Sziasztok!
Lena,
szerintem ne felj a koromvagastol. En is ezt tettem, aztan mikor levagtam rohogtem magamon, hogy feltem tole. En olloval vagom neki es ugy megy mint a karikacsapas. Szerintem szand ra magad, nem lesz gond.
Nalunk a helyzet valtozatlan, viszont fiacskam szeret kint lenni a levegon. Ennek nagyon orulok. Csak akkor szokott lazadni, ha visszajovunk.
Tortenetunk:
7-re kellett bemennunk a korhazba, ahol felvettek. Aztan irany fel ctg-re, majd atoltozni es utana dokim szamitogepre vitt. Utana irany az elokeszito szobaba, ahol megrepesztette a burkot. Miutan kiment az osszes viz, dokim megvizsgalt, majd egy hordozhato, kezi ctg-vel kerestek fiacskam szivet. Mivel nem nagyon talaltak es dokim is erzett valamit, hivtak az ugyeletes dokit, aki ugyszinten megvizsgalt. Hat, nem mondom, az okle a gyerek labat cirogatta.
Rakerdeztem, hogy mi a gond, mert aggodast lattam dokimon. Mondta, hogy olyan, mintha a koldokzsinort erezne a kezevel. Az ugyeletes mondta, hogy szerinte az a mehlepeny szele. Aztan ujra a dokim vizsgalt meg. Ezt mar meg sem ereztem az elozo vizsgalat utan.
Mondta, hogy mar nem erzi, ezert irany a szuloszoba. Ott felraktak ctg-re es szoltak a ferjemnek. Ekkor 8:30 fele jartunk. Mondta parom, hogy egy picit aggodott, mert ugy szoltak neki, hogy jojjon azonnal. A szobai ctg-vel sem sikerult igazan megtalalni Bence szivecskejet, ezert ujabb vizsgalat, ujra hivtak oklos dokit.
Nem tudom konkretan, hogy mit csinaltak, mert minden rendben lett. Kesobb mondtak, hogy csak par perc valasztott el, hogy csaszarozni vigyenek. Itt aztan vartuk a csodat. Nem kellett sokaig varni, hogy 3 ujjnyi legyek es elvigyenek elokesziteni. Na, a beontest nem kernem minden nap. Foleg az volt a rossz, amikor fajassal egyutt jon az inger. Fujj! Aztan miutan ezzel megvoltunk, lefurodtem es nagy nehezen felvettem magamra a korhazi haloinget, ujra visszamentunk a szuloszobara. A dokim ilyenkor anyukamnak azt mondta, hogy 4 ora fele lesz meg a gyerek. Az ido 10 fele jart. Jottek, hogy bekossek az EDA-t. Nagy nehezen sikerult, de ekkor mar szoltam, hogy feszit lent. A szuleszno hivta dokimat, aki elotte 15 percel ment el.
Aztan nem sokkal ra, mar jottek is a tolofajasok. Nem volt valami jo, amikor mondtak, hogy ne nyomjak, de nyomhatnekom volt. Bence fiam egy kicsit gyorsabban csusszant ki, mint kellett volna, ennek koszonhetoen nemcsak vagtak, hanem repedtem is. Igy 11:55 perckor megszuletett fiam 3000 grammal es 50 centivel. Minden rendben volt, a koldokzsinort parom vagta el, amit doki bacsi le is fenykepezett. Kar volt az EDA-t bekottetni, mert nem elveztem a hatasat.
Orultem neki, hogy csak 4 oras volt a szules.
A poen csak az volt, hogy mikor a 2 oras megfigyelesen voltunk mar es kezdtuk kuldeni az sms-eket, mar mindenki tudta, hogy megszuletett Bence.
Innen lehet latni, hogy milyen gyorsan terjednek a hirek.
Eszty