Booooorzasztóan lassú a babanet... Már legalább másfél órája próbálok belépni, és nem enged...
Csillag, írtam privit.
Niki, tök jó, hogy Lilien már jöhet 20. körül...
:) És tényleg szép nagy baba lesz 4 kg-osan...
Benit csak 3300-3600 grammra saccolta a doktorbácsi annak idején, kíváncsi leszek, tényleg mekkora lesz a kis drága... nyújtózkodik rendesen, de szerencsére most sem olyan nagy, hogy ilyen-olyan dolgokat bántson odabent. A gátmasszázzsal kapcsolatban: csak ugyanazt tudom mondani, amit Noémi. Ha fáj eleinte, akkor jól csináltátok, viszont ha nem múlik el, ne folytassátok. Elvileg csak 2-3 napig fáj, aztán már kell, hogy érezd, ahogyan tágul...
Hát, ami az éjszakát illeti, nem aludtam túl sokat. Eszembe jutott Tabati a kutyikkal... Képzeljétek, Sammy átment vadászkutyába. Sünit fogott, bántani persze nem tudta, így inkább ugatott rá. Fél kettőkor.
Persze felvert mindenkit. Miki kiment, elvette tőle szegény sünit és áttette a szomszédba hátul egy olyan helyre, ahol nyugodtan beáshatja magát a földbe. Erre a drága kutyánk szétszedte a kerítést, átment és - elképzelni sem tudom, hogyan-, de visszahozta a sünit... szegény süninek már minden baja lehetett. Kb 3 órakor rendet kellett tenni az udvaron, mert addigra már Mázli is elemében volt... reggel viszont megint megtaláltuk a sünit, akkor megint elvittük máshová. 9 körül észrevettük, hogy megint leléptek a kutyák... akkor indult a keresés. Persze nem lenne baj, ha minden kedves szomszéd körbekerítené a kertjét, mert így nagyon sok hely van, ahová bemehetnek... na, mindegy, meglettek, a kerítést, ahol szétszedték, megint meg kellett csinálni, de pocsék éjszakám volt... ráadásul Miki ma kitalálta, hogy előszobát fest...
Örülök neki, csak ma vhogy nyűgös vagyok, és tanítok is délután... szóval
egy kicsit odavagyok.
Azt hiszem, lefekszem egy kicsit Balázsig, aztán majd meglátom, mit takarítok és mit nem...
Igyexem majd jönni, de nem ígérem, hogy estig írok...
Millió pussz mindenkinek!