Új privát üzeneted érkezett!

ok akkor elolvastad ez most kikívánkozott belőlem. Kívánom, hogy akkor legalább 70%-a a mai klienseknek visszatérjen :wink:

Kép
Kép
melisch

királylány ha lesz időd lefotózol nekem pár szép ruhát? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch: ámen :!: :lol:
Nita igen, de sajna nem adja vissza a kép az eredetit. Majd behozom a gépet és készítek pár fotót.
Olyan fáradt vagyok, úgy aludnék! Tegnap este sem bírtam végignézni a Túsztárgyalókat, reklámnál bealudtam. :?

királylány

köszike!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány az este én is elaludtam a tv mellett a film+-on néztünk egy filmet Staloneval és Sandra Bullokkal nagyon érdekes volt de belealudtam, aztán jó morcosan ébredtem mikor a párom költött, hogy menjek aludni :oops: :oops: én is sokat aludnék semmihez nincs kedvem, lehet az idő teszi nekem :cry:

Kép
Kép
melisch

melisch közrejátszhat az idő is....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita meg a lustaság!!!!!!!!! ha csendben maradsz addig hallatszana ahogy kínomban ordítanék ha fájna a lustaság :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch ma annyit dolgoztam, hogy fél 6 után végeztem. Zárás előtt beesett még egy menyasszony. Kívánd légyszi, hogy vissza is jöjjön :lol: :wink:
Fáradékonyabb lehetsz ettől az időtől is meg babától is. Én is szívesen aludnék. Miután hazaértem gyorsan összetakarítottam még a lépcsőházat is rendbe raktam. Várom, hogy a fiúk hazaérjenek aztán adok nekik vacsit.
Olvasgattam az LH-s topicban, hogy a higanyos hőmérő a jó. Elővettem és 37 a hőm. Mióta mérem digitálissal ennyi még sosem volt vagy csak max 1x. Majd reggel kipróbálom.

Nita érzed már a mocorgást? Illetve határozottan azt érzed vagy még csak a buborékokat?

Többiek ébresztőőőőőőőőőőő!!!!!! Angie34 nagyon eltűntél!!!

királylány

én is kíváncsi leszek mi lesz akkor reggel a hőddel. Nagyon ügyi voltál ma! Én 7kor értem haza de ma főzött a férjem, nagyon ügyi volt. Én megint álmos vagyok :evil: mindjárt megyek aludni :oops: Én a babát kizárom!!!!!!! De mégis álmos vagyok.

Kép
Kép
melisch

Pityesznek sok boldogságot!

Betty! Teljesen egyetértek!!!!! Örülök, hogy minden rendben! Sokat gondoltam rád!

Mucus: A medvefarm tényleg szép...

Rólam: Vagyok, de olvasok inkább. Gondolom emlékeztek a hercehurcára a lakáseladással kapcsolatban. Hát nincs vége. Valszeg bíróság lesz a dologból, ha nem tudok elég gyors lenni, de holnap első utam a bankba vezet asztalbotigatásra. Komolyan mondom, nagyon megértem Bettyt. Hosszú lenne leírni hova fejlődtek a dolgok...

Melisch: Hidjük, a baba a ludas álmosságodban :-)
kicsi80

Melisch engem sem kell majd ringatni. Amíg piri nincs........ - tudod, így szól a mondás...

királylány

Betty! Teljesen egyetértek!!!!! Örülök, hogy minden rendben! Sokat gondoltam rád!

Rólam: Vagyok, de olvasok inkább. Gondolom emlékeztek a hercehurcára a lakáseladással kapcsolatban. Hát nincs vége. Valszeg bíróság lesz a dologból, ha nem tudok elég gyors lenni, de holnap első utam a bankba vezet asztalbotigatásra. Komolyan mondom, nagyon megértem Bettyt. Hosszú lenne leírni hova fejlődtek a dolgok...

kicsi80

kicsi80

Kicsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Már úgy hiányoztál! Éppen ma jutott eszembe, hogy biztos a lakással van herce-hurca és már az agyadra megy. Ha már így írod, akkor mindent el tudok képzelni. Én aztán ismerem az aljanépet......

királylány

Bocsi, megbolondult a gép.... :oops: :oops: :oops:

JA, és a folyamatos stressz miatt egyfolytába görcsöl a hasam. Ma piri meg is jött....
kicsi80

Reméljük hamarosan rendeződik az ügy legalább annyira, hogy ne stresszelj és jöhet a baba.

királylány

királylány néha már érezni ahogy mocorog..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Úgy elfáradtam Lányok, hogy az nem igaz!!Ma mindent megengedtem a lurkónak! :oops: :oops:
Volt négykézláb kutyásat játszós,minden!Persze a kutya én voltam!Most arra szokott rá,hogy odajön hozzám,felhúzza a pólóm,rápaskol kettőt a hasamra,és ráteszi a fülét,hallgatózik,ezt megcsinálja vagy háromszor,szalad 2 kört a szobába,és jön megint.....de senki nem mondta neki,hogy van ott valaki,tuti érzi,erről olvastam is,de nem hittem volna,ha nem velem történik!!!!
Betty!!!A bugyijaidat????????Úristen.....hogy pálna ki a segge,mikor magára húzza!!!A tetű meg essen a hajába,bár számít is ezeknek!!!!Legalább a parfüm megmaradt!!!Lehet nem volt hülyeség ez a széfesdi,na de a bugyikat kéne belerakni????
:lol: :lol:
kÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉST!!!!
Vegyes érzelmekkel vagyok tele,főleg azért,hogy úristen,ennyi volt 1 év????Minden perccel távolabb leszek az ő születésétől....és nem hozhatom vissza!!!! :( :(
Na megyek lányok,dőlök,az én babám úgy rugdos,hogy nem tudok már rá elaludni...pedig Pityesz ügyesen alszik éjszaka,2 szer kel....
Pénteken megyek uh-ra,a múltkor nem bírt lemérni valamit.Most megkérdezem a nemét....de nem reménykedem,mert az lenne a lényeg,hogy menjünk 4d re,ami fizetős.A múltkor se mondták meg senkinek.Nekem lehet látta,de én meg nem kérdeztem!!!! :lol:
Ja,nyitva vagyok egy kicsit,ez jó is,meg nem is,mert korán van még,de szülésnél 2 órát megspórolok!!!! :lol:
nA TÉNYLEG LÉPEK!!!!
Sziasztok!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli azért pihizz is...nehogy tovább nyilj!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi de örülök, hogy jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sajnálom ami veled történik mostanában a lakás miatt, remélem hamarosan túl lesztek rajta és ne hagyd magad!!!!!!!!! A stresszre vigyázz nagyon, mert nem vár össze a babprojekttel. Hajrá május!!!!!!!!!!!

Melinda elhiszem, hogy nagy nap volt számodra a tegnapi. Sajnos ezt az időt már nem fordíthatod vissza de néz előre most kezdődik az igazi öröm lassan megszólal Pityesz és aztán folyni fog felőle a marhaság :lol: :lol: :lol: . Szóval a "nagyfiú" már alszik éjszaka ez jó jel :D . Vigyázz magadra meg a pocakodra, remélem ő jól van. Sokat mocorog? Bár nekem fogalmam sincs milyen érzés lehet egy anyának érezni ahogy magzatja ébren van és játszik mocorog :cry: Mi van a barinőddel rég nem járt erre????????

Királylány én megint kába voltam este aludtam is meg tv-ztem is. Reggel férjem kérdezte ha szedek valami vitamint mert jó lenne szerinte ez a tavaszi fáradság. Lehet igaza van. Most ki kell találjam Elevitet vagy más multivitamint vegyek.

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még vannak királylány listáin akik nem voltak gyertek írjatok ti is pár sort :wink:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!!!!csúnya idő van! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita itt már kitisztult a tegnap azonban nagyon borongós volt, este itt a környéken olyan sötét volt gondoltam nagy nyári zápor lesz csúnya idővel de elment :!:

Kép
Kép
melisch

itt most van csúnya idő......szakad az eső...de nem dörög meg ilyenek........remélem délutánra kisüt a nap...... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Melinda nem csodálom, hogy kipurcantál. Aranyos lehet Pityesz ahogy hallgatózik a hasadon :lol: Rohan az idő és ezt a gyerekeken vesszük észre. Nekem is nagyon furcsa volt, hogy Bence betöltötte a 4 évet, pedig nemrég született és sajnos azt az időt semmi nem hozza vissza. Karácsonyra apa csinált a családnak egy kisfilmet Bencéről születésétől kezdve. Hát megkönnyeztem.

Itt is rossz idő van, hűvös, borús. Reggel szoknyát akartam venni, de lecseréltam nadrágra.

Melisch szerintem ha vitamin akkor inkább Elevit. Én is ma vettem egy dobozzal - tuti azt gondolták a gyógyszertárban terhes vagyok. Ismerem a csajt, de nem kérdezett semmit. -

Csajok! Írom a jelenlétit és jajj annak aki nem jelenik meg! Igazolatlan hiányzás lesz!

királylány

jelentem én itt vagyok!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

http://www.youtube.com/watch?v=UgZCbcjU-rU
mátékám 1 évesen pancsizik a medencénkben!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is itt vagyok,csak kresszelek mindig!Muszály,mert nincs kihajingálni való pénzem,sajnos!!A kresz 19000+3800 a vizsga,az eü meg 8000+4300 a vizsga.....és még a kanyarba sincs a jogsi!!!
Nita nekünk is így pancsol,csak itt a szobába,a kádban.... :lol:
Még a fal is vizes szokott lenni!
Majd este jövök,most tanulgatok még alszik a gyerek,utána meg tanfolyam.....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a hiányolást. Kicsit valóban eltűntem, aminek több oka is van. Sziláddal egész nap kint kell lenni, mert bent nem tudok vele mit kezdeni, folyton rángat kifele. Igy én a kertet matatom. Nem is voltunk itthon, és a babanet is folyton vacakol, telefonról nem akarja betölteni, igy nincs türelmem hozzá. És a kedvem sem volt valami fényes a babanetezéshez mostanság. Azért az érdekel, hogy kivel mi van, és valamennyire vissza is olvastam. Irni viszont most nem lesz időm, mert megyünk ma anyuékhoz, és ott is alszunk, mert ők elutaztak, és a kutyát el kell látni. A gépük viszont elromlott, igy onnan nem tudok netezni.

Reménykedtem, hogy raktatok fel egy-két pozi tesztet, de szomorúan látom, hogy senki nem tesztelt kétcsikosat. Igyekezzünk lányok! Húzzunk bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drukkolok a háttérből mindenkinek, beleértve magamat is!
Vendég

angi jó pihit anyudéknál!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Köszi!

Kirus!
Én Dia nézeteit vallom. Inkább még 2 de minimum 1 hónap várakozást javasolnék, mert én is azt hallottam, hogy ha nem álltak helyre a belső női szervek, nagyobb az esély az ismételt vetélésnek. Persze, vannak kivételek, de gondolom nem akarsz még egy tortúrán átmenni. Bárhogy is döntesz, és drukkolok, hogy a köv. terhesség Kirának kistesót eredményezzen.
Vendég

kírus lehet hallgas kírusra mert én példa vagyok erre.....nálam nem álltak helyre a tavalyi 1-ő vetélés után a dolgok és a 2. is vetéléssel végződött.....most meg vártunk jó 5 hónapot ésss eddig minden oké!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie34 örülök, hogy jelentkeztél. Ilyen szép időben nehéz a lakásban maradni. Fűtötök még? Mert azt mondtad, ha lemegy a fűtés akkor tudsz jönni gépről is nemcsak telefonról.
Sziszkónak: Kép

királylány

Sziasztok Csajszik!

Mandarin, örülök, hogy jelentkeztél, és jöhetnél sűrűbben is.. :wink: Ha rekordot döntöttél stressz ügyben, lehet, attól volt a késés. Mindenesetre fura... :shock:

Dia, én azt hallottam, és olvastam is, hogy a digitális hőmérő pontatlan, és kevesebbet mér, mint a higanyos. Azt mondják a higanyos a legjobb. Én ki is próbáltam, és tényleg..

Kicsi, köszi, hogy te is gondoltál rám. Nem sűrűn jössz, úgyhogy jó lesz, ha behozod a lemaradást :wink:

Nita, tök jó érzés lehet érezni a baba mozgását....sajna én még ilyet nem éltem át, és hiába kérdezgetem a körülöttem lévő anyukákat, azt mondják, megfogalmazhatatlan az érzés, át kell élni...hát jó, majd egyszer talán... :lol: :roll:

Melinda, :lol: :lol: :lol: jót röhögtem az írásodon, de teljesen egyetértek :!: :arrow: Jó ötlet a széf....na de már a bugyik sincsenek biztonságban :?: :?: :!: :!: :lol: :lol:

Melisch, úgy látszik egy húron pendül az agyunk, én is pont most írtam, hogy milyen jó érzés lehet ha a baba rugdos, mocorog, de sajnos nem tudom... :roll:

Angie, jó pihenést, és kutyapesztrát.. :wink:

Csajok, a laparoszkópos ciklus anovulációs???
Nem tudjátok véletlenül?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty igazából tényleg nem lehet elmondani milyen érzés..........először olyan mintha a szelek bántanának....utána egyre jobban érezni a rugásokat,csuklást is.........a legjobb mikor hullámzik a pocak...... :wink:
te is hamarosan át fogod érezni ezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita...remélem... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty tegnap én is kipróbáltam a higanyosat....ma reggel már azzal mértem, illetve azzal is. A digitális 35.5-t a higanyos 36.5-t mért :? Nem sok a különbség áááááááááááá dehogy! Én meg azt hittem milyen okos leszek a hőmérőzéstől. Hát nem lettem. Lehet nem is fogom mérni csak durrbelebumm lesz. Aztán vagy jön vagy nem jön a kistesó.
Nem tudok okosat mondani a kérdésedre.

Ma reggel az oviba menet Bence megkérdezte, hogy annak a kistesónak aki az én pocakomban lesz ki lesz az anyukája. És akkor ő kije is lesz? Annyira aranyos volt!

Azt elmondani, hogy milyen érzés átélni a baba mozgását nem lehet. Nincs rá szó. Hihetetlen. Nekem azótanhiányzik mióta Benec megvan. Én is kérdeztem a barátnőmet mielőtt babát terveztünk. Én először idegenkedtem tőle - akkor még szó sem volt gyermekről - de fantasztikus érzés. Meg fogjátok tapasztalni. Kívánom, hogy minél előbb.

királylány

Angie34 én is néztem a vonalzód és gyanús volt, hogy Sziszkónak szülinapja lett ovlna1 hete, de ha nem jöttél nem láttuk a vonalzód. Utólag is Isten éltesse !!!!!!!!!

Betty nem tudom de amint látom te túl vagy az ovuláción és a laparral tuti nem maradhatott meg a baba, szerintem. Vagy én net tudom pontosan mit is csináltak neked, csak bevezettek egy kicsi monitort vagy milyen nagy volt amivel nézték és mennyire nyomkodhattak ott mindent össze. De szerintem ne reménykedj nagyon, aztán májusba tessék belehúzni. Párodnak javultak az eredményei?

Kép
Kép
melisch

Melisch, párommal február óta nem voltunk vizsgálaton, úgyhogy nincs eredmény, csak az utolsó, ami elfogadható azt mondták.
Bár minden orvos mást mond.
Ez tényleg hülye kérdés volt tőlem, de most nem tudom, hogy majd a ciklus végén rendesen meg fog e jönni, ahogy szokott, vagy most ezután rendszertelen lesz a menszesz (ezt nem szeretném).
A kérdés arra irányult, hogy ha esetleg a műtét miatt nem volt pé.-m, akkor esetleg nem lehet majd egy késői ezután? Mert a műtét elvileg pé. napján volt. Vagy kihajtották belőlem a folyadékkal együtt azt is?? Hát nem egyszerű, nna mindegy....röhögök saját magamon :lol: :lol: :lol: ..minek izgulok?? Majd meglátom nem?! :lol: :lol:
Mindenesetre rendeltem LH-t Esthajnaltól, mert most tényleg nem tudom, hogy fog visszaállni a ciklusom. Legfeljebb majd minden nap ellövök egy tesztet :)

betty615

Hát mi sem tudunk semmit, ez a makacs férjem nem akar mukkanni az új vizsgálatokról. Otthonról nem tud vinni mintát, de ma volt az üres panelünkben :shock: nem értem miért? Azt mondta kulcsot másoltatott és volt megnézni ha működik, nagy gombóc volt a torkomban, hogy mondjam akkor miért nem vitt kis üveget mintának is, de inkább nem bántottam :cry: Pedig én már 4 napja alszom minden este pont mehetett volna :roll: . Már az este kérdezte, hogy nagyon álmos vagyok mondtam igen és megfordultam :lol: :lol: :lol: azt hiszem nem erre számított de tényleg nem volt kedvem hozzá :oops: :oops: megérdemelte volna mert ő főzte meg a vacsorát :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch, Melisch....szegény akkor tényleg megérdemelte volna. :)
Vérvételed mikor lesz hormonlabor miatt? Vagy ezt most egyenlőre szünetelteted?

betty615

most minden szünetel míg párom nem szól addig csend lesz. Sőt ő hétfőn utazik nagyon messzire és nem tudom mikor jön haza, arra is fel kell készülnöm, hogy májusban nem lesz itthon pé-kor. Igy is nagyon stresszes ha ott lesz munkájuk a fiuknak lehet jobb ha ott ül a nyakukon és hajtja őket, hogy haladjanak a munkálatokkal mert nincs pénze a cégnek.

Nálatok mi lesz most a következő lépés, vagy marad még a spontán???

Kép
Kép
melisch

Hétfőn megyek varratszedésre a dokihoz, akkor majd többet fogok tudni.
Feltételezem, hogy ad még 1-2 hónap gyogyis stimus ciklust, és ha semmi, akkor küld a meddőségibe lombikra. Szerintem.
De nem akarok hülyeséget mondani.
Lehet, hogy megpróbálja az inszemet is.
Nemtudom. Majd kiderül.
Annyit még mondott, hogy valamit meg akar nézni egy vérvételből, csak ez önköltséges (pár ezer forint azt mondta), mert valami ott is befolyásolható tényező lehet, de fingom sincs mit. Ilyenről még nem hallottam, de ha megcsinálja majd elmondom mi ez?! :) :roll:

betty615

Sziasztok!
Bocsi az eltünésért de hulla fáradt vagyok minden nap.
Egész délelőtt álomkórosan járkálok az oviban. :? Ma plusz még fejgörcsöm is volt. :evil:
Reggel 5kor kelek,higanyos hőmérő be :) aztán 10 perc múlva felkölt Tamás mert volt már,hogy elaludtam hőmérőstül. :lol:
két naponta akció van aztán várunk....... :roll: :? :wink:
Röviden ennyi van.Millió puszi Mindenkinek!Dius

KépKép
Kép
mucus75

Diuskám nem lehet, hogy a babától vagy álomkóros? Egyéb tüneted nincs?

királylány

Melisch tegnap én is mondtam apának, hogy fáradt vagyok, de szerintem már ezt is félálomban :oops: :lol:

királylány

királylány ez az álomkór nagyon elővett minket :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch szívem szerint most azonnal lefeküdnék aludni, de még zöldborsófőzeléket fogok csinálni, hogy legyen holnapra ebédünk. Annyira fáradt, álmos vagyok! :?

királylány

csajok hajrá!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:lol: Nita az alvásra?

királylány

igen..... :) :) :) :)

Kép