Niki remélem már minden rendben van veletek
Süni én meg azért irigyellek kicsit, hogy ilyen jól kitartottál a munkahelyen. Hogy a fenében bírsz még mindig 8 órát ülni? Nekem fél-egy óra is sok, érzem, hogy zsibbad a lábam.
Poker gondolom sima két dimenziós ahogy Rod mondaná „hangyaháborús” monitor volt.
Sose semmit nem tudnak a férjek kivenni rajta. Az enyimnek külön külön mutogatta meg a doki, hogy mancs-tappancs-combika-fejecske-punci. Mikor végeztünk hazafelé mondta, hogy ő aztán csak sok apró homályos futkosó pontocskát „hangyákat” látott még most is.
Manó: próbálkoztam volna a homeós bogyókkal én is, de sajnos a dokim nem javasolja. A védőnő nem is ért hozzá, a patikában meg herbáriában nem tudnak segíteni. Túl sokféle gyógyszerallergiám van és mindenki be van rezelve nehogy valamelyik szintén kihozzon valami kehét.
Tabati: jaj nagyon sajnálom
Remélem mióta írtad egy kicsit már jobb.
Banyoszka: nagyon szépek a gyerekek és azok a sütik
Direkt csináltad, hogy ezt a képet választottad ugye?
Heni: El lett döntve
A kötött kiskardigánban jövünk haza, a macis kocsikabát félre van téve. Tesómnak is nagyon tetszik ám! A szoba pedig csúcsszuper lett!
Mukkancs: Kismama vagy, vedd figyelembe
Sok sok terv, de már nem megy úgy, mint régen. Dühítő, de muszáj elfogadni.
Amadea: MACIIIIIIIIIIIII
Nagyon szép lett a szoba, és tök jó ötlet, hogy van benne ágy Neked is
Hazahozós rucikák: Egyik szebb mint a másik
Már csak arra kell vigyázni, nehogy valaki szemet vessen a babákra, hiszen szépek lesznek szép rucikban.
Babamozgás számolás: Hát ez marha jó kérdés
A dokim ennyit mondott, hogy számoljam megvan-e a 10 naponta. A védőnő még ennyit se. Nomármost kikérdeztem az alattunk levő csajt (most 5 hetes a kislánya) állítólag úgy kell számolni, hogy ha beindul amíg pöckölget egyfolytában az 1. Ha kicsi szünet és folytatja az a következő. Az a jó, ha naponta legalább 5 alkalommal kezd felpörögni a babuci.
Emléxem egyszer elkezdett mocorogni a drága és fél óra alatt 89 mozdulatot végzett egyfolytában. De tök mindegy, mivel nem állt meg egy pillanatra sem az 1-nek számít. Elvileg… többgyerekes anyukák SOS
Támogatások: Hát mivel a mi cégünknél én intéztem az oep-es dolgokat azt hiszem lemegyek kérek nyomtatványokat, kitöltési útmutatót és én magam megcsinálom és Rod beviszi a munkahelyre. A kincstárban már voltam, kértem csp és anyasági papírokat útmutatóval. Muszáj lesz nekem mindent intézni és majd csak apit útnak indítani amikor kell.
Kórházi csomag: Hát ezen is túlvagyok.
Mindent kategóriánként összepakoltunk amit vinni kell. Azuram szerint olyan, mintha kéthetes üdülésre készülnék. Na ja…üdülés.
Még a textilpelus hiányzik (babaholmival véletlenül hazakerült) meg a még meg nem érkezett szopis melltartó. Mondtam is, hogy el ne felejtse mit kell vinni: utazótáska, epres könyv (leletek-terhes könyv-taj-személyi-apasági) és én
Azért tudjátok, hogy baromi türelmetlenek vagyunk
Júniusi a topik vagy mifene, mégis májust szeretnénk sokan
Pedig addig tudunk (elvileg) pihengetni még, amíg a babák a pocakban vannak, úgyhogy nyugi
Na megyek kiterülök a tv elé bambulni, mert Emma megint elkezdte az "anya kijövök az oldaladon, és nyújtózkodok ezerrel, nomeg érzed milyen hosszú a combikám" műsort. De legalább nem éjszaka