Új privát üzeneted érkezett!

szia elan,Bp-től 10km-re lakunk,de 6 gyerekünk van.neked 1 kicsid van?

mó73

Elan!

Meghült bennem a vér, kirázott a hideg amikor olvastam a soraid, puszilgasd meg Gabit :) Remélem minden okés lesz veletek.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Elan!

Lemaradt. Szóval, nem csak nálatok vannak ilyenek, nekem az öcsém majdnem fejre esett..., derékig az iszapba löktem stb. :oops: Jó kis sztorik.. :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

az én fiammal egyszer volt,hogy másfél éves volt,én egy szombati nap takarítottam és megígértem a lányomnak,hogy ha kész leszek elmegyünk ő meg én meg Alex sétálni,már a takarítás végén jártam 5 perc kellett,a lányom kitolta Alexot és egy lépcsőfokról a betonra borult a szájára ,én már csak az ordítást hallottam,ez du 5körül volt,ömlött a vér,aszája nagyon repedt,mai napig meglátszik a heg.nagyon nehéz volt megnyugtatni,inni se nagyon tudott,de összevarrni nem kellett.borzasztó volt.mindenhol előfordul az ilyesmi,hát nagyon kell vigyázni rájuk.

mó73

Alex 2 évesen: Kép

mó73

Sziasztok!

Elán Még a soraidat is rossz volt olvasni. Remélem Gábor minden rendben. Ügyes baba, hogy nem ilyedt meg a sok fehérköpenyestől.

Luki Ügyes kis rajzolód van. Nagyon szép kis csaj.

Teszek pár képet. Életképek.
Kép
telefonvezeték a sztár. Nem győzöm kihuzni.

Kép Kép Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Még ezt elfelejtettem.

Gabicsibe, Rebe, Vikkata merre vagytok?
Legalább képeket. Olyan jó nézni őket.

Jerika

Kép
jezsoerika

Momó!

Édes Alex :)

Erika!

Édes a pici fiad, eleven lehet :)

Lányok!

Mennyi idősen alakul ki hogy milyen színű a szeme a gyereknek? Jamina 4 hónapos lesz a kövi héten, és még kék a szeme...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, én úgy tudom, 1 éves korig, de vannak ismerőseim, akiknek kamaszkorukban váltott színt a szemük... de mondjuk ez ritka :D Mindenesetre ha világoskék Jamina szeme, akkor valószínüleg már úgy marad...

Kép
elan

witch,szia 6hónaposan derül ki a végleges szemszín.

mó73

nem volt időm új képeket csinálni ,talán pár nap múlva,annyi dolgom van hírtelen,teszek a már meglévőkből.witch,te is rakj majd Jamináról,szeretném látni. Kép Kép

mó73

Elan, a hideg is kirázott, jó, hogy nem lett nagyobb baj! Ügyes volt a dokinál, igazi nagyfiú már!

A képeket én készítettem itthon, letakartam a lépcsőfeljárót egy nagy fürdőlepedővel és odaimádkoztam a nőket :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Néhány kép manókámról:

Fürcsizek:
Kép

Farmer ruciban:
Kép

Dédipapival:
Kép

A meleg napok egyikén:
Kép

Alszok:
Kép

A macikámmal:
Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, még mindig csodaszép Jamina :) De én hiányolok minimum 1 keresztapus képet :lol:

Erika, huncut a fiad!! Látom, nálatok is van kerítés :))) Hát igen, eljött az idő, amikor elszökdösnek a fiúk, amint lehetőségük adódik rá.

Mó, nagyon szép a kis Pókember-rajongód. Biztosan mondtad, csak elsiklottam felette (ne haragudj!), ti inszemesek voltatok, vagy lombikosok?

Nálunk egyelőre minden okésnak tűnik, bár még nem telt el a kritikus 36 óra. Ma délután vendégségbe visszük a mazsolát, kiváncsi vagyok, hogy tetszik neki. Gyerekek nem lesznek, csak felnőttek, úgyhogy biztosan nem lesz gond :D A gyerekekkel egyelőre nem jön ki jól :(

Kép
elan

Sziasztok csajszikák.

Annyira lassu a babanet hogy már majdnem hagytam a francba mire betöltötte.
Elég rég voltam megint :oops: :oops: :oops:
De mentségül talán annyit, tudjátok egyedül vagyok mindenre és este tudok egy kicsit ideülni a gép elé akkor meg már olyan dögfáradt vagyok hogy sokszor kedvem sincs irni meg erőm se nagyon.

Bencus egyre inkább kétemberes!! Felmászik mindenre semmitől sem fél, egy percre sem lehet levenni róla az embernek a szemét.
Olyan nuincs hogy kicsit bambulok mellette :shock: :lol: :lol:
Mindig toppon kell lenni :shock: :lol:
Eléggé fárasztó! Most a traktor és a motor a minden!! Főleg ha olyan traktor amit esetleg még markolókanál is van hát az maga a menyország!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap délután lementünk a Dunára biciklivel. Naggggyon jól érezte magát :lol: :lol: :lol:
De különben eléggé eseménytelen volt a dolog. Minden motornál legalább 10 percet ácsorogtunk /volt belőle bőven jó sokan voltak :lol: :lol: / És kb ugyanennyitt a bicikliknél!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként teljesen rendbe jött a szerelmem. Biztosan az oltás miatt voltak a problémák. Képzeljétek ujabban azt veszem észre hogy olyan kis zabagép lett a drágám!! Mindenkitől kunyerál akit enni lát!! Miért csinálja szerintetek???? Olyan kis husi lett!! Azért jo lenne ha nem hizna meg :roll: :oops:

Elan!!!

Hu még a szőr is felállt a hátamon. De szerintem nem lesz semmi baja a babócádnak. Nagyon erősek am a gyerekek. Szegény párod!! Egyszer bizod rá akkor is......
Biztos nem lesz baj :lol:

Jezsoerika!!!

Naggggyon gyönyörű a kis tündérkéd!!

Mó!!

Nagy nagy gratula a sok gyerkőchöz!! Ezt a bátorságot!! Tudatos volt vagy csak igy sikerült?? De biztos jo lehet ennyi cserfes száj :lol: :lol: :lol:

Witch!!

Jamina egyszerűen gyönyörű mint mindig! Nöl mint a gomba. Ugyan ilyen Babakocsink volt :lol: :lol: :lol:
Szereted?? Én imádtam!!

Süni !!

Nagggyon csini a pocakod!! Kicsit irigy vagyok..... :lol: :lol: :lol: Kép Kép

Kép
fiona66

Sziasztok!

Látom Mindenki a szabadban töltötte a hétvégét, nagyon helyes, de azért 1-2 hozzászólásra jöhetnétek...
Jerika, látom nagyon huncut a kis Drágád, szeret ki-be kóborólni..(na ezt hogy kell írni, állandóan aláhúzza...)

Witch, Jamina cukiság a köbön!! Kis kerek, formás Tündérke! A macis kép a kedvencem!

Mó, nagyon szép a kisfiad és megnézném a többieket is. Bevallom én nem ismerlek, nem írnál kicsit bővebben magadról? Hogy lett a 6 gyerek? Lombik, inszem?

Mi voltunk a hétvégén a Kopaszi gáton, nem is értem miért nem voltunk még ott 20 perc tőlünk és gyönyörű!!

Rakok 1-2 képet és egy elengedhetetlen fürcsiset is.
Kép Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

köszsönöm a fiam dicséretét. Hát igen. Muszály akadályt állitani, veszélyérzet nincs, viszont okozott már meglepetést.
Mindig azt figyelem merre csatog a kicsi kezével.

Elán Gáborral minden renben?

Witch A dédpapás kép az fantasztikus. Jó kis husi Jamina.
Én ugy tudom, hogy 1 éves korrig változhat a babák szem szine.

Fiona Ügyes nő vagy. Megértelek, hogy estére fáradt vagy.
Az jó, hogy rendbe jöt a fiad. Mi is most vettünk bicigliülcsiket. Már azzal közlekedünk. Élvezi a srác.
Szerintem nem baj, hogy kéreget, most fedezi fel a világot, ez is hozzá tartozik. a plusz kilóktól meg ne félj. Ugyis lemozogja.

Vicuska Holnap lesz m.helyi megbeszélés?
Szép helyen voltatok. Igéző szemei vannak a csajnak. Jó egy kikapcsolódás.

Jerika

Kép
jezsoerika

Szép napot!

Köszi a császáros válaszokat!
Igazából az volt az érzésem, hogy a dokim kicsit beskatulyázza a lombikosokat meg az idősebbeket, és már alapból császárra készül. De tényleg bízom a szakértelmében. Egyelőre nem készülünk programozott császárra, ha időben beindul a szülés, meglátjuk, hogy alakul. Ha akkor azt mondja, hogy irány a műtő, nem fogok tiltakozni, kockáztatni én sem akarok.
Igazából nem is annyira a műtéttől, mint inkább az utána következő időszaktól tartok. Pl. lassabb felépülés, szoptatás esetleg nehezebben megy, stb., de ebben megnyugtattatok.

Továbbra is gyönyörűek a babák!!!

Kép
Kép
vuki124

witch,aranyos Jamina,jók a képek.látom a kényeztetésből nincs hiány. elan,Alexom tényleg pókember rajongó,februárba kezdtük az ovit,akkor volt farsang már ott is pókember volt. fiona66,hát nem is tudom,végülis mi mindig sok gyereket akartunk a férjemmel ,de amúgyis így sikerült.néztem a képeket,nagyon édes a kis Bence. vicuska2007,A héten rakok fel a többi gyerekemről is képeket,édes a kicsid,látom szeret ő is pancsizni.

mó73

A másik fórumon már megígértem,hogy teszek fel a többi gyerekemről is képet,de kell csinálnom újakat,mert régiek,a héten talán sikerül,addig is egy régebbi kép,de legalább,mind a 6-an rajta vannak: Kép

mó73

SZia Vuki! Nekem nem volt császár és 32 éves vagyok, de azt

tudom, hogy a császármetszések legnagyobb részét

szükségtelenül végzik. A lombikprogram egyáltalán nem

indukciója a császárnak, a fogantatás máshogy történik,

amúgy teljesen megegyezik a normális terhességgel a

lefolyása. Szerintem nagyon orvos függő, hogy ki mennyire

"szeret" császározni, mint te is mondtad a tied szeret.

Persze nekik egyszerűbb, nem kell várni a vajúdást, nem lesz

éjszaka szülés, hamarabb "kész van" az egész dolog, sokkal

kontroláltabbnak és ezért biztonságosabbnak tűnik az egész,

pedig nem így van. A háborítatlan szülések 1-2 százaléka

végződik császárral, ami azért elgondolkoztató. Én irtóztam

a császártól (mondtam az orvosnak is), indítani kellett a

szülést, mert túlhordtam Benedeket, szóval elég nagy esélyem

volt rá, de a dokim szerencsére egyáltalán nem erőltette, de

ha történetesen azt mondja, hogy persze anyuka

biztonságosabb a császár, akkor én is elfogadtam volna a

javaslatát, holott a császárt nem erre találták ki. Annyira

ki vagyunk szolgáltatva az orvosoknak, mert máshonnan nem is

kapunk erről megbízható infót és így nagyon nehéz tudatos és

jó döntést hozni. Írd majd meg a fejleményeket! Nemsokára

szülsz, gondolunk majd rád.

Süni! Szép nagy pocid van már!

Elan! Ez durva, ami szegény Gabival történt, de az jó, hogy látszólag nincs semmi baja. Írok neked privit!

Witch! fél-1 éves korra alakul ki a szemszín, nagyon ritkán még ennél is később. Benedeknek is kék volt a szeme, vártuk, hogy barnuljon (apa) vagy zöldüljön (anya), de végül kék maradt, amire azért nem számítottunk. Nagypapáknak volt kék szeme és Beniben viszontlátjuk ezt, nektek milyen a szemetek?

Fiona! Olvasva a soraidat teljesen átérzem a helyzetedet :) Benedeket is minden érdekli, amiben motor van vagy kereke van. Ha lát egy kocsit, ami mondjuk nem ritka, mondjuk minden 2 méteren van egy akkor odamegy körüljárja, brummog hozzá, kereket megnézni, aztán be akar szállni, nem érdekli, hogy nem a mienk, kéri a kulcsot és magyarázza, milyen jó lenne beülni és kicsit nyomogatni a gombokat, meg húzkodni a kallantyúkat. A lakásban meghall egy motort, vagy egy repülőt, odaáll az ajtóhoz, hogy menjünk ki. Szóval én egy kicsit kész vagyok, nem egészen ez az érdeklődési területem...

Vicuska! Rami tiszta anyja :) Még korábban írtad, ezt a nagszülőknél hagyást... mi még sehol nem hagytuk ott Benedeket, pedig már 17 hónapos. Szüleink messze laknak, anyukám vigyázott már rá pár órát itt nálunk, de ennyi. Ha nekem kell mennem valahova apával van, de ha ez este történik addig nem is alszik míg haza nem érek.

Nika! Benedek akkor kezdett el normálisan aludni mikor már csak 1X kellett neki egy nap, azaz most pár hónapja (17 hós), előtte én soha nem tudtam mikor "kéne" aludnia, sokat küzdöttem én is mikor láttam, hogy fáradt és nyűgös mégsem aludt el. Már leírtam egy párszor, bocsánat, hogy magamat ismétlem, de nálunk az volt a baj, hogy ő ugye nem akart aludni, mert sokkal fontosabb dolgai voltak, hiába raktam le, mint egy sajtkukac minden fontosabb volt mint az alvás. Egyszerűen nem bírt leállni. Nálunk az jött be, hogy kendőben vittem, abban nem tud úgy mocorogni és megnyugodott és elaludt benne, aztán szépen letettem. Volt, hogy még erre is felébredt, aztán úgy csináltam, hogy letettem és rögtön cicit adtam a szájába, mielőttt még teljesen felocsúdott volna és így visszaaludt. Néha még most is van (érdekes módon szerencsére csak hidegfrontok előtt), hogy nem bír lenyugodni és aludni, olyankor még most is a hátamra veszem és ott elalszik. Nálatok most mi újság?

A felülésről csak annyit akartam írni neked, hogy amit magától csinál az biztos, hogy nem túl korai, szóval szerintem teljesen felesleges visszanyomni. Tudják ők jól mi a jó nekik. Ezzel is edzi a hasizmait, ami kell az átforduláshoz is.

Juci! Csinik a lányok!

Jezsoerike! Ne haragudj, ha ez is észosztásnak tűnik, amit írok. Mi jártunk Dévényre és csak ajánlani tudom. Tedd azt amit te a legjobbnak látsz és ne hagyd, hogy piszkáljanak.Az "átlag" gyerek 1 évesen kezd el járni, vannak akik 1-2 hónappal hamarabb, de egészen 1,5 korig is elhúzódhat mire megtanulnak járni.
gombahölgy

Nekem 3 sima szülésem volt és 2 császár.Egyik se kellemes az tény.De ,ha választani kéne én a császárt választanám,mert a vajúdást alig bírtam,szörnyű volt.Most már olyan új technikával császiznak,hogy nagyon modern és gyorsan felépül az ember,persze lehet kockázatos,de minden más is lehet kockázatos.most rohannom kell,sziasztok.

mó73

császáros téma: Nekem sajnos mind a kettő volt, és nekem a természetes szülés sokkal jobban tetszett. :D Örülök, hogy legalább egyszer átélhettem. A császárt arra találták ki, hogy ha valami nem okés az anyával, vagy a babával, akkor alkalmazzák. Ma már sajnos tényleg túl gyakran feleslegesen teszik, az orvos kedve szerint.
Most mennem kell, felébredt a Zalán. Majd még próbálok jönni, mert régen voltam.

Kép

Kép
agnese

Mondjuk én azt leírhatom,hogy nekem nem csak feleslegesen csináltak császárt,szóval megvolt rá az ok.Az ikreknél a fiam fejvégű volt ,a lányom meg haránt,emiatt még lehetett volna sima szülés,de 41.héten még semmi nem volt és mivel ikreknél tilos szülést indítani,ezért császiztak,de szerintem a félelemtől nem indult be,mert a 3 sima szülés olyan rossz élmény volt számomra,annyira féltem.A 2.császár pedig a 38.héten hírtelen történt,csak ct-re mentem ,és már készültem haza indulni és mondták,hogy maradjak,mert megcsászároznak.A 2 császárommal viszont semmi rossz emlékem nem maradt,sőt a 2-nál nem altattak,hanem érzéstelenítős volt,az nagyon szuper,mert végig figyeltem és vártam,hogy megláthassam a kis drágámat.

mó73

Sziasztok!

Ha nem baj, csatlakoznék hozzátok.Régóta olvasom már ezt a fórumot,de csak most szántam rá magam,hogy írjak. :oops: Mi is BMC-s lombikosok vagyunk,már 9,5 hónapos a lánykám.

Vuki
Neked szeretném írni,hogy én is 37 évesen szültem.Teljesen normál terhesség után rendes szüléssel hoztam világra 4100 g-mal és 57 cm-rel a lányom. Nekem fiatal orvosom volt,eszébe sem jutott,hogy megcsászározzon a lombik miatt. Ja, és 3 nappal túlhordtam. Úgy látszik nagyon orvos függő ez a dolog.

Lányok!
Minden gyerkőc gyönyörű,nem győzők ámulni,hogy milyen gyorsan nőnek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Elan
Gábornak jobbulást! Nem lesz semmi baj,majd meglátod!
vszandra

Köszi a dícséretet :)

Fiona!

Az amiben fekszik az hintaszék :) nem babakocsi :)

Vicuska!

Rami gyönyörű :) az a pisze orr...

Gomba!

Nekem barna, a donor meg szőke kék szemű, de még kék a szeme :)
Nekem a nagyikáim kékszeműek és szőkék :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Lányok!! kedd óta senki??
Nekem mondjuk van mentségem: tegnap voltam bent a cégnél. Disney-marketingest keresnek, mert a csaj veszélyeztetett terhes és egyik napról a másikra nem jött melózni. Hát, ez nekem nagyon tetszene, mert marketinges diplomám van de még nem dolgoztam benne, meg hát Disney...
Én mondtam, hogy ősztől a bölcsitől jövök szívesen, addig..végül is megbeszéltük, hogy gondolkodjak, esetleg heti 2x 4 órát nem tudok-e vállalni. Ehhez viszont anyósom kell... jövő hét pénteken beszélünk megint. Ja, és nem kell megszakítanom a gyedet, hanem beszámlázhatok férjemen keresztül. Szóval jó lenne a plussz zsozsó.
De többen is elkaptak a folyosón, hogy gondoljam meg, meg iszonyú ami bent folyik, élvezzem a szabadságomat Rami mellet, szarjak le mindent..
Tök nehéz döntés..de ha anyós nem vállalja a heti 2 napot akkor meg van oldva a dilemmám.
Ez van, alig aludtam annyit gondolkodtam..
Ti mit csinálnátok?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Gomba!
Teljesen egyetértek azzal, amit a császárról írtál!

Vszandra!
Köszi Neked is a bíztató választ!

Tegnap azt mondta a dokim, hogy már behelyezkedett a babám feje (mondta is a párom, hogy tudja ő, hol kell kibújni), de még nem állapítható meg, hogy ki fog-e férni. Amúgy meg elutazik vasárnaptól egy hétre, úgyhogy nem is biztos, hogy nála fogok szülni. Persze, a helyettesének már mindent elmondott, vele hétfőn találkozom, ha előbb nem történik semmi.

Vicuska!
Hát ez tényleg kemény döntés!
Tesóm hasonló területen van, pénz miatt ment vissza kétéves gyerek mellett teljes állásba. Illetve elvileg 7 órába. Mondanom se kell, azóta szív: sokszor túlórázik, néha otthonról is dolgozik este... Ő tavaly szeptemberig (a rendes bölcsiig) részben fizetős bölcsivel, részben nagyszülői segítséggel tudta megoldani a helyzetet, és most is sokszor a párja vagy vmelyik nagyszülő megy a gyerekért, mert ő nem mindig ér oda. De a heti 2*4 óra nem tűnik horrornak, és nyilván a pluszpénz is sokat számít! Lehet, hogy megpróbálnám a helyedben.
Én sem tudom még, mit fogok majd csinálni, mivel a munkám általában több, mint 8 órás, gyerek(ek) mellett el sem tudom képzelni... De remélem, én még bőven ráérek gondolkodni.

Elan!
Ugye minden rendben Gáborral?

Kép
Kép
vuki124

Sziasztok!

Vicuska Nehéz döntés előtt állsz. Remélem a nagyszülők segiteni fognak neked.

Vuki Hu Mindjárt vége. A karodba tarthatod a kicsi babádat.

Gomba Igazad van. Próbálom is intézni a dolgokat.
Viszont te, ti hogy vagytok? Nem irtál magatokról. Kiváncsi vagyok rátok.

Természetesen a többiekre is!!!

Vszandra Szia. Gyere gyakraban. Képet kérünk.

Elán?????????????

MO73 Szia. Bocsánat, de nekem teljesen uj vagy. Szép nagy családod van.

Nálunk csoda történt. Kicsi fiam este fél 10-től reggel 5-ig aludt egyhuzamba. 9 hónap alatt egyszer sem volt ilyen. Csak tarsa meg ezt a jó szokást.

Jerika

Kép
jezsoerika

Vicuska!

Én akartam jönni tegnap, de nem engedett be. :)

Nem irigyellek a dilemmád miatt! Biztos, hogy jól fogsz dönteni!
Nagyon szép Rami!:)

Fiona!

Milyen komoly fiatal ember Bence! :)
Nagyon helyes.:)

Witch!

Nagyon édes Jamina!
Látom, ős is kis tokás......:D

Gomba!

Köszi a segítséget alvás ügyben. Úgy néz ki, hogy normalizálódik a helyzet. Nem akarom elkiabálni, de egész jól alszik mostanában nappal is.

Vuki!

Hűűű, már nem sok van vissza!
Biztos minden rendben lesz akkor is, ha nem a saját dokidnál fogsz szülni.

Jerika!

De jó! Ez nagyon szép teljesítmény! :)

Kép
nika28

Witch

Jamina nagyon szép! :D A farmerruciban meg kell zabálni. :lol: :lol: :lol:

Vicuska

Tényleg nehéz döntés előtt állsz,de ha szeretnéd csinálni és anyósod is vállalja Ramit,akkor szerintem mindent bele.:lol: :lol:

Jerika

Gratulálok az éjszakai alváshoz. A fiad nagy huncut. A lányom is imádja a vezetékeket. Már az összeset megkóstolta. :lol: :lol:

Momo

Nagyon szép a családod. Csak gratulálni tudok!

Vuki

Hamarosan anyuci leszel. De jó is lesz!
vszandra

Sziasztok!
Vicuska
Nekem az a véleményem, hogy a gyerkőcnek 3 éves korig az anyukája mellett a helye. Az még belefér nekem , hogy két éves kor után max 4 órában dolgozik valaki. De ez Magyarországon sajnos nem nagyon működik, és sem a mostani helyzet, sem a kormány nem támogatja ezt a szemléletet. :cry: Amúgy heti 2X4 óra nem tűnik soknak, főleg ha nagymama vagy más ismert és Rami által kedvelt személy veszi át a helyedet arra a kis időre. Ha esetleg a nagyi nem vállalja, mennyire van el Rami más emberrel, mennyire nyitott az idegenek felé? Pl. Milo két éves elmúlt, mikor nyitott mások felé, de ez személyiségfüggő is. A másik kérdés, hogy ha elkezded, nem kap-e el a gépszíj? Most csak a kisujjad kell, holnap már a karod is. :? Ez benne van a pakliban. Szóval nem könnyű döntés vár rád. Gondolom nem sokat segítettem :wink: , de úgyis neked kell döntened. Párod mit mond?

A többiektől bocs, hogy csak ennyire telt, de lenne még dolgom, míg egyszerre alszanak a lurkók :wink:
Gyorsan teszek fel pár képet, lesz pár hasonló is, de nem tudtam választani. :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kis kuktám
Kép
tesók
Kép

Kép

Kép
agnese

lányok mindenkinek köszönöm a gratulációkat,itt mindenki olyan kedves,mert olyan is van,hogy ha valaki meghallja,hogy ennyi gyerekem van az furcsán néz rám és azt mondja,hogy minek ennyi gyerek,de igazából nem kell az olyanokkal törődnöm.az a fontos,hogy itt a fórumon csupa aranyosak vannak.

mó73

Kép Itt egy kép az én kis huncutkámról.
vszandra

Agnese

Gyönyörűek a gyerekeid! Zalán már most egy szívtipró! :lol: :lol:
A kuktás kép nagggyon tetszik! :D :P
vszandra

Sziasztok,

többet érdeklődtetek, köszönöm az aggódást!!! Ezért is jöttem most :)

Fiona, Bencus aranyos :) Van azért segítséged napközben? Bence megtanult már lemászni az ágyról?

Vicuska, tündéri a lányod! Melókérdés: nehéz. Ha lenne vállalkozókedvű nagyi, akivel kapcsolatban tudom, hogy bátran rábízhatom a gyerekemet, mert nem csinál semmi olyat, amit én nem tartok jónak, és a gyerek is szeret vele lenni, akkor én megpróbálnám. Úgyamúgy Agnesével értek egyet. Nekünk már van bölcsis helyünk jövő őszre, de megmondom őszintén, hacsak be nem üt valami óriási krach a családban, nem fogjuk igénybe venni...

Vuki, van hírhozód? Mindjárt szülsz, honnan fogjuk tudni? :) Fiút vagy lányt vártok? Mi lesz a neve?

, én nagyon csodálok minden nagycsaládost, fantasztikus dolog lehet. Kicsit sajnálom, hogy nálunk ez kizárt...

Gomba, köszi, amit az alvásról írtál, nekem is jól jött... hogy micsoda cirkusz van nálunk minden napközbeni altatásnál... pedig tutira álmos, mert ha egyszer elaludt, simán alszik másfél-két órát.

Szandra, szia!!! A lányod gyönyörű kis csibész, jaj, nagyon meggyömöszölném, olyan édes :)

Erika, de jó neked!!! Én is egy átaludt éjszakáról álmodozom :))

Agnese, rettentően hasonlítanak a tesók, mindketten csodaszépek! Húúú, szigorú anyós leszel? ;) Mert az tuti, hogy a lányok imádni fogják őket!

Rólunk: Gabi jól van, semmi nyoma a balesetének. Az őrangyala tuti veszélyességi pótlékot kért most odafönt. Voltunk vendégségben lakásavatón, ahol rögtön ráúszott a háziak notebookjára (illusztráció alul), istenien érezte magát, minden tele volt kábelekkel, meg dobozokkal :D
A játszótéren most kezdett el barátkozni a lányokkal, valahogy az ő korosztályából leginkább csajok vannak. Beszél hozzájuk, és ha alkalma nyílik, letaperolja őket, persze csak szolídan, megfogja a kezüket vagy az orrukat. Bírják őt is a lányok :) Megtanult nemrég anyósomtól integetni, azóta állandóan ezzel szórakozik, ha kell, ha nem :) Felszólításra is csinálja, de csak ha németül mondjuk neki, hogy winke-winke, a pá-pá-ra nem reagál. Anyósom németül beszél hozzá, kalandos dolog ez, mert én eddig egy árva szót nem tudtam, de most én is tanulok Gabival együtt. Van egy olyan gyanúm, hogy ő hamarabb megtanul :D Szombaton utazunk 2 hétre a szüleimhez vidékra, úgyhogy szerintem nem jövök egy darabig. Írjatok sokat!

Kép Kép

Kép
elan

sziasztok,ma volt az oviban anyák napja,nagyon ügyes volt Alexom.ma csináltam két-három képet,az ikreim és Alexom,a nagyobbakról majd később,mert őket már nehezebb elkapni fotózásra. Kép Kép Kép Kép

mó73

Agnese Nem csodálom, hogy nem tudtál választaani a képekből. Zalán gyönyörű, nagyon ügyesen tartja kisbuksiját. A tesokon meg látni, hogy mennyire szeretik egymást.

Elán Ez jó hir. Nálunk is csak akkor tudok laptopról netezni, mikor alszik, máskép támadja. Ő is irni akar rajta. Igazi huncut a tekintete.
Jó pihenést anyukádéknál.

Szandra Szép kis lányod van. Akkor te sem unatkozol. Eleven mocorgo lehet.

Jerika

Kép
jezsoerika

Agnese!

Szépek a fiúk!
Jó nagy már Zalán is. :) A kis kukta igen csak belekóstolt az ételbe. ;)

Szandra!

Üdv itt! :)
Nagyon huncut a kis csaj:)

Elan!

Örülök, hogy minden oké Gáborral!
Helyes srác:)

Mó!

Szépek a gyerekeid! :)
Várom a nagyokról is a képeket. :)

Én is teszek fel pár képet:

Kép a nyak puszit nagyon szereti Kép

A kis tudós:
Kép Kép

Kép
nika28

Sehol senki??? :cry:

Akkor most kipróbálom az új vonalzóm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
vszandra

Helló Nika!

Nagyon szép a kisfiad! Mi is ezt a könyvet "olvassuk". :lol: :lol:

Kép
Kép
vszandra

Én is teszek egy-két képet.

Kép Kép bulátát majszolva

Kép
Kép
vszandra

Sziasztok Csajok!
Jó rég voltam :oops: :oops: ,de mentségemül szolgáljon,hogy még most sem otthon vagyunk!Vissza olvasni csak kutyafuttában volt lehetőségem és ne haragudjatok,hogy nem válaszolok mindenkinek!Babák továbra is szépségessek és jó nagyot nőttek :D Üdv az újjaknak :D

Elan
Sajnálom,hogy balesetet szenvedtek a fiúk,biztos nem lesz baja Gábornak!É ezért egy csöppet se vagytok béna szülők,mással is történek apró balesetek!Nálunk megy a darabos kaja,de inkább azt kérdezd mit nem eszik meg,mert arra jobban tudnék válaszolni :D Hihetetlen zabagépem van!

Erika
Látom szülők terén semmi változás,pedig reménykedtem hogy ha meg lesz az unoka csak megváltoznak!Egyik füleden be a másikon meg ki!!otvosügyileg pedig ne hagyd megad,mennj el a végsőkig!

Vicuska
Barátnőm vissza ment dolgozni a féléves kislánya mellett(épitkeznek és kell a pénz),anyós vigyáz rá.Sajnálja hogy nem lehet otthon veleés nem láthatja azoka a dolgokat amit én boldogan mesélek.Viszont a pénz nagy úr sajnos a mai világban és ha van egy ilyen lehetőséged és még jó kezekben is lenne ez a gyönyörűséged mennj vissza.Az már más dolog,hogy nekem eszem ágában sem lenne,de én nemis szeretem a mh-em.

Igérem a talinak nekifeszülök a jövőhéten!Most már itthon vannak anyósómék,de még mindig náluk vagyunk,mert én és a párom bárárnyhimlősek vagyunk.Boti még szerencsére nem kapta el,remélem nem is fogja.Itt legalább a nagyszülők kiviszik a kertbe és nem otthon a 48 nm-en dekkolunk.Most már megpróbálok többször jönni!Sajnos képet majd csak otthonról tudok felrakni :(
gabicsibe

Nika Helyes a kicsi fiad. Aranyos ahogy lapozgat.

Szandra Tetszik a vonalzod. Mi csak 1 nappal vagyunk öregebbek tőletek. Legalább tudok érdeklődni. Ti már másztok, álltok esetleg jártok? Szopisok vagytok még? Eszeget már pépeset vagy darabosat esztek? Aranyos a kislányod.

Gabicsibe Jó, hogy jelentkeztél. De bárányhimlő...huhu...
Hogy viselitek. Felnőtkorban láz stb játszik be. Jobbulást nektek.
Boti meg a kertben szépen lebarnul.

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok!

December óta azért elég sok dolog történt, és mostanra sikerült visszaolvasnom. Remélem, hogy ezentúl már lesz időm és írok én is Nektek.

Jucicuki,
Hogy vagytok, mizu van az ikrekkel? Minden rendben van, már el sem hiszem, hogy ilyen nagyok, hogy megy az idő :)

Mó,

Nagyon édesek a gyerekeid, és Alexen látszik, hogy milyen kis huncut, gondolom az apuka is büszke rájuk. Amúgy szerintem azért senki ne szóljon meg, ha már hat gyereked van, mert ez egy nagyon jó dolog. Szeretnék én is többet, és remélem, hogy sikerülni is fog :)

Agnese,

Hihetetlen nagyot nőt már Zalán, jól vagytok? Van még tejed?

Bibar,

Olivér is tündéri kisfiú. Hogyan viselkedik most?

Rebe,
Veletek mi újság, már régen jártál itt.

Elan,
Sajnálom én is ami történt veletek, és remélem, hogy már minden rendben van! Kitartást.

Gabicsibe,
Úristen, hogy Botond is már mekkora, még emlékszem, amikor a szülés előtt drukkoltunk Neked a másik szobában :)

Benszi,
Neked is már nagyon nagyok a babócák, és szépen fejlődnek.

Nika,
Gratulálok itt is Neked, sajnos eddig nem volt alkalmam! Gyönyörű a kisfiad és írtó aranyos ahogy a könyvet "olvassa" :)

Jezsoerika,
Neked is nagyon szép a babád, és igazi komisznak tűnik már.

Witch,
Jamina egyszerűen gyönyörű. Azt hiszem, hogy Uche-nak is fog tetszeni. Mikor megyünk majd együtt sétálni?

Fiona,
Bencus nagyon-nagyon sokat nőt amióta nem láttam róla képet és milyen szép kisfiú. Igaz nincs tapasztalatom még ebben, de ha jól esik neki, akkor egyen, szerintem nem fog ettől meghízni, főként amit írtál is, hogy állandóan megy.

Süni,
Neked kitartást, szép pocakod van! Mikorra is vagy kiírva?

Vicuska
Neked is gyönyörű a kislányod! Szinte hihetetlen, hogy ő is mennyit nőt.

Lányok,

Mi sem császárra készültünk, sőt az utolsó pillanatban lett úgy, hogy megműtenek. Végül is teljesen mindegy volt már akkor sőt inkább azt mondtam a dokinak, hogy a baba miatt, ha muszáj inkább vágjon, mert az a fontos, hogy neki ne legyen semmi baja.

Szandra,
Gyönyörű a pindur kislány!

Rólunk: most éppen kicsit meg vagyunk fázva, pénteken nagyon rossz éjszakánk is volt, de azóta már jobban lett. Nálunk Uche már éjszaka csak egyszer kel fel, de ha 10 órakor alszik el akkor csak reggel 6-kor. Szerencsém van még, mert igaz hogy mindjárt négy hónapos, de szinte még mindig csak enni kell fel, néha fent van fél-egy órát, de utána elszundít :)
Képzeljétek el, hogy lenne tejem, de nem hajlandó szopizni, bármennyire próbálom, amióta megműtötték és egy pár napra le lett tiltva a ciciről azóta csinálja ezt. Félek, hogy el fog apadni a tejem, mert már a fejéssel is gondok vannak, úgy nem nagyon jön viszont, ha kicsit cicizik akkor még igen. Volt valaki ilyen helyzetben?

Ha valakit kihagytam a felsorolásból, ő ne haragudjon, de a röpke öt hónapot nem volt könnyű végig nézni :)

Üdv
Kriszta

Ui: Mindenkinek Boldog Anyák napját :)

teszek fel néhány képet

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Csajok!

Boldog Anyáknapját!

Elan, de jó, hogy minden OK. Utánatok pár nappal ugrott Liló fejest a számítógépasztalról, de nálunk is rendben van minden.

Vicuska, végül is ha nem kell megszakítanod a gyedet, szerintem vállald be, ha a mama segít, aztán majd meglátod, mekkora lesz a nyomás...nem egyszerű az bizdos...

Tubikriszta!

Uche nagyon szép! Próbáld meg minél többször cicire tenni, ha csak kicsit is, míg megindítja és utána fejd le, lehet, hogy csak egy kis "hiszti" és visszatér még a rendes szopizásra...

Szandra, Nika, Mó, szépek a gyerkőcök!

Gabicsibe, jó, hogy jelentkeztél!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Hát talán van még aki emlékezik ránk... :) Sok időm mostanában nincsen, két gyerek, munka, minden... De minden korszakuk gyönyörű én meg mindig éppen azt élvezem legjobban, ami van. Ez a kétéves kor egyelőre persze a kedvencem.

Láttam vannak akik ikerbabákat várnak, talán segítség nekik, hogy mi kinőve bizonyos dolgokat, ezt-azt eladnánk. Van két etetőszékünk, Peg Perego Prima Pappa Diner, egy sárga és egy kék méhecskés, ha jól emlékszem az új ár 40 ezer, mi eladnánk féláron. Elég jó állapotban vannak, csak új huzat kell mindkettőre. Persze nem csak ikreknek eladó. :) Van továbbá egy ikerbabakocsink, Peg Perego Aria Twin. Kb. 5 hónapos kortól haszánlható. Az eléggé jó állapotban van, nem sokat használtuk, mert a gyerekek jobban szerettek a saját lábukon.

Írjatok privit ha valakit érdekel.

Puszi
Lucia

Kép
lucia1

Tubikriszta!

Uche baba tüneményes :D De jó, hogy tettél fel Róla képet, elgyönyörködtem benne....Ha jól emlékszem az Emanuel nevet akartátok adni Neki, látom változnak az idők :)
Az Uche névnek mi a jelentése magyarul (ha van)? Sok boldogságot kívánok a picihez.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

mindenkinek Boldog Anyák napját kívánok!!nekem jó,mert a névnapom meg holnap van,úgyhogy dupla ünnep. Kriszta!!GYÖNYÖRŰ a fiad!!!!!!!!már írtam,de nagyon édi!!!!

mó73

Kriszta,az előbb elfelejtettem írni,hogy igen a férjem büszke nagyon a gyerekekre,de a te féjed is biztos az a kis gyönyörűségre.

mó73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?