Új privát üzeneted érkezett!

Mamacica!

Kösz, hogy helyretettél. Mivel még nem szültem babát, én minden ilyesmire odafigyeltem, amiböl nagyanyáink a népi bölcsességek szerint tudták (bocs, sejtették), hogy mi lehet a neme a babának. Tudod mit? Asszem mégsem kérdezem meg, legyen tényleg meglepi. Kép

Niki
Niki

Niki, szió!

Jaj mamám, ne mondj már ilyeneket, hogy haragudnék? Most megyek, rohanok és írok... pénteken találtam meg a leveledet, a nagyeszû yahoo a múlt évi augusztus 21-i levelek közé tette...

Dédanyák, figyelemKépKép nem voltam rosszul és fiam lesz, egy pont nektekKép Sõt: hegyes kiálló pocakom van, szóval még plusz egy pont nektekKép

cuppppppppp
Beja
Beja

Sziasztok!

Niki K.,Kata!
Holnap en is feliratkozom!

Fiu-lany:Szoval en hallottam, hogy amig nem szal le a golyo"ka"ja, addig a magzatmaztol odatapadhat ...szoval oda valahovaKép)Es siman lehet egy kisfiut is kislanynak nezni.Eleg logikusan hangzikKépEgyebkent mar banom hogy megkerdeztem de nem birtam volna ki.

Pa!
Tiduj
Tiduj

A mi babánk "magzatmáza" kiállt és szinte ott lebegett a két combja közöttKépKépKépKépKép
Beja

Sziasztok!

Fiú-lány kérdés: A nővérem végig(!) hányta a terhességét és "természetesen" fia van. A barátnőmnek két kislánya, az egyiknél volt hányingere, a másiknál semmi. Kép Szóval hogy is van ez?? Kép

Sziasztok
Katus27
Katus27

Sziasztok!

Dédanyáink! Nálunk most 2:0! Alig voltam rosszul, kétszer hánytam, mindkétszer óvatlan fogmosás következtében: fiam lesz. Az unokabátyám felesége szegény rengeteget hányt, és mit ad Isten?, lánya lesz. Jó, persze ez nem szentírás, a növérem a három fia közül az elsövel úgy hányt, mint a lakodalmas kutya. Kép De Mamacica, hogy jön a gyomorégés - hosszú haj kérdéskörhöz az, hogy a talpa vagy a feje van fölül?!?! Ráadásul a kis huncutok képesek ám az utolsó órákban is megfordulni, söt, én már olyanról is hallottam, aki csakazértsem fordult meg, és faros maradt, szóval ez sem szentírás, hogy a talpa van fölül. Éppen úgy nem szentírás, mint dédanyáink megfigyelései. Én szeretem a nagy népi bölcseleteket, valahogy olyan emberiek ebben a mai tudományos - technokrata világban, ráadásul a Nagymamámra emlékeztetnek (nyugodjék békében), akit nagyon szerettem. Ö idézte gyakran a saját nagymamáját pl. mosogatás témakörében: "Rögtön örömmel, vagy holnap körömmel!" vagy az anyós - meny együttélés ügyében: "Ha a szája elfér, a segge elfér!". Szerintem örök érvényü mondások... KépKépKép

BMárti
BMárti

Sziasztok lányok!

Alig aludtam éjjel, az allergia miatt az orrom bedugult teljesen Kép
Manóca jól van, aranyosan mocizik. Ma nyugös vagyok kicsit, talán a kialvatlanság, talán a tudat, hogy a párom este nem lesz otthon nem tudom, de úgy érzem el tudnám bogni magamat. Ez normális?

Kata, Tiduj!
Bejelentkeztem, de engem már szeptemberre beírt, kivéve a szüloszobát, az okt. vége. Azt mondta a novérke, hogy ne hagyjak mindent egyszerre és a végére. Én nem vagyok egy harcos amazon, így beleegyeztem. Remélem legalább a szüloszoba látogatáson találkozunk ... Kép
Kellemes napot mindenkinek:
Niki K. 27.
NK. 27

Jo reggelt Mindenkinek!

Olyan jo volt ma reggel ez a hüvös idö. KépTeljesen kicserélt. Lányok, Ti hogy álltok az esti alvással? Mert én két oránként menetrendszerüen, félálomban találok ki a mellékhelységbe. Kezdem megszokni, hogy nem alszom, asszem erre szükség lesz a pici érkezése után is. Milyen okosan van kitalálva ez, már teljesen asszimilálodni fogok az éjszakázáshoz.Kép

Márti!

Jok ezek a nagymamis mondások, én is imádtam a nagymamámat, sajnos három éve meghalt. Neki is sok ilyen mondása volt, és életem végéig hálás leszek neki arra a sokminden bölcsességre, melyet a szüleitöl tanult, és nekem továbbadta. Nagyon szerettem Öt.

Sziasztok, Kép

NikiKép
Niki

Sziasztok lányok!

Jóóók ezek a mondásokKépKép

Tegnap voltunk dokinál!Kép Jelentem, a zacsi még mindig megvan, szóval nagyon úgy néz ki, hogy Dávid lesz a dologból... igen, bizony, végre, nagy kínok közt sikerült egy olyan fiúnevet találni, ami mindkettõnknek tetszik, bár még nem 100% (talán még jön valami isteni szikra), de egyelõre ez marad.
Csóri gyermeknek már láthatóan kisebb helye van, mint 6 héttel ezelõtt volt, a lábai szabályosan a nyakában voltak az UH alatt és hát természetesen aludt, mint ilyenkor mindig. Megnézte a doki a fejkörméretet, combcsont-méretet (adatokkal csak holnap tudok szolgálni, ha valakit érdekelne), meglestük a szivét, gerincét, köldökzsinórt, méhlepényt (utóbbi már nem lóg rá a méhszájra, az utóbbi 6 hét alatt elmászott onnan). Bekukkantott manualice is, hülyére bólogatta magát és hogy minden szép és tökéletes.
Szóval teljesen okés minden, a doki engem pedig megdícsért, mondván, hogy jó rámnézni, és hogy hihetetlen, hogy ennyire nincs és nem is volt panaszom, és hogy biztos benne, hogy tökéletes lesz az együttmûködésünk mindvégig. Erre én már csak egy áment tudtam mondani.
Két hét mulva terheléses vércukor-vizsgálat lesz, hála Istennek nem a cukrosvíz-fajtából, hanem csak két zsömlét kell megenni (lehet vajas) és két deci tejet kell meginni. A dokihoz pedig legközelebb október 4-én megyünk.
A héten a védõnõhöz is majd ellátogatok.

Lányok, itt a hûvösebb idõKép Ilyen maradhatna jó sokáig...

cuppppppantás mindenkinek,
Beja (26dik)
Beja

Sziasztok Lányok!

Niki! Jó neked, hogy hozzá tudtál szokni a nem alváshoz. Én még dolgozok, de napközben csak arra figyelek, hogy nehgy neki menjen valaminek. Már oyan fáradt vagyok. A párom allergiás,így felváltva ébredek, egy tüsszentés egy rugásKép

Beja! Úgy megsajnáltam a picidet ahogy írtad, hoyg nincs helye. Én már olyan régen voltam Uh-n és fogalmam sincs hogy fér el, de nehezen azt gondolom, mert egész nap fészkelődik. Már 2 napja megvan a feje.KépJelenleg keresztben szeret lenni, reméljük, majd változik ez. Most járunk a 29.héten nem tudjátok mikor lesz a következő Uh?

Kellemes hűvös napot mindenkinek.

Tikk
Tikk

Hali!
Tegnap majd meghaltam a forróságtól, ti nem? Ma meg olyan jól esik ez a szelesebb ido. Remélem végre tényleg vége ennek a borzalmas kánikulának.

Képzeljétek, nyolc hét múlva, október 21-én költözni akarunk. Úgyhogy most nyolc hét alatt befejezzük a házat - iszonyú nagy meló lesz, de remélem, azért megleszünk. Minden nap nagy dolgok történnek ott kinn, én is csak ezzel bírok foglalkozni, de tudom, hogy ha most ezt végigcsinálom, akkor két teljes hónapig csak a babára tudok készülni, neki összeszedni a dolgait, meg minden. Az nagyon jó lesz. Remélem pihenteto is, mert ez most nagyon stresszes, de muszáj, elore menekülünk.

Egyébként nagyokat rúg, és tegnap eloször határozottan csuklott jópár percig szegényke. De vicces érzés volt. Ma megyek egy nadrágot venni - hova menjek, mit ajánlotok? Látott mostanában valaki jókat? Nem kantárosat akarok, hanem világosszínu, állítható derekút, amit osszel tudok majd hordani.
mégegykata 23

Szia Kata!

A váci utca 53.sz alatt van egy nagyon helyes kis bolt. Van varrodája a boltnak, tehát viszonylag egyedi darabok forognak, ott találsz szerintem nadrágot. 5-6000Ft körül vannak.
Sok sikert a költözéshez, de nagyon vigyázz magadra. Nem hajolni, csak guggolni és ha megkeményedik a hasad akkor szigorú pihenés!

Tikk
Tikk

Sziasztok lanyok!

Sajnos ritkan van idom irni, de azert minden leveleteket rendre elolvasomKép Ez az elso program a munkahelyemen. CSak most ket hetig helyettesitek, es 8-10 orat is dolgozom, eleg hulla vagyok.
A mai huvosebb idonek en is orulok!

Fiu-lany kerdes: en mar igy a 30. het vegen meg mindig nem tudom, mi lesz, de most mar nem is akarom megtusdni. AZt hiszem, inkabb lanyt szeretnek, de a parom meg fiut, igy annak is ugyanugy orulnek miatta! Utoljara a 20. heten voltam UH-an, es akkor azt mondta a Harsanyi ( MAv-ban), hogy ilyenkor a legnehezebb megmondani. Nem ertem, mert kesobb meg allitolag meg nehezebb, mert nem nagy esely van ra, hogy pont a legnemesebb testreszet mutassa meg. HOgy van az, hogy mindenkinek meg tudjak mar mondani a 3-4 honap vegen, nekem meg nem tudtak??? Most mar mindegy, igy utolag nem banom.

Amugy nagyon helyes a hasam, es nem voltam rosszul egyaltalan, viszont az aranygyurus modszer egyertelmuen lanyt mutatott. Senki nem probalta ki azt a modszert? KIvancsi lennek ra olanoknal, akik mar fixen tudjak, hoyg fiuk lesz vagy kislanyuk.

LEirom meg egyszer: a kismama hajszalara fel kell fuzni a jegygyurut, es mozdulatlanul a kismama hasa folott megtartani. Kis ido utan elkezd lengeni, es ha viszintes vonalban leng, akkor fiu, ha korkorosen, akkor lany. Nalunk az osszes unokanal bejott!Kép AMugy eu is dedanyaink modszere, de allitolag mas a kisugarzasa a kulonbozo nemu babaknak, tehat van tudomanyos alapja is... KiderulKép

pusz

Vikoca30

AMugy jol vagyok, jobban mint az elmult honapban, amikor mar annyira nyomta pocaklako a tudomet es gyomromat, hogy sem enni nem tudtam, sem levegot nem kaptam. Most mintha lejjebb stallt voln a mehem, mert elmult ez a legszomj, es nagyon jol erzem magam.

Tikk, elvileg a 32-34. heten van UH, de lehet, hogy ez dokinkent valtozik. En jovo heten megyek nagy UH-ra.

Beja, meddig leeht terhestornara jarni? Szulesig? Mert csak jovo heten tudom meg, hogy a lepenyem helyzete engedi-e a tornat, de ha igen, akkor en szivem szerint az utolso pillanatig eljarnek ( ha birom perszeKép

Hol tudom megnezni a szuloszobat? A dokimat kell megkernem, hogy mutassa meg? Eddig meg nem foglalkoztam vele, de lassan lehet, hogy el kene kezdeni.

Babuci mintha kevesebbet mozogna, nincs mar annyi helye, mint regen, az biztos. Viszont egyre eroltejesebbeket rug, az ejjel volt eloszor, hogy egyik-masik rugasa kicsit fajdalams is volt, felebredtem ra. De ez leghyen a legnagyobb gondomKép.
Viki

Bocsi, azt akartam irni, hogy hegyes a hasamKép
Nem tudom, mert kerult az alairasom a level kellos kozepebe, bocsanat.

Vikoca30
Viki

Sziasztok Lányok!

Jó, hogy mindenkinél örömhírek vann és mindenki jól van!
Lehet, hogy tegnap este éreztem valami mocorgást bentről!!!? Ugyanis a megfázásom/vírusom(?) nem akart elmúlni a hétvégén, úgyhogy most folyamatosan köhögök. Már nemigen bírja torkom. Szóval tegnap este egy nagy köhögésroham után, mintha egy finom kis nyomást éreztem volna a hasam bal felén. Egyszerűen nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy végre a Picurt éreztem?! Eddig ilyet nem éreztem (pedig azt a kevés kis mozgást, ami hastájékon történik nálam, már vagy 2 hete komolyan kielemzek), meg szerintem azon a részen más most éppen nem is nagyon lehet.
Szóval lehet, hogy már agyára ment szegénykémnek a köhögés és jelzett? Hát nem lehet most túl jó neki - nekem sem az. Már kaptam a háziorvosomtól egy antibiotikumot (sajna más kiút nem igen van), meg valami kanalas löttyöt (na ez az, ami nem segít egy csöppet sem). Remélem, hamar rendbe jövök és nem kell sokáig gyógyszeeznem magam, mert így is 25x elolvastam a betegtájákoztatót, meg minden könyvemet, hogy nem árt-e ez a Picurnak.
A héten, ha minden igaz, nekünk is meglesz az AFP-eredményünk, meg a 18 hetes UH.

Addig is puszi!
Juca2
Juca2 18

Sziasztok!

Vikoca, nálunk úgy tűnik eddig, hogy bevált a gyűrűs dolog, persze biztosat csak okt.-ben tudok mondani.Kép Még biztosabbat pedig pár év múlva, mert a gyűrű mostanra kislányt "jelzett", aztán utána még egy kislányt meg egy kisfiút.KépKép
Ezek szerint szép nagy család leszünk.Kép

Egyébként nem hánytam egyszer sem, a pocakom kimondottan hegyes, úgyhogy ez nálunk nem jött be.Kép

Puszi Katica
Katica

Sziasztok!

Nekem véletlenül minden bejött, kivéve egy dolog, hogy mégjobban összekavarjalak benneteket.Kép
szóval, szép kerek a pocim, forog a gyűrű és kislányt mutat az Uh. Viszont elég sósan szeretek enni, ami kisfiút szokott eredményezni.

Tikk
Tikk

Jaj csajok, ezek a hiedelmek, megorülök! KépKépKép

Anyukámnak hét gyereke született, a lányoknál semmi baja nem volt, a fiúknál mind hányt. Ennyit arról, hogy a rosszullevos kismamák lányt várnak. És a savanyút evosök is lányt, igaz? Hát én egyfolytában savanyút eszem, mégis kisfiúnk lesz... KépKépKép

Nézegettétek az új IKEA-katalógust? Ma dobták be hozzánk, mondjuk az a kisbabás két oldal nem sokat mutat, de azért akit érdekel nézze meg. Engem mindig a gardrób-rendszerek nyugöznek le! Az a sok jó polc, fiók, tárolóhely! Szerintem az bomba, csak sajna nagy hely kell hozzá, igaz?
mégegykata 23

Juca!

Biztos a babád volt! KépKépKép Jobbulást neked, ne nagyon szedj gyogyszert!

Viki!

Nem is olvastam végig, rohantam ki a mosdoba, és magamra zártam egy wc-t. Igaz, hogy álltam, de sikerült a hajrafüzös manöver. Sokáig semmi, illetve sem vizszintes, se nem körkörös mozgás. Aztán mindkettö, végül vizszintes. Háááttt.... szerintem beremegett a kezem az izgalomtol, de ezek szerint is kislegény lapul a hasamban. KépKép

Tikk!

Tudod, nekem még mi a furcsa? Teljesen elmérem a helyzeteimet. Arrol van szo, hogy a korábbi vékonyságom tárolodott az agyamban, és ugy közlekedek, ergo mindennek nekimegyek, és persze, hogy a pocak koppan elöször. Jaj, már olyan lelkiismifurdim van, biztos zöttyen a Mano ilyenkor egy nagyot. Szegénykém!Kép Kép Nálatok lányok ez hogy van?

Még1Kata!

A házfelujításbol mi most mászunk ki, öszintén tanácsolom, hogy nagyon vigyázz magadra. Ne emelgess, erre ott vannak a fiu családtagok, ne cipelj, és pihenj, amennyit tudsz. Én nagyon örülök, hogy végéhez közeledünk, kivánom neked, hogy nálatok is minél elöbb igy legyen.Kép Élvezzétek a szép uj házat, és ovatosan mindent!

Sziasztok!!!

Niki
Niki: 25

Szia Niki!

Nagyon ismerös, amit a koppanásokról írtál. Én is gyakran elmérem a távolságokat, és odakoppantom a pocimat egy-egy kicsit. Nem hiszem, hogy ez ártana a Pocaklakónak, még soha nem ütöttem meg annyira, hogy nekem fájt volna. Gondolom, akkor neki még annyira se... Én egyébként gyakran nekimegyek dolgoknak vállal is, pedig nem hiszem, hogy vállasodtam volna az utóbbi hetekben. Kép Azt hiszem, inkább egyensúly és koordinációs problémák okozzák. A vérnyomásom is a béka ülepe alatt van, talán néha kisebb megszédülések is közrejátszanak.

BMárti (24.)
BMárti

Vikóca szia!

A terhestornára bármikor bekapcsolódhatsz.
Szülõszoba mutogatás: Van doki a MÁV-ban aki személyesen elviszi a paciensét egy megbeszélt idõpontban, de ha a te dokid nem ilyen, akkor minden hónap második szerdáján van szülõk iskolája a Máv-ban, ott mindent elmondanak, megmutatnak.

Niki, szió!

Haskoppanás, nem-elférés ismerõsKépKép Fõleg ott akadok meg, ha nem férek el egy helyen, ahol elvileg elférnék, de pocakostul már nem megy... érdekes dologKép

cupp mindenkinek,
Beja
Beja

Viki!

Nekem jópár éve csinálta ezt a karikagyürüs mutatványt meg egy ismerös lány. Három gyereket mutatott, elsöre fiú, ami be is jött, második-harmadiknak pedig lány. Az uh-n eddig egyszer látták, hogy most mi lesz, és lányt mondtak. Én is kíváncsi vagyok nagyon, bejön-e.

Gabi
BGabi (bgabi)

Sziasztok Kismamák!

Szabin voltam, még nem tudtam behozni a lemaradást, és egészen mostanáig (tegnap reggeltöl) nem engedett a babanetre a gép (már azt gondoltam, a cég tiltott el ettől a címtől, ami nem kizárt, mert 6 után egyből bejöt...) No mindegy, lényeg, hogy most sikerült! Tiszta függő lettem. Kép
Mindenkinek gratula, aki megtudta, hogy kislánya lesz, sárgulok az irigységtöl. Persze a kisfiús kismamáknak is gratula, de most ha röpke ránézésem nem csalt, lányokra derült fény Kép
Voltam AFP-n, és cukros löttyöt inni, megint nem találták a vénámat, és majdnem elájultam, de végülis túléltem. Aztán a kórház melletti bevásárlóközpontban lekapcsoltak a biztonsági örök, mondván biztosan loptam az ásványvizet, ami a zacsimban volt. Bementünk kiflit venni a párommal, hogy valahogy elteljen a 2 óra várakozási idö a második vérvételig, amikoris rettenetesen rosszul lettem, lévén a cukros lötty nem az eszményi reggeli. Erre én, mint Zrínyi kitüztem az Intersparból, de a pénztár után egyből lekapcsolt a biztonsági ör. A férjem bent a kosárral (várja hogy visszaérjek a mosdóból), nálam 1 másfél literes ásványvizes üvegben volt kb. 2 deci víz, amivel meggyanusítottak, hogy loptam. Egyböl hívott még 3 biztonsági ört, de ekkor már tényleg nagyon rosszul voltam, elvégre ezért rohantam ki. Hiába magyaráztam, hogy nem vagyok annyira hülye, hogy bent az áruházban megigyak majdnem 1,5 liter vizet, majd a maradék 1-2 decit ellopjam! Nem szálltak le rólam, ezért már majdnem bögve rájuk üvöltöttem, hogy ha nem hagyják abba azonnal a szivatást, és nem engednek el a mosdóba, akkor ott helyben lehányom öket! Látnotok kellett volna a döbbenetet az arcukon Kép Kép egyébként tényleg megtettem volna, mert már nem sok hiányzott, szóval beparáztak, és elengedtek. Tisztára kiborultam tölük, nagyon szemetek voltak!
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerültem, de muszáj volt megosztanom veletek ezt az élményt. Jövö héten megyünk UH-ra, és remélem mi is megtudjuk, hogy fiú-e vagy lány!
Ja, képzeljétek rugdos a babóca! Most már minden nap érzem, és tuttira ö az! Olyan cuki! nagyon boldog vagyok KépKépKépKép

Pussz mindenkinek,
Zsuzs17+2 (hú de szalad az idö!)
Zsuzs

Sziasztok!

Most jöttem ki a kórházból, megint öt perces fájásaim voltak.
Már csak egy hetem van, kiváncsi vagyok meddig birom.
A baba feje már a helyén van, vettem magzatviz mintát szép tiszta volt.
Csütörtökön megint megyek CTG-re. majd megirom mi volt.(HA tudom még...)

Vigyázatok magatokra!

vica
Tvica

Sziasztok!

Vikoca: nekem is csak a 30 hetes uh-on tudták megmondani a baba nemét!

cory
cory38

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon szoktam irogatni, de olvaslak benneteket. Látom, a fõ téma a fiú-lány kérdés.
Én úgy érzem, hogy fiunk lesz, de nem szeretnénk megtudni, csak szüléskor. A pocak formájából való jóslásban nem hiszek, de hét végén esküvõn voltunk, ahol öreg falusi nénikék megjósolták, hogy fiú lesz, mert hegyes a pocakom.
A gyûrûs módszer is fiút jelzett. Hát...kiváncsi leszek! Kép

Mi mostanában sokat vásároltunk. Megvettük a legszükségesebb bababútorokat és kozmetikai cikkeket. Ruhát nem akartunk venni, de a férjem anyukája beállitott egy nagy halom babaruhával. Olyan aranyosak! Hogy lehet ekkora egy baba?! Kép

Amúgy jól vagyunk mindannyian. Picurkánk mostmár kevesebbet mozog, mint régebben, de azért idõnként jelez. Kép Ha az oldalamon fekszem, akkor határozottan kellemetlen, ahogy rúg. Aludni egyre kevesebbet tudok, mert hason feküdni nem tudok, megfordulni pedig a derékfájás miatt kb. negyed percbe telik, és akkorra teljesen felébredek. Kép
Szóval igy telnek napjaim. Kép
Nagyon boldog vagyok és egyre türelmetlenebb.

No, minden jót nektek, jó babavárást! Kép
helga - 30.

Szia Helga!
Mintha én írtam volna a leveledet. Nekem is fiút jósolnak (ugyanazokkal a "módszerekkel" mint neked), de mi lány névvel is készülünk. Pláne hogy az a kínai babahoroszkóp meg lányt jósolt :-)
Persze a dokit aki tudhatná, nem kérdeztük meg mi sem :-)

A kisruhákat megvettük, mert azt hiszem szülés után nem nagyon fogok tudni nézegetni, és az olyan jó dolog hogy nem akartam kihagyni és másokra bízni. És olyan aranyosak! Elkezdtük a 36. hetet, és most már mi is egyre türelmetlenebbek vagyunk ...

Maya
Maya

Sziasztok lányok!

Hü de izgalmas, sokan vagytok már a finisbenKépKép

TVica, kitartás, már nincs sok hátra, tutkó nem lesz semmi vész! Ezek az ötpercesek mitõl vannak? Aztán elmúlik és kész? Hogy van ez?

Zsuzs, fel a fejjel, az egész világ ilyen, kezdve a BKV-n ülõ sok paraszttól a semmit figyelembe nem vevõ, passzív eladókon keresztül egészen az utca emberéig, akinek szinte érdeke, hogy fellökje a kismamát...

Ezt a karikagyûrûs dolgot asszem most már tényleg kipróbálom, a kiváncsiság kedvéért, eddig a hegyes pocak, a non-rosszullét és a kínai naptár is fiút jósolt, ha a karikagyûrû is csak lengeni fog ide-oda, akkor kezdek benne tényleg hinniKép

cuppantás mindenkinek,
Beja(26dik)
Beja

Sziasztok

TVica, nem tudom, jól értettem-e amit írtál. Magzatvíz mintát vettek?? Mert azt tudtommal már ilyenkor nem szoktak venni, max. megnézni. Lehet, hogy nem jól tudom??

Mindenkit puszilok
Gabi

<pre>
Cseri 1.c. 42 hét Pécs 34 év aug. 10. 3.b.
Lkriszta 41 hét Budapest 30 év aug. 18.
Tvica 39 hét 4 n Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 38 hét 6 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 37 hét 0 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Szilvia 36 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 33 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Beáta 1.c. 33 hét Budapest okt. 10. 2.b.
Lara 1.c. 33 hét 2 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
Szilvi2 1.c. 33 hét 1 n Ócsa 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 32 hét 2 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 32 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 31 hét 1 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Viki 2.c. 30 hét 1 n 29 év nov. 7. 1.b.
Helga 26.c. 29 hét 4 n Debrecen 23 év nov. 10. 1.b.
Rebi 29 hét 1 n Budapest 30 év nov. 12. 1.b.
Tikk 29 hét 2 n Budapest 26 év nov. 14. 1.b.
Móni 3.c. 28 hét 6 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 28 hét 5 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 27 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 27 hét 2 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 27 hét 0 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 26 hét 6 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 26 hét 5 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 26 hét 5 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 25 hét 5 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b.
Niki 10.c. 25 hét 3 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 25 hét 2 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 24 hét 5 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 24 hét 4 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 24 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 23 hét 2 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 23 hét 6 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 23 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 23 hét 6 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
BMárti 1.c. 23 hét 2 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
D.Rita 1.c. 23 hét 2 n Dunakeszi 32 év dec. 27. 1.b.
Kata2 3.c. 23 hét 1 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 22 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Betti 4.c. 22 hét 1 n Eger 25 év jan. 1. 1.b.
Tiduj 21 hét 6 n Bp. (Szolnok) 25 év jan. 3. 1.b.
Mamacica 1.c. 20 hét 3 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b.
Erika 14.c. 19 hét 6 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Chris-Klári 19 hét 2 n Budapest 35 év jan. 20. 1.b.
Moncsi 1.c. 19 hét 0 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Catnet 6.c. 18 hét Ócsa 20 év jan. 25. 1.b.
TKriszta 1.c. 18 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Klári 1.c. 17 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
Zsuzs 1.c. 17 hét 3 n Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Tmóni 0.c. 17 hét 2 n Budapest 31 év febr. 2. 2.b.
Juca2 17 hét 3 n Veszprém 29 év febr. 13. 1.b.
Tünde 15 hét 33 év febr. 17. 2.b.
Nyuszimanó 3.c. 14 hét 6 n Finnország 26 év febr. 21. 1.b.
Kinga 1.c. 13 hét 6 n Maglód 33 év 4.b.
Erika2 12.c. 8 hét Százhalombatta 27 év
</pre>
BGabi (bgabi)

Sziasztok!

Azonnal el kell, hogy mondjam, a véd&#337;n&#337; szerint jó lett az AFP-nk (HURRÁ!). Hétf&#337;n megyünk UH-ra.

Zsuzs! Azért megnéztem volna a mukik képét, amikor megfenyegetted &#337;ket! HI-HI!! A majmok!
A biztonsági &#337;rökt&#337;l egyébként én is hülyét kapok. Nálunk DM-ben, meg a Sparban volt olyan, akivel (f&#337;leg ha kevesen voltak az üzletben) érdekes módon minden sorban találkoztunk: árgus szemekkel figyelte, hogy nem lopunk-e el valamit. Azért ez egy kicsit sok! De hát ez van.
Bár "egyid&#337;sek" vagyunk én még csak egyszer éreztem határozottan a babócát, de azért igyekszünk! Neked meg jó mocizást! (de irigyellek!)

Pussz
Juca2
Juca2 18

SziasztokKép

Én is visszajöttem a szabiról. Örülök, hogy mindenki jól vanKép Mi is, bár megint el&#337;jöttek a savproblémáimKép

Van még valaki aki ilyennel küszködik? Éjjel vagy két órát nem aludtam, utána is filg ül&#337; helyzetben csak. Mától leállok mindenféle savas dolog fogyasztásával no gyümölcs pl ami nagyon fog hiányozni. De ehetek bármit is folyamatosan érzem a savat, most is. Nem valami kellemes. Már a tej sem segít csak max egy fél órára. Azt hiszem kérek valami javaslatot/gyógyszert a dokitól is...

Képzeljétek tegnap jelentették be hogy okt közepén elmegyek. Már megvan az utód, jöv&#337; héten kezdem tréningelni...
Legyetek jók, vigyázzatok magatokraKép
És esetleg ha van ötlet gyomorsavra szívesen fogadom. Most is marja a torkomKép(
Puszi,
évike
Évike25

Sziasztok lányok!

Évike: egyél sótlan mogyorót. Az különben a babának is jó és megköti a savat. (Tényleg sótlan legyen... Kép)

Tvica, gondolunk rád!! Kép Kép

Mi jól vagyunk. A baba kezdi kidugni a dolgait, nagyon aranyos! Kép Tegnap az Europarkban "beleszerettem" egy kismamanadrágba. Fizetéskor szerintem megveszem. Kép

Puszi mindenkinek:
Niki K. 27 hét 5 nap
NK. 27

SZiasztok lanyok!

Olyan klassz egy a huvos ido!! Egesz jol birtam aludni, csak feloranal tovabb nem birom az egyik oldalamon, aztan jon a masik. Nekem is hianyzik a hason es haton fekves, de meg is lehet szokni a dolgot.

Beja!
Ha kiprobalod a gyurus modszert, jobb, ha egy masik szemely vegzi el a "kiserletet", parod vagy rokon. Ja, es jobb, ha hanyatt vagod magad. NEkem anyukam csinalta meg eloszor, a hasam fole logatta a gyurut, es telejs nyugalomba levo helyzetbol kezdett lassan kilengeni, korkorosen. Annyira nagyon kilengett, hogy anyukam nem akarta elhinni, hogy nem o volt, ugyhogy megismetelte, aztan apukam is m,egcsinalta. Hihetetlene, mennyire egyertelmuen kilengett. Jo lenne latni egy fius has folott a vizszintes kilengest is, akkor lenne hasonlitasi alapomKép Remelem legkozelebbKép

A szulesfelkeszito tanfolyam 6-kor van delutan, ugye? Akkor al egkozelebbire elmegyek.

Helga!

Orulo, hogy jelentkeztel! Kineztem a tablazatbol, hogy te allsz hozzam idoben a legkozelebb, de amiota en felkerultem, azota nem hallottam rolad!

TE melyik korhazban fogsz szulni?

Kiraly Katirol ki tud valamit? O is MAV-os, es elottem egy hettel van kiirva.

Evike!

En sokat kuszkodtem a savtultengessel, foleg az elso harmadban. AKkor szinte semmi sem segitett, ejszaka ott volt a parnam alatt a haztartasi keksz, azt ragcsaltam allandoan. AMi nekem nagyon bejott, az a narancs. Most meg az oszibarack. Tudtad, hogy a narancs, mivel savas a leve, eppen hogy lugos hatast er el? Ugyhogy nem biztos, hogy minden gyumolcsrol le kell mondjal.

AMi meg segitett, ha este lefekves elott 3 oraval mar nem ettem, es akkor is csak kenyeret kefirrel, semmi meleget vagy zsirosat ( pl. a rizst meg husos kajat nagyon nem birtam).
Es egyszerre csak nagyon keveset ettem, es ami nem volt jo, azt probaltam mellozni.
AMit a doki meg tanacsolt: az a sotlan pattogatott kukorica.

Amugy meg a 27. het korul elmult, ugyhogy ha szerencsed van, akkor mar neked is csak 1-2 hetig kell elviselned.

puszi mindenkinek

Vikoca30
Vikoca30

Sziasztok!

Látom mindenki jól van. Egy kis szabin voltam. Jo volt. Olyan jó, hogy vegre hüsi van! Kép
Nagyon tetszenek ezek a "dédanyás" mondások! Hétvégén engem is letámadtak, hogy mekkora hasam van. Azt mondták tuti lány lesz! Kép Én meg mondtam, hogy szerintem meg gyerek! De ahogy olvasom ezeket a mondásokat, mind lányt josolnak! Majd meglátjuk! Kép
Végre én is tudtam venni egy kismamanacit. A bébikerben jártunk tegnap és 5000 forintért vettem egyet. Mikor a párom meglátott elkezdett nevetni és azt mondta olyan, mintha szkafander lenne rajtam! Kép Kis piszok!

Na pusszancs!
catnet-Niki (18.hét 3.nap)
catnet

Catnet Niki!

Béna vagyok, de hol van az a bébiker?
Köszi: Niki K.
Aranyos ez a szkafanderes hasonlat Kép
NK

Hello!

Niki K.:A bébiker az Üll&#337;i úton van. A Határ úttol az 50-es villamossal egy megálló. Abban az utcában van ahol a Diego sz&#337;nyegáruház is. A sarkon van egy autokereskedés is. Ne egy agyoncicomázott babaáruházat keress, mert ez egy régi raktárépületb&#337;l átalakított boltocska egy udvaron is keresztül kell menni. Remélem megtalálod! Jó kis dolgok vannak. Pl. láttam ott egy használt 3 funkciós mózeskosaras használt, de jó állapotban lev&#337; babakocsit és mindössze 8000 forint volt. Sok szerencsét, remélem odatalálsz!

Délben beszéltem a véd&#337;n&#337;vel és mondta, hogy tökéletes lett az AFP-m! Kép Kép Egész nap paráztam, ugyanis azt álmodtam, hogy szörny&#369;ek lettek a leleteim!

pusszancs
catnet-Niki (18hét3.nap)
catnet

Szia Niki!

Véletlenül keveredtél a bébikerbe vagy azon a környéken laksz?

Tikk
Tikk

Köszi Catnet Niki!
Örülök, hogy jó lett az AFP-d. További jó gömbölyödést mindenkinek!
Azt hiszem holnap kinézek. Kép Vagy benézek?
Puszika: Niki K. 27
NK. 27

Sziasztok!

Itt vagyok én is megjöttünk a szabiról, Balatonról. Jó volt, ott még a meleg is elviselhetöbb volt valahogy.

Baba nemét mi nem tudjuk. Talán fiú, de az UH-n sem tudták ezt biztosra mondani. Sebaj, meglepi gyerek lesz.

Vásárlás jövö héttöl indul.

Adri
Adri 32

Sziasztok!

Évike, nekem a HAM-LET puffasztott búza rágcsálása segített legtöbbet, mikor éppen a sav kihabzott már a fülemen. Szerencsére nekem a 18.-20. hét környékén sokat javult. Azért azóta is van mindig készenlétben HAM-LET otthon is és a munkahelyemen is. Kép
Azért szerintem a gyümölcsevésröl nem kellene lemondanod...

BMárti
BMárti

Sziasztok!

Én is nagyon élvezem, hogy végre kicsit hüvösebb van. Végre tudok aludni, és van étvágyam is. Azt hiszem, hamarosan bepótolom azt a 2-3 kilót, amivel az "optimális" testsúlygyarapodástól el vagyok maradva. Kép

BMárti
BMárti

Vikóca szió!

Igen, 6-kor kezdõdik a szüléselõkészítõ, szeptember 12-én lesz a következõ, aztán pedig október 10-én.

Király Kata jól van, a chat-en láttam ma, õ is jár tornázni, bár csak szerdánként, de majd még tudtok találkozni. Kép

Egyébként Neked ki a dokid? Vagy már kérdeztem? Ha igen, ne hari...

Évike, szia! Én is a Ham-Let-re szavazok! Bár én a puffasztott rizst rágcsáltam egy idõben, de a búza is jó. Mindkettõbõl létezik sótlan változat is.

Tikk, szia! Miért kérdezted Nikit, hogy ott lakik-e a Bébiker környékén? Azért, mert Te igen? Kép

Ma megyek látogatóba az egyik GYES-en lévõ kolléganõmhöz, kapok tõle egy farmer-"szkafandert"Kép És lehet, hogy bébirucikat is, bár neki lánya van, de aszonta, hogy sok unisex van benne... de jó lenneKép

cupp,
Beja (26dik)
Beja

Tikk!

Ott laktam sokáig, egészen pontosan az Alacska ltp-n. De s&#369;r&#369;n megfordulok a környéken, mert a L&#337;rinc-centernél van a dokim rendel&#337;je, és ha feljutunk Pestre csatangolunk nagyokat. Ugyanis most Ócsán lakom. Huhh. Kép

catnet-Niki
catnet

Niki!
Azért kérdeztem, mert én arra lakok, most költöztünk oda, gondoltam hátha ismered a véd&#337;n&#337;ket, gyerekorvosokat,meg iylenek.

Beja!

Igen a környéken lakok. Miért,te is?Kép

Tikk
Tikk

Sziasztok lányok,

segitsetek rajtam!! Nagyon-nagyon ugy néz ki, hogy igy 27 hetesen kell dokit váltanom Kép( . Természetesen ez korházváltást is jelent sajnos. Ajánljatok gyorsan nekem egy jo orvost és jo korházat. Szeretnék szülöszéken szülni ha minden összejön, igy egy ilyen korház kellene, ja és az orvos ne akarja 3 havi fizetésemet csak a szülésért. Mivel a Tétényit kell otthagynom ;(, igy oda ne irányitatok.

kisbibe
kisbibe (kisbibe)

Szia Kisbibe!

Miért kell otthagynod a Tétényit?

Én a Margit kórházban fogok szülni, ott van szülöszék is, de orvost nem tudnék (mernék) ajánlani. Szerintem mindenképpen azt érdemes figyelembe venni, hogy lehetöleg közel legyen, és türhetö legyen a közlekedés. Gondolom nem szeretnél útban a kórház felé, egy nagyobb dugóban szülni...

BMárti
BMárti

Szia Kisbibe!

Én szívesen segítenék, de mivel az els&#337; babámat várom, így nem is mernék mondani semmit, hiszen a lényeget még nem tapasztaltam.

Tikk
Tikk

Szia Minden Pocakos Maminak!

Már elég rég nem írtam, mert ritkán van id&#337;m, olvasni azért szoktalak titeket.

Mi nagyon jól vagyunk, leszámítva, hogy a bal oldalam mostanában szokott szurkálni, nem fáj csak olyan szúrós érzés. Ma voltunk dokinál, azt mondta, ez azért van, mert a méhszalagok nyúlnak, meg Bimbikénk is ott nyomja valószín&#369;leg.

Egyébként már vadul mocorog, jól láthatóan hullámzik a pocim. A párom szokta is mondani, amikor egy-egy nagyobbat rugdos, hogy ez nem semmi.

Képzeljétek, anyukám hétvégén a hasamra tette a kezét, és egyb&#337;l érezte a rugdosást. Ilyen még senkivel nem fordult el&#337;. Még apukájával sem.

A nemét mi sem tudjuk még, nem nagyon lehet biztosra megmondani, azt mondta a doki. Végül is készülünk fiú-lány névvel is. Fiú: Márton, lány: Bori. (Azért még lehet, hogy változik ez.)

Juca2: Szerintem ne szedjél antibiotikumot. Nekem az anyósom amikor köhögtem, azt mondta szopogassak Strepsilst. Plusz vettem egy teakeveréket, amit speciálisan a patikában kevernek ki (a neve: megh&#369;lés elleni teakeverék), nem vmi jó íz&#369;, de hatásos.

Kisbibe: én is els&#337; babát várok, úgyhogy teljes kör&#369;en én sem tudok mit mondani. De az eddigi tapasztalatom azt mutatja, hogy nem lesz semmi gondom a dokival. Már a legeslegelejét&#337;l hozzá járok, nincs magánrendel&#337;je, úgyhogy a kórházba kell menni terhesrendelésre, de szerintem semmiben nem különbözik a magántól. Én még pénzt nem adtam neki, ennek ellenére szuperjófej! Úgyhogy ha érdekel, írok b&#337;vebben róla. Ja, a Péterfybe járok.

Remélem, mindenkinek jót tesz ez a friss leveg&#337;, mindenki vidám, és jól érzi magát.

Sok-sok puszzzzzzzzzzzzzzzzzz MINDENKINEK!

Szila (holnap töltöm be a 24. hetemet)
Szila

Sziasztok!

Maya!
Megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen türelmetlen! Kép De már nincs sok hátra! Kép
Egyébként mi az a kinai naptár?

Évike!
A gyomorsavval én is sokat küszködök. Gyümölcsoket és fûszeres kajákat szinte egyáltalán nem tudok enni. Ilyenkor vagy kekszezek, vagy tejet iszom. Van, amikor csak egy negyed liternyi segit, de nekem eddig bevált.

Vikoca!
Én Debrecenben a Klinikán fogok szülni. Nyáron sokat mászkáltunk, ezért nem nagyon irtam, de mostmár a szülésig itthon maradunk. Remélem sokat tudunk majd beszélgetni! Kép Ti bevásároltatok már a picinek?

Vigyázzatok magatokra!
helga - 30.

Tikk!

Én évente csak egyszer járok Budapestre, akkor 1-2 hetet töltünk ott, az öcséméknél. Ök pont ott laknak, a bébikernél Kép Májusban voltunk, akkor nagyon sokat sétáltam lent a fiammal azon a környéken, sokat voltunk játszótéren. Lehet, hogy jövöre találkozunk is? Addigra már neked is meglesz a baba Kép

Gabi
BGabi (bgabi)

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?