kiallitva aranyos eredeti fabol keszult etetoszeket meg bolcsot...olyan aranyosak es izlesesek voltak....Gyereket akarok!

Norci: A bunko parasztokat.......nincs eleg jarvany amugy is...meg mestersegesen is terjeszteni kell. Bar nem ertem, ha az illeto olyan rosszindulatu miert arulja el hogy a tu fertozott Kép...igy biztos nem fog tovaterjedni.

Kriszti: Van pofaja a menzinek 56-napot varatni magara...ha nem ovulalsz akkor legalabb megjohetne idoben...
Egyebkent nekem is eleg hosszu ciklusaim vannak: az altalanos 33-37-ig...es minden 4.-5. honapba 49-52-ig...Kép Ki erti ezt! Raadasul most olvastam valahol hogy akiknek nincs rendszeres menzeszuk azoknak ellenjavalt tabletat szedni a meddoseg elkerulese vegett. (6-evig folyamatosan szedtem) Senki nem hivta fel a figyelmemet ra. Sot azt mondtak szedjem nyugottan...ez majd beallitja a havibajt es elmulasztja a kellemetlen tuneteket.
Egyebkent Erazmusz volt aki eloszor irt errol...megkerdeztem tole a topicjaban hogy a karok miben nyilvanulnak meg, de meg valoszinu nem volt ideje valaszolni.
Melinda

Haliho MIndenki!

Mensi sehol, egyebkent jol vagyok, csak varom mar hogy megjojjon es vegre lehessen szurizni, clostizni, aztan meg akciozniKép

Norci: lasd Jade-nel, a HIV-virus nem eletkepes levegon csak nagyon keves ideig, ugyhogy ez csak valami gonosz es rossz trefa.

Marti: ovi-ugyben szoritokKép

Most hirtelen ennyi, pussssz

orsoly
orsoly

KépSziasztok lányok!Kép
Bocsi,hogy belekotyogok,de aki végbélben méri a höjét,miért nem vesz "chicco"lázméröt?Az olyan vékony(babáknak van kitalálva-szintén nekik is végbélben való mérésre is tökéletes)mint a hagyományos hömérö eleje-nem szélesedik ki!!!Drágább mint a felnött,de ugye a babátoknak is jó lesz-nem?érdemes megelölegezni nekik!!!és amig neki-k nem kell ,majd TI használjátok az Ö érdekükben!!!
Müanyag a tokja és ugy van kiképezve,hogy a tokkal együtt kell lerázni van fogórésze...igy ha el is ejtenétek se törik el!A XIII.ker.Visegrádi u.-i Mária nagykerben vettük ott mindig van -ha nincs rendelnek(sajnos máshol nem igen ismert -pedig szuper jó)!!!
Puszi és sikert mindenkinek!!!
KépKandi72Kép
Kandi72

na megegyszer megprobalom nem ment el az elobb

szia Kata

meg nem kellene pityeregned hiszen meg az elejen vagytok nagyon,itt majd batoritasra talalsz ha maracc.

Szonja

meg nem kaptam meg de tovabbitom majd.

kandi72

Ez egy nagyon jo info,Szerintem most egy nagyobb keszletet kell beszerezniuk mert megrohamozzuk a boltot.Bar en a h.-re szavazok de baba szempontbol nagyon jo az otlet..nagykerben lehet vasarolni mint maganszemely?

Kriszti
kriszti

Norci!

Nem értelek! Zavarom köreiteket, hogy gyorsan tünés?

Kata
kata007

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?