Pram!
Igen,jól látod.Egyetlen hibája,hogy csak napi 1,5órát üzemel.Bár aztán ahogy hallottam,sokan azon kívül is felmentek gokartozni,kötélpályára
(hiába élelmes a magyar ember!
)
Lilla!
A Kolpingban van egy tini klub,tele játékokkal (csocsó, PS, léghoki, biliárd stb),amit mindig kulcsra zárnak.Ezt a recepcióról kell elkérni.Alapszabály szerint ha nem játszol a tini klubban,vissza kell vinni a recepcióra a kulcs-csomót.Na a mi kis "nagyfiaink" ezt nem tették meg.Mivel Kristóf kérte el a kulcsokat,ő őrizte.Szombat délelőtt fent voltak játszani és otthagyták a 3 PS játékot is,amit Dávid vitt (egyik barátjától kérte kölcsön,mondván tavaly is csak gagyi játékok voltak
). A kulcsokat persze nem adták vissza,hanem Kristófék szobájában volt.Este vacsi előtt Kristóf zsebre tette,mert fel akartak még menni a tini klubba.Csakhogy kitalálták,hogy még csúszdáznak a játszóházban a kicsikkel.Aztán amikor mentek volna a tini-klubba,Kristóf nem alálta a kulcsokat.Visszamentek az étterembe meg a játsziba keresni.Ekkor kérdezte Laci Kristófot,hogy mit csinál,keres valamit.Kristóf meg mondta,hogy dehogy,csak a labdákat rugdalja.Ez olyan 1/2 9-9 körül lehetett.Egész este susmákoltak,de egyikük sem kért tőlünk segítséget.Lementek,szóltak a recepción,hogy elhagyták a kulcsot,de akkor már csak biztonsági őr volt ott.Mondta nekik,hogy majd holnap reggel hívnak szakembert,aki kinyitja a tini klubbot.Mikor 1/2 11kor előkerült a Dávid,akkor se mondta egy szóval se,hogy gond van.
Másnap reggel nem evett a Dávid.Láttam,hogy valami nem klappol,de azt mondta az étteremben,hogy nincs étvágya,rosszul van.Jöttek Anették,hogy hánytak.Na a Tamás rögtön beparázott,hogy akkor indulunk haza,mert biztos azért van rosszul a Dávid is.(közben Dávid visszment a szobába)Reggeli után a Tamás elment a gyerkőcökkel játszizni,én meg vissza a szobába pakolni.Akkor már totál fehér volt a Dávid,szinte hányásig rosszul volt.Bevallotta a dolgot.Mondtam neki,semmi gond,majd visszakapjuk a játékokat és kifizetjük,ami kár okoztak (azzal,hogy fel kell törni a zárakat).Közben ment telefonon az egyeztetés Kristóffal is(ugyebár hol mit mondtak a szülők és persze ki mit vallott be).Mikor végeztem a pakolással,leküldtem a Dávidot,hogy kérdezzen rá,mi van a PS lemezekkel.Közben visszajött a Tamás a picikkel,hogy kihordja a csomagokat.Sírva jött vissza a Dávid,hogy nem tudják visszaadni a Ps játékokat,mert nem találnak szakembert,aki kinyitná a zárakat.Próbáltam megnyugtatni,közben meg magyaráztuk a Tamásnak,hogy s mint történtek a dolgok,mert ő a fele infót nem hallotta.A picik meg ott ültek,tisztára meglepődve,mert nem szokták sírni látni a Dávidot.
Egyszercsak kinyögte a Beni,hogy ő látott a játsziban egy kulcsot!!!Visszarohant az egész csapat és tényleg ott voltak a kulcsok,ahol Beni megmutatta.
Így aztán,mint a mesében: minden jó,ha a vége jó!!!
Azt meg már csak remélni tudom,hogy tanulságképpen levontak belőle annyit,hogy ha szombat este szólnak bármelyik szülőnek,akkor megtalálhattuk volna együtt a kulcsokat és még játszhattak is volna a tini-klubban.No meg egy csomó idegeskedéstől megkímélték volna magukat.Gondolom,Kristóf is hasonlóképpen élte meg ezt a szitut.
Azért ház-ügyben nem vagytok valami határozottak!
Remélem,sikerül valami jót találnotok.Belinkeled újra,hol vannak a képeitek? (lusta vagyok visszakeresni)
Edit