Úgy elfáradtam Lányok, hogy az nem igaz!!Ma mindent megengedtem a lurkónak!
Volt négykézláb kutyásat játszós,minden!Persze a kutya én voltam!Most arra szokott rá,hogy odajön hozzám,felhúzza a pólóm,rápaskol kettőt a hasamra,és ráteszi a fülét,hallgatózik,ezt megcsinálja vagy háromszor,szalad 2 kört a szobába,és jön megint.....de senki nem mondta neki,hogy van ott valaki,tuti érzi,erről olvastam is,de nem hittem volna,ha nem velem történik!!!!
Betty!!!A bugyijaidat????????Úristen.....hogy pálna ki a segge,mikor magára húzza!!!A tetű meg essen a hajába,bár számít is ezeknek!!!!Legalább a parfüm megmaradt!!!Lehet nem volt hülyeség ez a széfesdi,na de a bugyikat kéne belerakni????
kÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉST!!!!
Vegyes érzelmekkel vagyok tele,főleg azért,hogy úristen,ennyi volt 1 év????Minden perccel távolabb leszek az ő születésétől....és nem hozhatom vissza!!!!
Na megyek lányok,dőlök,az én babám úgy rugdos,hogy nem tudok már rá elaludni...pedig Pityesz ügyesen alszik éjszaka,2 szer kel....
Pénteken megyek uh-ra,a múltkor nem bírt lemérni valamit.Most megkérdezem a nemét....de nem reménykedem,mert az lenne a lényeg,hogy menjünk 4d re,ami fizetős.A múltkor se mondták meg senkinek.Nekem lehet látta,de én meg nem kérdeztem!!!!
Ja,nyitva vagyok egy kicsit,ez jó is,meg nem is,mert korán van még,de szülésnél 2 órát megspórolok!!!!
nA TÉNYLEG LÉPEK!!!!
Sziasztok!!!!