Jó reggelt!
Ma és tegnap itten no ovi!!!Elmentek továbbképződni(mármint az óvonők).
Így tegnap családi program gyanánt voltunk a laktanyában.Pont nyílt nap volt.
Irtóra élvezték a srácok.Mindenféle járművekre lehettett be-/felmászni.Aztán meg volt rendőrségi(kommandós bemutató nagy durrogasikkal,tűzoltó, harcászati bemutató,ejtőernyős ugrás,katona zenekar és a végén még lövészet is.A nagyoknak meg MIG-szimulátor (A Dávidnak nagyon bejött)
Ott voltunk 10től délután 3-ig!A végére én totál kipurcantam a sok ácsorgástól,ők meg haza se akartak jönni.
DÁVIDOT FELVETTÉK GIMIBE!!!!Tegnap megjött az értesítés.Persze tudtuk eddig is,hogy megvan rá minden esélye,de most már tuti,hogy szeptembertől gimis lesz a kisfiam.(hú de öregnek érzem rögtön magam!)
Ma gasztróra visszük a Benit,így tegnap este kivittük Olit és Marcit az anyuhoz.Csak megnyugtatásképp meg mert rajta van a papírján,viszem vissza Benit.Szerintem érdemben nem fognak semmi újat mondani.
Brigi!
Én nem szeretnék a bulival kapcsolatban ígéretet tenni.Elméletben jó a jún 13-14 nekünk is.Csak nálunk június végén van víz,zene,virág fesztivál és olyankor mindig vannak vendégeink.Apának így akkor itthon kell lennie.És ritkán szokott kapni egy hónapban két szabad hétvégét.Meg már kezdődnek a nyári szabadságolások is és ezért is problémás a dolog.
De ha eldöntöttétek,hogy a két nap közül melyiken lesz a kerti parti,megpróbál szabit kérni arra a napra.
Kata!
Juj!Rémisztő ez a történet!!!Azért azt tényleg nagyon rosszul tetted,hogy nem mentél azonnal orvoshoz.Remélem,minden rendben lesz és szépen begyógyul majd.
Cat!
Mi úgy néz ki,speciálisak vagyunk Olival kapcsolatban. Csak itthon produkálja a "hülye" gyerek( bocs nem találtam a makacs csacsimra jobb kifejezést) tüneteket.Az oviban messze a többiek felett teljesít!!!Az óvonők hasra vannak tőle esve!
És szimplán óvodai fejlesztés mellett behozta a mozgásfejlődésbéli lemaradását(ami lehet,hogy nem is volt!).Ma már elmondhatom,hogy van olyan ügyes mozgásban és kézügyességben is,mint a Marci és a Beni.Oli az a gyerek,akit nagyon tudnak az oviban motiválni,így mindent megcsinál,amit ott csinálnak a gyerekekkel.ráadásul mindig első a jelentkezők közt!!!
Szóval nálunk inkább anya-fia kapcsolati problémák vannak!
Nagyon kíváncsi leszek rá,mi lesz vele a jövőben.És nagyon félek tőle,hogy mi lesz vele jövőre az oviban,mert valószínűleg másik óvonéniket fogunk kapni.
Nettke!
Örülök,hogy "csak" ennyi!Sok türelmet akkor hozzá!Ez sem könnyű dolog.Bár azt hiszem,ha az ember magában tudatosítja ezt a helyzetet,akkor már egy fokkal könnyebben tudja kezelni.Majd mesélj 3hét múlva is!Kíváncsi vagyok,mi tudnak leszűrni a 3hét elteltével.Óvodában hogy fogadták az "új nevelés elveket"?
Detti!
Hű!Ott is van túljelentkezés!Nektek abszolút megfelelne a körzetes ovi?Amúgy bölcsiben mi a helyzet?Mostanában nem panaszkodtál!Nincs gond vagy csak már nem foglalkozol vele?
Judyt!
Jobbulást neked!
Edit