Sziasztok lanyok!
Sajnos ritkan van idom irni, de azert minden leveleteket rendre elolvasom
Ez az elso program a munkahelyemen. CSak most ket hetig helyettesitek, es 8-10 orat is dolgozom, eleg hulla vagyok.
A mai huvosebb idonek en is orulok!
Fiu-lany kerdes: en mar igy a 30. het vegen meg mindig nem tudom, mi lesz, de most mar nem is akarom megtusdni. AZt hiszem, inkabb lanyt szeretnek, de a parom meg fiut, igy annak is ugyanugy orulnek miatta! Utoljara a 20. heten voltam UH-an, es akkor azt mondta a Harsanyi ( MAv-ban), hogy ilyenkor a legnehezebb megmondani. Nem ertem, mert kesobb meg allitolag meg nehezebb, mert nem nagy esely van ra, hogy pont a legnemesebb testreszet mutassa meg. HOgy van az, hogy mindenkinek meg tudjak mar mondani a 3-4 honap vegen, nekem meg nem tudtak??? Most mar mindegy, igy utolag nem banom.
Amugy nagyon helyes a hasam, es nem voltam rosszul egyaltalan, viszont az aranygyurus modszer egyertelmuen lanyt mutatott. Senki nem probalta ki azt a modszert? KIvancsi lennek ra olanoknal, akik mar fixen tudjak, hoyg fiuk lesz vagy kislanyuk.
LEirom meg egyszer: a kismama hajszalara fel kell fuzni a jegygyurut, es mozdulatlanul a kismama hasa folott megtartani. Kis ido utan elkezd lengeni, es ha viszintes vonalban leng, akkor fiu, ha korkorosen, akkor lany. Nalunk az osszes unokanal bejott!
AMugy eu is dedanyaink modszere, de allitolag mas a kisugarzasa a kulonbozo nemu babaknak, tehat van tudomanyos alapja is... Kiderul
pusz
Vikoca30
AMugy jol vagyok, jobban mint az elmult honapban, amikor mar annyira nyomta pocaklako a tudomet es gyomromat, hogy sem enni nem tudtam, sem levegot nem kaptam. Most mintha lejjebb stallt voln a mehem, mert elmult ez a legszomj, es nagyon jol erzem magam.
Tikk, elvileg a 32-34. heten van UH, de lehet, hogy ez dokinkent valtozik. En jovo heten megyek nagy UH-ra.
Beja, meddig leeht terhestornara jarni? Szulesig? Mert csak jovo heten tudom meg, hogy a lepenyem helyzete engedi-e a tornat, de ha igen, akkor en szivem szerint az utolso pillanatig eljarnek ( ha birom persze
Hol tudom megnezni a szuloszobat? A dokimat kell megkernem, hogy mutassa meg? Eddig meg nem foglalkoztam vele, de lassan lehet, hogy el kene kezdeni.
Babuci mintha kevesebbet mozogna, nincs mar annyi helye, mint regen, az biztos. Viszont egyre eroltejesebbeket rug, az ejjel volt eloszor, hogy egyik-masik rugasa kicsit fajdalams is volt, felebredtem ra. De ez leghyen a legnagyobb gondom
.