Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A rendőrség igazából nem mond semmi érdemlegesetKép. Csak találgatnak, hogy talán egy március közepén kiszabadult fickó lehet az "elkövető". De hogy merre járhat, arról nem tudnak semmit. Egy rakás nyomot hagyott maga után, talán igy lesz esély elkapni. Még a ruháit is ott hagyta, és a mienkben távozottKép.

Mona, Kataa!
Biztosításunk nem volt ráKép, most már lesz az is. Itt nincsen őrzés semmilyen formában, ez egy kis falu.

Judy, Beszti!
Van valami mostanság a levegőben? Ugye Gyurci is most hagyta abba a szopit kb. 2 hete.

Conti!
Jó névnapozástKép!

Anyapoc!
SziaKép. Ezer éve nem hallottam rólatok! Mi újság? Hogy vagytok? Bulcsú szép nagyot nőttKép. Cuki a kép nagyon. Bölcsi témán még én is csak gondolkodom.

Gumicukor, Rit!
Én még mindig olyan kis tökmagnak látom Őt mint voltKép. Nem hihetetlen, hogy már 2 évesek lesznek az idén?

Gömb!
Ebben sajna nem tudok segiteniKép. De szerintem mindnek ki kellett jönnie. Köszi, hogy szóltál, elolvastamKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

hali!

tettem fel a fotoalbumba (http://babanet.hu/album/main.php?album=231) képeket a biliző nénikéről Kép
és pár munkámat, amiket esténként csináltam, ha éppen nem főztem.

Lányok
Tudtok ajánlani kismotort, hol lehet kapni. Gagyi , szétesős nem érdekel, hanem olyan ami tényleg masszív. Korábban úgy gondoltam, hogy nem lesz, mert (1x már meséltem,) hallottam már vele baleseteket. (kozmetikusom kisfia orrabukott vele és a fogaival beleharapott a betonba, felcsúszott az ínyébe).
Viszont Dani ha meglát vkinél a játszón, nem lehet levakarni, addig nem tágít, amíg, nem mehet vele. van neki autója, de az annyira nem nyerő. Úgyhogy látom már, hogy nem ússzuk meg motor nélkül.
Szóval aki tud, masszívat, várom a lelőhelyeket.

Beszti
Nátán is nagyfiú lett, de jó hogy ő döntött, akárcsak anno Dani. Kacsaszopi KépKép

Foodexpress
Nekem ízlett viszont nagyon kevés nekem 1 doboz. Legalább 2-t kell megennem belőle, hogy jól is lakjak, úgy meg már nem éri meg. Inkább főzök, az elég is és olcsó is.

Új szavain is vannak:
Autó = autó
szia = szia (bár néha kicsit h betű még a sz)
papu = papucs
mamu = mamusz

pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

sziasztok
bocs hogy nem szolok semmihez hozá de megyek olvasok mesét imi babának Kép és képzejétek petike már 2 napja csak 1-1,5 órát alszik igy viszont hamarabb lehet leteni este a bébiételt már nem eszi meg sokat sétálunk és játszoterezünk imeke 6100gr és 65 cm most 4 honaposan viszont sajna neki is ugyanaz a baja mint petikének volt tegnap voltunk egy neurologus dokinéninél és ö mondta igy most tornázunk itthon .

pusz minenkinek

csics és a fiuk
csics

SziasztokKép

Itt volt tegnap két vendég vidékről, a párommal együtt mentek a brazil-magyarra. Meg utána bulizni, reggel 6-kor jöttek hazaKép (párom nem, mert ő ma dolgozik). Szóval 11-ig aludtak, aztán menekülésszerüen távoztak, szerintem kissé "fáradtak" voltak, se reggeli, se kávé nem kellett nekik. Hoztak a gergőnek felfújható jet-skitKép Lassan úgyis nyaralunkKép

Conti
Én is rendeltem tőlük, amíg Gergő kicsi volt. Majd ha meglesz a kicsi megint rendelek, bár Gergővel már 2 adag fog kelleni, amilyen kis bélgépKép
Jó is a bográcsgulyás, lassan mi is beüzemeljük a bográcsunkatKép

Gumicukor
Gergő nem szeret motorozni, csak a dudáját nyomja, meg a nyerget nyitogatja, hogy belepakohassa a játékaitKép Mondjuk a miénk sima gagyi tescos.

Mona
A házat, kertet szeretem, de a várost nagyon nemKép Sopron után elég gázKép Azért járunk baba-mama klubba, meg kocsival tényleg jó, hogy minden közel van. Kocsi nélkül nam volt jó. Akkor közel lakhatunk, mert mi a tárnok felé végében lakunkKép

Kataa
Én se bírnám ki mindig a kertben. Néha ki kell mozdulni. Nem tudom elképzelni a hisztiző AlexetKép

Gömb
Én se értem mitől változott a nevemKép Hogy lehenék megint Judy? Tudja valaki?
biztos kihapcizta Lili a virágotKép

Anyapoc
Mi még nem bölcsizünk. De hallottam már olyan gyerekről, aki már első nap ott akart aludni, mikor még tervben se voltKép Gyerektől függ szerintem.

na pusz, szép napot
Judy
Fodroczy

Judy
Írj a szerkesztőnek. Voltak most változások, sok topic átkerült máshová.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,

Felhívtam a gégészetet, és azt mondták, hogy a biztonság kedvéért vigyük be Lilit. A dokinő szerint elképzelhető, hogy maradt egy kis szirom az orrában, mert a nyálkahártyája irritált volt. Meg mondta, hogy máskor ilyenkor azonnal menjünk az ügyeletre. Csak hát tegnap egy másik ügyeletet jártunk meg. Kb. 10 perccel a virágszippantós eset után, amikor jöttünk felfelé a lépcsőn, Lili orra bukott, és beütötte a buksiját. Egyáltalán nem tűnt nagy esésnek, de mire felértünk, egy óriási pumukli lett a buksiján, úh irány a János kórház. Kicsit félek, ettől a "vagány-vagyok-mert-már-tudok-menni" korszaktól, mert nagyon felelőtlenül mászik fel mindenhova. Azt meg, hogy fogjam, nem nagyon akarja hagyni. Úh mostanában erősen rendbe van tartva az adrenalin szintem.

Kataa,
Lili általában fél 11-11 között alszik el.
Reggel mi is voltunk játszózni, de a Millenárison csak átvágtunk (az ottani játszót nem szeretem), és mentünk a Marczibányira.
Most már szinte bármikor költözhetünk, csak Apa éppen fotóz a héten+ a jövő héten is lesz két nap. Azután szerintem már kezdünk hurcolkodni.

Conti,
Én is gondoltam arra, hogy Foodexpressest rendelünk, de Ferinek nem ízlik. Ráadásul szerinte ne adjunk Lilinek ilyen kajákat. Arra nem gondol, hogy ha bölcsis lenne (meg majd később az oviban) ugyan ilyen kaják vannak.

Gumicukor,
Nem mondod, hogy te csináltad azokat a gyönyörű keresztszemeseket. Nagyon ügyi vagy.

Ilke,
Veletek mi van? Kép

És a többi kismamával?

pusz,
gömb
gombolyu

Sziasztok

Delelott a Millenarison voltunk,jatszozni,Alex elvezte nagyon mint mindig.Megint voltak bezzeg anyukak hogy az o gyereke mar ezt meg azt csinalja.Persze kerdezni nem kerdeztem de azert mondtak.Most vessetek meg erte de en ezt mar neha unom: )
Meg jo hogy jott a baratnom es utana mar a tonal neztuk a halakat a kicsikkel.
Nemsokara jon gy masik baratnom a kisfiaval ugyhogy csinaltam 2 felel muffint,remelem marad hetvegere is.

Conti
Neked Barbi is ilyen evo volt?Persze igy ha nem eszik sokat jo a foodexpressz.Tegnap en is azt ettem am erta baratnom is rendeli.Igy ha ritkan eszem tenyleg jo: )Persze majd a munkaba ujra ez lesz: )
Ki az a jotet lelek aki beulteti a ladaidat?
Nekem is van egy,anyukam.Persze csak azert mert hogy addigra mire koltozunk rogton legyen a teraszon virag es azt mar most kell ultetni.

Banyoci
En is mindig gondolkozom hogy csak most szuletett.Miota megvan mintha jobban rohanna az ido,nem?

Gumicukor
En is igy voltam vele,de mitan mindenkitol kerte a motort ,igy vettun kneki egyet.Bar csak anyueknal hasznalja biztosnsagos helyen.En az utcara es ide az udvarba ne mengedem csak a baby taxit,de azzal kint nem szeret csak bent.
Bar mi videken vettuk de nagyon jo massziv muanyagbol van es 3e penz volt.

Judy
Hat ez hogy en sem,de ma is produkalt egy kisebb fajtat: )Hat miota beteg volt igy megvaltozott volna?Nem tudom de remelem elmulik : )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kedves pesti lányok!!!Mondjátok meg nekem,ha van infótok,ha szomabton megyek fel Pestre,van esélyem,hogy eljussak a Belgrád rakpartra?!!!Hallottam ,hogy nagy lezárások lesznek,csak nem tudom,pontosan,hol...

Gömbölyű
KösziKép.Akkor majd ha nálatok lesz aktuális bölcsi/ovi,jövök a nagy tapasztalatommal..Kép
Végül is szedtek ki vmit Lili orrából?Mert szerintem a tüsszentésnek ki kéne vinni...
Megnéztem a képeket a nénikérőlKép,nagyon édi!A keresztszemeseid meg szuperek!De soha nem jössz dicsekedni a keresztszemezős anyukák topikba!!!

Judy

Én is erre számítok,persze csak titkon...de majd úgyis meglátjuk...majd hétvégén kiderül,hogy hajón hogy tudunk aludniKép.

Banyóci

SziaKép.Na igen,mostanság nem járok a Babaprojektes topikbaKép,mert pihen a dolog egy pár évig.Apa megint hajózik,hétvégén megyünk fel hozzá.Úgyhogy egyedül vagyunk,sajnos,de azért egész jól bírjuk...Most sokat dolgozom is,várom a nyarat nagyon!
Nagyon durva,ami a nyaralótokkal történt!kíváncsi vagyok,mit fog lépni a rendőrség...de van egy tippem!
Gyurci is szép legényke lett!!KépMi a helyzet nálatok?

Conti

KösziKép.Sajnos nem nagyon lesz lehetőségem előbb kezdeni,legfeljebb bevihetem nyáron 1-2szer,hogy lássa,hova is megyünk.A betegségekkel így is riogattak,ez sajnos velejárója a bölcsis/ovis korszaknak...pláne ősszelKép.De remélem,hogy hamar túljutunk rajta...

Monamáté

Azért köszi Neked isKép!

Sziasztok,Anyapoc

anyapoc

Kataa, Barbi lányom is rossz evő volt, és hogy azért ne legyen kerek az életem, most még rosszabb. Ezeket eszi meg: leves tésztával, rántott hús (de csak csmell, pulykamell) sült krumpli, kifőtt tészta, palacsinta. Úgyhogy neki ma is külön sütöttem húst krumplival és Betti is ezt ette ma.

Délután beüzemeltük a homokozót. Nagyon tudta az első perctől mire való a vödör meg a lapát. Szerencsére nem kóstolta meg a homokot.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok lányok!

Én is kihagytam pár napot!

Banyóci!
Akkor ezért nem jelentkeztél? Szörnyú, ami történt veletek, majd küldök mailt. Gyurci nagyon édes.

Manó!
Nekünk is Whirlpool van 5 éve és tök jó.

Panda! Ilke!
Nekem az a tapasztalatom a vezetéssel, hogy az a legjobb, ha egydül mész. Nem látja senki mit bénázol, nem szólnak bele. Be kell menni a belvárosba és a forgalomba ott gyakorolni, utána sokkal könnyebb lesz. Én közel 10 éve vezetek és nagyon imádom. Minden nap megyünk valahova Zsófival ő is nagyon szeret autózni.

Kryss!
A szobatisztasággal kapcsolatban, lehet hogy rosszul írtam. Természetesen Zsófi tempójához igazodom, de ahogy most jelzi hogy van kaki úgy gondolom a nyári pelus levétellel, nyár végére már szobatiszta lehet. Persze az sem baj ha nem lesz.

Ilke!
Tudsz valamit Nyusziról? Mennyi idős várandós?

Kataa!
Miért nem jöttök fel a Vérhalom téri játszótérre, az szuperebb, mint a Millenáris. Kb 5 percre van onnan. Ti is a II. kerületben laktok?

Conti!
A fitness menüt rendeled? Én is most gondolkozom, hogy rendelem. Egyébként a dietfood-nak is vannak mindenféle kajái azt nem próbáltad? Mekkora egy adag? Az alapanyagok milyenek?

Rit!
Egyébként szülés után és is nagyon depressziós voltam 1-másfél hónapig. Állandóan sírtam, nem tudtam miért sír a lányom, ettől tökre kiakadtam. Néha ha nem bírtam hogy sír letettem az ágyra én meg kirohantam és ordítottam egyet, volt hogy nagyon tehetetlennek éreztem magam. Pedig volt segítségem a védőnőm is szuper, de el kellett telnie kb. 6 hétnek hogy belerázódjak a helyzetbe.
Kiabálni én is szoktam Zsófival, nálunk a WC kefe a sláger, ha kezet mosunk utána azonnal rohan és felkapja a kefét és pucol mindent. Már 3453x elmondtam szépen hogy nem szabad, de nem használ. Ilyenkor már ordítok!!!

Motor:
Zsófi is imádja, de az is igaz, hogy ha kivisszük a játszóra 10 mp-ig játszik vele, utána már a másik gyereké kell. Hiába mondom, hogy az nem a miénk, ott a miénk detto ugyanaz. Ugyanez igaz a homokozócuccokra is, a miénk nem kell csak a másé. Nekünk is a szokásos műanyag van és teljesen jó. NAgyokat is szokott esni, de szerencsére eddig nem volt baja.

Sziasztok: Momóci
momóci

Sziasztok,
Mostanában csak ritkán tudok jönni, annyi minden történik, meg itthon is minden nap egy csomó mindent csinálunk. Végre tegnapelőtt az ablakok és a függönyök is megtisztultak, hát nem volt egyszerű. Végre az egész lakásba megvettük a függönyöket, elvileg jövő hét végére el is készülnek, mire jön hozzánk anyósom.
Lilinek végre visszatért a régi étvágya, lehet, hogy a sok kerti ténykedés hozta vissza, mert mióta ilyen jó idő van, csak enni, meg aludni jövünk be a házba. Tegnap este is megevett egy tányér levest, egy adag sajtos tejfölös tésztát, aztán még kétféle sütiből is evett jócskán és mindezek után lazán elvette az asztalról a félig üres tejfölös poharat és mindet kikanalaztaKép. Szóval csak ámulunk apávalKép. Azt sem mondhatom, hogy kis tányéros adagokat kap, mert mostanában már vettem is neki nagyobb tányérokat. Uzsira is mindig sütök neki valami finom friss sütit, vagy palacsintát, hozzá kap gyümit, meg joghurtot. Gyakran szoktam gyümis lepénykéket sütni, azt különösen szereti. Beszéd ügyben viszont még mindig semmi változás, egy árva értelmes szót sem mond, viszont a játékaihoz továbbra is rengeteget hablatyolKép.
Ma elmentünk a La Halle-ba, olyan cuki rucikat vettem neki nyárra, hogy alig várom, hogy rá adhassam. A héten kapott 3 pár cipőt is, úgyhogy remélem egy ideig nem kell ez után járkálniKép. Elkezdődött nála az anyu utánozás, állandóan az én ruháimat aggatja magára, meg a cipőimben csoszog az előszobábanKép.
Nyuszi írt, hogy jól vannak, de a 35. hétig kell gyógyszereket kell szednie, aztán csökkentik az adagot és talán pár napra haza is mehet ha addig nem indul el a szülés. Drukkolok nekik nagyon. Írtam neki, hogy mindenki, hogy szorít nekik, nagyon köszöni nektek.

Gumicukor,
Dany márkájú ágya lett Lilinek. Nekem nagyon tetszik, mert körben van pereme, így talán nem fog tudni leesni róla az első időkben. Igaz nem újonnan vettük, hanem az egyik barátunktól kaptuk, mert ott emeletes ágyat kaptak a gyerekek és nem tudták ezt hova tenni. De a mérete, pont jó Lili új szobájába. Már megvettem a falvédőhöz az anyagot és a szivacsot is, remélem 1-2 héten belül el tudok majd készülni vele.
Gyönyörűek a keresztszemeseid, csak ámulok. Nagyon ügyi vagyKép.

Kiabálás,
Sajnos én is elég hamar betudok gurulni, de mióta Lili van, azóta eléggé megedződtek az idegeimKép. Lehet, hogy most a terhesség is rátesz, de mintha birka türelmem lenne mostanában, néha apa már a haját tépi, én meg a legnagyobb kedvességgel terelem el Lili figyelmét a csintalanságról. Persze sokszor lenne kedvem üvölteni, de igyekszem máshogy kiadni a mérgemet. Amikor viszont Lili olyat csinál, amit tudja, hogy nem szabad, akkor néha felemelem a hangom, ez nála teljesen bevált. Ilyenkor rögtön abbahagyja és megy is tovább. De azért ez nem üvöltözés, csak erősebben szólok rá, igazából üvöltözni nem is igen szoktam vele. De hozzáteszem, szerintem neki elég jó természete vanKép. Ha rosszalkodik, akkor általában álmos, fáradt, éhes vagy valami ilyesmi baja van.

Banyóci,
Gyurci nagyon édes, a kilátás pedig tényleg szuper.

Conti,
Én meg kb. 2 hete álltam le a FoodrólKép. Sajnos nekem sem elég 1 adag, mindig kellett rendelnem mellé vagy levest, vagy sütit, úgy meg már kicsit sokra jött ki, és akkor még a vacsiról nem is beszéltem. Szóval ahogy jobban lettem már annyira, hogy tudtam rendesen főzni, abbahagytam. De szerintem sokat fejlődtek, amikor dolgoztam néha rendeltem tőlük, de akkor borzasztó kajákat hozta ki, most viszont kifejezettem ízlett 80-90%-ban.
A virágládákat hol ültetik be neked?
De jó, hogy nektek már működni fog a homokozótok. Már itt is be lehetne állítani, de teljesen be lett füvesítve a kert azon része, ahol ez lesz, és míg ki nem nő, és nem erősödik meg picikét a fű, addig nem járkálunk rajta. De addig is egy jó nagy bigyóba tettünk Lilinek homokot és azzal egész jól elvan.

Gömb,
Sajna csak most olvasom, de mi lett a virággal, amit Lili az orrába dugott? Nemrég olvastam egy cikkel pont az ilyen esetekről, talán egy Gyógyhírekbe, amit a dokiknál adnak ingyen, nem emlékszem pontosan, de majd körülnézek. Most olvasom, hogy végül voltatok dokinál.

Momóci,
Igen, én is ezt a stratégiát választottam mostKép.

Jó éjt,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok,

Kataa,
Délután voltunk a Városmajorban. Kép Sasoltam, hátha meglátlak Titeket, de sajnos nem.
Vannak új muffin-receptek (a júniusi számban lesznek, úh. nagyon friss), érdekel?

Anyapoc,
De jó lenne, ha én is lyan gyönyörű kersztszemesket csinálnék, de az elkövető nem én voltam, hanem Gumicukor Kép

Zsuzsa,
Lili is hajlamos a napközbeni nemalvásra, úh együtt érzek veled. De mióta játszóterezünk, egyre javul a dolog.
Remélem, hamar elmúlnak a rosszullétek, és akkor élvezheted a terhességed.

jó éjt,

gömb
gombolyu

Zsuzsa,
Szép nagy pocid van már!Kép Nekem még mindig elég picuri, pedig én is 17 hetes vagyok. A rosszullétek remélhetőleg hamar elmúlnak nálad.

Gömb,
Pont egyszerre küldtük a leveleketKép.

Most már tényleg megyek, pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Ilke, Kataa, a virágládákat egy kertészetben ültetik be nekem. Az egyik barátunk szülei mellett van egy kertészet és elvállalták a beültetést baráti alapon, egyébként virágboltoknak adják el palántákat. Tavaly nem rájuk bíztam, olyan is lett... De lesz ültetnivalóm nekem is, mert van tavalyról függő virágtartóm 4 db, amibe futó petúniát szoktam rakni, azt én ültetem be. Meg van egy szörnyedvény a házunk előtt, a férjem vette: egy dísztalicska. Szerintem tök parasztos, de neki tetszik. Ebbe szoktunk még évelőket ültetni.
Ilke, de jó neked, hogy ennyit ehetsz! Nekem elég kell hogy legyen egy adag kaja, de különben elég is. Csak az édesség hiányzik a kaja után, amiről próbálok leszokni. A csokiról meg a nasiról már leszoktam, de a kaja után hiányzik egy falat édes.

Momóci, a dietfood-ot nem próbáltam, amikor néztem még a mi kerületünkbe nem szállítottak ki. A Norbi fitness kajával meg vagyok elégedve, egészségesen főznek. Kaptam újságot is tőlük, étel leírások, stb. Egy hét távlatában nagyon meg vagyok elégedve. A két kaja egy hétre 5000 ft körül van.

Zsuzsa, csinos kis pocid vanKép

Conti

conti

Hali!

Még meg sem köszöntem a szülinapi jókívánságokat! Szóval mindenkinek köszi! Kép

Tegnap kimentünk délután, miután hazajöttem a melóból a játszóra. nagy homokozópartit csaptunk, vizeskedtünk is. olyan cuki, ahogy beroggyantott térddel áll a csapnál (éppen hogy csorog, szerencsére belőle vmi) és tartja a víz alá a vödröt.
nekem ez akkora ünnep tud lenni, hogy végre mehetünk délután is, miután letettem a lantot.
cseréltek egy kisfiúval autót, motort, ksifiú autózott veszettül, Dani meg a kisfiú motorján.
aztán vacsiztunk, közben meg főztem a mai ebédet, addig ő is ott téblábolt körülöttem. Mindig felkéretőzik, megnézni hogy áll a kaja.

Kataa
Lehet Alex is kezdi a dackorszakot, szerintem nem a betegséggel van ez összefüggésben. Dani is alapjában véve egy nyugodt, szófógadó gyerek, de néha feszegeti a határokat. Ezen Alexnek is át kell esnie, így önállósodik.

anyapoc
köszönöm a keresztszemes elismerést, bár gömbölyűnek írtad, de értettem Kép
majd ismét elnézek a keresztszemes topicban és ott is közzéteszem a munkáimat.

Zsuzsa
Milyen szép pocid van, úgy irigylem ám! KépKépKép
Rosszullét meg gyorsan múljon el!
Hát Előd nagyon nagy munkában van azzal a lapáttal, és milyen szakszerűen fogja! Kép KErtész leszek fát nevelek, nem mondja még? Kép
Hú most olvasom, még csak 17+5 hétben vagy? Azt hittem már sokkal több! Én is úgy vártam Danival, hogy nőjön a pocakom és csak a 20. héttől indult be.

Momóci
Szerintem aki még bizonytalan a vezetésben, az ne rögtön a beélvárosi csúcsforgalommal kezdje, egyrészt mások miatt, és maga miatt is, mert elmegy a kedve a sok anyázó, erőszakos alaktól. Inkább hétvégén, amikor egy fokkal enyhébb a forgalom, de legalább szokja, melyik út, hová visz ki. Aztán utána mehet a csúcsba.
Az a jó, amikor már nem a kocsira kell figyelni, csak az útra.
Én így szoktam vissza 7 év után a vidéki lagymi forgalom után ide a pestibe.

Gömb
Hát, de mondom, én csináltam őket. Most is készül egy, Dani babanaplójának a borítója. 2 oldalon áll egy maci és zsiráf lufikkal, kiskacsa, barika, játékautók és még egy kisebb maci van rajta. az egész úgy néz, ki, mint egy füzet, amin vinnyetta van, amina felirat Dani neve lesz, a dátum, mikor született, hány kg-val és cm-rel.
szép, vidám színes lesz. majd teszek fel róla képet, ha elkészül.
utána jön egy kagylós sampler, azt anyósom kérte a fürdőszobába, majd egy afrikai kép a sógornőmnek.
szerettem volna anyák napjára is vmi kis meglepit hímezni, de nem nagyon volt időm rá, majd vlaszeg jövőre.

ma hamarabb megyek, mert megyek fogorvoshoz, sikerült kikérnem a decemberben készült panorámaröntgenem, viszem azt is. itt a melóhelyen mindenki a csodájára jár Kép még nem léttak ilyet. zsörnyülködnek a keresztbeálló bölcsességfogamon. hát kíváncsi leszek a fogorvos barátnőm mit fog hozzá szólni. na, de nem az lesz az első, amivel kezdünk, remélem...

pusz
mindenkinek szép hétvégét, majálist, uniózást!

gumicukor

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gömbölyű

Azért neked is jár a dícséret...csak úgyKép!Lili miatt!KépLÁtszik,hogy fáradt voltam...

Gumicukor

Na,örülök,hogy magadra vetted!De tényleg nagyon szépek!A tengeres mekkora pontosan?

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok

A Millenarison a Megasztarok probalnak,ha valaki nagy rajongo erdemes kimenni: )
Ja es talalkoztunk Kamaras Ivannal az utcan,nem is tudtam hogy van gyereke: )Alex elenken probalta elvenni a kicsi motorjat: )Nagyon kedves volt apuka, nem is gondoltam hogy nem egy nagykepu sztar: )

Kerdes:mondjatok nekem olyan jo minosegu gyerekcipot amiben nincs harantemelo.
A Dr.Leo Ilyen?mert egy baratnom szerint igen de nem vagyok benne bizti.

Gomb
Ma direct a Marcibanyira mentem bar csak 10 utan de megint nem talalkoztunk: )En se mvagyok oda aMilleanarisert mert nagyobbaknak valo,de hat kell neki is a valtozatossag.Majd jovo heten megyunk valamikor a Varosmajorba,talan szerdan: )
Kerem szepen a recepteket,koszi: )

Anyapoc
Hat nem Buda felol mesz lesz eselyed eljutni,bar parkolni mar nem annyira .Azt hiszem 2 hid lesz lezarva,igy a tobbin iszonyat tomeg: (Szerintem jobb ha a belvarosbol kozelited meg mert a rakpart is talan le lesz zarva.

Zsuzsa
Nagyon szep nagy pocid van: )Hiaba 2.gyerek: )Remelem a rosszulletek hamar mulnak majd .UGy tudom akinek nem a 12.hetn annak a20.-on mulik: ))

Conti
En is rossz evo voltam 14 eves koromig.Aztan a kollegiumban mar nem volt mit tenni,ettem a mit adtak es nagyon megjott az etvagyam: )))A ferjem is rosszul evett ugyhogy kivancsiak voltunk Alex milyen lesz,de eddig meg ok: )

Momoci
Nem az I.-ben,de mar csak 4 hetig : )Altalaban valtogatom hogy hova jarunk a mar kocsiba ulunk.Vagy a Varosmajor,Millenaris,Marcibanyi ter.Nekunk a haz mellett is van 2 bekeritett szupi jatszo ,plusz az udvarban is hinta,csuszda.Csak itt az a baj hogy gyerek alig igy neki is unalmasabb.

Ilke
Latom energid fogyhatatlan hogy ilyen keson is irsz: )Hol vetted vegul a fuggonyoket?Ena Gardniaban es a 3 fuggony(ebbol 2 terszajtos) varratassal egyutt volt 32e.Szerintem eleg jol megusztam,sot meg szaten csikor is varrtak a szelukre: )
Csaj ruhakbol persze mindenhol olyan cukik vannak.De most vegre en is talatam olyan fiu rucikat amikre vagytam: )Mar minden megvan csak maradjon a meleg: )

Conti
Hat en 2 eve ultettem eloszor ladaba,de csak azert nem lett jo mert nem a megfeleloket vettem arnyekos helyre.Tavaly mar nagyon jol sikerult, hogy nem csak a szin volt a fo: )

Gumicukor
Hat remelem meg nem a dackorszak.Miota sokat van levegon nagyon elfarad es ezt sirassal fejezi ki.Csak ilyenkor volt meg a hiszti,kozvetellen ebed elott.Este ha faradt dorzsoli a szemet es hivja az apjat a furdobe hogy kezdodjon az esti szertartas.

Rit
Tegnap Krisztaek voltak nalunk es Boti nagyon jol elvolt Alexxal.Ugy latszik kezd megint hozzaszokni es egyutt is jatszottak,birkoztak,huztak egymast az autoval: )Kriszta mondta hogy alig ismert meg az uj hajaddal: )

Pusz,sziesztazom egy kcisit: )
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Gömbölyü
elküldenéd nekem is az uj friss maffin recepteket légyszives Kép nálunk nagyon menö süti a maffin Kép .

Zsuzsa
jol nézel ki .

Pusz csics és a fiuk
csics

Sziasztok!

kataa!

Dr Leo, elit Junior ami nem harántemelős, hanem boka emelős. megjegyzem állítólag most ez a divat, az orvsook már ezt tartják jobbnak nem a siestát.
Egyébként kezdek velük egyetérteni, mert megvettük Emma első siesta szandálját és utáljaKépKépKép De nagyon. Van neki egy másik is benti szandálnak, az nem harántemelős és azt szereti, a siestában max 1 órát vane l, utána mutatja hogy vegyem leKép

Mona!

Ok, rajtam nem múlik a frigyKép

Kataa!

Pedig megírták a "szennylapok" amikor megszületett Igor nevű kisfiaKépKépKép Hoyg hogy nem olvastad?KépKépKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Gumicukor!
Mi annak idején a Megatoys-ban lévő játékboltban vettünk motort. Nem emlékszem pontosan az árára, de olyan 2.500-3000 körül volt. Teljesen stabil, normálisan néz ki, összesen ha 2-szer borult vele a gyerek. Akkor se nagyot. Én az utóbbi időben láttam elég sokféle motort, de azok közül én egyiket sem venném meg. (pl. hupikék törpikés...stb.) Talán ezen a képen látszik valamennyire, szerintem ilyet érdemes:
Kép

Judy!
Én úgy tudom, hogy az azonositót nem lehet megváltozatni. Neked mivel Fodróczy az azonositód, igy most azt irja ki. Most már mindenkinél csak az azonositó szerepel. Judy csak akkor lehetsz megint, ha törlöd a regisztrációdat, és újra regisztrálsz, csak most már Judy-t irsz az azonositóhoz.

Gömb!
Remélem nem lesz semmi baj Lilivel! Drukkolok! Irok majd, oké?

Kataa!
Én is pont ezt érzem. Azóta rohan az idő. Gyurci kb. 1-2 hónapja kezdte a hisztizést. Ha valami nem az Ő elképzelése szerint történik, akkor rákezd. De már a legapróbb dolgokért is. Remélem hamar kinövi.

Anyapoc!
Oda már én se járok elég régóta, bár mi most rajta vagyunk az ügyön. Én inkább a másik topikra gondoltamKép. Nálunk már teljesen oké azóta a dologKép. És nálatok? Mennyi ideig hajózik az urad? Nem lehet túl kellemes! Rendőrséggel kapcsolatban szerintem ugyanarra tippelünk.

Zsuzsa!
Csini a pocakodKép. Már Te is lassan félidőben járszKép! Hogy megy az idő! Remélem a rosszullétek megkimélnek most már. Köszi, átadom a köszöntéstKép.

Momóci!
Igen, ezért. Bocsi. Ha nem lesz ma semmi fontos, akkor délután szerintem kiugrunk a játszóra. Ti nem jöttök? Motort én már ki se viszem a játszóra, mert felesleges. Mindig a másé kell neki, és szerencsére meg is szokta kapniKép.

Ilke!
Továbbra is nagyon szoritok Nyuszinak, hogy minden rendben legyenKép!
Gyurci is leginkább csak hablatyol.
KösziKép.

Megyek, mert már igy is baromi hosszú lettem.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

banyóci, Gumicukor!

Nálunka lakótelepen mindne gyereknek ilyne motorja vanKép nekünk is csak kék. Viszont én láttam stabilabbat (Emma ezzel már borult, igaz csak oldalra, mert nekünk méga kissebb méretű van és már lassan kinövi). A stabilabb az ilyen kross motor jellegű, ennél sokkal vaskosabb kerekei vannak, általában két színben lehet látni, vagy rószaszín vagy sárga-kék. Biztos már mindenki látott ilyetKép Mi az Árkádban a játék boltban láttuk hogy árulják, mi ilyet tervezünk venni következőnek, ez picit drágább, 3500 körül van ha jól emlékszem.

Manó

KépKép
manó

Manó!
Igen, nálunk is a játszón mindenkinek ilyenje van csak különböző szinekbenKépKépKép. Ezt a vaskosabbat, amit mondasz, meg fogom én is nézni, mert akarok neki Balatonra is egyet. Egyrészt mert semmi kedvem minden hétvégén levinni itthonról, másrészt meg oda szerintem már kell is a stabilabb a terep miatt.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

sziasztok!

Ma voltam az afp vérvételen, szerencsére jól vették le, most nem volt gond, pedig a kórházba kellett mennem. Remélem az eredmény is oké lesz.
Utána bevittem a fiamat a munkahelyemre. nagyon élvezte, mindenkire vigyorgott, sőt még puszit is adott. Begyüjtött egy csomó csokit, kekszet, meg ajándékotKép Szóval tetszett mindenkinek, hogy ilyen kis mosolygósKép
Senki nem vette volna észre, hogy babát várok. Sőt, nem akarták elhinni, mert még nem látszik állítólag. Hát, én már látom és már híztam is.

Banyóci
Köszi, akkor mejd megpróbálom.

Ilke
Ezt hogy csinálod, hogy még uzsira is frisset sütsz? Ügyi vagyKép

Gumicukor
Szépek a munkáidKép Nekem a nővérem csinál sokat, úgyhogy van pár nekem is. Ő leginkább faliképeket készít.

Zsuzsa
Pocakod tetszikKép Nekem még nincs ekkora, de majd igyekszünkKép

pusz, jó hétvégét
Judy
Fodroczy

Banyóci!

nekünk anyósoméknál az egyik rokon kislánynak van ez a vaskosabb, d emár itt a lakótelepen is láttam ilyet. Azzal ment Emma és elég jó, és mondta is az anyukája hogy csak egyszer estt vele, amikor elakdt valamin az első kerék, az meg sjanos kivédhetetlen.
Egyébként én is akarok oda is valami, mert mi is mindíg cipeljük, pedig tel a kocsi anélkül is, de ott nagy gyerek társaság van és mind motorozik meg biciklizik. Mondjuk van itthon még egy triciklink meg egy baby taxink plusszab, d eazok nem az igaziak utcára, illeteve a tricikli jó lenen ha tudná már hajtani.
A nestlé pontgyűjtőben is van egy motor, peg perego tricikli, még azon gondolkodom, mert van annyi pontunk, csak nem tudom megéri e, olyat még nem láttam életben, nem tudom elég stabil e.

manó

KépKép
manó

Manó!
Mi is úgy fel tudunk pakolni 2 napra, mint más 1 hónapraKép. Van több olyan dolog amiből már rég 2 van, mert különben nem férünk el az autóban. Babytaxit én sem viszem az utcára, szerintem azt nem is tudná olyan jól hajtani a kavicsos részeken. A párom hatalmas bringa szakértő (az üzlet lévén), és Ő nem engedte meg nekem, hogy triciklit vegyek. Azt mondja, hogy ezek mind gagyik, szétesnek a gyerek alatt. Akárhányszor elmegyünk valahova vásárolni, mindig megvizsgálja az ott kapható darabokat, és mindig ugyanazt mondja: sz@r!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

HaliKép

Judyként már nem engedett regisztrálni, valaki már használja. Úgyhogy ezentúl Juti leszek, ha nem bánjátokKép
Remélem sikerült, majd most kiderül.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hehe, új felhasználó lettemKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Ennek örömére új kép van a Gergőről.
na eldugultam

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

sziasztok, már megint kicsit lemaradtam..... annyi minden felé megyünk mostanában, nincs időm a gép elé ülni.

Gömb
Tök jó, hogy előkerültél!!! KépKép Most olvasom, mik történnek Lilivel - látom nem unatkoztok Kép De legalább eleven a gyerkőc, én mindíg ezt mondom. Mindíg inkább rosszcsontra vágytam - hát meg is kaptam rendesen Kép Nem talizunk valamikor???????

Kataa
Kriszta viszont semmit sem változott, de Boti abszolút felismerhetetlen Kép Ma lakásnéző körúton jártunk, hazafelé megnézegettük a házatokat: jelentem alakul, alakulKépKép Már várom, hogy költözzetek Kép

Gumicukor
A Tescoban is van motor, elöl 2 kereke van, így szerintem masszívabb, nem olyan borulékony. De magas rendesen, nem a bébimotor kategória, hanem ami most való kb. Mi egyenlőre nem veszünk úgy néz ki, mert nagyon ügyi a kisbiciklijén, ha beletanul, akkor nem kell, ha nem, akkor talán, egyenlőre még van kicsi motorunk is.

Kissé le vagyok fáradva, egyszerűen iszonyat mennyiségű energia van Dodiban, nem győzöm a tempót, pedig idáig úgy gondoltam, hogy én sem vagyok semmi. De ez a gyerek minimum napelemes!! Sosem merül le.. KépKép Csak mostanában hisztisebb is, egyszerűen konok, akaratos és ha nem az van amit ő akar, akkor egyből rázendít. Usziban pl. az egész csoport csinálja a feladatot, mi meg tök mást a gyerekkel, mert neki az nem jön be, hogy ne lógjon ki a sorból. Csinálunk mi mindent, csak más sorrendben... beleőszülök De ott engedek neki. Viszont itthon sarkamra állok, alakulunk, de még nem az igazi, így napi pár hiszti az mindíg van Kép

dec8
na, jó a film??

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok, itt egy foto a homokozó Bettiről.
ContiKép

conti

Banyóci!

A miénk elég masszívnak néz ki, fém+műanyag, mondjuk ennek megfelelőne elég nehéz is. De mezítláb szuperül megy vele, csak cipővel akad még a lába mert ugye motorknt hajtaj, ezért nem viszzük utcára. A 100 Ft-os boltabn vettükKép Mondjuk nem volt olcsó, valami 4000 körül, valameliyk képen szerinetm fent is van a fényképalbumban talán. És fura de Emma úgy motorozik hogy nem kopik a cipője, pedig mindneki ezzel rémisztgetettKép
Holnap megyünk a HungarorinreKépKépKép Reméelm jó idő leszKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Anyapoc
Bölcsis tapasztalat nálunk is csak most lesz, sajna vissza kell mennem júli 01-el dolgozni (papíron). A héten voltam bent a bölcsiben beszélni a gondozónővel, aki azt mondta hogy mindenkinek azt ajánlja aki meg tudja oldani, hogy szeptembertől kezdjen el a gyerek beszokni, mert ilyenkor is szívesen látják, de most kezdődik a szabadságolás, a gyerek nem tud egy gondozónőt megszokni, mindíg más csoportba teszik, mással van. Utána jön a nyári szünet és bizony visszaeshet a gyerek hogy ismét anyucival van sokat, tehát szeptembertől ismét jöhet a beszoktatás.
Mi szeptember 6-án kezdünk, Levi nagyon nyugodt természet, szereti a közösséget és ebből kiindulva, meglátásunk szerint neki elég lesz 2 hét a beszokásra. A gondozónő mondta hogy van olyan gyereke aki egy éve jár oda, és még mindíg nem szokott be. Gyerekfüggő az egész. Remélem tudtam segíteni egy kicsit! Kép

Beszti
Nem kaphatnánk mostanában egy táblát?? Lassan vannak 2 éveseink nem???

Manó
Levi is vad motoros és még ő sem koptatja a cipőjét. Ez általában akkor van amikor már kicsit nagyobbak és ellökik magukat, a lábukat pedig húzzák maguk mellett a földön. Levi uncsitesója most a 7végén vágott haza így egy edzőcipőt a betonon. Elég hozzá simán 1 óra. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti
ne ijesztgess - Dodi imádja a társaságot, de csak velem együtt. Nagyon aggódom a bölcsi miatt, én 3 hónap beszokást terveztem már eleve, augusztustól megy és én elvileg szeptembertől dolgozom majd.

Rit

rit

anemona7

Rit
3 hónap? nem 3 hét?
Amúgy én is szeptember végén fogok dolgozni fizikailag is.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

mi is megvagyunk, de ebbe az időbe mi is sokat kint vagyunk. Márk is szeret motorozni, most kezdte el és elég gyorsan belejött. Nekünk is az a hagyományos van ami mendenkinek a játszon és Márk se borult vele eddig csak egyszer , de akkor is a fűbe igy nem ütöttem meg magát.

Szeptembertől Márk is megy a bölcsibe nálunk itt Kispesten 2hét a beszoktatás. Remélem szeretni fogja majd és nem kell vissza mennem miatta Gyesre.

Most csak ennyi sziasztok
Andy és itt egy kép a mi motorunkról.
Kép
andy78

Sziasztok,

Lili alszik. Délután nem aludt semmit, végül 5 körül elindultunk a játszóra. Mire leértünk elkezdett esni, úh. jöhettünk vissza. Miután feljöttünk, szinte azonnal elaludt. Kihúzhatta volna még egy kicsit. Azt hiszem, éjszaka nemalvás lesz.

Anyapoc,
Kép Köszi a "csak-úgy" dícséretet Kép

Kataa,
A Pablosky is jó minőségű cipőket gyárt, és nincs benne harántemelő. Viszont az ára is elég magas. A Mammut I-ben van egy cipőbolt, ahol Pablosky-t árulnak.
Pénteken éppen átruccantunk Pestre. Pedig szinte minden délelőtt a Marcszibányin vagyunk.

Banyóci, Gumicukor,
Lilinek is ilyesmi motorja van, mint Gyurcinak. (Mi egy kis játékboltban vettük hasonló áron.) Imádja a kiscsaj. Ha nem visszük magunkkal a játszóra, akkor tuti elcsklizza valakiét.

Rit,
Azért örülnék, ha kimaradnának az ilyen balesetek.
Aha, jó lenne már talizni. Dodó már biztos nagyot nőtt. Megnéztem a képeket a profilodban. Hát nem semmi Kép

Conti,
Betti egy kész nő abban a cuki kis kalapban Kép

Forti, Manó,
Lili koptatja a cipőjét a motorral Kép Szandit nem is merek emiatt adni rá. Bár lehet, hogy akkor leszokna róla.

Az előbb csináltam egy jó kis körözöttet. Remélem, ízleni fog a családnak.

pusz,
gömb
gombolyu

Forti
nem, tényleg 3 hónap. Vagyis audusztustól van beíratva, de asszem pont aug elején nyaralunk, szal a 2. héttől menne és először úgyis csak 1-2 órára. Ahogy a lányomat ismerem, nem vagyok meggyőződve róla, hogy októbertől nyugodtan dolgozhatom Kép Irtó barátságos, elvan mindenhol, csak ne hagyjam ott. Abban a pillanatban átváltozik egy ordító, tomboló Csirkévé. Már nem is tudom, mit csináljak KépKép

Gömb
Most, hogy ilyen klassz az idő, nem jöttök ki a szigetre valamikor????????

rit

rit

anemona7

Rit
Az gáz! Ahova Levi fog járni, ott ráadásul nem is maradhatok ott vele, igaz az első nap csak egy órát lesz ott. Én nagyon izgulok, de ahogy elnéztem szerdán, tökre elvolt a gyerekekkel.
Amíg én beszéltem a csajszival Levi játszhatott a játékokkal az udvaron és tetszett neki. Igaz a többiek elvettek tőle mindent és a kis maflám nem értette hogy miért nem adják vissza, amikor anya mindent oda ad neki ha kéri.

Ti is úgy érzitek mintha elszakítanák tőletek a gyereketeket vagy csak én fogom fel ilyen drasztikusan? Tisztára oda vagyok, hogy nem velem lesz egész nap, nem nekem fogja dobni a labdát stb. stb.
Tudom nem szabad majd mutatnom neki, mert csak megnehezítem a beilleszkedését, de én már most nagyon kivagyok lelkileg. Mi lesz szeptemberben!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!
Rit!
En is feltem a beszoktatastol, pont hasonlo okok miatt, de szerintem a harom honap az realis! NAlunk jol ment, annak ellenere, hogy karacsony es ujev is meg egy harom hetes kenyszerszünet is közbejöttek...(A folytonossag es rendszeresseg a legjobb, keves szünettel) De addigra mar megint itt leszek...bar addid is, csak ritkabban!

LANYOK!
Most egy idöre meg ritkabban leszek es olvasni sem fogok tudni mindig, mert ma kikapcsoljak a netünket.MAr felmondtuk, mert majus vegen ki kell költöznöm...Regi haz felujitasa es aztan odaköltözes fog következni!
De azert igyekszem bekukkantani!
Szep majusi napokat Nektek!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kryss
Jó költözködést,felújítást, vigyázzatok magatokra.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jókívánságokat.
Kicsit ritkán jelentkezem, de mostanában, ha időm is van rá akkor energiám nincs.
Gábor lassan 2 hónapja nem szopizik, de elalváshoz még mindig odabújik a csupasz cicihez. Nem tudom miért, de ez megnyugtatja. Rettentően eleven, egész nap nem áll meg 1 percre sem, de szerencsére az alvással nincs gond mostanában. de. 11-13-ig húzza a lóbőrt, és este általában 8-kor már alszik.
Most adtam fel ismét az elég intenzív saját fogyókúrámat, mert akár hiszitek akár nem nem fogytam 1 kg-ot sem!!!!!!!! 3 hét alatt. Semmi extra, csak annyit szabtam meg magamnak, hogy se kenyér, se tészta, se krumpli semmilyen formában nem csúszhat le a torkomon. Vagyis reggelire gyümi, ebédre sali, vacsi práolt zöldség grillezett hússal.... Eredmény fentebbKép Közben elkezdtem vizesedni, amit nem magyaráz semmi. Délutánra már az összes ujjam a kezeimen annyira zsibbandak, hogy majd megőrülök tőlük, de ilyenkor reggel még jó. Utálom már ezt a kövérséget, egyszerüen fulladok, fáradok és fájnak a csípőim.

Gabim estére szépen belázasodott. Hónapjban sikerült mérni lázat és ott 38,5 volt. Este kapott panadolt, beszéltem az ügyeletessel. Aztán meg kb 2-fél 4-ig fent voltunk. Vagyis feküdtünk, csak a fiam liheget és vergődött, mert megint felszökött iszonyat a láza. Kapott kúpot és még mindig alszik, bár igen nyugtalanul. Délután az orvosoké. 2-től rendel a fiam dokinője, 4-től az enyém... Ápolónő barátnőm szerint talán a vizesedéssel nem kéne játszani és sürgősen elzavart orvoshoz.Kép

Szóval nálunk ez a helyzetKép Remélem mindenki más jobban vanKép

Pocakosok!
Remélem jól vagytok, kívánok jó időket a sétákhoz és a pihizéshez!

puszi mindenkinek és bocsi, hogy csak így magunkról.

Na azért visszaolvastan nagyjából!

Bölcsiseknek gyors beszokástKép
Irigykedek a motorozós gyerkőcökre. Énfiam fél percnél tovább nem marad meg semmin. Se hintán, se csúzdán, se motoron.... Csak megy... és csak megy...Kép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Sasha, jobbulást Gabcsinak!! A vizesedés miatt tényleg jobb orvoshoz fordulni.
Ha érdekel a Norbi féle update fogyi, akkor el tudom küldeni a listát. Gyakorlatilag mindent lehet enni, de meg van határozva mikor. Én egy hete csinálom és egy kiló le is ment. Másoknál is ált. heti egy kiló érhető el.

Lányok, tökre ki vagyok akadva a tv-ben a boci csoki reklámon: Apu.apu kérsz csokit?? Na a lányom erre rohan hozzám, hogy kér csokitKép

Tegnap túléltem a gulyás partit, 14-en voltunk, plusz a két pici 2 éves. Anyám főzte a bográcsot, én sütöttem a pogit, muffint, rántott hús, krumpli, saláták. Rendesen kivoltam anyák napján. Nagyon örülök, hogy van mosogatóm, különben kipurcantam volna. Az idővel szerencsénk volt, csak reggel meg este esett, míg kinn voltunk akkor kellemes idő volt. A gyerekek is jól elvoltak.

Nektek nem okoz gondot, hogy későn sötétedik? Fél nyolckor még tök világos van, mikor lerakom Bettit.

Conti

conti

Lányok, akik visszamentek 2 év után, mennyi szabi gyűlik össze a gyed végéig?
C.

conti

Hali!

Üdv az EU-ban Kép

Köszi a motoros hozzászólásokat, fontolóra vesszük. Tegnap voltun az Árkád Játéksziget boltban, de nagyon gagyik voltak, egyáltalán nem volt masszív kerekű.

Rólunk:
Új szavaink:
ÉN = ÉN (eddig babát mondott helyette, amikor ő akart vmit egyedül csinálni, most váltott én-re)
ECSŐ = ESŐ
EU =EU Kép
Eupapó = Európa Kép

Pénteken úszni voltunk, egséz végig csak fel-le volt hajlandó úszni a medencében. Nem lehetett a medencefalhoz közelíteni, hogy kimászunk vagy kiülünk, mert ment a tiltakozás, csak fel- alá úszni. Szerintem készül a nyári olimpiára Kép

Este viszont én voltam egy kis kimenőn. A kollégáim szerveztek egy csülökvacsit a Széchényi kertben, nekem szinte helyben volt a ligetben. Annyi csülköt zabáltam, mint még soha. Jó éhesen is mentem oda. Söröztem is, bár tartottam tőle, hogy közel 3 éve nem ittam alkoholt, hogy meg fog ártani, de ehhez képest 2 korsó szépen lecsúszott és nem volt tőle bajom. most van egy akció, ha befizetsz 2200 Ft-ot, azért 3 órán keresztül annyi csülköt és sört fogyasztasz, amennyit bírsz. 2 csülök kör után már mindenki kidőlt Kép utána nem bírtam behúzni a hasam, úgy néztem ki, mint aki kismama Kép persze nem híztam semmit... aztán este apával együtt számoltunk vissza az EU csatlakozásig.

Szombaton kimentünk a majálisra, de délelőtt csak a light-os verzióra, a szökőkutas réten voltunk a ligetben. Volt leterítve egy hatalmas játszószőnyeg, mindenféle játékkal (főleg Fisher Price) és ott voltunk egész sokáig. Én közben majdnem megsültem, olyan meleg kerekedett. Daninak már szép barna a pofija és a karja, olyan jó ránézni, szép egészséges színe van. Talán, talán (nem akarom elkiabálni) nem az én fehér bőrömet örökölte. Ill. fehér neki, de én pl. csak pirosodom és szeplősödöm, Dani meg barnul egyből.
Aztán megunta a játékot és rohangált a réten, mint vmi fékevesztett kiscsikó. De úgy láttam, csak az én fiam ilyen sajtkukac, mert a többi gyerek elég nyugiban volt, őt meg, mintha felhúzták volna. Pedig ő aztán minden nap kijár a ligetbe, minden szegletét ismeri már, tehát még az sem lehet, hogy totál új neki az egész. Kaptunk EU-s lufikat, néztünk rendőrmotort, aztán hazamentünk, nagy zaba és aludt egy hatalmasat.
Amíg aludt, apa otthonmaradt (utálja a tömeget), mi meg anyósommal és sógornőmékkel kimentünk hömpölyögni. Ittam egy nagyon fincsi jeges csokoládét, a kirakodóvásárban vettem Daninak farmer baseball sapit, és egy fehér surdakalapot, és egy sokzsebes halásznacit. Csuda boldog volt velük, a sapikat folyton próbálgatja a tükör előtt. Kép

Tegnap meg az Árkádban voltunk, betáraztam a Babybell-ben egy csomó body-ból, kis pólókból, zoknikból.
Most teljesen átalakultak, legutóbb, mikor voltam, akkor kezdték, most meg egy hatalmas Kenguru goldos részleg van, óriási szín és méretválasztékkal. Valszeg a héten még elugrom, mert még szeretnék pár cuccot, csak a férjemmel nem lehetett sokáig nézelődni Kép

Vettünk Daninak egy állítható, kicsavarható zsírkrétát, aminek radír van a végén. Ezt ma adjuk oda neki, mert kapott tegnap mást is, és nehogy a nagy meglepihalomban semmi ne érdekelje a bőség zavara miatt.

Rit
Hihi, napelemes, kezdem azt hinni, Dani is. Nem semmi, amit levágott pl. a majálison.

Conti
Cuki a kis Betti! Kép

Forti
Akkor képzeld el, én hogy kivagyok lelkileg. Szerintem értékeljétek azt, hogy ilyen sok időt együt tudtatok otthon tölteni. Már én is vágyom rá, hogy ha majd lesz tesó, akkor min. 2 évet biztosan otthon leszek.

Kryss
Jó költözést és piktorkodást az új kéróban, aztán, amint tuds gyere, várunk! Lesz miről beszámolnod!

sasha
ne keseredj el! a legtöbb fogyikúrát tovább kell csinálni, hogy legyen hatás. 1-2 hónap után kezdődik el a kívánt folyamat, amikor is lentebb mennek a kilók.
Mozogni mennyit mozogsz és milyen formában? (itt most nem a gyerek utáni szaladgálásra gondolok)
A vizesedést nézesd meg, az is lehet, hogy a fogyi miatt megváltozott anyagcsere miatt van, de lehet okozhatja más is.

Conti
Mi fél9-9kor fekszünk este és behúzott függönnyel.
Szabi GYED után:
ez attól függ, mennyi az alapszabid. nekem pl. 28 évesen 22nap évente. gondolom neked több, kb. 24 vagy 25. (3 évente nő 1 nappal) 2 év alatt 2x24 =48 nap, ez lehet több vagy kevesebb az alapszabitól függően, + ami még bentmaradt, amkor elmentél szülni. De ezt a munkhelyen biztos napra ponotsan tudják.
Pl. amikor én elkezdtem távmunkában dolgozni tavaly februárban, úgy tudtam megcsinálni, hogy dec.16-án lejárt a TGYÁS, utána volt 2 hét, ami egyébként is munkaszüneti nap a cégünknél, nem kell kivenni rá szabit. szülés előttről maradt 11 nap szabim, azt kivettem 2 részletben, a kettő között kiírattam magam 2 hét táppénzre, így tudtam kibulizni, hogy csak februárban kezdjek.
De az jó volt, mert tulajdonképpen otthon voltam még egészen aug elejéig, eddig tartott a távmunka. aztán már 8 órában kezdtem el dolgozni és bent. Én GYED-en nem voltam.

pusza, bocs, ha hosszú voltam
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
kismotor
nekünk 4 kerekü van jo nagy kerekekel és az ülését is fel lehet nyitni és eldugdosni a telefont ott hogy én ne találjam meg Kép petike csak hátra felé tud menni vele + dudálni tud .

Andy
aranyos lett a fiad Kép.

Conti
betti aranyos kislány Kép

Gömb
én is megkaphatnám az uj maffin recepteket ? Kép .

Pusz Csics és a fiuk
csics

Gumicukor, a tesóm problémája a szabi téma. (én maradok még egy évet itthon) Ma volt benn a mhelyén (tesco) és azt mondták 36 napja van. Ez sziven ütötte, mivel arra számított csak aug-ban kezd dolgozni, de így már júni végén kéne. Pont ma 2 éves a lánya. Ő a szülés előtt táppénzen volt. Nekem a mhelyen azt mondták a tgyás alatt nem jár szabi, csak a tgyás lejárta utántól a 2.éves korig. Ő most 26 éves 21 nap az éves szabija. Azt nem tudom, jár e ilyenkor már a pótszabi a gyerekre. Na mindegy, csak kíváncsi voltam a többieknél mennyi, mert mostanában többen is visszamennek dolgozni nyáron-ősszel és hátha tudja valaki hogy van ez.
C.

conti

Ja és előtte 17 napja maradt. Tehát a 36 nap semmiképp nem jön ki.
C.

conti

Sziasztok!

Conti!

én nem tudom pontosan, de nekem is valami olyasmit mondtak a munkehelyen hogy nem a két évre, csak 1,5 éver jár zsabi. Mert az eleje ugye a szülési szabi, arra nem jár plusz szabi. Így kb 1,5 hónapnyi szbai jön ki. Én is többre számítottam. Mondjuk én még ezt sem vehetem kiKép majd csak utólag, így október 11-től dolgozom, Elhiszem hogy szarul esett neki, én is úgy gondoltam hogy decemberig minimum itthon lezsek, majd októbertől vagy novembertől lezs bölcsis Emma, de nem.Kép

Forti!

Mi ma beiratkoztunkKép Úgy néz ki egy csoportba kerülnek azok akik eddig játszósok voltak, megnyugtatott a játszós gondozónő hogy aranyos gondozónőkhöz kerül, d eazért nagyon szar érzésKép Én nem is azt bánom hogy nem én látom mit csinál, engem az bánt hogy ő sírni fog és becsapottnak, magárahagyottnak fogja érezni magát az elején, és nagyon bánt hogy ilyen kicsiként kell azt a traumát átélnie. Kép Mert trauma nekik, ezt a gondozónők is belátják, bár azt mondják mind beszokik, tehát túl lesznek rajta. De pl mondták hogy azon ne lepődjünk meg ha előjönnek problémák, pl alvászavar, hogy éjjel velünk akar lenni, hogy esetleg haragszik ránk, rosszalkodik itthon, ilyesmikKép Útálom hogy nem vagyonk annyira jómódúak hogy megengedhessük magunknak hogy még itthon legyekKépKépKép És mégjobban nem tetzsik hogy vannak akik meg gyesen vagy gyeden vannak és mégis beadják, pedig nem is dolgoznakKépKépKép

Gumicukor!

nagymamára hagyás azért szerintema gyereknek nem akkora trauma, az inkább a szülőnek azKép

sasha!

Vigyázz ezzel a kenéyr, krumpli, tészat nem evéssel, én is próbáltam, 1 hét alatt híztam 1 kg-ot, mert úgy leállat tőle az anyagcserém. Az atkins diéta nagyon nem egészséges. Én most a 90 napost csinálom, ez sokkal tartjatóbb, egyedül a gyümölcs nap húzós. És elég jól méregtelemnít úgy érzem, és ninsc olyna gondom mint a másikkal. 1 hét alatt fogytam 1 kg-ot, remélem ez továbbra is íg ymarad. A friss babákból többen is csinálják, pl Beu már fogyott 10 kg-ot, és azt hiszem Virga 8-at, ha jól emlékszem ő is ezt csinálja.
Vizesedés zserintem simán lehet a diétától, főleg ha éhes is voltál közben, a szervezet elkezd raktározni éhinség idejénKép De azért nézesd meg nehogy valami más legyen.

Manó

KépKép
manó

Forti!

Nálunk 2 hét a beszoktatás. Az első nap 1 órát van ott, a szülő végig vele van. A második nap 2 órát a 3. nap ott is ebédel. És így tovább. Általában az első héten végig ott van a szülő bent, a második héten szokták kiküldeni először fél órára és így tovább. van olyna gyerek akin úgy látják hoyg előrébb tart, akkor előfordul hoyg már az első héten kiküldik. De a 2 hétben végig ott kell lenni, legfeljebba folyosón kell ülni. Én szerintems írni fogokKép ha hallom hogy hív vagy sír, de állítólg a gyerek előtt nem szabad, mert akkor nehezebben szokik be.
Nálunka bezsoktatás után az apja fogja bölcsibe vinni 8-ra, én megyek érte 4-re. csak íg tudjuk megoldani, én így is fél 6-kor fogok kelni hogy 4-re érte tudja jönni. Szerintem a szülő nélküli bezsoktatás nagy butaság, biztso így van nálatok? Nálunk az első napokban a gondozónő meg s zülő együtt játszik a gyerekkel, ismerkednek biztos szülői támogatással. A cél az lenne hogy mire én kimegyek addigra már ismerősként fogadja el a gondozónőt, persze szerintem erre 1 hét írtó kevés idő.

Manó

KépKép
manó

HalihóKép

Remélem jól telt a hétvégeKép
Mi is kint voltunk a banzájon, a fiam mindenáron be akart menni az ugrálóvárba a nagyok közé. Én nézni se bírtam, de ő nagyon élvezte. Volt is hiszti, mikor elhoztuk. Kapott ő is lufitKép
Tegnap nálunk is kerti parti volt, de mi csak 5-en voltunk, Husit grilleztünk, meg volt muffin és sali.
Olyan jó idő volt a hétvégén, kihoztuk a kerti bútort, meg a gyerek váras medencéjét, igaz még csak víz nélkül ugrál benne.
Már a muskátlik is helyükre kerültek, meg ültettünk begóniát, évelő árvácskát...
Ma baba-mama klubban voltunk, kint a szabadban rohangásztak a bébik, jó volt, bár így kevésbé lehetett beszélgetniKép

Sasha
A 90 napos tényleg jó, a kolléganőm fele akkora lett tőle, és nem hízta vissza pedig már mindent eszik. A mindmegette.hun olvashatsz róla. Lehet, hogy a vizesedés miatt nem mutat a mérleg eredményt. Jobbulást NektekKép

Conti
Gergő is fél kilenc körül megy aludni, behúzott függönnyel.

Kryss
Jó költözködéstKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X