Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jaspis fél 10-kor írt egy sms-t, hogy mindjárt burokrepesztés lesz, azóta nincs hír tőle.

Így utólag visszagondolva azt hiszem láttam is őt a szülőszobán, ctg-n voltam, és emlékszem, hogy 7 körül jött egy kismama a párjával szülni, már várta az egyik szülésznő.

Hű, izgi, majd írok neki kicsit később, hogy mi újság.

Nálam továbbra sincs semmi, 1-2 keményedést mutatott a ctg, amiből semmit nem éreztem. Volt UH meg flowmetria is, minden rendben a babával, semmi ok egyelőre a szülésindításra, így várunk. Hétfőn mindez újra. Az UH-t Molnár doki csinálta, 3800 g-ra saccolta Julcsit, remélem, nem téved, és akkor még megúszhatjuk 4 kiló alatt :)

Úgy tűnik, rám a frontok abszolút nem hatnak. Ildi, holnap a te napod, biztos te is beelőzől. :D

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok.

Jaspis durkkolok neked nagyon, hogy úgy sikerüljön a szülésed, ahogyan eltervezted. Kíváncsi vagyok a történetre majd nagyon.

Zita, Ildi, mi lesz már lányok. Olyan front van mint az állat, szétesik a fejem és ti még egyben vagytok? Mondjuk a barátnőm is egyben, pedig ő is bármelyik napos már. Ő is volt bent ma a szülőszobán 10 körül és ő is mondta, hogy csak kijött a Sóvágó megnézni a ctg-t, mert mondta, hogy van egy szülő anyukája. Miután itt elolvastam Jaspis írását egyből tudtam, hogy csak ő lehet.
Zita akkor te tuti őt láttad. De jó. Milyen volt? Nagyon nagy volt a pocija? Látszatra jól volt?

Ildi: Az a bajom ezzel a nagy magánnyal, hogy nagyon depresszál, de szerintem nem csak engem. A hormonok nagyon megviselnek amúgy is amióta szültem, a menstruáció is sokkal rosszabb és fájdalmasabb és akkor még a bezártság és a magányos séták.
Nem is gondoltam volna, hogy a hormonváltozás ennyire felboríthat mindent. Pedig....

Szóljatok, ha jönnek a babák...:-) Kitartás mindenkinek.

Puszi.
Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Hát, annyira nem figyeltem meg, eszembe sem jutott, hogy Jaspis lehet az. De úgy rémlik, még teljesen jól volt, nem volt kétségbeesve és a fájdalmak sem látszottak még rajta.

Most küldtem neki egy sms-t, hogy drukkolunk neki, és érdeklődtem, hogy állnak. Ha jön válasz, megírom majd nektek!

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Ez nagyon izgi! Drukkolok, hogy gyors és fájdalommentes szülése legyen és Zita tőled várjuk a híreket! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Hát lányok szedjétek össze magatokat! Mi nagyon szorítunk!!! :D :D :D

Kati

Kép
tatyi1983

Újabb kép a nyuszitojta kantárosban :D

Kép

Kép
tatyi1983

Most jött a hír pár perce:

"17.52-kor megszületett Márton Bendegúz. Ügyesen és meglepő erővel szopik. Sajnos császár lett, mert 2 ujjnyi után nem tágultam."

Gratula Jaspisnak és Marci babának!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Jaspis,
nagyon gratulálok!
Várjuk a képeket!

A többieknek kitartást, mennek a drukkok!

Reni
b.reni

Hatalmas gratula és ölelés Jáspisnak és Márton Bendegúznak!!!!!!

Kriszta
krisztacsillag

Gratula Jáspisnak! Jó egészséget mamának és Marci babának! Várjuk a történetet és a képeket!
szonce82

Sziasztok,

Ildi,
döb-döb h nem mondta a dokid hogy 36 hét után tilos a Magne B6 szedése.

A nagyüzemet illetően most így utólag visszagondolva mennyire jó h dec 23-án amikor én szültem aránylag nyugalom volt, mondom én amikor azt sem tudtam h hol voltam, és ha jól emlékszem az ikrekkel együtt 6-7 baba született aznap.

A hasszorítót illetően nekem nem ajánlották, azt mondták h majd szépen magától illetve az én segítségemmel majd idővel visszamegy. Háááát kell még egy kis idő ahogy elnézem magam.

Tessék barátkozni, valahogy, de tessék. Szükséged van/lesz rá. A babának is jó lesz ha majd lesz egy kis barátja. Melyik kerületben laksz egyébként ?

Szilvi,
Kitartás Neked is. Lányok tegyük rendszeressé a ligetben a találkozót, megbeszéljük h minden hó x. vasárnapján együtt sétálunk vagy valami hasonló.

Reni,
Nagyon örülök h hosszú éjszakátok volt. Csak így tovább. :lol:

Kati,
Éljen az álometetés, ugye milyen egy csúcs dolog ?
Mi történik az 5 hós tanácsadáson ??
Elvirával mi újság ?

Jaspis, Marci,
Nagyon ügyik vagytok, hajrá szopi. Várjuk a történeted és a képeket is. Hatalmas gratula !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mulan,
Nagyon jó a vonalzód.

Szonce,
Kár h nem vagyunk egymáshoz közelebb én szívesen tologatnám veled nap mint nap a babakocsit.

Zita, Ildi,
Mit is mondhatnék :D )))

Nálunk skipp a keresztelő ma eldöntöttem, mondtam is apának amíg élek Marci nem lesz megkeresztelve, anyám úgy viselkedett ma megint h kora délután óta egyadta görcsben van a gyomorszájam és majd meghalok olyan fájdalmaim vannak. A végén még én megyek rá….

Mindegy holnap irány anyósék, lesz dögönyözés, barátoknál kerti sütögetés. És végre veszek magamnak pár ruhát is… juhéjjjjj

Millió pussz

Zsuzsa

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Decemberben érkezik második gyermekem. A János kórházban, Balog Imrénél szülök megint.

Meg tudjátok nekem mondani mennyibe kerülnek a fizetős szobák?

Köszönöm
yucatan

Yucatan: Üdv. köztünk és gratulálok! 1 db 1 ágyas, fürdővel és WC-vel Ár: 9.000 Ft / éj, 2 ágyas, fürdővel és WC-vel Ár: 6.000 Ft / fő / éj

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Elvirának még mindig csak fájdalmai vannak, tegnap délben azt mondta, két ujjnyira tág, de nem történt még semmi... Ki tudja meddig húzza még...

Kubu:

Az öthónapos tanácsadáson megmérték Milán súlyát, hosszát, meg beszélgettünk a táplálásáról, írattam fel tápszert, elmondta a doki, hogy már duzzad az ínnye, de még nem lát fogat, elmondta, hogy mivel már hasra fordul, meg ritkán vissza, most a kúszás lesz nemsokára az esedékes, aztán a mászás, majd a felülés. Azt is mondta, ne nagyon engedjük, hogy hasból felhúzogassa magát ülésbe (mert próbálkozik) mert akkor a kúszás-mászás kimaradhat... Reméljük nem:)
Kubu! Ne idegesítsd fel magad anyukádon... én mondom, akit az anyósa készít ki mindíg...illetve lehet hogy csak én reagálom túl...

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kati

Kép
tatyi1983

Kubuspace: Jó sütögetést, érezzétek jól magatokat!! Gyönyörűen süt a nap úgyhogy jó időtök lesz hozzá! Milyen rucit veszel magadnak? Anyukádon meg ne bosszankodj mert nincs értelme! :?

Kép

Kép

Kép
millye

Kubu!

Már akartam kérdezni, múltkor ugye bölcsibe jelentkeztetek? Mikor akarjátok Marcit bölcsibe adni? És ilyen korban már lehet jelentkezni? Mert ha nem jön nálunk egy tesó, akkor sajna Milánnak is ez lesz a sorsa... Főleg ilyen kilátások mellett, ami ebben az országban most megy...
A gyes igen kevés ahhoz, hogy én itthon maradhassak...

Pusz
Kati

Kép
tatyi1983

Yucatan,
Üdv közöttünk és gratula.

Millye,
Oh hát még nagyon nem tudok ruhákat venni, fogyni kellene nagyon, de nem megy. Próbálkozom nagyon, habár nem is az az alkat vagyok, de akkor legalább még 10 jó lenne.
Szóval vettem egy farmert, két nagyon szép felsőt és egy dögös ruhát ami apa szerint huh nagyon szuppi, oda azért kell még 1-2 kg és két cipellőt is. Egyik sportos a másik pedig elegáncsos.
Jól sikerült az összeröffenés is, végül főzés lett belőle, kint a zöldben nagy csendben, Marcin kívül volt még egy kétéves kislány is illetve az anyukája aki 3 hét múlva fog szülni. Úgyhogy valóban minden jól sikerült.
Kivéve este amikor hazajöttem és megláttam h anyutól 3 nem fogadott hívásom van. Mellkasom begörcsölt, elkezdett szúrni, de eldöntöttem nem fogom felvenni, nem adok lehetőséget hogy elküldjön bármiért is a francba. Szar ez akkor is…

Kati,
Gyes az agyrém az nem is tudom mire elegendő.
Szóval két bölcsit néztünk, az elsőbe már most beírták volna, 2010 szeptemberre. (ez a gázosabb hely) a másiknál 5 hós korában kell visszamennünk és akkor tudják szintén uarra az időpontra beírni. Mindkettő várólistás, de én nagyon bízom benne hogy ha kell a második helyre be tudunk időben kerülni.
Azt hangsúlyoznom kell hogy nem akarom bölcsibe adni, a szívem szakadna meg, de bízom benne hogy ketteske a rengeteg szervezésem felülírja és akkor ez a gond is letudva. Engem várnak vissza a munkahelyemre, ez mondjuk jó dolog. De tudod jobb az embernek bebiztosítani magát, főleg h Marci is azért sok-sok év után érkezett.

Nem akarok kavarni, csak megkérdezem, hogy az állatkertnél lévő játszótér elég koszos és nincs a kutyáktól elkerítve (ha jól tudom) és persze a parkolás is picit problematikusabb lehet vasárnap délelőtt….. a felvonulási tér oldalán a park vége felé a damjanich utcával szemben van egy szép bekerített játszótér, park….. talán ott még könnyebben is meg tudnánk állni…
De én csak kérdezem….

Ja Marci bekapta a lábát szombaton :D

Szép hetet Mindenkinek.

Pusz

Zsuzsa

kubuspace

Sziasztok!

Kubu!
A Te Marcid Milánt mindenben megelőzi :D :D
Már mi is nézzük a lábunkat, de arra még nem jött rá, hogy ezt a szájába is tudja venni...:)
Lehet hogy én is körülnézek bölcsi ügyben...

Viszont hajnal 3-kor arra keltem, hogy nagy a zörgés-csörgés... Ránéztem Milánra, hát keze-lába kilógott a kiságyból és az éjjeliszekrényemen lévő papírzsepimet kapta el zacskóstul... Odamentem hozzá, naagy ártatlan szemeket láttam huncut mosollyal, megsimiztem, és hát érzem, nyakig pisis... Nagyon kis édes volt :D :D

Kép
tatyi1983

Sziasztok.

Fú annyira ideges vagyok. Gyerekkori barátnőm most szül vagyis nagyon remélem, hogy nincs gond. Éjjel fél 1-kor volt az utolsó infó, hogy elindultak a kórházba...várok már nagyon valamilyen infót...

Kubu: Igazándiból nekünk mindegy hol találkozunk. Persze a tisztább és rendezettebb helyet mi is támogatjuk. Mi voltunk apával kettesben hétvégén kint a Városligetben sétálni, lazítani és nagyon nehezen tudtunk leparkolni.
Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy ha kimegy oda, nagyon körültekintően parkoljon, mert kerékbilincseket osztanak a közterületesek a legkisebb szabálytalan parkolásért is!!!
Na visszatérve a problémához. Szerintem valami olyan helyre kéne menni ott, ahol van egy kis rét is, ahol esetleg egy plédet le lehet tenni, hogy a babák kicsit kint lehessenek a babakocsiból, pici nap is érje őket stb...
Szerintem egy réten Merse is el tud futkosni. Azt is megbeszélhetjük, hogy találkozzunk valahol és ott eldöntjük hova telepedjünk le.

Ma mégis megpróbálkozunk másodszorra a babaúszást, drukkoljatok nekünk, hogy ne betegedjünk meg utána. Annyira reménykedem én is, hogy minden rendben lesz.

Pocakos lányok hol vagytok? Szerintem itt megjöttek a babák. Szerintetek?

Puszi. Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Én is támogatom a tisztább helyet! Csak azt is beszéljük meg lassan, hogy hánykor is találkozzunk... Akkor az állatkert bejáratánál? Egyébként mi a Felszabadulás téren szoktunk parkolni... ott, ahol az 56-osok tere, meg az a homokóra is van... (nem igazán ismerem Pestet utca-nevek szempontjából, de azt a helyet ismerem. És onnan könnyen át tudunk sétálni a Városligetbe.. Nem?? Lehet Kubu, hogy egyről beszélünk?? :D :D
Elvira még mindig nem szült... Ha nem folyt el a magzatvíz, de már szombaton két ujjnyira kitágult, meddig húzhatja még a dolgot... Nem veszélyes ez már szerintetek?

Kép
tatyi1983

Sziasztok.

Kati: Ha nem folyt el a magzatvíz, akkor a baba biztonságban van, szóval amíg be nem indul ténylegesen a szülés, akkor még simán elhúzódhat.

A legutóbbi a találkával kapcsolatban, hogy délelőtt megyünk nem? Lehet rosszul emlékszem.
Szerintem most utoljára mindenki írja meg, mi lenne neki a jó. Amire a legtöbb "szavazat" jön az nyer és kész.
Én összegzem a végén a dolgot, ha gondoljátok.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Elvirának ma azt tanácsolták, hogy sokat lépcsőzzön meg sétálon. Lépcőben nincs hány, mert a szülészet Sopronban a 4. emeleten van...:)

Nekünk jó lenne délelőtt 10-től, hogy Milánnal ne kelljen olyan korán felkelni... Nekünk másfél óra az út itthonról kocsiva kb ...

Szép estét

Kati

Kép
tatyi1983

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 07:37-kor.
szonce82

Sziasztok,

Szilvi,
Nah barátnő ? Mi újság ????
Hogy sikerült a babaúszás, nagyon remélem h minden rendben van/volt.

Kati,
Igen igen mi is ott szoktunk megállni a hugiék a dózsa györgy úton laknak és ez azért is jó mert ott nem kell fizetni…

Szonce,
Miért lennél pénz nélkül február és szeptember között ???? Hiszen 3 éves korig van gyes.
A mostani szabályozás azokat érinti akik jún vagy júl 1 után esnek teherbe..

Lányok mi ez a csend, hol vagytok ??? Csak nem ????

kubuspace

A találkozót illetően mondom én nem akarok kavarni, de tényleg. Időpont bármikor jó.

1., Cirkuszka általi hely:

Szerintem ez nincs bekerítve.
Budapest legnagyobb parkjában, a Városligetben, az állatkerttel szemben, a Városligeti tó és a Széchenyi fürdő között van az a játszótér, amit fekvése miatt a messzi tájakról a fővárosba ruccanó gyerekek is ismerhetnek – ennek megfelelően hétvégén sokan vannak. A méretes játszótéren hinták, csúszdák, az egyik homokozóban vitorláshajó-mászóka, a másikban mászóvár, mindenféle modern játékok várják az aprólékokat.

Van pingpongasztal, körülkerített kis focipálya kosárpalánkokkal, kellő mennyiségű pad és szemetes, és WC is található a közelben, az állatkerttel szemben, 200 forintért. Ez az ugyancsak több évtizedes múltra visszatekintő játszótér azért is jó hely, mert a szomszédságában ott a tó, és az egész liget, ahol nagyokat lehet sétálni. Egyeseknek pozitívum, másoknak épp ellenkezőleg: a környéken sok a kis büfé, a bazár és a lufiárus (hétvégén pónilovagolni is lehet).

2., Amit én mondok az pedig a másik oldalon van a dózsa györgy út, ajtósi dürer sor sarkában és ha jól tudom be van kerítve....
Előtte a felvonulási tér, tele parkolóhelyekkel….

6 ezer négyzetméteres Óvodások Kertjét a Városligetben. A kertben 36 játszóeszközt vehetnek birtokba a gyerekek. A játszótér kerekesszékkel és babakocsival is megközelíthető és jól használható.
Az új játszószerek - hajó, lengő és rugós hinták, ping-pong asztalok stb. - mindenben megfelelnek az EU-szabványoknak, tehát biztonságosabbak, tartósabbak. Alattuk fakérget, homokot, illetve gumiburkolatot helyeztek el a szakemberek, hogy senki se sérüljön meg játék közben. A helyszínen 12 padot, 5 szemetest és egy pavilont is elhelyeztek. A felújított füves terület nagysága 5200 négyzetméter, ezen kívül 1100 cserjét is kiültettek a Főkert Rt. munkatársai, valamint egy ivókút is várja a szomjas látogatókat. 456 négyzetméter térkő-burkolatot raktak le, csaknem 800 négyzetméter aszfalt készült, 290 négyzetméter kavics- és gumiburkolattal együtt

Itt egy térkép a ligetről, jobb alul ez a bekerített hely….

http://korlat.bmknet.hu/vakbarat/varosl ... p_nagy.gif
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.04.21 14:14-kor.

kubuspace

Csajszik,

előre is bocs....

offolhatom a topikot egy kicsit ??? nem vagyok ilyen, csak most h "unatkozó" kismamaként otthon vagyok miért is ne...

szóval valakit is érdekelne egy olyan kötelezettségek nélküli lehetőség amiben nem adunk el semmit, nem arulunk semmit, nem kell venni semmit, csak egy rendszer amelyben ha benne vagy kedvezményekkel vásárolhatsz, tankolhatsz...

ha bárkit érdekelne akkor priviben írjon és leírom a részleteket

és mégegyszer bocs, de ha nekem jó, miért is ne lehetne másoknak is ???

kubuspace

és még egy offolás

keresek olyan anyukákat akik benne lennének egy továbbküldős játékban. amennyiben érdekel szívesen leírom priviben hogy amennyiben Te is részese vagy hogyan kaphat a kisbabád egy rakat könyvet.
szóval ha érdekel írj privit kérlek.

köszi

zsuzsa

kubuspace

Sziasztok.

Zsuzsa: Egyenlőre azt tudom mondani, hogy az úszás jól sikerült, bár múltkor csak szerdáról csütörtökre virradóan kezdődött a láz. De eddig minden oké, leszámítva, hogy Boti öntudatára ébredt most már a medencébe és minden egyebet szeretett volna csinálni, csak a feladatokat nem és ennek hangot is adott.
Sajnos a kisfiam irtó erőszakos, lehet én kényeztettem el vagy genetikusan kódolva ilyen, lehet én is ilyen voltam...csak így elég nehéz vele. Követelőzik non-stop. :-)
Aranyos vagy, hogy kérdezed, a barátnőmnek meglett a babája végül, egy röpke 10-12 órás sanyargatás után végül megcsászározták szegényt. Szerintem ezt azért nem így kellett volna...ha érdekel a sztori, akkor elmondom majd vasárnap személyesen, nem biztos, hogy mindenkit érdekel... :oops:

A találkozóra a 10 óra nekünk is jó szerintem. Szimpatikusnak néz ki ez a másik játszótér. Szerintem legyen akkor az. Ott is találkozzunk, felesleges lenne átszelni a Városligetet odáig, ha egyszer ott meg is lehet állni kocsival a közelben.
Kicsit kevesen vagyunk, most akkor mi lesz vasárnap?
Hányan vagyunk? Cirkuszka eltűnt, nem tudom most akkor ő jön-e???

Aki jön: Zsuzsa, Kati, Szonce és én!!!
Halló többiek akik még jönnének, jelezzetek már.

Zsuzsa, szerintem a pocakosok már nem pocakosok! :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok,

Nem mentegetozok vasarnap ugyis latjatok miert nincs ido ideulni nap mint nap....irigylem akiknek van... Most is az asztal tetejen van es iugy tudok gyorsan irni.
Nekunk is jo a 10 ora akkor. Nem tudom hova esik ez a masik jatszoter , de vhogy megtalalom! Mi Mersevel autoval megyunk, es Gellerthegytol, esetleg ha vki nem akar bkvni akkor szivesen elvisszem, 1 baba+kocsi+Mama befer :)

Egesz nap jatszoterezunk, haza jovunk irany a kad lekell furdetni, majd alvas es ujra jatszo. Anyukakkal itt lehet ismerkedni szerencsere, bar van koztuk sok sznob. Multkor pl anyuka szolt a kislanyanak hogy gyere ki a homokbol nem olyan ruhaban jottunk le.... csak neztem....

Kubu, vagy Silver, elkuldenetek a szamatokat privibe ha nem talalnek oda :oops:

Szep napot, megyunk reggelizni!

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok!

Reni is jól eltünt. Elvileg úgy volt, ők is jönnek...

Tényleg hol van mindenki?? :)

Kati

Kép
tatyi1983

Sógornőm tegnap reggel 5:45-kor megszült, Vivien 3600g és 52cm. Mindketten jól vannak.

Kubu: Küldtem neked privit...

Kati

Kép
tatyi1983

Kubu, küldtem privit.
szonce82

silverlion, gratula a barátnődnek, Tatyi gratula a sógornődnek, jó egészséget és jó babázást mindkettőnek.
szonce82

Sziasztok.

Akkor tehát a vasárnapi találkozó végleges időpontja 10.00 óra.
Helyszín a Dózsa György út és Ajtósi Dürer sor sarkon lévő játszópark.
Remélem megismerjük egymást, vagy valami ismertető jelet tegyünk magunkra...mikulás sapka, kis névtábla...... :lol: :lol: :lol:

Kati: Gratulálok sógornődnek Vivienhez, sok boldogságot és egészséget nekik! Ezek szerint jót tett a séta és a lépcsőzés!!!

Cirkuszka: Miért is kéne mentegetőzni...viccelsz...csak azt hittük eltűntél, de akkor online vagy, csak írni nincs időd és kész. :-)

Szonce: köszi, szegény barátnőm megérdemli, mert megszenvedtették a babáért rendesen!!! :-(

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Most néztem, remek idő lesz elvileg. Napos, de nem túl meleg!!! Szuper, minden adott! :-)

Kép

Kép
silverlion

Mivel Szilviről folyamatosan látunk képet, őt valószinű fel fogjuk ismerni...:))
De mondjuk az lehet h nem mérvadó, hogy babakocsival érkezünk, hisz nyilván más anyukák is jönnek a játszótérre... hú de izgi:) Kíváncsi leszek, hogy találjuk meg egymást...

Kubuspace: köszönjük a praktikákat

Kép
tatyi1983

Kérdés: akkor jönnekapukák is? Mert a férjem előre fél, hogy miről fog ő velünk bezélgetni... "Ti bezzeg már nagyjából ismeritek egymást..."

Kép
tatyi1983

Tatyi, az én férjem jön, ha senkit nem zavar.
szonce82

Sziasztok!

Mennénk mi is.
A 10 óra lehet, hogy kicsit problémás, mert Beni akkor szokott enni, de majd megpróbálok csúsztatni, vagy maximum később érünk oda.

Én Katit megismerem :)
De azért elkérhetném valamelyikőtök számát?

Mi csak ketten megyünk, de szerintem az apukák is jól ellesznek, jöjjenek nyugodtan.

Én is gratulálok Szilvi barátnőjének és Kati sógornőjének!

Szerintem az áprilisi csajok biztosan megszültek már :) Nagyon várom a híreket!

Reni
b.reni

Sziasztok Lányok, egy gyors bejelenetkezés :)

Tegnap hazaengedtek minket a kórházból. Marci végigaludta az utat az autóban, és azóta is nagyon jó fiú (kopp-kopp-kopp), az első éjszakánk álomszerű volt. Este 10kor evett, aztán hajnalban 3-kor, és reggel 8-kor már én mentem be hozzá, hogy vajon él-e még. Akkor már ébren volt, egy hang nélkül nézelődött az ágyában.
Tartok tőle, hogy csak ő is nagyon elfáradt a hazajövésben, de azért reménykedem, hogy ilyen szép éjszakáink lesznek ezentúl is.
Nagyon ügyesen szopik, tejem is van bőven hála Istennek. Sokat csuklik és ettől bukik, de remélem ez idővel múlni fog.

A kórházban láttam Zita Julcsiját, hatalmas baba! :) Elvileg ma ők is jönnek haza.

Kép

Kép
jaspis

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 07:37-kor.
szonce82

Jaspis: Még 1x nagyon gratulálok Nektek és minden jót és szépet !!!
Cuki a fiatalember haja...:-)
Sokan voltatok mostanság az osztályon? Milyen szobába sikerült kerülni? Majd mesélj el mindent részletesen ha lesz időd rá. A szülést meg mindent.

Részemről Apa mégis úgy döntött, hogy eljön velünk, szóval lesz férfi társaság is, remélem kijönnek egymással...:-) persze ez az ő dolguk, ha nem akkor hallgathatják a babás és szoptatásos és szüléses témákat...:-) szerintem egyből mennek sörözni :-)

Akkor engem mindenki megismer ez egy jó kiindulópont lesz, akkor igyekszem pontosan érkezni...:-)

Reni: privibe küldöm a számomat. Egyébként nem baj szerintem ha nem pont 10-re értek oda, gondolom nem 10 percig leszünk ott.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziiiiiasztok,

Szilvi,
Örülök a másodszori sikeres(ebb) úszásnak. Nézd inkább legyen követelődző mint hangját egyáltalán nem hallató baba. Mondom én, még könnyen mert Marci szinte reggel óta csak alszik.

Örülök barátnő babának, persze hogy érdekel, és várom a vasárnapi beszámolót. Jaj de jó vasárnap talizunk.

Cirkuszka,
Kitartás, a napi progid alapján már előre félek én is.
Rövidesen küldöm priviben a számom :-)

Kati,
Nem kaptam meg a privit sajna.
Sógornőnek gratula.

Tényleg Szilvi, Kati van egy-két tejserkentő filterem. Minta de nekem nem kell majd odaadnám nektek (ha kell) hogy passzoljátok tovább a friss anyukáknak.

Szilvi,
Ismertetőjelem h lesz nálam egy babakocsi hihi. Na zöld-bézsben pompázik Marci autó illetve én egy törpe vagyok apuci mellett.

Kati férj ne féljen, apucim majd istápolja a fiúkat. Tényleg az én párom (gondolom mindenki másé is) nagyon közvetlen úgyhogy tutira a fiúk feltalálják majd magukat. Akkor Kati, Szonce és én férj már lesz.

Reni,
Örülök hogy Ti is jöttök.
Küldöm a számom priviben.

Szonce,
Jogos amit írsz, mondom én se akarom beadni, meglátjuk tényleg mi lesz. De inkább legyen helye minthogy bajban legyünk ha vissza kell(ene) mennem dolgozni.

Találkozó,

Ha megnyitjátok ezt a linket
http://www.budapest-geo.hu/Budapest_t%C3%A9rk%C3%A9p

írjátok be hogy XIV. kerület, Dózsa györgy út mondjuk 80. a pöttyel szemközti részen van a játszótér. Dózsa György út és a park között pedig a parkoló. Kapcsoljatok át térképről műholdra (jobb felső sarokban) kicsinyítsetek, nagyítsatok és valamennyire látható is a helyszín.

kubuspace

Jaspis drága,

Hát ki ez a tüneményes gyönyörű szeretgetni való kis manóka ? Hát a kedvencem a második kép. Az véletlenül nem a kórházban készült ??? Csak azért kérdezem minta nekünk is az a plédünk lett volna a kórhiban….
Pihenj sokat és ha van időd várjuk ám a beszámolót.

kubuspace

Zita,
hatalmas gratula nektek is. Képeket beszámolót várunk ám nagyon.
Pusz
zsuzsa

kubuspace

Ildi,
ez nem fair. Mi ez a hallgatás. Csak úgy titokban babázunk ???? Nem is örülhetünk veled ??? :lol: :lol: :lol:
Hasonlóképpen várjuk a beszámolót.

kubuspace

Ja és persze Vanni,
jól vagytok ugye ???? Ha lesz időd várunk sok sok szeretettel Téged is vissza.
pusz
Zsuzsa

kubuspace

Sziasztok!

Jaspis tünemény a kisfiad! Mennyi haja van neki is...:) Büszke lehetsz rá!:)
Egyébként nekünk is ilyen zöldes takarónk volt...:)
Reni én is eldobom privibe neked a számom, ha gondolod...

Kubu én szivesen fogadom a tejserkentő teafiltert, ha tényleg nem kell neked... Biztos örömmel fogadja majd Elvira.

A mi ismertető jelünk:Apa csak kicsivel magasabb mint én,, nekem melírcsíkok vannak a hajamban... (ez a legújabb nálam) Milánt pedig elvileg fekete kocsiban fogjuk vinni a cuki sárga plédjével... :D :D :D

Akkor ezek szerint a pasikáink sem lesznek egyedül:)

Kubu! Akkor próbálkozom privi ügyben mégegyszer...

Kati

Kép
tatyi1983

Jaspis: gratulálok! nagyon aranyos a babád. Majd ha lesz időd leírod a méreteit és megosztod velünk a szüléstörténeted? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Pár hét és megszületik a kisfiunk. Héber Judit szülésznőről tudnátok egy-két véleményt írni?

Nagyon köszönöm!

KépKép
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?