A találkozót illetően mondom én nem akarok kavarni, de tényleg. Időpont bármikor jó.
1., Cirkuszka általi hely:
Szerintem ez nincs bekerítve.
Budapest legnagyobb parkjában, a Városligetben, az állatkerttel szemben, a Városligeti tó és a Széchenyi fürdő között van az a játszótér, amit fekvése miatt a messzi tájakról a fővárosba ruccanó gyerekek is ismerhetnek – ennek megfelelően hétvégén sokan vannak. A méretes játszótéren hinták, csúszdák, az egyik homokozóban vitorláshajó-mászóka, a másikban mászóvár, mindenféle modern játékok várják az aprólékokat.
Van pingpongasztal, körülkerített kis focipálya kosárpalánkokkal, kellő mennyiségű pad és szemetes, és WC is található a közelben, az állatkerttel szemben, 200 forintért. Ez az ugyancsak több évtizedes múltra visszatekintő játszótér azért is jó hely, mert a szomszédságában ott a tó, és az egész liget, ahol nagyokat lehet sétálni. Egyeseknek pozitívum, másoknak épp ellenkezőleg: a környéken sok a kis büfé, a bazár és a lufiárus (hétvégén pónilovagolni is lehet).
2., Amit én mondok az pedig a másik oldalon van a dózsa györgy út, ajtósi dürer sor sarkában és ha jól tudom be van kerítve....
Előtte a felvonulási tér, tele parkolóhelyekkel….
6 ezer négyzetméteres Óvodások Kertjét a Városligetben. A kertben 36 játszóeszközt vehetnek birtokba a gyerekek. A játszótér kerekesszékkel és babakocsival is megközelíthető és jól használható.
Az új játszószerek - hajó, lengő és rugós hinták, ping-pong asztalok stb. - mindenben megfelelnek az EU-szabványoknak, tehát biztonságosabbak, tartósabbak. Alattuk fakérget, homokot, illetve gumiburkolatot helyeztek el a szakemberek, hogy senki se sérüljön meg játék közben. A helyszínen 12 padot, 5 szemetest és egy pavilont is elhelyeztek. A felújított füves terület nagysága 5200 négyzetméter, ezen kívül 1100 cserjét is kiültettek a Főkert Rt. munkatársai, valamint egy ivókút is várja a szomjas látogatókat. 456 négyzetméter térkő-burkolatot raktak le, csaknem 800 négyzetméter aszfalt készült, 290 négyzetméter kavics- és gumiburkolattal együtt
Itt egy térkép a ligetről, jobb alul ez a bekerített hely….
http://korlat.bmknet.hu/vakbarat/varosl ... p_nagy.gif
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.04.21 14:14-kor.