Sziasztok Kismamik!
Süni, szuperjó a babaszoba és óriási a pocid már!
Anuk, egyáltalán nem elrettentőek a képek, amiket föltettél...
:) És hát
Niki és Noémi, Ti is szépek vagytok.
Én még várok szerdáig, bár sztem látványra nem nőtt semmit a hasam... cm-ben 115-nél tartok, 93-ról indultam...
Viszont voltam ma a védőnőnél. Nagyon aranyos volt, megdicsért, hogy nem híztam semmi (de a mérlege 14 kg-val mutatott többet, mint ahogyan elkezdtem a várandósságot), és megint megnyugtatta magát, hogy minden oké.
Vizeletvizsgálat, vérnyomás rendben, ő is említette a Natrium Chloratumot a vizesedésre, és örült, hogy végre van vmi tünetem (lábdagadás).
Kiderült, hogy a CTG-ért nem kell fizetni, nálunk a kórházban ezt NST-nek hívják, viszont nagyon bunkók az orvosok. (Na, ezt nem a védőnő mondta, hanem a váróban lévő kismamik.) Mindegy, megpróbálom, aztán kiderül.
Mimmi, az osztálytalálkozók élménye engem is mindig megráz, de engem pozitív irányban. Az én volt osztályomból mindenki pedagógus, orvos, közgazdász vagy ügyvéd lett.
Eddig egyszer sem volt olyan, hogy ne tudott volna mindenki eljönni, és irtó jó fejek.
A legutolsó osztálytalálkozónk tavaly májusban volt, extra jól sikerült, viszont nem tudtam maradni velük, mert aznap épp jelenésem volt a doktorbácsinál- ha jól emlékszem. Azt hiszem, a keresztlányomék is itt voltak akkor... viszont jól indult, mert elnéztem a meghívón az időpontot, és 3 óra helyett 4-re mentem.
:) Nem utáltak ám érte...
Szóval nagyon jól sikerült.
Csillag, gondolok Rád holnap. És igenis olvass be annak "a hülyének", ha nem lesz elragadtatva Tőled!
:):)
Poker, Evicuska, vagytok mostanában? Nagyon eltűntetek...
Poker, azt hiszem, nekem a május 13 szimpibb... már csak azért is, mert 8-án kell mennem orvoshoz, és megpróbálnám az azt követő laborvizsgálatot szerdára tetetni, akkor egyúttal letudnánk egy CTG-t is, és megnézhetnénk a szülőszobát. Hm? Megbeszéljük?
Lenicitől kaptam mailt. Jól van, szerencsére minden rendben velük, még mindig sokat varr szegénykém. De sokat gondol ránk és puszil mindenkit.
Ja, igen és még egy dolog: az egyik kismami azt mesélte, hogy csinált gátmasszázst az első kislánya születése előtt. Annyira kitágult, hogy nem kellett gátmetszés sem szüléskor, viszont utána sem húzódott vissza... Azt mondta, a második babával július elejére van kiírva, viszont eszébe sem jutna még egyszer. Szerintetek?