Sziasztok!
Edina: nem lehet, hogy éhes Ádi, esetleg éjjelre nem elég a tejed (nem emlékszem, hogy szoptatod e, de úgy rémlik igen). Esetleg tápszer? Ne idegenkedj tőle, nekem mindhárom ette és én úgy vagyok vele, inkább ez, mint éhes legyen, illetve inkább ez, mint idő előtt rendes tehéntej.
Fotók készültek a jubis talikról, fent vannak itt a babaneten, illetve Lola aláírásánál látsz egy linket, a picasa-s albumában vannak.
Igen, van olyan, legalábbis nekem, akivel most találkoztam először. De nem volt fura érzés, tudtunk miről beszélgetni, mert itt a napi írogatásban valamennyire ismerjük már a másikat.
Lola: persze, kíváncsi vagyok a fotóra, de meg vagyok sértődve!
Nem hallgatsz a jó szóra??? Mondtam (Anett is), hogy ne vágasd le!!! Olyan jól állt a hosszabb! Urad mit szólt hozzá?? Van hír a beiratkozásról?? Örülök, hogy ette Noé. Én még nem próbálkozom. Dórinál is így volt, a 8 hóstól sokáig öklendezett, védőnéni javaslatára pihentettem egy-két hót, 10 hóstól meg ette és 1 évesen már azt ette, mint mi. Ő is bukós volt rendesen, mint Bence. Ezért nem akarok most korán nekiállni. Egyenlőre attól boldog vagyok, hogy tegnap újra megette a zöldséget. Rizslisztet majd én is veszek ma, megyek tescoba. Hogy kell azt csinálni??
Erika: mizújs veletek mostanság? Kevesebbet jössz. Kint vagytok többet? Van új fejlemény új tanítónő ügyben?
Cirmike: aztán gyorsan javítsátok meg a gépet!!! Jó utazást kívánok! Pihenjetek sokat!
Betti: szegény Te!!! Vigyázz Magadra!!! Azért lehet, hogy nem ártana dokinak megmutatni. Tetanusz? Mikor kaptál utoljára??
Sok sikert félszocpol ügyben.
Annyi jó hír van szocpol ügyben, ha jól értettem, hogy nem eltörlik, hanem "csak" felfüggesztik. Akkor talán nekünk is lesz esélyünk a nagyobb lakásra.
Anikó: jó volt a hajad röviden is, de hosszan Te is jobban tetszel nekem!
Amúgy velünk minden ok. Derekam még nagyon fáj. Nem csodálom a két picurom után. Örülök, hogy holnap hétvége. Olyan fáradt vagyok és nem lehet reggel aludni legalább 7-8-ig, mert kelni kell és készíteni Emesét suliba. Ő is fáradt.
Bence mióta feláll, most már leginkább így szeret lenni, most is áll és támaszkodik az ágyon. Még inog a lába, de egyre ügyesebb. Mászni meg már teljesen szabályosan mászik. Édes pofim. Tegnap este megint áttoltam géppel a haját, apja szerint a kb. 2 centis haja már rőzse volt. Most 0,3-as. Nagyon édes!!!
Na megyek, délre megyünk Emeséért, előtte dolgom van, utána meg együtt megyünk tescoba.Nem kapok neki sehol halász gatyát. Kész vagyok! Kínait meg nem vesz fel (szuper!)..
Szép napot!
Szilvia
LOLA: Fotó!!