Sziasztok!
Nagyon jó volt a vasúttörténeti park! A gyerekeknek az egy paradicsom, de a felnőttek is jól szórakoztak
Vonattal mentünk Pestre, aztán metróztunk is, és egy nyitott városnéző busz vitt ki a parkba minket. Mert amúgy egy nosztalgiavonattal lehetett volna menni, de az most nem üzemel, helyette busz volt.
A rengeteg kiállíott régi vonat és terepasztalon kívül most még oldtimer autókiállítás is volt, az is klassz volt. Marcit természetesen az érdekelte legjobban, amire föl lehetett ülni, be lehetett mászni... De a legjobb a kerti vasút volt, azt is kipróbáltuk. A mini-gőzmozdony vezetője kislapáttal lapátolta az öléből a szenet, nagyon komoly volt
A gyerkőcök persze egész nap rohangáltak, játszótér is volt. Azt hittük, Marci majd biztos elalszik hazafelé a vonaton, hát nem... A két nagyobb gyerek kidőlt, ő meg ott pörgött, nem lehetett vele bírni. aztán hazajöttünk, és aludt majdnem 12 órát.
Szóval nagy élmény volt, itt egy pár kép.
Nekem ez úúúúgy tetszik
Letti! A jövő héten minden másnap kell menni a fülészetre, aztán meglátjuk. Azt mondták, 5-6 alkalom kell.
Tündi! Honvédségi üdülőkben még nem voltunk. Úgy hallottam, vannak köztük jók is, de a legtöbbnél nem igazán fordítanak a felújításokra. Ti már voltatok valamelyikben?
Luca aranyos lehet.
És érzed már a baba mocorgását? Lehet, hogy már írtad, nem emlékszem
Erika: Nem értem, miért nem kaptál antibogyót : De remélem, most már helyrejössz!
Igen a Vögele is jó, csak kicsit drága szerintem. Legalábbis a veszprémi. De a C&A-ban mindig találok valamit magamnak, meg Marcinak is
Andi! Utólag is boldog névnapot!
Van egy olyan érzésem, hogy holnap húzos napom lesz, de azért valamikor benézek ide. Legalább megnézni, lesz-e hír Krisztiékről
Jó éjt mindenkinek!