Gabi - Ambi még most sem tud négykézlábra állni, csak a kádban, vagy átmenetileg ülésből hasonfekvésbe menet.
Gyógyuljatok meg hamar!!!!
Betty - Tündi átadta az üzenetet! Köszönöm! Már jól vagyok, csak hangom nincs nagyon még, és köhögök. Ma már kezdett felszakadozni, de mégnem az igazi. Kakieredmény megvan már?? Kívánom, hogy így maradjanak az éjszakáitok.
Gabesz - sajnálom az éjszakátokat. A helyedben én sem mennék még alváslaborba. Ahogy Szalamandra írta, ebben a korban több dolog is okozhat gyakori ébredést. Én is úgy voltam vele, hogy megvárom a fogakat, ha akkor is fennál a probléma, akkor beszélek az alváslabor dokijával, de a fogakkal megoldódott a probléma, csak egyszer kelt. Nem gondolom, hogy a közös szoba okozhat ilyet, bár gyereke válogatja biztosan ezt is, de Ambrus az első nap óta a saját szobájában alszik, és ugyanúgy gyakran kel. Bár pár napja most csak négyszer kelünk. Tudom, hogy nem segít, de sokat gondolok rátok, nagyon együttérzek veletek!!! Én úgy étlem túl ezt az időszakot, hogy annak örültem, hogy csak ez a bajunk, nem beteg, nem vár szívdonorra, stb. Gondolom Dávid is egyébként mosolygós, jól fejlődő baba, nem lehet baj, ne félj. Ha beteg lenne, akkor más jele is lenne. Sok-sok erőt küldök neked innen a távolból. Nagyon tudom min mész most keresztül!!!!
Kenderike - örülök, hogy jól vagytok. Néha azért jelentekezz, hogy mi van veletek!
Képzeljétek ,ma jött a védőnő, hogy kitaláljunk valamit, mit csinálja,hogy Ambi egyen. Erre olyan szépen evett, mint a kisangyal. Pont akkor jött a védőnő, mikor etettem kint a teraszon. De megnyugtatott, hogy ne erőltessem, ha nem kér, hát nem kér. Lényeg, hogy szopizik, és jól fejlődik. Úgy látja amúgyis, hogy egészséges, nem éhező gyerek
És mivel én sem voltam soha jó evő, lehet ez tőlem jött. És mondta, hogy vannk babák, akiknek a babakaja nem jön be, de mikor a "felnőttes" kaját kapják, akkkor már esznek. Ambi már majszolgatja a kenyérhéjat, olyan aranyos
Még a feje búbja is nyálas kenyérmorzsás
És ma óta bárhol, bármikor felül ha akar. De még mindig oldalfekvésből. És mindenhol fel akar állni, ahol csak kapaszkodó van. Nagyon élvezi. Ma meg apa cuppogott neki, látszott, hogy nagyon figyel, és leutánozta. Mikor sikerült, nagyon örült magának
Vera - szegény Pálmi. Hogy viselte?