Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

kellemes húsvétot kívánok!

Kacsa!
Timinek sok boldog szülinapot kívánunk!
Egyre joban hasonlít Petire;)

Timika!
Jó hogy Kristóf végre elfogadja akistesót!
Ki fog híradózni ha eljön a nagy nap?

Norwell!
De jó hogy iylen sokat vagytok a szabadban!
Nagyon édesek a kis dumások, élőben olyan jó hallgatni.Emike is mostmár mondogatja utánunk a szavakat a maga kis nyelvén, van amit olyan cukin ejt ki:D
Meló jólesik, de nem érzem meg a 2.5 év kimaradást!Mintha csak tegnap mentem volna el.Persze rásegít hogy ugyanoda mentem vissza,minden a régi, csak a számítógépes program lette egy nagy rakás f.... :evil:

Ági!
Veletek mi újság?

ne ennyi, Emili ébred...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mi is!

Timika!

Már itt tartunk, atyaég... Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!

Kacsa!

Boldog szülinapot Timinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kellemes húsvéti ünnepeket!
Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Norwell,
valami rémlett, mintha pedagógus lennél. :oops: (szüleim is azok voltak :D ). Jól emlékszem hogy faluban laktok, nem városban? ott a környéken keresel majd melót, másik sulit? Vagy majd utaznod kell valamennyit. Gondoltam hogy lesz harmadik. :wink:

Panka
melóval dettó úgy voltam, mint Te két hét után úgy éreztem, mintha nem is hagytam volna ki időt. Nálunk viszont a számítógépes progi sokkal-sokkal jobb lett, mielőtt elmentem szülni. :D ennek azért örülök, viszont a kollégák 80%-a kicserélődött. 4-en vagyunk akik kisgyerekes anyukák vagyunkés pár hónapja jöttünk vissza melózni. :) Az új lakókörnyezetet már megszoktátok? Emilinek vannak már játszótársai?

Pár kép:
Kép
ezt kapta Máté tegnap
[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments
/1239568709.2244.jpg[/img]
az uncsitesó bicóján
Kép
sógornóm segít keresni Máténak a csokinyuszit.

Kép

Kép
syrynx

a bicós képet nem sikerült feltenni. :evil:

Kép

Kép
syrynx

Kép
talán most

Kép

Kép
syrynx

Syry!
De nagyot nőtt Máté! Hihetetlen, hogy most született... Hát, a lakóhelyem tulajdonképpen város, de sajna csak a nevében... :roll: Sok minden hiányzik még, pl. nincs egy normális játszótér (igaz, talán felesleges is lenne, nagyon sok az olyan errefelé, akiknek nem érdemes jót tenni, ha érted, mire gondolok...).

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Bocsánat, kicsit el voltam veszve. Feljött a tesóm egy kicsit keresztgyerekezni, közben nagytakarítottunk, kiforgattuk a kertet a 4 sarkából. :)
Tegnap gondoltunk egyet és ma reggel eljöttünk nagymamázni. Volt ám nagy meglepi. :)

Syry
Jó lehetett a vonatozás! Máté nem mozdonyvezető akar lenni. :D
Jó sűrű a húsvéti programotok. :) Máté nyuszija megvan még? :)

Brill
Eriknek még mindig gyönyörűséges szemei vannak! Látszik, hogy jól kijönnek a kutyussal. :)

Angie
Jók lettek a képek. Olyan jó lett volna elmenni... :(

Fleur
Remélem, most nem kell hagymát szagolgatnod. :D Ez nagyon mély nyomokat hagyott bennem. :D

Timi
Nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!!

Kacsa
Timi nagyon édes a képeken! Micimackó-farmra gyúr? :)

Timika
Hogy szalad az idő! Nemsokára kezedben lesz a Kis Mazsolátok! :)

Norwell
Kende verse tetszett! :D
Mi is sokat vagyunk kint, Levi is élvezi. Még nem mond semmit, de egyre nehezebb követni. :D
Már megyel vissza dolgozni? :shock:

Panka
Hú, már te is dolgozol?! Pedig mintha most született volna Emili...
Tesó nincs tervbe véve?

Manaja mindjárt kel, lassan ebédelnie kell. :)
További kellemes húsvéti ünnepeket!!!
Vendég

Maci!

Hát a törzsgárda-farmhoz már csak Malacka hiányzik (ill. Nyuszi, de őt mg nem láttam árulni), de ő túúúúúl rózsaszín, úgyhogy egyelőre nem tervezzük vele bővíteni a családot. :) Meg lassan már nem férünk tőlük, Tigris van vagy 1,5 m hosszú, ha feltartja a kezét, Micimackó és Füles pedig 60-70 cm körüliek.

Syry!

Máté nagyon nagyfiú már!!! Tényleg igazi kispasis külseje van!

Norwell!

Nem tudok biztosat, csak 1 másik fórumon írta egy sortárs, hogy szerinte van valami alkotmányjogi izé, hogy ilyen nagy változtatásokat min. 300valahány nappal a bevezetés előtt lehet meghozni, tehát, ha meg is szavazzák, akkor az majd csak kb. 1 év múlva fog élni.
De mondom, ez elég bizonytalan infó, nem jogász, aki mondta + ugye még Gordonka sincs megszavazva (legalábbis nem tudom, hogy ma hogy, s mint alakultak a dolgok)

kacsa14

Sziasztok!

Az összes gyerekem egyszerre alszik ma, és már 1 óra óta, szóval szuper pihenős délutánom van :)

Syry!

Hű, már milyen nagyfiú Máté! Nagyon édes! Örülök, hogy jól érzed magad a munkahelyen!

Kacsa!

Szép a kis szülinapos :)

Maci!

Levi is jól megnőtt! Képet nem dobsz róla?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi!
Gyönyörűek a gyerekek!!!!:)

Maci!
Tesó tervben van, de még várunk vele.

Syry!
Emili szeret itt lakni, szereti a bölcsit is, a gondozónőket is, egész 7végén emlegeti:)Barátai még nincsennek, kicsi még a társas kapcsolatokhoz.
Aranyos Máté nagyon:)Tudja hajtani is a bicajt?Emili még nem pedálozik, de próbálja.

Kép
pankaa

Évi!
Nagyon édesek a gyerekek! Nagy boldogság lehet ez neked!

Lányok!
Mi is megvagyunk, csak Szilárddal egész nap kint kell lenni az udvaron, igy nem sok időm marad a benti dolgokra, főleg nem a netezésre. Jövök, amint tudok!

Puszi!

(Maci! Hogy lehet azt beállitani a vonalzón, hogy az éveket számolja? Nekem 31-et rak a végére, de látom, neked a 12 hónapot számolja.)
Vendég

Angie!

Szilárdnak nagyon nagyon nagyon boldog szülinapot!
:)

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Angie!

Boldog szülinapot Szilárdnak!

Nekem is 31 nap van a mamanet-es vonalzón ... kiderül, hogy mi lesz hónap végén ...

kacsa14

Köszönjük a köszöntést!

Kacsa!
Biztos ciklust mér nekik :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Isten éltesse Szilárdot!

Felteszem azt a pár képet amit csináltam a talin:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép és egy kis bónusz a kis Vizitündéremről:)

Kép
pankaa

Szilárdnak nagyon boldog születésnapot!!!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!én is babavárás előtt állok.1 éve próbálkozunk de eddig nem sikerült,de nem adjuk fel.dokihóz nemsokára megyek és remélem elküld mindenféle vizsgálatokra.
visszsolvastam picit és nagyon szimpik vagytok nekem:)én is jönnék néha ha nem gond?!:)

KépKép
bettike83

Eriknek ma van a szülinapja, ugye??? vagy legalábbis a közelben ...

Sok boldog szülinapot Erik!!!

---

Bettike!

Üdv köztünk!

Vmi. peteérés figyelő eszközt (LH teszt, PG53) nem használsz? Rendszeresek a ciklusaid? Kiindulásnak már ez is segítséget nyújtat ...

Nekem egy 2 évesem van, ő is segítséggel sikerült, mert nekem nagyon kusza ciklusaim voltak, de segítséggel már az 1. hónapban megfogant.

Sok sikert Nektek is, reméljük, mihamarabb gratulálhatunk egy szép, csíkos teszthez!

kacsa14

Bettike!

Belekukkantottam a blogodba. Fanni a kishugod???

Vaterát kérdezted a blogban, én nagy vaterá-zó és tesz-vesz-ező vagyok. Merj nyugodtan vásárolni, jól nézd meg a képet, ami az áruról van + az eladó értékeléseit is és hajrá.
Én Timinek szinte mindent onnan veszek, téli kabátjai, overálja, farmerjai mind onnan vannak. Újonnan szinte én csak body-t veszek neki.

kacsa14

Kacsa
Termetes méretű a Disney-farm. :) Aki meglepit akar, nem kell sokat gondolkodnia. :D
Tetszik az új vonalzód!

Évi
Gyönyörűek a gyerekeid!

Angie
Jó kérdés... De látom, hogy már 12 került a végére. :)
Mi is sokat vagyunk az udvaron, nincs is annál jobb ilyenkor...

Szilárdnak nagyon boldog szülinapot!!!

Panka
Szép göndör sörénye van Emilinek!
A tesóról már én is érdeklődtem apánál, de egyelőre levettük a napirendről. Ha aktuális lesz, visszatérünk rá. :)

Bettike
Üdv közöttünk!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.26 00:41-kor.
Vendég

Kacsa:nem használok egyenlőre semmilyen peteérés figyelőt,azon gondoltkodtam hogy innen rendelek lh tesztet és azzal tudná figyelni.örülök hogy benéztél a blogomba:)nekem is nagyon szabálytalan a ciklusom,régebben fogamzásgátlót kaptam rá,addig jó is volt de miután abbahagytam akkor ugyanolyan volt mint régen.Gratulálok Timihez,nagyon aranyos csajszi:)irtad hogy segitséggel lett...milyen segitséggel ha megkérdezhetem?
Fanni a kishugóm:)
Akkor én is vásárolok majd netről,de leginkább akkor akarok ha lesz baba,és akkor ruhacsomagokat,néha jók vannak nagyon jó áron.

KépKép
bettike83

Maci,nagyon aranyos a kisfiad:)

KépKép
bettike83

Kacsa,második bébit nem akartok?nem olvastam vissza még,elég sok oldal van :lol: ,de majd igyekszem :)

KépKép
bettike83

Bettike!

Clostybegit-et szedtem, ez peteérés serkentő.

Mindenképpen figyelni kellene a ciklusod, mert lehet, hogy csak vaktában "lövöldöztök" vagy esetleg rövid a 2. fázis, ami miatt nem tud a baba megtapadni.

Én is LH-t használtam.

De, majd szeretnénk, egyszer ... ha Timi már oviba megy és levegőhöz jutok. Szüleim 200 km-re vannak, Anyósék idősek, más rokonunk nincs, én és Férjem is egykék vagyunk. Amíg Timit nem tudom biztos helyen napi 4-8 órában, addig én nem merek belevágni, mert bár nem ebből kell kiindulni, de ha bármi van és ne adj Isten kórházba kell feküdni terhesen, a szívem szakadna meg Timiért, mert nehezen lenne megoldható a felügyelete. Ha már napi 8 órűban oviban van, akkor a maradék idő már jobban áthidalható. Meg ő tejfehérjeallergiás, emiatt meg bölcsibe nem akarom adni, mert nagyon oda kell figyelni az etetésére!

Amúgy én is Bernadett vagyok, csak én Dettiként használom. :)

Maci!

Aranyos Levi!
Rád hasonlít jobban, ugye?

Óriás plüssöket már nem akarok, mert már kitúrnak minket!

kacsa14

Kacsa,akkor megértem hogy egyenlőre nem akarsz,Timi is még elég pici.Nekem mondjuk anyosék itt vannak de ők nem igen érnek rá,anyuék meg 60kmre laknak tőlem.dehát egyenlőre még ott nem tartunk:)Fogok venni lh tesztet és kiderül,mondjuk peteérésem valószinű hogy van mert azt észre szoktam venni,olyankór eléggé görcsölök,meg ilyen nyálkás,átlátszó cucc jön,azt gondolnám hogy az annak a jele lehet."2. fázisban mire gondolsz?erről még nem hallóttam.
Nekem is elég nehéz figyelni a ciklusomat mert nagyon kuszán jön meg,40,50,60 napra,igy meg nehéz.

Neked azóta már beállt hogy Timi megszületett?
Nekem azt mondták hogy "majd ha szülsz akkor helyre fog állni":)

KépKép
bettike83

Kacsa,akkor megértem hogy egyenlőre nem akarsz,Timi is még elég pici.Nekem mondjuk anyosék itt vannak de ők nem igen érnek rá,anyuék meg 60kmre laknak tőlem.dehát egyenlőre még ott nem tartunk:)Fogok venni lh tesztet és kiderül,mondjuk peteérésem valószinű hogy van mert azt észre szoktam venni,olyankór eléggé görcsölök,meg ilyen nyálkás,átlátszó cucc jön,azt gondolnám hogy az annak a jele lehet."2. fázisban mire gondolsz?erről még nem hallóttam.
Nekem is elég nehéz figyelni a ciklusomat mert nagyon kuszán jön meg,40,50,60 napra,igy meg nehéz.

Neked azóta már beállt hogy Timi megszületett?
Nekem azt mondták hogy "majd ha szülsz akkor helyre fog állni":)

KépKép
bettike83

Bettike!

elvileg a 28 napos ciklus 2 részre oszlik, nem tudok a szaknevüket, de van a peteérés előtti és utáni és elvileg mind2nek 14 naposnak kellene lenni, ha a 2. rövidebb az sárgatest elégtelenségre utalhat, ami viszont nagyon-nagyon fontos a babásodáshoz!!!

a pé-t jól érzed, a fájdalom és a nyálkás cucc tuti jel

én amint Timi abbahagyta a szopit és megjött, rögtön elkezdtem újra gyógyszert szedni, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni

kacsa14

Az én esetemben 28 napos ciklusról
nem beszélhetünk az a baj.soha nem volt
normális ciklusom,max pár hónapig mikor szedtem
valami bogyót rá. :roll: de nem lenne rossz dolog ez a 2 részre osztás,maximum az adott ciklust tudom 2 felé osztani,ami az utóbbi 2 ciklusban 39 és 41 nap volt.most 22 napnál tartok de már görcsölgetek.Most 2. hónapja szedek egy gyogynővényes készitményt,ami rendbe szedi a hormonháztartást.
Talán ebben a hónapban már lesz hatása...

KépKép
bettike83

Bettike!

akárhány napos a ciklus, a 2. szakasz (asszem luteális fázis) az MINDIG 14 NAPOS, ha rövidebb, akkor vmi. nem OK

szóval az eleje lehet 30-40 is, de a végének 14-nek kéne lenni, ezt esetleg tudod figyelni

kacsa14

Bettike
üdv itt és kívánom, hogy ne sokáig kelljen már várnotok! Nálam sem voltak ritkák a 39-41 napos ciklusok, de csak általában egy évben 1-2 szer. de amúgy nekem sose volt 28 napos, mint a nagykönyvben. az átlag 32-35 nap. valahol olvastam,ha valakinek egy évben kevesebbszer "van meg" mint 10 alkalom, akkor érdemes megnézetni a hormonháztartást. ráadásul az nem is fájdalmas beavatkozás (hacsak a vérvételt nem vesszük annak, de arra amúgy is sor kerül időnként.) mi már 2. körben próbálkozunk. tavaly január és december között volt az első kör és most április elejétől a második kör. (február 5-én visszamentem dolgozni.) Amúgy a hétvégén találkoztam egy barátnőmmel és februárban még arról panaszkodott, hogy hol 18 napra jön meg neki, hol meg 37-re. (amúgy 30-33 naposak szoktak neki lenni a ciklusohosszok.) elment dokihoz, hogy vizsgálja meg, meg adjon neki hormongyógyszert, mert valami nincs rendben nála. megultrahangozta és kiderült hogy 4-5 hetes terhes, a kistesóval. már látszott a petezsák, most már 13 hetes. úgyhogy az összevisszaciklus nem feltétlenül akadály a teherbeesésnél, de megnehezítheti a dolgot.

Voltunk tegnap állatkertben. mindjárt kicsinyítek pár képet.

Maci
jók a képek, főleg a porszívószerelős. :wink:

Sziszkónak, kicsit megkésve :oops: Boldog szülinapot! :lol: várjuk a képeket. :wink: 8)

Kép

Kép
syrynx

Zebravigyor
Kép
elefántház
Kép
Máté+ egy pici a zsiráfból (túl nagy volt őkegyelme. :wink: )
Kép
barátnőm családja a zsiráffal
Kép

5 éve voltam utóljára a zoo-ban, de kellemesen csalódtam, mert elég barátságos, szépen megcsinálták az állatok helyeit. (persze a vadont ez sem pótolja nekik. :cry: ) ja, és pont mikor eljöttünk, akkor volt a fókashow, még láttunk egy kis részt, de Máté már inkább szaladgálni akart.

Kép

Kép
syrynx

Syrynx:Az nagyon jó,és gondolom eszébe sem jutott hogy baba van a dologban:))))Gratulálok neki:)Remélem nektek is hamar öszejön a tesó,meg nekem is a közeljövöben és beszélgethetünk a babavárásról:))))Remélem nálam sem lesz ez gond de azért 1 év már valamilyen szinten jel lehet,rossz jel:(1 éve próbálkozunk...

KépKép
bettike83

sziasztok!

Bettike!
Üdv köztünk...ne legyél elkeseredve, az egy év nem tragikus, sőt orvosilag teljesen normális, egy éven túl szoktak vizsgálatokra küldeni... (mondom ezt én, aki több mint 3 éve vár...)

csak gyorsan bekukkantottam, hogy elmeséljem:
2 év után újra belevágtunk a kivizsgálásokba, és most addig nem állunk meg míg nem lesz valami kézzel fogható...legutóbb adtam magunknak időt, de most eredményeket szeretnék... :) (bekeményítettem)
ma voltam első hormon vérvételen, 3 hét múlva megyek legközelebb, hétfőn hsg, és megvan a Kális időpont_ május 26.
Laci a héten megy spermaképre.
ez a heti termés...
kicsit para vagyok a hsg miatt, azt hittem, csak bemegyek, megcsinálják, várunk kicsit, aztán mehetek dolgomra. Mire ma közölték, hogy pizsi, köntös, papucs,...stb, mert befektetnek... kisebb fajta sokkot kaptam, de már megnyugodtam...
majd mesélek, hogy minek mi lett az eredménye...

valakinek ha van annyi ideje, hogy bepötyögje hogy milyen volt a hsg, az asszem megnyugtatna kicsit... :D
kicsit azt érzem, hogy a teljes ismeretlenbe futok...

sziasztok: eszter

eszter82
Budapest

Eszter,nem vagyok elkeseredve,de azért picit félek.mondjuk nálam soha semmi nem ment egyszerűen,és nem gondoltam hogy a teherbeesés majd egyszerű lesz...de nem vagyok elkeseredve.nemsokára kezdem a dokis körutamat és remélem minden kiderül...

KépKép
bettike83

Még egy olyan kérdésem lenne hogy a tulsúly mennyire befolyásolja a teherbeesést?sajnos van rajtam +15kg,igyekszem diétázni mert úgy halóttam hogy kevesebb súllyal nagyobb az esély.

KépKép
bettike83

Betti
Köszi! :)
Nemsokára hozzád is bekukkant a gólya. :)
A túlsúly kérdéshez nem tudok okosat mondani, de egy kis diéta biztos nem árt. Drukk!

Kacsa
Nagyon sokan mondják, hogy rám hasonlít, a kék szeme egyértelműen az én oldalamról jött. :D Ha apa itthon lesz, csinálunk olyan képet, amin én is rajta vagyok. :)
Anyukám csinált Levinek egy hatalmas macit, persze őkelmének egyelőre még nem érdekes játék. Ezt is elég kerülgetni. :D

Syry
Levimanó új játéka a porszívó, a többire rá se néz. :) Múltkor ugyanúgy huzigálta, mint én. :)
Jók az állatkerti képek! Rettentő régen voltam a pesti állatkertben, még általános iskolás voltam. A szegedi vadasparkban is régen jártam.
Drukk, hogy hasonló meglepid legyen, mint a barátnődnek. :D

Eszter
Tényleg bekeményítettél. :D Remélem, nagyon gyorsan lesz eredmény is. :)
Drukk a hsghez!

Manó egyre nagyobb széltoló. Mindenbe kapaszkodik, áll felfele, körbemássza a házat. Villámgyorsan közlekedik. :)
Vendég

Eszter!

Nekem 2 hsg-m volt, mindkét terhesség előtt egy. Mindkét alkalommal az István kórházban csinálták, és mindkettő röntgenes volt. Először egy kis csövet vezettek fel a méhbe, majd a kilógó végét a combomra ragasztották. Ezután fel kellett öltöznöm, és átballagni a röntgen épületébe, és töltötték be a csövön át a kontraszt anyagot, majd csináltak egy felvételt.
Az első egy kicsit kellemetlen volt, feszített egy kicsit, mikor töltötték a kontrasztanyagot, de mire kimondtam volna hogy áúúú, addigra kész is voltunk.
Másodszorra a saját dokinénim csinálta a hsg-t, és még annyira se volt kellemetlen, mint az első. Befeküdnöm egyiknél se kellett. Hajrá, ügyes csajszi vagy te, nem lesz semmi gond, és fájni se fog! Drukk a vizsgálatokhoz, jó hogy belevágtatok újra!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Eszter
jó hogy jelentkeztél! hsg-hez szorítok! többen egy ilyen beavatkozás után estek teherbe! :wink: majd írd meg az eredményeket. (bár még nem beszéltük meg a párommal, de én úgy tervezem, hogy júniusban mennék hormonvizsgálatra. most határidős melók vannak ápr. 30 és május 20. utána könnyebben tudok "lógni" a melóhelyről. 8)

Maci
Mátét sokáig nem érdekelte a porszívó, mostanában pedig "meglovagolja" és tologatja, ahogy én szoktam. jó ám a mászós időszak, mégha fárasztó is neked. mi is emlegetjük Apával, hogy tavaly Máté még csak a szekrény alsó részéig ért, most meg már a legfelső fiókot is simán eléri. egy ismerős szerint onnan lehet megtudni egy lakásban mekkora kisgyerek van, hogy milyen magasra vannak felpakolva a törékeny, veszélyes stb. cuccok. :wink:

Betti
kis diéta sosem árt, csak ne legyen drasztikus. :? mert az sem kedvez a terhességnek, ha hirtelen túl sok kaját vonsz meg magadtól. (nekem a magas vércukorszint miatt kellett diétáznom a terhesség második felében. :evil: )

Kép

Kép
syrynx

Eszter!

Drukk a vizsgálatokhoz és várjuk az eredményeket!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kacsa14 2009.04.22 15:04-kor.

kacsa14

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek (az sms-esekre is gondolok :D )

nekem a dokim csinálja a jánosban, és ultrahangos műtőben nyomjuk azt mondta...elvileg nem lesz slattyogás ide-oda, :D

azt mondta, nem annyira gáz... de ő pasi, tehát neki tuti kimaradt ez a testközeli élmény :lol:

mindegy túl kell lenni ezen is :)

Évi! emlékeztem, hogy közülünk te vagy a nagy hsg túlélő :D jó hogy írtál :D

azt nem értem, miért kell ott maradnom, de majd elmondja...lehet hogy csak félti az egyik kedvenc betegét :lol: :lol: :lol:

természetesen majd jövök és írok, hogy mi volt...

most rohanok lakógyűlésre...utálom...anyu lakása...azt sem tudom miért gyűlnek... :? :shock:

puszi

eszter82
Budapest

Na! Az ultrahangos az én voltam. Annak valami más neve van, a hsg a röntgenes. Akkor neked milyen is lesz?
Nem volt vészes, kicsit rágörcsöltem, de tényleg nem árt, ha aznap már csak pihensz.

Sziasztok!!!!

Kíváncsi vagyok van-e vonalzóm és mit mutat :lol:
(Előnézet: 511 Hahaha! )

Én is bekeményítettem ám! Idén baba lesz, nem érdekel! :D

Végigmentünk a vizsgálatsoron. Párom a határon, én egy madzaggal, egyébként "minden ok". Kicsit rágyúrunk. Eddig nem jött össze spontán.

Képzeljétek kit láttunk az óbudai auchanban! A Pupyt! :lol:
Párom mutogatja, figyeljem a kosarat, csomag van benne. A baba takarásban volt, de az anyját fölismertem félprofilból. Nem akartam így letámadni, szemforgatva odébb álltam :lol: Szia Pupy! :D Nyuszi vagyok.

Évi! Gyönyörűek! Szívet melengető történet.

Fleur! Nagggyon örülök!!

Most ennyi. Babaesőt mindenkinek!

lil

Kép
lilia

Hello Lányok!
Megvagyunk, egész nap kint vagyunk az udvaron. Szilárdnak a nyaka és a karjai lassan feketék a naptól. Egész nap a homokozóban túrkál.
Semmi extra nem történik velünk. Elmentem a nőgyógyászom által javasolt meddőségi specialistához, aki semmi újat nem tudott mondani. Annyit mondott, hogy átlagosan az a nő, akinek van két gyereke, kb 6szor volt terhes, csak nem tudjuk, hogy a megfoganás után még a mensiig, vagy pár nappal a várt vérzés után a természetes szelektációval 2/3-a a megfogant embrióknak elhal. Elküldte a férjemet andrológiai vizsgálatra egy magán orvoshoz, aki 20.000-ért akarta megcsinálni neki, igy azt mondtuk, hogy hagyjuk az egészet. Szerintetek is irreális ez az összeg? Szilárd előtt az István korházban ingyen megcsinálták neki.

De jó nézegetni a képeket, ahogy ezek a gyerkőcök cseperednek felfele. Pár éve még itt sopánkodtunk mindannyian a gyerekért, aztán már a legtöbbünk a tesót tervezgeti, vagy már dédelgeti is. Ez ad erőt nekem is a másodikhoz. Igaz, álmomban sem mertem volna gondolni, hogy nekünk a tesóra még többet kell várni mint Sziszkóra. Most lesz a 13. próbálkozós hónapunk, és hát úgy-e közben volt egy vetélés. Hát ilyen az élet, küzdeni kell!!

Eszter!
Helyes! és HAJRÁ-HAJRÁ!!! Nagyon drukkolok, hogy idén még baba költözzön a pocakodba, de ha lehet, még nyáron. Jó lenne együtt növeszteni a pocakot!

Lili!
Szerintem nyugodtan megszólithattad volna Pupyt. Örült volna neked. Ha a határon van a párod, akkor biztos lesz baba. Nálunk is ez volt. Szedjen Bio-szelént. Abban van cink és e-vitamin is, ami nagyon fontos a kiskatonák gyorsitásához-erősitéséhez. A ginseng vagy maca-vebe is nagyon jó. A cink-e-vitaint te is szedheted.

Syry!
Hátha nem kell várni júniusig. Drukkolok, hogy jöjjön az a tesóbaba!!

Maci!
Lehet, hogy Levi elindul 1 éves korára. Nagyon úgy néz ki. Reméljük, hamarosan lesz még egy tali, és akkor el tudtok jönni. Nagyon jó lenne megismerni titeket is.

Márti!
Kicsit eltűntél. Minden rendben?

Virág!
Hogy vagy? Émelygés még megvan?

Betti!
Mindenkinek vannak területek az életében, ahol küzdeni kell. Biztos vagyok benne, hogy azért a tiedben is van olyan terület, ami működik. Mennyi idős is vagy? Egy év után azért érdemes felkeresni egy meddőségi szakembert, de ha fiatal vagy nagyon, akkor még pár hónapot lehet várni.

No lányok, én mentem is, mert akadt egy kis dolgom, és 3-kor indulunk anyuékhoz.

Puszó, majd még jövök!
Vendég

Syry
Az ismerősödnek nagyon találó a megállapítása. :D
Apa féltve őrzött korsógyűjteményét felpakoltam, meg is jegyezte, hogy jó zsúfolt lett a felső rész. :D

Eszter
Mikor tavaly szülni mentem, akkor is lakógyűlés volt. :D
Drukkolok a jó hsg eredményhez!

Lilia
Nahát, már azt hittem elvesztél. :D
Milyen vizsgálatokon voltatok?

Angie
Nagyon drukkolok nektek is, hogy ne kelljen sokat várni a tesóra.
Nem tudom, mikor fog őkelme elindulni, de akkor aztán hajajjj... Futhatok utána. :D
Vendég

Hahó Lilia! egy elveszett ember! :lol: ezekszerint, azért néha olvasol.

Angie
jó ám a szabadlevegő. hiányolom is, hogy én jóformán csak hétvégén élvezhetem a napot. :evil: :? :cry: bár ha hazajövök a melóból még kint vagyok. Máté is barnul szépen. Mint a munkások: nyakvonal, meg a rövidújjú vonaláig már kezd "csokisodni". múltkor Apa ujjatlan body-ban bicózott Mátéval, és le is égett a pici válla kicsit. haragudtam. :? Bár Apa szerint fás részen bicóztak, de ott is átszűrődik a nap. Láttak teknőst a Dunaparton, bár Apa szerint Máté nem vette észre, mert terepszínű a teknős és mozdulatlan volt.

szülinapos képeket küldesz majd!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
syrynx

Angie,25:)persze van olyan része az életemnek ami jó,pl most a házasságom mert sok gondunk volt,de megbeszéltük és talán nem lesz gond.és ha még jönne baba is akkor tökéletes lenne az összhang:)))))

KépKép
bettike83

mostanában olyan fura érzésem van,2-3 napja szurkál,feszül a petefészem,olyan mintha rángatózna,meg ott lent a szeméremcsontom fáj,ha leülök akkor is olyan kellemetlen érzés.26.-án volt meg,lassan 30 napja.Hányingerem van de igazából észre sem venném ha amiatt lenne mert nekem nagyon sűrűn van alapban.Másnak egyszerűbb a tüneteket észre venni főleg ha nagyon ritkán van hányingere és ha hirtelen megjelenik akkor vagy virus,bármi vagy nem mellesleg terhesség.De nálam ez igy nem jön össze,mert állandóan baj van a gyomrommal.De viszont 1 hete görcsöltem is és már azt hittem hogy meg fog jönni deazóta semmi,végülis még csak 28 nap....azon gondolkodtam hogy ilyen hamar nem lehetnének tünetek,nem?én nem tudom..12.nap körül volt peteérésem szerintem,16 napja,korainak találom...még arra is gondoltam hogy lehet valami más,felfázás, bármi.Agyaltam már a teszten is de nem mertem csinálni,megint egy negativ tapasztalat nem hiányzik.Inkább maradok ebben a tudtaban és ha megjön akkor megjön ha meg nem akkor valami csak van,még korai lenne a teszt.
vélemény,mi lehet?

KépKép
bettike83

Bettike!

ha szerinted 16 dpo-nál jársz, én tesztelnék...
tudom, hogy nagyon szar mikor várod a második vonalat, és nem lesz rajta semmi, de talán jobb tudni, nem? (én majdnem leestem a kád széléről Pupyéknál, mikor néztük, aztán megfejettük, hogy rohadtul elszámoltunk valamit, és korai is lett volna látni bármit is, de akor is utáltam az egészet...)
bár ezt embere válogatja...én az önkínzós változat vagyok, aki inkább tudni szeretné a rosszat is, csak tudja már :)

szerintem a tünetek mindenkinél mások...de erről azok biztos többet és okosabb dolgokat tudnak írni azok akik voltak már terhesek, ellentétben velem, aki vagy voltam már, vagy nem...mert ha voltam is, akkor is 5-6 hetesen elment...
nálunk például mindenki tudta a családban másnap reggel, hogy terhes, mert furcsa, addig nem tapasztalt érzései voltak,, meg hányinger szerű dolgok, ...stb... abban a hónapban mikor esélyes hogy nálunk is volt valami, én másnap reggel hányingerrel keltem és ez hetekig kitartott, persze én néztem hőt, meg jósteszteltem is, meg minden, tehát próbáltam más jelekre is figyelni miután nem múlt el az émelygés...aztán mikor megjött, akkor is olyan dolgokat produkáltam, amiket azelőtt soha...valószínű volt valami de benne volt abban a 2/3-ban, amikor maguktól elmennek terhességek...
tehát a hányinger akár ez is lehet... ne kérdezd, hogy mitől volt másnap, mert akkor még egy darab hormont sem termel a teste az embernek... én mondtam a dokimnak is, azt mondta van ilyen típus...és általában úgy mint nálunk, hogy a családban minden nőre ez volt jellemző...

biztos írnak majd a lányok okos dolgokat, hogy ez mitől lehet...de ahogy én visszaemlékszem, voltak itt néhányan, akik valami gyomorrontásos, vírusos dologra számítottak, aztán pl Lillát kaptak helyettük :) jól emlékszem, Fleur? :D

eszter

eszter82
Budapest

Betti!
Még nem üdvözöltelek, most megteszem! :) Ezek a jelek simán beleférnek a terhességi jelek kategóriájába, amikor én a lányommal babás lettem, biztos voltam benne már a teszt előtt, mert szg-ezés közben nem esett jól összetett lábakkal ülni... ;) :lol: Ha nem jön meg egy hét múlva, jöhet a teszt! ;)

Eszter???

Á, futnom kell... :roll:

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?