Sziasztok!
Na, előkerültem. Köszönöm a drukkokat nagyon-nagyon!!!! Tökmag javaslatát sajnos csak most olvastam...
Kis eddigi konfliktussunkat nem hozta fel, de nagy szerencséje, azt hiszem! Hármast adott, de persze szinte minden szavamba belekötött, tökre félremagyarázott bármit, amit mondtam. Félig nyíltan még azt is levonta, h szerinte tök alkalmatlan vagyok erre a pályára (kedves, nem?) Hát igen, ha ennyire kiforgatja a szavaimat. Na, de túltettem magam rajta, úgy látszik, örök kommunikációs gát van köztünk...
Ja, és megkérdezte, h melyik szakirodalmat olvastam? Mondtam, h én megkérdeztem az évfolyamtársaimat, h mi a vizsgakövetelmény, és ők az órai jegyzetet mondták pusztán, így én csak abból készültem, amit követelmények adott. Na, ne szivózzon már! De lényeg, h megúsztam! Magdi: nem, Bp-n tanulok, és pont ezért gáz Gyöngyösre utazni, mert semmi közöm hozzá! Csak hát ott dolgozik az ipse, és nem akaródzott neki feljönni az egyetemre...
Ma mentünk volna a dokihoz, itt Sajószentpéteren. Odaérünk, erre kíírva, h más rendel. Na, ezek szerint itt már nem rendel? (ez volt az OEP-es rendelő). Felhívom, h mi van, és mondja, hogy igen, az már megszűnt. Így megyek jövő héten a magánba, még nem késő szerencsére. Ott legalább már nyugodtan és tisztán megkérdezhetem a zsé-t, nem kell feszengeni.
Mimmi: szerintem is a kerék alapján válassz. Amikor mi vettük, néztünk egy kisebb kerekűt is, de a boltban az eladó azt mondta, hogy terepre nagyot vigyünk, mert a kicsi igazából csak az aszfaltra jó. nekem az első színe tetszik amúgy jobban. Végül mi sem szín alapján választottunk, mert az utánrendelés már jóval drágább lett volna, de egész jó lett ez a piros-barna összeálíltás is.
Noémi: lehet, h nagyon hülye vagyok, de miből van a térelválasztó? Háromféle ruhaanyagból, ugye? Mert nekem így tűnt, amúgy tetszik, csak nem tudom, jól nézem-e
Papírok: a mi kórházunkban ingyen intézi egy kijáró anyakönyvvezető. És állítólag azért kell hiteles papír, és nem jó az eredeti, mert beszedi, és nem adja vissza. De lehet, h ez máshol máshogy van.
Kissmanó: szívás ez a kocsi-ügy. De legalább a cipőkkel jól jártatok!
Anuk: kár, h csak július. De legalább minden biztos lesz, és ez a fő, nem? Emma meg úgyis nyugodt lesz, ha mindig ott lesz vele az anyukája!