A várandóssággal én is úgy vagyok, mint Amadea: egyelőre még nagyon élvezem...igaz, hogy kíváncsi vagyok Benire, de maradjon csak még egy ideig odabent
A hasamra már kb egy hete mondják, hogy "lent" van... viszont én is érzem, amikor a gyomromat rugdossa. Ma hihetetlen, milyen pózokat vett fel.
:) Ha néztem volna 4D-n a pofiját, tuti, hogy mindenféle grimaszt láttam volna, ezekhez a mozgásokhoz ugyanis csak azt tudom elképzelni, hogy grimaszol.
És persze naponta legalább 3x csuklik. Úgy sajnálom ilyenkor, de persze tudom, hogy csuklania kell...
Magdi, új az alsó vonalzód? Most tűnt csak fel, hogy milyen aranyos.
Puszedli, szerencsére tényleg karcolásokkal megúszták, mert amint kiderült, csak 40-nel mentek. Viszont képzeld, a srác, aki kikanyarodott eléjük, azért nem figyelt, mert egy másik balesetnél volt helyszínelni (ugyanis baleseti helyszínelő volt), és annyira el volt gondolkodva, hogy későn jutott eszébe lekanyarodni. Nem sorolt be a felezővonalhoz, így a mögötte haladó autótól a barátomék nem láthatták, amikor félrerántotta a kormányt. De mindketten átrepültek az autó túloldalára...brrrrrrr!
Hé, Te már holnap nem mész dolgozni, ugye?
Nagyon fogod élvezni az otthonlétet...
Remélem,
Katával minden rendben lesz. Nagyon ügyesek voltak eddig is, ezután is így lesz.
Pici babája meg reméljük, még pár hétig jól érzi majd magát anyukája pocijában. Nagyon szurkolok neki.
Niki, utólag is boldog születésnapot kívánok! Örülök, hogy jól sikerült a buli, és remélem, azért ki tudtad pihenni Magad.
Manó, Ti is éreztetek a földrengésből vmit? Azt hallottam, Brassó környékén is lehetett érezni. Remélem, azért nem volt vészes Nálatok...
Noémi,
Puszedli és
Benta, remélem, érzitek a pozitív energiákat, amiket küldök...
Benta Drága, mi van Veled? Régen hallottam már Rólad...
Meséltem már, hogy elkészült az előszoba?
Ki van festve, tip-top az egész. Kellemes sárga lett végül. Így már csak a konyha van még hátra, de én már nagyon el vagyok fáradva, úgyhogy kértem pár nap pihit.
Igazából még szeretnék holnap pár apróságot elintézni (pl patikát, bevásárlást, sulit, a betegállományos papíromért kell elmennem... ) Mára is nagyon elfáradtam. Úgy érzem, mindjárt lefordulok a székről, pedig nagyon sokat aludtam ma is... reggel 8-kor keltem, délután aludtam majdnem 2 órát, most este megint egyet, és már megint álmos vagyok... lehet, hogy a frontok. De már megyek is aludni.
Jó éjt mindenkinek!