Sziasztok!
NA, végre alaludt a csipat csapat, gyorsan írok magunkról.
Szóval, a hétvégénk kicsit sűrűre sikeredett. Szombaton apa és fia egész sokáig aludtak, így én rendbe tudtam tenni a konyhát egy kicsit, aztán elmentünk bevásárolni. Próbáltam magamnak fürdőruhát venni, de hát kataszrófa volt! Így meglehet, hogy a kismami fürdőrucimba megyek 2 hét múlva a Kolpingba. Viszont vettünk olyan plédet, aminek az alja vízhatlan.
Ma délelőtt kiramatyoltam a lakás többi részét is, délután pedig jöttek a barátnőmék. Esküvői meghívót hoztak, náluk is jön a baby. Októberben. Olyan fura belegondolni, hogy ő most pont azt éli meg, amit én tavaly ilyenkor. Ő pedig totál ledöbbent, hogy jövő ilynekorra már ekkora lesz a picurkája, mint Szabi.
Szabi egyre ügyesebben forog. Már nem okoz problémát ez a feladat. Sőt támasztás nélkül megül, a kezembe kapaszkodva ülésből felhúzza magát állásba. Hiába nem akarom, hogy üljön vagy álldigáljon, amíg nem oldja meg egyedül, van, hogy addig nyafog, míg nem ülhet vagy állhat. Remélem nem lesz belőle gondja. Bár sokáig azért nem engedem.
Bocs, csak átfutottam amit írtatok.
Iroko - Hogyne emlékeznénk már!!!! Nagyon örülök és szívből gratulálok!!!!
Dytke - Egy éjszakára szólt a varázslat.
De csak 2x kelünk. Egyszer 1-2 között gyors cicn visszaalvással és egyszer 5-6 között. Ilyenkor általában fent van 1 órát aztán visszaszunya, de én már nem tudok. Meggyógyultál?