Új privát üzeneted érkezett!

Márti köszi :)

Ó, ő indított szüléssel érkezett 41+1-nél :D Most nem bánnám, ha jönne magától :)
Vendég

Ildi - emlékszem, egyszer már írtad, hogy nálatok sem okozott gondod a cicin elalvás. Én sem bírom sírni hagyni. Anyósom szerint kellene, de nem hagyom. Nincs szívem. Valamit jelez, azért sír, nem azért, mert hisztizik. És ha csak azért sír mert unatkozik, akkor is miért kéne hagynom? Én mindig megkeresem a sírás okát és kielégítem az igényét. Így kiegyensúlyozott, boldog baba. És amúgy nem nyafogós, ha nincs baja. Órákat is eljátszik akár egyedül úgy, hogy mellettem van, kúszik, mászik, bejárja a lakást.

Márti, Panndi - Mi is azon izgultunk,hogy Ambi nehogy hamarabb jöjjön a megelőlegező szocpol miatt. Erre 40+ 2 napon érkezett :)

Susy - képzeld! Pénteken, mikor itt voltatok Kristóf cumisüvegét kiszemelve térdelt fel először az asztalnál. Előtte még nem csinált ilyet. Mondtad, hogy hamar fel fog állni. Na de nem gondoltam, hogy másnap!!! :) Gyakorolgatja a járókában, úgyhogy apa lerakta az alsó szintre a járóka alját :)

dytke

Sziasztok
Sok minden történt, de nincs kis időm se így nem tudok visszaolvasni...remélem minden kicsivel és naggyal minden rendben !!!!
Mi elkezdtük a hozzátáplálást...Márk megeszik mindent :)
Sajna a kakiját viszont megzavart. Mással is így volt ez ?

Kép
Hoztam képet...egyenlőre csak ennyire volt időm .

Kép

NIKI
nini.n

Panndi! Én is minden nap gondolok rád, hátha ma van a nagy nap. Kíváncsi vagyok milyen lesz a második szülés dokibácsinknál. Pénteken jártam arra, de csak bőrgyógyászatra mentem. Nagyon furi volt, hogy nem hozzá megyek. Boldog névnapot!

Nini: nálunk is bezavart a hozzátáplálás, de 3 hét alatt helyre állt a rend. Időnként adtam kamillateaát, vagy mecsek baby-t. Ezek segítettek. De ha fokozatosan, óvatosan táplálsz hozzá megszokja és átáll és lesz újra rendesen kaki. Márkó édes, nagyon.

Dytke: Ambi nagyon ügyi. Mindig elképedek a vonalzódon, biztos, hogy már 8 hónapos elmúlt? Mintha most olvastam volna a szülésed.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Sziasztok!

Petrus
Én is gratulálok a kis családnak, először én is elképedtem. :)

Bettyna
Nektek is nagy nagy gratula! Ügyes Szabi! :)

Dytke
Hétvégén egy nagyon régi barátnőmmel beszéltem, akinek nagyon nagy tapasztalata van gyerekek terén. Meglepő dolgot mondott. A babák akkor is rosszul szoktak aludni, ha nem jó helyen van a kiságyuk. És ha jól bele gondolok nekünk is akkor aludt jobban Kristóf, amikor az ajtó mellé tettük a kiságyát, mert előzőleg kivittük a nappaliba. Lehet, hogy van ebben valami. :roll:

Lányok aki kérte a receptek, küldöm, csak magamhoz térek. Hétvégén homokozót csináltunk kristófnak, és gazt írtottunk, ill. ültettünk, úgyhogy jól elfáradva kezdtünk a hétnek. :)

Hoztam képet is róla.

Kép

Volt segítség apának! :)

Kép

Kép

Ilyen lett a homokozó.

Kép

Kép
Kép
susytunder

[quote="szpetrus"] írta:szpetrusprilis 15-én este felmondták az albérletünket! Két zöld ruhás bácsi a lábamnál fogva 21:59-kor kirángatott, majd hugicámat a fejénél fogva 22:01-kor. Most átmeneti szálláson vagyunk, ahol a 2210 grammal, 44 centivel, és 2160 grammal, 47 centivel kényelmesen elférünk. Üdv: Bence és Luca

Petra gartulálok a kicsikhez, jó egészséget nektek

Kenderike
Kép
kenderike

Gabi, köszi :) Hát én is kíváncsi vagyok, gondolom hasonló lesz, mint az első szülés, legalábbis a stílusa nem változott, legfeljebb annyi történt, hogy még többet poénkodik :wink:

Kristóf még mindig szép :)
Vendég

Sziasztok!

Susy - Annyira helyes ez a kissrác!!!! Köszi a gratulációt!

Dytke - Ambi milyen ügyes! Nem semmi! Remélem holnap megmutatja a tudományát tornán. :wink: Sajnálom, hogy még nem kaptatok könyvet. Lehet, hgoy mégsem működik annyira jól ez a játék? :roll:

Rólunk - Visszajöttünk tegnap este Pestre. Ma próbálunk visszaszokni és utolérni magam itthon. Nem könnyű feladat.Mutatok pár képet a hosszúra nyúlt vidéki húsvétunkról:
Kép Tanulunk inni, de rágókának sokkal jobb! Kép Jó úton haladunk, igen, az egy stampás pohár! Kép No comment!
Kép A 2 sportember! Kép Többet nem kapok???

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

A "többet nem kapok?" kép ultra cuki :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Susy - már mi is gondoltunk erre, de 3 hónapig jól aludt, csak egyszer kelt 5-kor (este 8-tól). Most az elmúlt két éjszaka jó volt, csak 4-szer keltünk pukikra. De az Infacol segített, miután kijöttek, aludt egy nagyot (5 órát).
Képzeld, szerintem pénteken, mikor sétáltunk megfáztam. Mikor sütött a nap, nagyon melegem volt, de mikor elbújt és fújt a szél, éreztem, hogy hideg van. Mikor hazaértünk elkezdett folyni az orrom, másnap belázasodtam, utána meg már hangom sincs két napja (apa örül :) ) De már jobban vagyok, lázam nincs, csak köhögök.
Kristóf biztosan nagy segítség volt apának :)

Betty - elég rendesen megfáztam, ezért nem megyünk holnap tornára :( Szabi elég korán kezdi :wink:

Gabi - én is mindig elképedek, hogy most csináltam terhességi tesztet, és már elmúlt 8 hónapos. Nőnek, mint a gomba :)

Képzeljétek! Ambi megint rohamosan mutat új dolgokat. Már egy ideje "stagnált". Most péneken feltérdelt, szombaton felállt, ma meg felült. De nem akárhogy. Merthogy négykézláb még nem mászunk, csak kúszunk. De oldalfekvésbő feltolta magát ülésbe. Hihetetlen milyen erős hasizma van.

Kenderike - mi van veletek? Régen írtál? Remélem jól vagytok!!

dytke

Nini - Márk nagyon helyes!!! Remélem jól érzitek magatokat az új lakásban!!!

dytke

Veronika - Köszi.

Dytke - ÓÓÓÓ, sajnálom! Na,majd jövő héten! Hűűű, tényleg nem semmi a kis fickó! Hatalmas puszit küldök neki!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Márti,
ma gondoltam rád... megvolt a 6 hónapos ellenőrzésünk a dokinénivel, aki meglepődött, hogy miért tejcit iszik még mindig és csak napi egyszer délelőtt reszelt gyümit.

Hogy ő mondta már, hogy már 4 hósan kezdjük el, mert hogy tápszeres és hogy mostanra már csak reggel-este kellene a tejci, tízóraira és uzsonnára a reszelt gyümi és ebédre főzelék, sőt mostmár husi is...

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................

Kép

Kép
sz.veronika

Viszont ami érdekes volt, hogy most apa is itt volt és ő tök másképp élte meg az egészet mint én, ő egyáltalán nem érezte lecseszésnek, csak közlésnek... én meg minden alkalommal úgy érzem, hogy a hölgy cseszeget valamiért, de lehet, hogy csak ilyen a stílusa és nem is... mindenesetre érdekes volt, hogy apa nem úgy érzékelte az egészet, mint én...

Kép

Kép
sz.veronika

Ja és egy kérdés, mert a dokinénitől elfelejtettem megkérdezni... a tejciből úgy kellett enni, hogy testsúly X 120-150 ml / nap.

Ha most mást is eszik, akkor van még valami módszer, hgoy mennyit kellene egyen? Gondolom a rendes kaja nem egy az egyben váltható át a tejcire, vagy igen? Ugyanannyi ml-t egyen abból is? (Én úgy látom abból kevesebbet eszik)

Kép

Kép
sz.veronika

Lányok, a Libero Up&Go illetve Comfort fit márkái között mi a különbség? Ezeken belül az egyes súlycsoportokhoz tartozó nevek megegyeznek, de a súlyok nem, és a pelenka-kép sem, de nem tudom értelmezni. Köszi!

Kép
Kép
szalamandra

veronika, az elején, az én lányom legalábbis, borzasztó keveset evett a gyümölcsből, főzelékből - az 1 dl már örömtáncba torkollt :) Ez így ment kb nyolc hónapos koráig, azóta eszik többet - mondjuk egy evésre egy bébiételt, vagy 2-3 dl főzeléket. Van, aki babája elsőre is nagyobb adagokat eszik, de ez babától függ. Én jó darabig úgy éreztem, egy helyben toporgunk, sőt, néha azt hogy visszaléptünk :) Mivel Pálmi kap mellette tápot, csak annyi a dolga, hogy hozzászokjon a másfajta kajához, s úgyis észreveszed, ha rákap az evésre :)

Kép
Kép
szalamandra

Veronika! Én úgy tudom, hogy napi 500ml tápi kell, ha már megy a hozzátáplálás.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Gabi,
köszi! tehát 500 ml a rendes kajából + a reggeli meg az esti tejcsi? Így érted?

Szalamandra,
akkor nagyjából a kihagyott 1 üveg tejcsi helyére 1 üveg bébiétel megy? Szerintem is majd eszi amelyiket akarja :) Sajna Libero ügyben nem vagyok szakértő...

Kép

Kép
sz.veronika

Szalamandra,
nézd meg a libero.hu-t
Úgy látom, hogy az up and go bugyipelenka, a comfort pedig a hagyományos.

http://www.libero.hu/Pages/Products/Pro ... x?id=33555

Kép

Kép
sz.veronika

Szalalmadra - Én is úgy tudom, hogy az up & go bugyipelenka

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

azt sem tudom, mi a bugyipelenka, de akkor megyek a libero oldalra :)

A táp sztem maradjon a megszokott mennyiség, nem tudom a tápszernél hogy van, de nálunk minden szopi megmaradt plusz a hozzákaja.

Róza tegnap óta mászik, ma egész nap utána járkálok, jajgatok és büszkélkedem :)

Kép
Kép
szalamandra

Nini,
Márkról eszméletlen jó ez a kép, nagyon helyes kisfiú! :D Tényleg, milyen az új lakás?

Nálunk:
A Viburcol kúp nem hat, már 6 napja kapja, 2 óránként kelünk változatlanul, csak most korábban kezdjük. Mindent végiggondoltam, számoltam, becsültem és arra jutottam, hogy Dávid az éhség miatt kel fel. Napközben nem hajlandó enni, csak minimálisat, pedig én mindent megpróbálok, hogy megtömjem és úgy néz ki, a napi kajamennyiség felét éjszaka eszi meg!!! De hogy azt miért nem tudja 2-3 részletben? Miért kel 5-6 részletben, nem értem. Cumisüvegből adnék neki annyit, amennyit akar, de 80-nál többen nem eszik, ezért másfél óra alvás, fél óra cici+cumi és kezdjük előről. Éjszaka eldöntöttem: ma kezdjük a hozzátáplálást, nem várom meg már ezt a két hetet (6 hónapos koráig). Addig úgyis csak egy-két kanál jut a pocakjába, mennyiség még nem. Hetek óta nagyon figyeli, ha eszünk vagy iszunk, olyankor megáll a játékban és leesett állal figyel minket.
Humana tejmentes almapépjével kezdtük és meglepő volt a fogadtatás: 40ml-t percek alatt benyomott, még az álla sem lett olyan, véletlenül sem tolta ki a nyelvével! :D :D Szegénykém kért volna még, de nem merek elsőre nagyobb mennyiséget, majd holnap kicsit növeljük az adagot, óvatosan akarom a pocakját hozzászoktatni.

Szalamandra,
gratula a mászáshoz! :D

Kép
ugabesz

Szalamandra,
köszi!

A bugyipelenka olyan, mint a bugyi, hogy fel meg le lehet húzni, nem oldalt becsatolni, mint az eredeti pelust.
Márti mondta itt korábban azt hiszem, hogy nem túl jó, mert nem tudod ráállítani a combjára elég szorosan és kifolyhat, míg a rendes pelus állását, szorosságát te állítod, így az jobban körbeveszi a combját.

Nagy-nagy gratula a mászáshoz! :) Majd ha még szaladgálni fog, az lesz csak a móka követni! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Bettyna
Olyan pizsink nekünk is van! :) Épp most nőttük ki, és elő vettük az egy számmal nagyobbat.
Édes Szabi a képeken!

Veronika
6 hósak vagytok! Boldog fél szülinapot! :lol:

Gabesz
Mi is 5 és fél hósan kezdtük a hozzátápit, drukkolok, hogy megoldódjon a problémátok!

Szalamandra
Jól elszaladt az idő nálatok is! Gratulálok! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Veronika: Én már olyat is hallottam, hogy a tápis babákat is ugyanúgy kell hozzátáplálni, mint az anyatejeseket, tehát 6 hós kortól. Szerintem ahány orvos, annyifélét mond.

Nálunk nincs kakiprobléma, csak sűrűbb lett az anyag. :lol: Peti elég szépen eszik. Egyszerre egy egész almát, vagy fél doboz bébiételt, jól besűrítem Sinlaccal, és azt kapja. Megeszi mindet.

Olyan aranyosak ezek a csemeték! Megnéztem minden képet, még a férjemnek is megmutattam. Eszméletlen édesek! :lol:

Kép

Kép
nikuc

Ugabesz -remélem tényleg az éhség a probléma nálatok, és ezzel megoldódik. Nekünk most jó éjszakánk volt, négyszer keltünk, de a második 4-kor volt :) Kialudtam magam :)

Képzeljétek! Ez a gyerek rohamosan produkálja magát. Ma a fürdőkádban négykézlábra állt, onnan felült, majd felállt (volna, ha hagyom :) ). Ezt többször egymás után produkálta. A járókában meg többször egymás után felállt ma, majd leült. Akárhányszor beleültettem, felállt-leült-felállt-leült... És közben nagyon örül magának :) Séta közben meg ha meglát egy kisgyereket, vagy egy kutyát sikongat, kurjongat :)

dytke

Sziasztok!

Pálminak boldog félévet!

dytke: nekünk ez volt az a korszak, hogy kb egy hónapig csak állva volt hajlandó fürdeni :lol:
Vendég

Szalamandra - gratulálok Rózi mászásához!!!

Vera - boldog féléves szülinapot!!! :)

Ambi mikor evett rendesen, akkor is csak 30-40 ml-t evett meg, utána nem kért többet, csak szopizott. Minden gyerek más.

dytke

Dytke
Kristóf is a kádban állt fel először. Az ágyban is próbálkozott előtte napokig, de igazából fürdésnél sikerült neki. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Jaj de ügyesek ezek a babák! Mászás, felállás! Húha! Rohan az idő. Adél is egyre ügyesebb, ma próbálkozott négykézlábra állni, de még csak a hátsó része van meg a gyakorlatnak. Sajnos mindhárman betegek vagyunk, Adél bírja a legjobban.

Gabesz! Szerintem sem múlik 2 héten semmi és hátha megoldódik a probléma. Minden baba más. Van amelyik csak sokkal később igényli a tejcin kívüli kaját, valamelyik korábban.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Sziasztok!

A gratulációkat köszönjük! :)

dytke, Ambi hihetetlenül ügyes! :)

ugabesz, azon a két héten semmi sem fog múlni! Én azt olvastam, akkor érdemes elkezdeni a hozzátáplálást, mikor a gyereket már érdekli a dolog, pont ahogy Te leírtad a fiadnál! És valóban, eltelik némi idő, amíg a mennyiség érdemi lesz. Azt is olvastam, hogy sok babánál előfordul, hogy napközben annyira lefoglalják őt a különböző dolgok (a körülötte lévő világ és mindaz, amire már képes), hogy nappal alig eszik, és éjszaka pótol. Reméljük, a hozzátáplálással javul a helyzet!

panndi, Fruzsi hogy van? :)

susy, nagyon helyes a kis dolgos Kristóf! :)

Kép
Kép
szalamandra

[quote="dytke"]
írta:
dytkeKenderike - mi van veletek? Régen írtál? Remélem jól vagytok!!

Köszönöm kérdésed, gömbölyödünk és jól elvagyunk, szoktam csodálni gyerekeket, de inkább csak olvasgatlak titeket. Tapasztalataim túl régiek és fakóak, az újak meg még odébb vannak.

Kenderike
Kép
kenderike

A Libero Up &go a bugyipelus, amíg nincs napirenden a bilikérdés szerintem oltári felesleges :lol: amúgy meg attól függ, mire használod, hogy mennyire leszel elégedett vele, ha az a cél, hogy a bilire 10x ráülő gyerekedet ne kelljen mindig pelenkázni, akkor nagyon hasznos tud lenni :wink: csak úgy én nem használnám :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Panndi, ha szívesen szülnél már és úgy gondolod, hogy egy sms-sel megkímélsz minket a napokig való izgulástól én örömmel elküldöm neked a telefonszámom :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Fruzsi remekül érzi magát a helyén, köszi a kérdést :) Én meg remekül érezném magam, ha kidugná a fejét onnan :)
Vendég

Sziasztok!

Pálminak boldog félévfordulót!!!!!

Rózának és Ambinak pedig hatalmas gratula az új produkciókhoz!!!!

Gabesz - Szabi is kb. ennyi idős volt,a mikor megkínáltam és ő is eszik azóta szépen. Nem nagy mennyiségeket (max 50), de ha csak úgy belütetem a pihiszékbe és kiviszem a konyhába, mert csinálnék valamit, akkor reklamál, hogy milyen dolog az, hogy én beültettem oda és nem adok enni! :wink: Remélem hamarosan jobban fogtok aludni!

Susy - Köszi!

Dytke - Hogy vagy? Hiányoztatok tegnap!

Képzeljétek Szabi ma nem ébredt éjjel! Még nem akarom elkiabálni...de hátha. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Köszi :) igyekeztem normálisan fotózni ha már egyszerez a hobbim :)
Én még nem szoktam meg... még nem érzem az otthonomnak. Márknak is nagyon nehéz volt 1 hétig nagyon nagyon nyűgös volt.

Vettünk tegnap borostyán láncot. Nagyon zaza volt előtte. Nem tudom, hogy a lánc miatt vagy egyé más okokból, de ma megint énekelve ébredt és jókedvű, nyugodt. Ti használtok ilyet ?

Nagyon aranyosak a babók :)
Susy, jó, hogy Kristóf már jár...a férjem már nagyon várja :) Márk kicsit lassú :) Eddig nem szívtam miatta a fogam, de mivel az unokatesója meg van sokat járunk át a sógornőmhöz és az a kislány....tyűűű..nagyon ügyi...2 hónaposan majdnem mefordult :) Márkó még a hernyó kúszást is elfelejtette.

Ma megyünk műtétre...eléggé izgulok :( :?

Szép napot nektek!

Kép

NIKI
nini.n

Sziasztok,
Az almapép nagyon bejön Dávidnak, ma délelőtt már 70ml-t is benyomott :D :D Délután megpróbáltuk az almát (püré formában) és abból is kanalazott jó néhány kanállal :D :D Nagyon boldog vagyok, hogy ez ilyen jól alakul.
Egyébként csak néhányat slukkol ciciből napközben, bár elég sűrűn (néha 1-2 óránként is kér, máskor 3 óráig is kibírja, változó), de persze a napi adagjának ez töredéke.
Úgy olvastam, hogy az hozzátáplálás elkezdése is okozhat alvásproblémákat - hát nem tudom, ez volt-e a gond, de eddigi legrosszabb éjszakánkon vagyunk túl: 1/2- 1 óránként kelt, kb 8-10-szer, nem emlékszem, végig kómáztam az egészet, de aludni szinte semmit nem tudtam. Nagyon aggódom most más, lehet, hogy valami baja van? Ez nincs rendjén, nem? Talán ki kellene vizsgáltatni (vizelet, széklet, vér?) vagy menjünk alváslaborba? Vagy legyek még türelemmel (2 hónap nem elég?)???

Kép
ugabesz

Gabesz! Ügyes Dávid. CSak egy kérdés? Veletek egy szobában alszik? Nem emlékszem, hogy írtad-e valaha. Mi mikor különtettük Adélt, akkor lett vége az éjszakai kelésnek, igaz ő csak 1x, 2x kelt. De azóta 1x sem. A szomszéd kisfiú kb így kelt, mint Dávid, aztán ők is átrakták és utána felére csökkent az éjszakai ébredések száma, majd 1 év körül teljesen megszűnt.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

ugabesz, nekem ismerős amit írsz, nálunk is bőven voltak ilyen és hasonló éjszakák. Van, hogy egy éjjel, vagy pár éjszaka jobb, de aztán megint nem. Szerintem sokminden okozhatja: a növekvő fogacskák, a napközben begyűjtött új élmények, az új mozgásformák elsajátítása, és persze a hozzátáplálás is. Az a szívás, hogy ebben a korban mindez együtt van. De nagyon nehéz elviselni.
A másik szobában altatásról azt gondolom - de lehet tévedek -, hogy a baba akkor is kel, csak nem hallod minden rezdülését, fordulását, hangosabb lélegzetvételét. Aki nyugtalan alvó, annak a baba nyugtalan éjszakái nagyon zavaróak. De persze ez sem gond (mármint hogy ilyenkor tkp nem halljuk), mert neki szerintem ilyenkor nincs szüksége ránk, amikor igen, akkor azt úgyis határozottabban jelzi. Mi nem tudjuk megtenni mert messze van a két szoba.

Kép
Kép
szalamandra

Nálunk még most is van olyan, hogy Zsófi álmában felsír, meg beszél, vagy hív minket, de alszik közben. Én az első anyára már nem pattanok, mert általában nem követi több, hanem békésen alszik tovább :)
Vendég

Köszönjük a fél éves köszöntéseket!

Ennek örömére ma könnycsatorna átmosáson voltunk, aztán kiderült, hogy nem is volt eldugulva alul ahol szokott a babáknak, hanem neki a felső részén szűk... és valószínűleg nem is fog elmúlni ez a váladékozás emiatt... végülis nem nagyon váladékozik csak kicsit és főként csak reggel olyan, hát majd továbbra is törölgetjük minden reggel... Azért most 5 napig napi 5-ször kell szemcsöpizni - jó kis program... :) - és 2 hét múlva vissza kell menni kontrollra.

Gabesz, esetleg próbáld meg a Mildibé Szép Álmokat tápszert, Pálmi ezt eszi este lefekvéskor és jó sokat alszik, mert laktatóbb. Még ha keveset is eszik belőle, akkor is sokkal tovább nem lesz éhes, mert van benne rizspehely ami miatt később lesz éhes.
Ez a Szép Álmokat 4 hós kortól adható, de van 6 hós kortól való is, azt Jó éjszakát-nak hívják ha jól láttam, de azt még nem próbáltuk.

Ja ehhez viszont venni kell sűrűbb folyadékhoz való cumifejet, mert a simán nem megy át. Ja és Pálmi 5 perc alatt beiszik belőle 135 ml-t, míg a rendes tápszerét 10 percig nyammogja és jó ha ennyi idő alatt 60 ml-t megeszik... :)

Kép

Kép
sz.veronika

Gabesz!

1 barátnőmnek van egy tündéri Bogi nevű kislánya,aki alapból és 2-3 éves koráig 8-10x kelt éjjel és nappal is csak félórákat aludt. Ők voltak alváslaborban,hát nem jutottak semmire,a kislány a rajta lévő ketyere miatt még többször ébredt,ráadásul ugye kórházban és nem a saját környezetében, a gép nem mutatott ki semmit,az orvos meg nem kicsit volt lekezelő a barátnőmmel és a hozzátáplálás szerinte nem megfelelőségével magyarázta a nemalvást! Szóval nem jutottak semmire! Szerintem várd meg,mi lesz,ha a Humana pépet majd este kapja és megeszik egy egész adagot! Meg,ha ilyen jól megy a hozzátáplálás,akkor úgyis tele lesz nemsokára a pocak főzelékkel,gyümölccsel és akkor szerintem másképp alakul majd az éjszakai evés mennyisége is!

Nini!

Csudajó a kép!

Betty!

Szuperek a képek! Az utolsó engem is levett a lábamról teljesen!

Márti
borossné becz márta

Márti - Köszi!

Veronika - Hát ez nem lehet kellemes.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Gabi - Ambi még most sem tud négykézlábra állni, csak a kádban, vagy átmenetileg ülésből hasonfekvésbe menet.
Gyógyuljatok meg hamar!!!!

Betty - Tündi átadta az üzenetet! Köszönöm! Már jól vagyok, csak hangom nincs nagyon még, és köhögök. Ma már kezdett felszakadozni, de mégnem az igazi. Kakieredmény megvan már?? Kívánom, hogy így maradjanak az éjszakáitok.

Gabesz - sajnálom az éjszakátokat. A helyedben én sem mennék még alváslaborba. Ahogy Szalamandra írta, ebben a korban több dolog is okozhat gyakori ébredést. Én is úgy voltam vele, hogy megvárom a fogakat, ha akkor is fennál a probléma, akkor beszélek az alváslabor dokijával, de a fogakkal megoldódott a probléma, csak egyszer kelt. Nem gondolom, hogy a közös szoba okozhat ilyet, bár gyereke válogatja biztosan ezt is, de Ambrus az első nap óta a saját szobájában alszik, és ugyanúgy gyakran kel. Bár pár napja most csak négyszer kelünk. Tudom, hogy nem segít, de sokat gondolok rátok, nagyon együttérzek veletek!!! Én úgy étlem túl ezt az időszakot, hogy annak örültem, hogy csak ez a bajunk, nem beteg, nem vár szívdonorra, stb. Gondolom Dávid is egyébként mosolygós, jól fejlődő baba, nem lehet baj, ne félj. Ha beteg lenne, akkor más jele is lenne. Sok-sok erőt küldök neked innen a távolból. Nagyon tudom min mész most keresztül!!!!

Kenderike - örülök, hogy jól vagytok. Néha azért jelentekezz, hogy mi van veletek!

Képzeljétek ,ma jött a védőnő, hogy kitaláljunk valamit, mit csinálja,hogy Ambi egyen. Erre olyan szépen evett, mint a kisangyal. Pont akkor jött a védőnő, mikor etettem kint a teraszon. De megnyugtatott, hogy ne erőltessem, ha nem kér, hát nem kér. Lényeg, hogy szopizik, és jól fejlődik. Úgy látja amúgyis, hogy egészséges, nem éhező gyerek :) És mivel én sem voltam soha jó evő, lehet ez tőlem jött. És mondta, hogy vannk babák, akiknek a babakaja nem jön be, de mikor a "felnőttes" kaját kapják, akkkor már esznek. Ambi már majszolgatja a kenyérhéjat, olyan aranyos :) Még a feje búbja is nyálas kenyérmorzsás :)
És ma óta bárhol, bármikor felül ha akar. De még mindig oldalfekvésből. És mindenhol fel akar állni, ahol csak kapaszkodó van. Nagyon élvezi. Ma meg apa cuppogott neki, látszott, hogy nagyon figyel, és leutánozta. Mikor sikerült, nagyon örült magának :)

Vera - szegény Pálmi. Hogy viselte?

dytke

Sziasztok!

Ági vagyok, talán páran emlékeztek még rám.

Jó ismerős neveket látni! Olyan sokat változtak a manók, hogy egyszerűen hihetetlen. Gyönyörűek!!

Remélem tudok jönni sűrűbben Felétek, mert képzeljétek van egy zebrás tesztem!!!
Annyira jóóóóó.....

Lövik a pizsimet, de jövök most már gyakrabban.

Jó éjszakát

Ági

Kép
iroko

Ági!!!

Hogyne emlékeznénk! Jaaaaj,de nagyon örülök Neked! Mesélj,mennyi idős terhes vagy? Hú,nagyon feldobtad a napomat ezzel a hírrel!!!

Márti
borossné becz márta

Ági, én is nagyon sok szeretettel gratulálok! Éljen!!!! :) Mennyi idős a baba?

Kép
Kép
szalamandra

Ági
Nagyon örülök neked! Dytkével pont múlt héten emlegettünk!
Mesélj mi újság veletek? :)

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?