Bettike!
ha szerinted 16 dpo-nál jársz, én tesztelnék...
tudom, hogy nagyon szar mikor várod a második vonalat, és nem lesz rajta semmi, de talán jobb tudni, nem? (én majdnem leestem a kád széléről Pupyéknál, mikor néztük, aztán megfejettük, hogy rohadtul elszámoltunk valamit, és korai is lett volna látni bármit is, de akor is utáltam az egészet...)
bár ezt embere válogatja...én az önkínzós változat vagyok, aki inkább tudni szeretné a rosszat is, csak tudja már
szerintem a tünetek mindenkinél mások...de erről azok biztos többet és okosabb dolgokat tudnak írni azok akik voltak már terhesek, ellentétben velem, aki vagy voltam már, vagy nem...mert ha voltam is, akkor is 5-6 hetesen elment...
nálunk például mindenki tudta a családban másnap reggel, hogy terhes, mert furcsa, addig nem tapasztalt érzései voltak,, meg hányinger szerű dolgok, ...stb... abban a hónapban mikor esélyes hogy nálunk is volt valami, én másnap reggel hányingerrel keltem és ez hetekig kitartott, persze én néztem hőt, meg jósteszteltem is, meg minden, tehát próbáltam más jelekre is figyelni miután nem múlt el az émelygés...aztán mikor megjött, akkor is olyan dolgokat produkáltam, amiket azelőtt soha...valószínű volt valami de benne volt abban a 2/3-ban, amikor maguktól elmennek terhességek...
tehát a hányinger akár ez is lehet... ne kérdezd, hogy mitől volt másnap, mert akkor még egy darab hormont sem termel a teste az embernek... én mondtam a dokimnak is, azt mondta van ilyen típus...és általában úgy mint nálunk, hogy a családban minden nőre ez volt jellemző...
biztos írnak majd a lányok okos dolgokat, hogy ez mitől lehet...de ahogy én visszaemlékszem, voltak itt néhányan, akik valami gyomorrontásos, vírusos dologra számítottak, aztán pl Lillát kaptak helyettük
jól emlékszem, Fleur?
eszter