Új privát üzeneted érkezett!

Jajj ezt még szerettem volna belinkelni: http://www.petitiononline.com/gyed01/petition.html

KépKép
amadea

hello kismamik.

Noémi: nagyon szép lett a térelválasztó, gratulálok.

Kissmanó: nálunk lesz még Gulliver az ágy.

Csillag: ugye sikerült a vizsgád? csak nem volt szemét a fószer?

Puszedli: szerintem koncentrálj arra, hogy minél gyengébb az utódod, annál inkább fel fogsz értékelődni a munkáltatód szemében.

Mimmi: Neked a tízéves találka volt? kár, hogy ilyen kellemetlen élmények is voltak. sajnos az emberek könnyen irigykednek, igazán sajnálom.
nekünk júniusban lesz, úgy néz ki, de persze nélkülem. szeretem őket, de párukkal amúgy is találkozunk időnként, így aztán száll a pletyka:)

elintézős: én csak azt sajnálom, hogy nem mi találtuk ki. Ez egy rablás. A fószer ugye üzemeltet egy honlapot, és foglalkoztat (nyilván megbízással) néhány lótifutit ( többnyire diákot), mondjuk kb. 5-600 ft-os órabérrel. Ha négy dolgot, a város négy pontjáról kell beszerezni, akkor is ott van minden egy déelőtt alatt, és ugye egy alkalommal nyilván nem egy személy dolgait vadássszák össze.... persze, amíg van, aki megfizeti, szemesnek áll a világ.

képzeljétek, a házban a gondnokék lánya ugyanarra a napra volt kiírva, mint én, és vasárnap megszületett a kisfia, 2,80-nal. ez reményteljes. így a végefelé kevésbé találom viccesnek a más-állapotomat.

epret szeretnék enni, nincs valakinek kéznél?
olyan gyönyörű verőfényes idő van.

mormota
mormota20

Mormota: sajna későn olvaslak....Apa hozott epret, de amennyien vagyunk rá, már felfaltuk.

Fejem csillapodott a délelőtt, de csak másfél órára. Azóta is nyomja. Ellenben ma a lányokkal pénzköltési körúton voltunk. Vettünk egy szandit a gyár bemutató üzletében Grétinek, s kaptunk egy cipőt Adriának bónuszba. Másik üzletben ismét Adriának találtunk sportcipőt, ott meg nekem adtak feleáron egy papucsot.
Szegény Edómnak most nagy pechje van. Gyerekméretben már nem kapunk neki cipőt, a nőknél meg még nem igazán akad nekivaló lábbeli. Asszem kemény lesz mire beáll a lába.

Apa kiderítette: állítólag július végéig lesz eme kánaáni részesedésünk, hogy folynak a csatornázási munkálatok. Hát nem mondhatnám, hogy repesek az örömtől.

Noémi: csodaklassz képeket tettél ismét fel. Asszem nálatok is jó dolog lesz gyermeknek lenni.

Nem is voltam lusta dög a mai nap. A rakott krumpli még nincs kész. De a pasim asszem így is szeret, nem hányta a szememre, pedig ma extrán teljesített. Kaptam egy csodás csokor virágot. Nem szokása túl gyakran virágot venni, az idén másodszor kaptam. Szóvá is tettem, s csak amúgy mosolygott. Hát legalább ezzel felvidította a mai napom.

Kép
kissmanó

Fiús anyukák készüljetek!

Már az óvodás is menő cuccban megy oviba, semmi tréning-gatya, nemhogy egy 2.-os. De edzésen persze nem veszik át a melegítőt, mert elfelejtik/el se viszik, pedig be van készítve! És amikor hatalmas fű- és sárfoltok miatt lebuknak, akkor :roll: És ma mind2 ezt tette, én meg tépem a hajam. Annyira pasik!

Benta

Kép
benta

Hahó Lányok!

Nekem vacakol a babanet, tegnap délutántól critical error felirattal üdvözöl :shock:

Azért ma sikerült elolvasni, meg eszembe jutott Csillag, meg a vizsga...nekem is tetszik a megoldás, amit írt vki: beíratni a jegyet aztán jól tökön rúgni :) remélem így lesz!

Noémi, ezek szerint készen álltok mindennel? Tényleg jó kis csúcsos a pocakod, az enyém is ilyen, még mindig csak oldalról látszik, de ott nagyon...a kocka alak nálam is gyakori :D De hogy tud sztereóban dobolni a hasamon, nem tudom... :o

Manó, rátok most szakad minden baj, csak hogy a bébi érkeztével majd nyugtotok legyen. Így előre letudjátok a sok kalamajkát, ami kijár egy embernek évente...

Mormota, most én is belegondoltam, hogy egyszercsak megszülnék, mint a házmesteréknél :shock: :shock: :shock: Nekem még testileg, lekileg, munkailag, vásárlásilag is hiányzik minimum 6-7 hét, mondogatom is a drágámnak, legyen csak nyugton odabenn...

Mimmi, én kapásból az elsőt választanám, a nagy kerekek meg az egykaros tolás nálam is fő szempont volt. A színük mindkettőnél nagyon klassz, ne ez döntsön.

Tegnap találtam egy klassz térdnacit a H&M-ben, itt is szuper idő van, végre valami változás. Szoknyát szeretten volna, de olyan hülyén állt rajtam, a piszkafa lábaim meg a nagy has
:oops: Lehet, inkább szétnyirbálok egy régi szoknyámat, max. a kukában landol, d nem kerül pénzbe...

Képzeljétek, Apa weblapot készít a bébiről, mivel nekem minden rokonságom, neki meg a fele külföldön él (pontosabban mi élünk külföldön), így mégiscsak hírt tudunk adni a fejleményekről. Na épp ez az, ami nélkül pont meglenne a gyerek, de lehet vicces lesz visszaolvasni egy pár év múlva :P

Szép napsütéses délutánt!
preta

Babakocsi téma: nálam kizárásos alap a nagykerék. Főleg a terepen való toszogatás miatt. No, de legkisebb lányomtól most öcsek örököl, szal ez letudva.

Kép
kissmanó

Sziasztok :)

Kicsit kába vagyok, 4 óráig eléggé kihajtottam magam. Tényleg kezdek lemerülni. Mindenkit becsülettel végigolvastam, de nem igazán van erőm írogatni. :oops:

Viszont a szüléssel és a többivel kapcsolatban hót nyugi lettem. Mondhatni megbékéltem a dolgokkal, amit tehettem megtettem.

Költözni sajnos csak júliusban, papírok nélkül nem kockáztatjuk most már be a másik fél hátbatámadós módszerei miatt. Sajnálom babucit, remélem nem fog neki túl nagy lelki gondot okozni.

Emma hát vagy így vagy úgy de meg fog születni. Rettegtem a császártól, féltem a szüléssel járó elhúzódástól (befulladás stb). Tök mindegy, bármelyiken lehet parázni, és úgy érzem annál rosszabb lesz. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Na, előkerültem. Köszönöm a drukkokat nagyon-nagyon!!!! Tökmag javaslatát sajnos csak most olvastam... :lol: :lol: Kis eddigi konfliktussunkat nem hozta fel, de nagy szerencséje, azt hiszem! Hármast adott, de persze szinte minden szavamba belekötött, tökre félremagyarázott bármit, amit mondtam. Félig nyíltan még azt is levonta, h szerinte tök alkalmatlan vagyok erre a pályára (kedves, nem?) Hát igen, ha ennyire kiforgatja a szavaimat. Na, de túltettem magam rajta, úgy látszik, örök kommunikációs gát van köztünk... :lol: Ja, és megkérdezte, h melyik szakirodalmat olvastam? Mondtam, h én megkérdeztem az évfolyamtársaimat, h mi a vizsgakövetelmény, és ők az órai jegyzetet mondták pusztán, így én csak abból készültem, amit követelmények adott. Na, ne szivózzon már! De lényeg, h megúsztam! Magdi: nem, Bp-n tanulok, és pont ezért gáz Gyöngyösre utazni, mert semmi közöm hozzá! Csak hát ott dolgozik az ipse, és nem akaródzott neki feljönni az egyetemre...

Ma mentünk volna a dokihoz, itt Sajószentpéteren. Odaérünk, erre kíírva, h más rendel. Na, ezek szerint itt már nem rendel? (ez volt az OEP-es rendelő). Felhívom, h mi van, és mondja, hogy igen, az már megszűnt. Így megyek jövő héten a magánba, még nem késő szerencsére. Ott legalább már nyugodtan és tisztán megkérdezhetem a zsé-t, nem kell feszengeni.

Mimmi: szerintem is a kerék alapján válassz. Amikor mi vettük, néztünk egy kisebb kerekűt is, de a boltban az eladó azt mondta, hogy terepre nagyot vigyünk, mert a kicsi igazából csak az aszfaltra jó. nekem az első színe tetszik amúgy jobban. Végül mi sem szín alapján választottunk, mert az utánrendelés már jóval drágább lett volna, de egész jó lett ez a piros-barna összeálíltás is.

Noémi: lehet, h nagyon hülye vagyok, de miből van a térelválasztó? Háromféle ruhaanyagból, ugye? Mert nekem így tűnt, amúgy tetszik, csak nem tudom, jól nézem-e :oops:

Papírok: a mi kórházunkban ingyen intézi egy kijáró anyakönyvvezető. És állítólag azért kell hiteles papír, és nem jó az eredeti, mert beszedi, és nem adja vissza. De lehet, h ez máshol máshogy van.

Kissmanó: szívás ez a kocsi-ügy. De legalább a cipőkkel jól jártatok!

Anuk:
kár, h csak július. De legalább minden biztos lesz, és ez a fő, nem? Emma meg úgyis nyugodt lesz, ha mindig ott lesz vele az anyukája!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

unokatesómék most találták ki, mi lesz a gyerek neve, eddig szivattam egy álnévvel, majd húsvétkor mondtam, h kitalálhatja, és B-vel kezdődik. Most benyújtotta a tippeket! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Noémi: a csíkos a fal,ugye? most mégegyszer átvizslattam a képet. :oops:

Mimmi: a nappali alvás tényleg nagyon megy, gondolom, mert akkor aztán bekómálok a fáradtságtól. most is úgy aludtam hazafele mint a bunda.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok kismamik!

Babaszobák, pocakfotók csodásak. Jó nézni őket. Legalább nézzem a másét, ha a miénk még sehogy se áll.

Gátvédelem: már én is hallottam,hogy akinél nem csináltak gátmetszést, az nem alakult már úgy vissza….De szerintem is alkat kérdése. Szerintem én sem fogom csinálni a masszást, de azért rákérdezek a dokinál.

Csillag, remélem jól sikerült a vizsgád.

Kismanó, sajnálom az autót. Meg az előző sztori is rémes. Nekünk is volt egy hasonló, csak minket nem megdobtak, hanem majdnem megvertek, és még menekülni sem tudtunk. Nem is tudom féltem-e valaha annyira, mint akkor. Utána éjszaka nem aludtam, remegtem, és hánytam. Még másnap is rosszul voltam. Szóval át tudom érezni a történteket.
Ez az orrfolyás is ismerős. Nekem is pár napja olyan érzésem van reggel, mint aki megfázott. Kicsit fáj a torkom is, de napközben elmúlik.

Anuk, ezeket, a nyomtatványokat kell kitölteni? Mert akkor letöltöm, és csak elküldöm, ha nem muszáj személyesen bemenni. (én úgy emlékszem a kolléganőm postán intézte, de még rá fogok kérdezni)

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... umok?abc=T

http://www.babazo.hu/bebi/20070523letoltheto.html

Amadea, már megint sikerült magam felhúzni a GYED lerövidítésén. Sajnos ezzel is csak a dolgozó nőket hozzák rosszabb helyzetbe. Ugye az ingyenélőknek mindegy, mert úgy is évente szülik a gyerekeket.
Most olvastam a neten, hogy Bajnai fogamzásgátló csomagjának nevezik.

Apa holnap kifesti a hálót is, ahol a bébi lesz velünk. Most már jöhet a kiságy, meg a többi kiegészítő. Nálunk a szín marad, csak muszáj átfesteni, mert a pára csúnyán lefolyt rajta. (terrakotta lesz)
Szombatra bevállaltunk egy pesti utat, de talán már írtam is. Remélem jól fogom bírni.

Zsu

Kép
bvigh

:wink:
Benta, köszi. :lol: Most találtam meg ezt a szerkeszt "címszót", pedig majd kibökte a szememet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poker 2009.04.21 19:09-kor.
poker

Na sziasztok!
Gondoltam írok a Heninek privát üzenetet, hogy mikor menjünk szülésfelkészítőre, ehhez képest simán megírtam és elküldtem a fórumra. De már későn kapcsoltam. Na mindegy. Ma is elfáradtam. Szóval bocsi. :oops:
Elkezdek visszaolvasni. Szép estét!
poker

Poker,
szerintem 1 szerkesztéssel töröld ki az adataidat, ne legyen szem előtt!

Kép
benta

Sziasztok!

Csillag,
Gratulalok! Tok jo, hogy tul vagy rajta! :D

Mimmi,
En is az elsore szavazok, merthogy nagyon utalom a bolygo kereket, szerintem ahelyett, hogy segitene, csak hatraltat.
Nekunk van egy tok jo sportkocsink, 3 kereku, mar kiszolgalta masik kettot, de ujszulottet azert nem teszek bele.
Szeretnek venni egy Nania kerekes hordozot. Az nagyon praktikus, es mivel az oviba nem lehet bevinni a babakocsit, csak leakasztom rola a hordozot, es ugy viszem be a babat.

Anuk,

En is ugy erzem, hogy most nyugodtam le, eddig mindenen tudtam izgulni. A 18 hetes uh-n azt mondta egy kedves orvos, hogy agykamratagulata van, 9mm. Visszahivott 2 het mulva, hat ugye ezt epeszu ember nem birja ki, igy masnap elmentem a Baross utcaba, ahol persze csak 6mm-t mertek. Nem is ertette a doki, hogy lehetett igy felrenezni. Szerencsere azota is rendben van.
A legelejen meg 2 hettel kisebbnek mertek, akkor is izgulhattam, mig vegul megis az en szamitasaim bizonyultak igaznak.
Szerintem ez lesz az oka, hogy nem vallalunk meg egy negyedik babat, mert minel tobbedik, annal jobban kepes vagyok parazni hulyesegeken. Neha azt gondolom, jobb volna, ha nem is lenne ultrahang...
Nem baj, az a lenyeg, hogy minden rendben, es kozeleg a nagy nap. :D
Jo ejt,
Agi
lys

Sziasztok!

Csillagtáncos, gratulálok! A hármas több mint szuper!
A térelválasztó anyagból van, a csíkos is egy anyag. A fal sima egyszínű.

Én is letöltöttem a nyomtatványokat az anyaságihoz és a családi pótlékhoz is. Ezeket kell kitölteni, és akár postán is be lehet őket küldeni az államkincstár területileg illetékes irodájába. Becsatolom a honlapot is, biztos ami biztos.

Mennem kell, át kell adnom a gépet!
Holnap folyt köv.

KépKép
KépKép
kfnoémi

http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/129

A honlap: a mit hol rovatban lehet megnézni, hogy hova kell küldeni a papírokat/illetve hova kell menni.

Itt vannak a szükségek papírok is:

1240338984.0678.doc

1240338995.3575.doc

KépKép
KépKép
kfnoémi

Csillagtáncos: ismerős a szitu a tanárral, anno engem is szipózott egy gaz, ráadásul csak a prof aszisztense volt. El is vágott, hiába próbáltam bármit. De a uv-n peche volt, mert olyan témát kaptam, amihez nem kellett hozzá mennem.

Anuk: Emmának az lesz júliusban is a lényeg, hogy legyen ahol alukáljon, pelus időben lecserélődjön, ha üresedik a poci, legyen aki segítsen refillezni, s ha kis bánat, netán pocófájás éri utol, akkor legyen ki vígaszt nyújtson. Persze legjobb ha ezt anyucitól kapja, de ha netán écsapa, nagyszülők (nem anyósra gondoltam :!: ), nagynéni (azaz a tesód) menti az adott helyzetet, őt tuti nem fogja zavarni. Igaz, aztán valószínű kicsit érezteti veled, hogy a felfordulás nem nyerő számára, de hamar békíthetők.

Mimmi: az lemaradt amit Ági írt: bolygó kereket eccerűen útálom. Elsőszülöttemnél volt, hát őrületbe bírt kergetni. Igaz, a Gréti sportkocsija is bolygósítható, de az pihekönnyű, annál elviselem (ha épp nem fixálom)...bár sokat nem használtuk, s már vagy 3 hónapja már alvásra sem vetem be. Ügyes lábacskái vannak a csajnak, igaz nem teszünk meg több km-es távokat gyalog.
Meg nekem az egybe tolókar a szimpibb.
Na, eléggé az első váz a bejövős nálam?
Amúgy a színe elsőből szintén az elsőnek jött be, de alaposabb gondolkodás után némi fenntartásom van az elsőben levő sok fehérrel (avagy világos krém....nem tom).

Ági: azért ne már a dokik miatt ne vállaj be 4-iket. Mondom én :lol: :lol: :lol:
Igaz, én most már úgy vagyok, hogy 5-ik lurkót akkor sem, ha a világ összes bankjának az egy éves jövedelmét átirányítják a számlámra. Nekem ezzel a 9 hónappal van a bajom. Vizsgálatok, szülés még elmenne, de baromira nem bírom a lelassult tempómat, a fájó derekam.....

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nem tudom mi van velem, úgy érzem pár napja magam, mint akit megcsípett a cecelégy. Nagyon durván rámjött megint az alvókór- szenved még valaki ettől??

Csajok, most aztán jól feladtátok nekem az ukázt! Ugyanis Mimmi második kocsija Giordanni- és ezt akartuk megvenni jövő hónapban. Már több hónappal ezelőtt kinéztük, a színét is kiválasztottuk... És tök nyugodtak voltunk, hogy ezzel már nem kell foglalkoznunk, "csak" megvennünk. És teljesen igazatok van a kétkaros babakocsival kapcsolatos fenntartásaitokkal! A kicsi kerék még annyira nem is zavar, mert (sajnos) mi többet használnánk aszfalton, mint terepen, de az egykaros megoldás most nagyon elgondolkodtatott...

Kissmanó: sajnálom a kocsidat, de örülök, hogy Neked nem lett bajod!
Fini volt az eper...? ( :o )

Noémi: csudaszép lett a térelválasztótok! Nagyon kis vidám és színes!

Benta: benne vagyok én is az együtt szülésben, de ha lehet, a tiéd meg ne jöjjön előbb, inkább időben, mert az nekünk nagyon korán lenne még! :)

Képzeljétek, tegnap éjjel kétszer is buli- villamos állt meg a házunk előtt, ilyet még nem láttam. A jónép ugrált és táncolt a villamosban, még DJ is volt! Mikor elindultak, tiszta eufóriát kapott a jónép, mire hugom beszólt- szerintem én jobban örülök, hogy elhúztok innen... :P

Csillag: gratula a vizsgádhoz!! Hú, gondolom azért nagy kő esett le... :)
Ez a pasi egy igazi tirpák! Gondolom miután hazamentél, átgondoltad az életedet, és abbahagyod az egyetemet mert rájöttél hogy mégsem neked való ez a pálya. :lol:

Kép
tökmag79

Csillagtáncos!

Gratulálok!!!! :D

KépKép
amadea

Jó reggelt!

Noémi!
Boldog névnapot!!! Kép

KépKép
amadea

Noémi, nagyon boldog névnapot kívánok!

Csillag,
szívből gratulálok a vizsgához! Sok van még?

Nem tudom miért, de eléggé fos a kedvem, legszívesebben elkerülném az embereket és jó lenne ha mindenki békén hagyna. Persze nem itt, hanem a való életben. Unom a sablon kérdéseket, az idióta kérdéseket, a kedves kérdéseket is, mindet. És mivel ez falu, a tanítónéni meg szerencsére elég népszerű státusz, akárhová megyek, mindenhol utolérnek. Ovi, isi, bolt, pék, edzés, mindenhol. Eddig sose zavart, de most valahogy hihetetlenül nyűgös vagyok tőle.

Van más is így vagy csak én vagyok ennyire idióta? :cry:

Megyek fodrászhoz meg kicsit csavarogni, hátha attól jobb lesz. Addig írjatok sokat!

Benta

Kép
benta

:) Köszönöm Amadea! Nagyon kedves vagy!

Amadea, Heni természetesen megveszem nektek az olajat, és küldöm postán.
Melyik kiszerelés kell?
50 ml 480 Ft vagy 100 ml 950 Ft.
A bázisolajról - mandulaolaj beszélünk.

Tegnap óta kezdek beparázni, hogy nekem még nincs összekészítve a kórházi cuccom. Úgyhogy ma mégiscsak veszek egy csomag tenát, hogy nagyjából össze tudjam rakni.
Azt álmodtam, hogy valami bába megfogta a hasam, és mondja, hogy még mindig faros...

Tökmag, neked is kell olaj? Mekkora?
Holnap akkor megyünk jógára, ugye? Szombaton nem tudok, mert nem lesz autóm. :( De most fizu előtt jobb is az 1 alkalom!

Ma megyünk Anyuval bóklászni egy kicsit. Tök jó lenne találni egy normális papucsot, amiben nyáron majd tudok babakocsit tologatni - de azért szép is legyen...elég lehetetlen vállalkozás, nemde?

Szép napot mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Már nem emlékszem, hogy ki linkelte be a szopipárna.hu oldalt, de nagyon nagyon köszönöm, rendeltem ugyanis, tegnap érkezett meg, és ilyen jól még nem aludtam az elmúlt két-három hónapban, mint éjjel :D Még a kisfiamnak is tetszhetett, mert kb. egy hónapja minden éjszaka arra kelek, hogy majd kirúgja az oldalam, de a mostani éjszaka teljes nyugalomban telt (még meg is kérdeztem tőle, hogy hahó, mi a helyzet, miért nem keltettél fel???:) ) Szóval el vagyok ragadtatva :D

Benta, dehogy vagy idióta! Néha én is ugyanezt érzem... tegnap voltam szülésfelkészítőn, alig voltunk, és tök sokat beszélgettünk, a kismamák is mondták ott, hogy lehet kedvesek akarnak lenni az emberek, de az idióta kérdésekből, megjegyzésekből már mennyire elegük van...

Csillag, én is gratulálok a vizsgához, és hogy hármas lett, az főleg szuper! :) Még jó, hogy többet nem kell menned hozzá!

Na, vár a munka :( De már csak hét nap :D
Magdi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.08 23:10-kor.
magdii

Jó reggelt!

Noémi: nagyon boldog névnapot!

Csillag: gratula a vizsgához!

Benta: ma nekem is nagyon pocsék a kedvem, az éjszak sem volt olyan helyde jó.

Kissmanó: már én sem bírom...elegem van, hogy sehogy sem jó, hogy pikkpakk elfáradok, hogy semmihez nincs türelmem...Még az első két harmad elment, de ez az utolsó... várom már a végét.
Ráadásul Nándi annyit mocorog, hogy az vmi hihetetlen.

Anuk: kár, h július, de tudod, jobb későn, mint soha. kolleganőmék is kisbabábal költözködtek, igaz, nem volt egyszerűbb, de inkább egy kisbabával, mint egy mászóssal :wink: szóval minden rosszban van vmi jó.

Szép napot!
Vendég

Jóreggelt kismamik!

Noémi, nagyon boldog névnapot kíváno én is ezen a verőfényes szerdán! remélem, csodás, pihentető napod lesz.

Csillag: vizsgádhoz gratulálok. az egyetemen már amúgy sem számít a jegy, de a hármas amúgy tökéletes. nekem a kettes is, csak arra ugye nem lehet tanulni....

tegnap voltunk szülésfelkészítőn a Jánosban. eléggé úr-élmény, hogy egy teremben ott van kb. 80-100 pocakos nő (hát még a pasiknak mennyire az lehet). nagyon ügyes, talpraesett, tapasztalt a szülésznő, aki tartja. én speciel eléggé kiakadtam a hallottakon, dehát ezért mentem (törvényismeretemmel fordítva arányosak biológiai ismereteim...). valahogy egyre szimpatikusabb a madárkák tojásos megoldása, én kotlok is, ha kell... mindenesetre ezt követően megnéztük a made in hungáriát, ami megfelelően habkönnyű volt, és a várakozásaimat azért felülmúlta (nem volt nehéz)

ma vidám védőnéni program délután, majd remélem, felhomályosít, hogy a listán szereplő dolgok beszerzési forrása hol lehet. pl egy darab hálóingem sincs. és rejtély, hogy vajon textilpelenkát hol lehet beszerezni... a vicces néni ebben biztos profi lesz.
aztán egy vidám doktor-látogatás este.
no, szép napot kívánok mindenkinek, közel s távol

mormota
mormota20

Sziasztok!

Boldog névnapot, Noémi!

Na, tegnap felvásároltam a fél DM-et. Amikor a pénztárhoz értem, már sejtettem, h kicsit eltúloztam a mennyiséget, még jó, h közvetlenül előtte vettem meg a táskát is, amibe a kórházi motyót teszem, így abba pakoltam, de nem fért be minden :) Tonna betét, kétféle újszülöttpelus, mindenféle babakence, mamakence, szopistea, és mivel most használtam el a 15 %-os kedvezményt, olyat is vettem, ami otthon már fogyóban van. Vicces látvány lehetett a hazafelé utam :) A felét el is dugtam, mielőtt férjecském sokkot kapott volna, h miért nem vártam meg őt ezzel és intéztük volna autóval.

Babakocsira visszatérve: a nagyobb kerekűt szeretném én is jobban, ugyanolyan színűt néztem ki, mint a kisebb kerekű, de nem ígérik biztosra, legutóbb nem tudott abból hozni a beszállító. Ami a képen van (piros-fekete) sem lenne rossz, de abból sincs, csak kék-fekete és olajzöld-drapp-narancs, de utóbbiból az olajzöld a legtöbb és nagyon sötét. Kerekei miatt választottam, mert itt a járdák viszonylag jó állapotban vannak, viszont a Duna-Lajta partjaira azért már kevésbé jó minőségű lejárók vannak, viszont ott gondoltam jókat levegőzni.
A másikkal ugyanaz a problémám, amit írtatok Ti is: kicsi kerék, külön tolókar. Már kezdtem kiegyezni ezekkel a dolgokkal, aztán elolvastam, amit írtatok :) Utóbbinak a mózeskosaras része, ami mellette szól, sokkal profibb. Ja, és a hordozórészhez lehet venni kiegészítőként isofix rögzítőt. Úgyhogy most ugyanott vagyok, ahol tegnap reggel :) Mindegy, holnapra eldől, majd megírom.

Azt hiszem, ma babruhákat mosok-vasalok. Nagyon beindultam. Ez a fészekrakó-ösztön?

Holnap védőnő, hétfőn doki. Kíváncsi vagyok Bogi méreteire.

Igen, 10 éves találkozó volt. Az 5 éves különben még nagyon jó volt, de ha minden alkalommal ennyit romlik a színvonal, akkor a következő lesz részemről az utolsó. Aki meg érdekel, azzal úgyis beszélek sűrűbben.

Magdi, én (is) írtam a szopiparna.hu-t, örülök, h segített. Én is szeretem az enyémet.

Kép
Kép
mimmi

Nekünk is lenne idén 10 éves osztálytali, de nem vettem észre, hogy meg akarják szervezni, bár nem is bánom:).

Mimmi: én május elején tervezem u.ezt, ha a férjem megkapja a cafeteriát.
Vendég

Sziasztok!

Elöször is Noémi Boldog Névnapot!

30.hét! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vagyok én is nem tűntem el,csak annyira jó idö van a napokban hogy sokat vagyok kinnt a kertben, udvaron!
Tegnap fel akartam jönni ,de egyszerüen nem engedett fel a babanet,mindig azt írta hogy critical error!

Nálunk nagy dolog történt!
Jázmin a hétvégén megtanult biciklizni! :lol: :lol: :lol:
Annyira aranyos most azt tetszik neki hogy tud,és kicsit féltem is mert iszonyatosan gyorsan megy vele!
Ja és nől az elsö "felnőtt" foga (Ő mondja így)!
:lol:

Képzeljétek hétfön Benedek baba túlzás nélkül mondhatom hogy reggeltől estig meg sem állt,iszonyúan sokat helyezkedett!
Nem tudom hogy nem e befordulni akart,de rettenetesen zsibbadt a hasfalam?!
Valakinek volt már ilyen?
Még tegnap is és már ma is éreztem ahogy mocorog,és erösebben nyomja magát akkor zsibbad a pocim!
Ma megyek orvoshoz (mivel át kellett tetetnem mert jövö szerda anyák napja az oviban),megkérdezem hogy miért van ez a zsibbadás!

Olyan szép idö van ma is lehet elmegyek veszek egy pár dolgot magamnak!

Bocsi hogy nem reagáltam senkinek,de most visszaolvasok aztán még jövök!
20140328174041

Milyen jó, hogy van Noémink :wink:
ISTEN ÉLTESSEN névnapodon.
Nekem is van ilyen nevű unokatesóm, így legalább nem felejtem el felköszönteni :oops: No, meg a húgom is ma ünnepli nevenapját (bár ő nem Noémi). Meg csajaim egyik unokatesója is Noémi, de őt nem köszöntöm :roll: Gonosz vok, de ha az anyjáék le se szarnak minket, akkor minek?

Legkisebbemnek bekapcsoltam az apa szgépét, az extrán tettem neki Tom&Jerrys rajzfilmet. Hát a lelkem addig nyomogatta a klaviatúrát, míg átváltott Noddy kalandjaira.

Hát cudar érzés, hogy be vagyunk zárva ide a telekre. Max kijut az élmény, hogy láthatom hogyan túrják sánc gyanánt a földet.

Legnagyobbaméknak ma takarítós napjuk van. Kissé kommunista ízű ez a másodikosokat itthonról védőkesztyűvel és nylonzsákkal felszerelkezve engedni "suliba". De legalább szép idő van, remélem inkább hülyáskedve szórakoznak, s nem gyötrik agyon magukat a takarítással.

Benta: ez ugye csak olyan elegem van mindenből és mindenkiből kiakadás, nem pedig a szülés előtti kissé befele fordulás? Fodrászt is irígylem (ideje volna a fejemmel kezdeni valamit), de a csavargást még inkább ebben a felrekesztett állapotban.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Olvasgatlak ám titeket, csak én is hasonlóan Tökmaghoz amolyan álmos, "semmihez nincs kedvem" hangulatban vagyok. Sajnos még vásárolgatni sincs kedvem, azt hiszem ez már a vég. :lol:

Magdi!

Prividet megkaptam, bocsánat, hogy nem reagáltam, de elraktároztam mindent, köszönöm. :)

Kép
Kép
tabati

Lányok:

akkor kell igénylőlap a tgyáshoz,
a baba TAJ-kártya igényléséhez,
a családi pótlékhoz,
az anyasági támogatáshoz.
Vendég

Noémi,

hadd koppintsam le a többieket és kívánjak én is BOLDOG NÉVNAPOT!
preta

Hűűűűűűűűű, megtaláltam a kocsit a Vaterán, ráadásul pécsi átvétellel (piros-fekete, mint a képen), de Apa nem akarja így, nem bízik :(
Tényleg, aki szokott így vásárolni: kapok ilyenkor számlát? A termék vadi új, a garancia miatt kérdezem.

Kép
Kép
mimmi

Mimmi: meg lehet beszélni a teszveszen/vaterán az eladóval-asszem Heniék is így csinálták, hogy megveszitek, de meg is nézitek és ha akkor is megfelelő, nincs hiba stb. akkor veszitek meg.
Ha vadiúj, át kell adnia a garancia levelet ha magánember, ha mint viszonteladó vagy cég hirdeti, akkor számlát is kell adnia.

Remélem érthető, és nem is írtam hülyeséget.
Vendég

NOÉMI!!!!
Kép

megyek dokihoz, drukkoljatok!

Kép
Kép
mniki84

Közben már levelezek ezerrel az eladóval, és még az a szín is van neki, amit én szeretnék, csak jaj, még sosem csináltam ilyet és hát nem 2 forintról van szó.

De köszi, Puszedli!

Kép
Kép
mimmi

Mimmi: kérdezd meg a hirdetőtől, hogy megvan-e a jótállási jegye.

Noémi: boldog névnapot!!!!
Kép

Köszi, h a térelválasztódilemmám is megvilágítottad! :lol: :lol: :lol:

Benta: nyugi, én meg feledékeny és szórakozott vagyok... :lol: Még vizsgám és pár beadandó, de jövő héten megyek utoljára!!! :lol: :lol: :lol: Már úgy várom.

Ma reggel voltam vérvételen, a néni már megjegyezte, h 2 héttel ezelőtt ezt miért nem lehetett levetetni, mondtam, h nekem is ez a bajom, de 2 hét múlva megint megyek, mert akkor meg toxoplazmára fognak küldeni. Majd elájultam az éhségtől, előttem meg rosszullett egy kismama, tőle most vették az öt kémcsőnyi vért. És du szülésfelkészítő Barcikán, állítólag most lesz a homeopátia, kíváncsi vagyok.

Na megyek ebédezni, pussz![/b]

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Hello csajok,

köszi a biztatást, most már jobb egy kicsit :) Lehet, már a hormonok is szórakoznak velünk.

Manó,
akkor hogyan furikázod a csajokat?

Kép
benta

Benta: sehogy :(
Apa a fuvaros. Az ő legnagyobb bánatára.
Bár ma mikor hívom, hogy 15 perc múlva sulinál kell lennie, rögtön visszavág, hogy hívjam Leventét (ez a "kifutó" fiú a cégnél), s kérjem meg vegye el, s hozza haza ő. Most meg alkudozott, hogy max meddig lehet menni az oviba a középsőért.
Én meg alkudoztam, hogy az autómon csinált kárfelmérés után hagyják az utcában mozdítható helyen, ma du le akarok menni (kicsit töltsem fel a fagyasztót kajával meg fagyival....ez utóbbi csillapítja a savamat, amit a fiatalúr is előszeretettel küldözget nekem, csak legkisebb nővérénél már kitapasztaltam az ellenszert: fagyi).

Ja, az autóm alkatrésze(i) 350 (vagy még + 500) euróba fáj.
Bacca meg...ha nincs rajta felülbíztosítás...... (utoljára ilyen balgán autót elb@szni 2000 nyarán volt szerencsém....igaz akkor jóval ócsóbban megúsztuk)

Kép
kissmanó

Tabati, igazán nincs mit :) Remélem hasznos lesz, akár a későbbiekben is :) Én sokáig fenntartással voltam a homeopátiás dolgok iránt, de tényleg bevált, remélem Neked is be fog!

Nekünk 15 éves osztálytalink lenne idén (hú de elment az idő... :shock: :lol: ) De már a 10 éves sem lett megszervezve, nem volt valami összetartó társaság...

Mimmi, akkor Neked köszönöm a szopipárnás linket! Tényleg csuda klassz, még mindig tök pihentnek érzem magam, ez rég volt már így :D
magdii

Banyoszka, Mia_snow, Magdii, Chrisstha, Ácica, Orsica, Bvigh

Valakinél fejlemény babák nevének ügyében?
Már csak azért, hogy nem-e lemaradtam valamelyik tuti infóról :?: :!:
Nem akarok én senkit fölöslegesen nyaggatni, akit zavar a kérdésem, s benne van a felső sorban az nyugodtan olvasson az orromra, vagy egyszerűen lépjen keresztül a témán.

Kép
kissmanó

Ácicával váltottam ma (is) levelet, de nevük még nincs. Még két hetet dolgozik, aztán internet közelben sem lesz.
Május első hetében megy UH-ra.
Vendég

Kissmanó, nálunk még nincs végleges név, ha esetleg kialakul, (bár, ahogy haladunk, szerintem már csak a szülőszobán fog) írok privit :)
magdii

Magdi :wink:

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Noémi, boldogságos névnapot kívánok! :D

Csillag, Neked meg hatalmas gratula a hármashoz!

Csak átfutottam ma a hozzászólásokat, lassan meg irány a fogorvos.

További szép napot!

KépKép
süni76

Sziasztok!
Noémi, először is boldog névnapot kívánok Neked! :)
A masszázsolajból elég a kicsi, köszönöm szépen! Nagyon klassz a térelválasztó a szobában... nagyon egyedi. Köszönjük a letölthető anyagok linkjeit. Nekem úgy tudom, az iskolában elintéznek mindent szerencsére. :)

Csillag, gratulálok a vizsgához! Végre már nem kell ezzel az "okos" oktatóval foglalkoznod.

Poker
, ment privi, és sajnálom, hogy miattam kerültél ilyen helyzetbe... :oops: De sajna tudom én is, milyen az, ha vki adataival visszaélnek, így tényleg muszáj vigyázni.

Lányok, csak átfutottalak Titeket, nem is tudok mindenkire reagálni...

Ma viszonylag jó napom van... jobb, mint az elmúlt pár nap. Anyuval elmentünk bevásárolni, Beni végig jelezte, mit szeretne. :) Nagyon édes volt... egész nap izeg-mozog. :) Ma még annyit nem is keményedett a pocim, mint tegnap ilyenkor, és képzeljétek, elfogyott a Natrium Chloratum, nem vettem másikat, viszont nem dagadt meg a lábam. Remélem, nem kiabálom el...

Vigyázzatok Magatokra! Millió puszi mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Na, megjöttem szülésfelkészítőről. A homeós jövő héten lesz, de most a szülésről volt. Volt egy barcikai kórházból jövő szülésznő, és egy, aki pár éve még a miskolci megyeiben dolgozott -sajnos most már nem. Hát, a barcikai enyhén fullosabb mint a mienk, de most már mindegy. Nagyon sok hasznos infót mondtak, úgyhogy maximálisan megérte. Leírok párat, hátha van újdonság:
vajúdás: lehet vinni nekünk szőlőcukrot+ vizet, és apukának kaját feltétlenül. Azt mondták még, h próbáljunk meg minél többet függőlegesen lenni.
A méhlepényt nálunk hagyják külön megszületni, nem tudom, máshol hogy van, és azt mondták, h az már nem fog fájni.
A kórházban a szülés után csak ásványvizet+szűrt gyümilét igyunk, mert a rostos árt a babának. Ez a pár dolog jut eszembe hirtelen, majd ha beugrik még vmi hasznos, akkkor leírom.
ja, és a legfőnn, hogy azt mondták, h NE FÉLJÜNK!!! :lol: :lol: Ha félsz, állítólag generálod, hogy nehezebb legyen a szülés... úgyhogy hajrá az optimizmussal, Lányok!

És a nap sikere: bejelentkezem teszveszre, h van-e új hordozókendőkínálat: 1. aukció: Nandu XL, licit nélkül 3000 Ft. Holnap megyek átvenni Bp-n! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

ja, igen: gátmasszázs: ők azt mondták, hogy ártani biztos nem árt, és biztos, hogy lazítja az izmokat, ha az utasítás alapján csinálod, de nem biztos, hogy -főleg első szülésnél- sikerül a gátvédelem. A gátvédelemről még azt mondták, hogy az nagyon nagy koncentrációt és szófogadást kíván az anyától, nyilván azért, mert ha vmit rosszul csinál, akkor lehet, h reped. De nálunk úgy van, h a doki nézi, és hiába akarnál gátvédelemet, ha repedés veszélye áll fenn, akkor inkább metszenek.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

ÚHy látszik, csak én nyomulok most... Valamelyikőtök írta Lenicit. Ő az,aki a teszveszen is lenici és szopipárnákat készít? Mert én utántöltő gyöngyöt szeretnék venni, mivel használtam vettem a párnát, és kellene bele egy kicsi, meg később még úgyis. És most a teszveszes lenici úgy hirdeti a szopipárnát, hogy ad hozzzá ajándékba utántöltést. No, én meg gondoltam leboltolnám vele, hogy nem ad-e el csak utántöltést... szóval, ha így van, akkor aki beszélni szokott vele, dobna nekem egy elérhetőséget? Előre is köszi!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?