Szia!
Én a saját orvosomat, Dr. Sztanyik Lászlót nagyon melegen tudom ajánlani, és könnyen utána is nézhetsz, mert általában előbb-utóbb minden Margitos topic átmegy átmenetelieg Sztanyik fan-clubba. (ennek a topicnak is vannak hosszú oldalai, amik ilyenek..
, szóval érdemes az elejétől végignyálazni a Szatnyik szóra keresve)
Nagyon népszerű, sokan vannak nála, így fogalmam sincs, átvenne-e ilyenkor. Ha jól emlékszem, mikor Te szülsz, bőven itt lesz és utána megy szabira júli második feléig.
Van magánrendelése, ami azt hiszem, hat ezer Ft, (vagy 7, most nem tudom, emeltek-e), illetve azt hiszem, plusz kettő, ha UHt is csinál. De minden viszgálatot elvégeznek a MArgitban ingyen, ami kötelező, illetve ő is mindig elmondja, ha valaki felkéri levezetni a szülést, hogy egészen nyugodtan járjon a Margitos rendelésre, ami ingyen van (pénteken asszem délig, vagy egyig van ő tíztől, vagy tizenegytől, de ez könnyen kideríthető, ha felhívod a kórházat).
Szülési tarifája nincs, ha rákérdezel, akkor max annyit mond, hogy ahogy gondolod, de nem vár el horror összegeket.
Én még nem tudom, pontosan mennyit fogok adni, attól is függ, hogy állunk, de valaki írta itt a fórumon, hogy volt, hogy visszaadott a pénzből és azt mondta, a babára költsék, illetve pl a saját nagymamámtól nem akarta elvenni a pénzt, úgy tukmálta rá..
Borzasztóan kedves ember, nagyon emberi a hozzáállása, és abszolút megbízható, olyan, akire magától értetődően rábízod magad.
A szülés alatt valóban ott is van, nem a folyósón kávézik, keresheted hét közben bent, ha valami gondod van, szóval igazán segítőkész és lelkiismeretes.
Én kamasz korom óta járok hozzá, miután először máshoz mentem, de egyszerűen rosszul éreztem magam nála.
Nála nagyon hamar tudtam, hogy maradok is, illetve megyek utána a világ végére, ha kell.
Van egy pici, alig hallható beszédhibája, kicsit hebeg, ettől rögötn, és azóta is, minden alkalommal rögötn elmúlik minden szégyenérzetem, mert valahogy olyan aranyos, mintha épp ő lenne zavarban..
Azóta nagyon sok ismerősömet küldtem hozzá a lehető legkölünbözőbb nőgyógyászati problémákkal (rák, meddőség, várandósság, stbstb) és mindenki maradt is nála, szeretik.
Mikor az előző babánkat nagyon hamar, még pár nappal azelőtt elveszítettük, hogy mehettünk volna, hogy megállapítsa a terhességet, felhívtam és átszervezte a munkanapját bent, hogy ráérjen, mire beérünk, hogy ő nézhessen meg, és borzasztóan kedves volt. Törődött velem, nem csak két udvarias szót szólt (sokan ezt sem teszik, főleg egy hat hetes terhességnél, max odavetik, hogy úgyis baja lett volna). Ő is ezt mondta amúgy persze, csak kicsit sem így hangzott és emészthető volt számomra akkor..
Úgy szokott lenni, ha új beteg menne hozzá, hogy felhívhatod a magánrendelését a Kiskorona utca 20-ban van, az Árpád hídnál. A szám 3871508 és ott elmondod, hogy időpontot szeretnél. Megkérdezik, hogy a betege vagy-e, vagy először jönnél hozzá.
Aztán, ha ott van és nincs nála beteg (esetleg érdemes a rendelés előtt 5 percre időzíteni), akkor adják, ha pedig nincs épp ott, akkor megadják a mobilszámát, és azon el tudod érni, megkérdezheted, hogy vállal-e. Elérhető még hétfőn, kedden, csütörtökön a kórházban, olyan nyolc-fél kilenc felé szoktam hívni, és kapcsolják, ha kérem. Amúgyis bent van minden nap, mert mikor a nagymamámat műtötte, minden nap bement hozzá minimum egyszer, csak azok kiszámíthatatlanok.
Hétfőn műt, pénteken terhesgondoz bent.
A magánrendelése:
K: 8.30-15.00
Sze: 8.30-12.00
Cs:14.00-20.30
Meg szokták kérdezni, hogy valaki küldött-e hozzá, aki már betege, vagy csak úgy ismeretlenül jöttél. Nem tudom, számít-e, abban, hogy vállal, mondd nyugodtan, ha gondolod, hogy az én ismerősöm vagy. Az s. a nickemben Sulyok, és én júliusban szülök majd.
De ez persze csak egy lehetőség.. Én azt javaslom, hogy kezdd el olvasni ezt a fórumot, egy csomó orvosról írnak benne.
Vagy ha vannak neveid, akkor csak keress rá azokra.
Jópár orvosról tudok infókat, hogy mik róluk a vélemények, de nem tudom, kik érdekelnének, így a többiekbe nem megyek bele.
A három legnépszerűbb: Magen Rita, Ruzsvánszki, Sztanyik
A kórház szerintem tök jó, a szülésznők messze földön híresen szuperek.
Annyit kell tudni, hogy mivel ugye a MArgitot kislétszámmal indították újra, kevés a csecsemős, illetve nyáron a szülésznő is (mondjuk rájuk asszem még egy panasz sehol meg nem jelent), így érdemes a nyári szabadságok miatt szülésznőt fogadni, úgy a szülés, mint a következő pár nap miatt, hogy tutira legyen, akinek van ideje arra, hogy segítsen ellátni a babát, szoptatni, ilyesmi. Amúgy is segítőkészek, de majdnem egész nyáron kb két ember van az egész osztályra, ami borzasztóan kevés.
Remélem, megoldódik a gondod!