Új privát üzeneted érkezett!

Tündi, köszi az infót! Nem Tornyi volt véletlenül :evil: ?
Tortából küldhetsz desszertnek :wink: Én is finomat eszek, megint Néplapból sütöttem ebédet :lol:

Katlina, hát igen, nem olcsó a tankönyv :( ...de akkor abba bele se gondolj inkább, mi lesz, ha Robinak és kistesónak majd évente kell kipengetni az ehhez hasonló iskolakezdési összeget :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

No, az előző oldalt is visszaolvastam...

Judit, sztem nem nyílt még meg a FamilyC. Annak biztos nagy hírverése lesz :wink:
Gumit már most 2x-ra Rákóczifalva elején cseréltettem...ócsóbb is, időpont sem kell, várni se kell sokat :wink:
Kiállításról számoljál be!!

Évi, MÁKtól semmi hírem :cry: Honlapjukon sem keresnek engem, meg amúgy sem. De Vali szerint van pedig felvétel oda, csak hát gondolom, nem én vagyok ez egyetlen pályázó :wink:
Valinak amúgy tetszik :wink: . Bővebben írjon ő, ha akar.....

Erika! Gyógyulgatsz a gyogyitól?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi,nagyon sok BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!! :)

Kép

Nóri,nem tudta megmondani Kriszti,hogy ki volt,mert nem ismeri.Mi fincsit főztél?

Kép
Kép
tundi24

Ment a recept!!

Mi is elmentünk a Zagyvába fagyizni :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi! Boldog névnapot neked!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi! Boldog Névnapot! :)

Kép
szilbee

Andi! Boldog névnapot!

Kép

Family Center májusban nyílik, Charles Vögele is lesz, ami számomra nadrág témában piacvezető. Összes gatyóm szinte onnan van. Lesz még Müller, C and A és KIK is....A többit nem tudom...Ez utóbbit is csak arról a ménkű nagy póznáról vaksiztam le...

Nóri: Nem, hétfőn doki szerintem és antibogyó. Nem tudok aludni a köhögéstől. Vizszintben jön rám igazán és abba sem hagyja.

Bunkó dokker kilétére én is kíváncsi lennék. :roll: Választék aaaaaz van, hogy melyik lehetett a sok közül. :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Andi! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Nóri,zagyva fagyi fincsi :) Köszi a recit.Majd ha nem jönnek a melósok akkor megcsinálom magunknak! :wink:

Erika,ezek szerint még mindig nem vagy jobban :( Nekem meg herpesz lett a számon.Nem tudom tehetek-e rá zoviraxot,vagy hogy ettől lesz e egyáltalán vmi baja Zsombinak!Remélem NEM!

Bunkó dokiról,annyit tudok,hogy szemüveges,fiatal,de nem Em.Én T.Z-re tippelek.De nem tudom,hogy T.nek van -e szemüvege.Magzatvízvizsgálat közbe még telefonálni is nekiállt :?

Kép
Kép
tundi24

T Z is tud bunkó lenni, jaaaaaaj, ösmerem az ártatlant....nincs szemüvege...vagy azóta (2 éve) már van?

Nohát ügyelet lett a dologból tegnap éjjel, miután 1 órás köhögőroham végén már kishíján hánytam is. :shock: :shock: Teljesen kikészültem.
Az ügyeleten nem voltak bunkók annyira, bár megkérdezték nagy kételkedőn, hogy hogy most lett rosszabb, este? Mondtam, hogy IGEN. Oszt befogták. DE! Nem kaptam antibogyót, csak recept nélkülit. :twisted: :twisted: :roll: :? A poén az volt, hogy ott a rendelőben egyet sem köhentettem. Tisztára, mint akinek kutya baja nincs. Csak 3 óra körül tudtam elaludni éjjel a köhögéstől, most délután viszont már aludtam egy picit. Szóval talán most már meggyógyulok végre. :roll: :roll:
jaimee1

Jaaaj, Erika :cry: Jobbulást neked...hogy te hogy elkapod mindig... :cry: :cry:
[quote]m írta:ost délután viszont már aludtam egy picit. Szóval talán most már meggyógyulok végre.

....marha sokat aludhattál, hisz ezt 1-kor írtad :lol: De azért
Kép

No, én meg azért kérdeztem Tornyira, mert 3 éve ő csinálta nekem szombaton..azóta persze minden változhatott...akár még szemüvege is lehet :roll: Bár ő már nem olyan fiatal.
De sztem ezt már nem tudjuk meg.

Tündi, Krisztiről semmi hír?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,jajj..reméljük mostmár tényleg jobban leszel!!!!!

Nóri,Krisztiről semmi hír.Szerintem még egyben van..Holnap kell neki menni a kórházba,nem tudom,hogy nst is lesz-e neki vagy csak magzatvíz vizsgálat,de azt tudom,hogy J.doki lesz az ügyeletes,úgyhogy én véleményem szerint már nem fogja hazaengedni.

Én is először T.papára gondoltam..de ő már nem fiatal,no meg nem is szemüveges..legalábbis tavaj még nem volt az :wink:

Kép
Kép
tundi24

Hali.

Naggggyyyon szépen köszi a köszöntéseket.arik vagytok.cupp :)

ERika.jobbulást neked.fránya köhögés...nekünk Zsoltinál szokott ilyen lenni--és még hallani is rossz,nemhogy elviselni

Mi tegnap a szemészeti ügyeleten voltunk apával...flexelt és belepattant valami a szemébe.szerencsére a nővérek el tudták látni,mert orvos ugye csak hétvégén 2*van.de úgy kitágították a pupilláját,hogy most 1,5nappag később is jó nagy :shock: :?

Tündi.Katlina.tudtok küldeni az ablakokról linket vagy valami elérhetőséget ahonnal veszitek? Mi is nagyon benne vagyunk és lassan kellenének az ablakok is.Kaptunk már mi is jópár árajánlatot ,de nem vagyunk elragadtatva.
Építkezésről:állnak a falak-alsó+attika falak,koszorú kész,tetőhöz megvan a faanyag egy része+a cserép+csatorna.jövőhéten kezdjük csinálni a szerkezetet.szerencsére a szocpolról is jó híreket kaptunk--úgy néz kis megkapjuk...majd.. :)

CSajok.hol vegyek a lányomnak kiskabátot...olyan széldzseki félét szeretnék.Cora,Tesco,Ficánka,kínaik kilőve..2hete végigjártam mindet..ahol van ami tetszene,az kicsi :( Bár lehet vittek azóta új árut valahová :roll:

Ma megvolt az idei első abonyi vadasparkos kirándulásunk.édi ez a Buborék...igaz gyermekeimnek a patások a slágerek még mindíg.eletettek vagy 10zacsi állatkajcsit :lol: :lol:

Tündi. a zoviraxra keress rá a neten hogy ír-e róla valamit,hogy pocakosan szabad-e

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok!

Andi!
utólag is boldog névnapot!

bettikének!

tegnap meg volt a táncuk nagyon aranyosak voltak! Bár féltem az elején hogy nem fog táncolni de aztán nagyon ügyi volt a végén majd nem el is sírtam magam, olyan büszke voltam rá :-D

Majd ha rárakjuk a gépre a kamerás felvételt meg szerzek képeket akkor teszek ide is fel:-)

szép vasránap estét!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Nagyon jó volt a vasúttörténeti park! A gyerekeknek az egy paradicsom, de a felnőttek is jól szórakoztak :)
Vonattal mentünk Pestre, aztán metróztunk is, és egy nyitott városnéző busz vitt ki a parkba minket. Mert amúgy egy nosztalgiavonattal lehetett volna menni, de az most nem üzemel, helyette busz volt.
A rengeteg kiállíott régi vonat és terepasztalon kívül most még oldtimer autókiállítás is volt, az is klassz volt. Marcit természetesen az érdekelte legjobban, amire föl lehetett ülni, be lehetett mászni... De a legjobb a kerti vasút volt, azt is kipróbáltuk. A mini-gőzmozdony vezetője kislapáttal lapátolta az öléből a szenet, nagyon komoly volt :D
A gyerkőcök persze egész nap rohangáltak, játszótér is volt. Azt hittük, Marci majd biztos elalszik hazafelé a vonaton, hát nem... A két nagyobb gyerek kidőlt, ő meg ott pörgött, nem lehetett vele bírni. aztán hazajöttünk, és aludt majdnem 12 órát.
Szóval nagy élmény volt, itt egy pár kép.
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Nekem ez úúúúgy tetszik :)

Letti! A jövő héten minden másnap kell menni a fülészetre, aztán meglátjuk. Azt mondták, 5-6 alkalom kell.

Tündi! Honvédségi üdülőkben még nem voltunk. Úgy hallottam, vannak köztük jók is, de a legtöbbnél nem igazán fordítanak a felújításokra. Ti már voltatok valamelyikben?
Luca aranyos lehet. :) És érzed már a baba mocorgását? Lehet, hogy már írtad, nem emlékszem :oops:

Erika: Nem értem, miért nem kaptál antibogyót : De remélem, most már helyrejössz!
Igen a Vögele is jó, csak kicsit drága szerintem. Legalábbis a veszprémi. De a C&A-ban mindig találok valamit magamnak, meg Marcinak is :)

Andi! Utólag is boldog névnapot!

Van egy olyan érzésem, hogy holnap húzos napom lesz, de azért valamikor benézek ide. Legalább megnézni, lesz-e hír Krisztiékről :)

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Sziasztok!

Bocsánat,ha most nem reagálok,csak beköszönök :oops: Túl késő van már,mostanában hamarabb elálmosodunk :)

Hétvégénk nagyon jól eltelt,igaz nem volt most annyira meleg,de mi jól éreztük magunkat :) Apának tegnap dolga volt Jászberényben,így előtte elvitt minket Valiékhoz,szinte az egész délutánt ott töltöttük :) Lesz majd 1-2 kép,csak még kicsinyítenem kell :oops: Zagyvában fagyiztunk mi is :)
Ma meg a tiszaparti játszón randiztunk Valiékkal :) gyerkők is nagyon jól elvoltak.Azt leszámítva,hogy Milán nem mert a csúszdára fölmenni :shock: :(

Erika:Reméljük már helyrejössz hamarosan :) Popi tartja magát?

Nóri:Recit ide is dobhatsz :wink:

Kriszti:Megy a drukk,kitartás :) :wink:

Judit:Szupik a képek :)

Na,léptem is jó éjt Mindenkinek: Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Bocsánat :oops: Andi:Utólag is Boldog Névnapot! :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Krisztiékről vmi hír????
szilbee

Jó reggelt!

Krisztiékről egyenlőre semmi hír nincs!Most délelőtt elmegyünk gyógytárba.zenebölcsibe és utána jövök.Hátha addig jön sms,hogy mi a helyzet :)

Judit,szupik a képek! :) Mi voltunk már Mátraházán és Balatonkenesén.Kenesére idén is megyünk 2x.Az igaz,hogy elég régiek,de sztem jók.Persze nem luxus szállodák,de olcsók és napi 3x kaja,ebből 2x főtt kajcsi.Strand belépőt nem kell fizetni,gyerekeknek külön kismedence van.Úgyhogy nekem tetszik.Várom is az 5ikét,hogy menjünk már :)

Móni,jó kis hétvégétek volt! :) Sajnálom,hogy Milán nem akart felmászni a csúszdára :?

Erika,hogy vagy?

Andi,mi törökszentmiklóson a Türplastnál rendeltük az ablakokat.0656/390-928 itt tudsz érdeklődni.lehet van honlapjuk is,de azt nem tudom,mert még nem néztem...

Betti,majd mutizz képeket :) Gratula Bettikének :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Jöttem nézni mi hír Krisztiékről..., hm, lehet ma már tényleg baba lesz?

Andi, utólag, de annál nagyobb szeretettel kívánok neked boldog névnapot!

Erika, ez durva...hajnalban ügyelet :( Anno egyszer én is jártam így szoptatáskor. Olyan gyógyszert írt ki a doki, hogy azt mondta annyira erős köhögéscsillapító, hogy AZONNAL abba kell hagyjam a szopit. Na, én ebbe nem nyugodtam bele, másnap elmentem a körzetishez. Írt fel olyan antibiotikumot, amit szopi mellett lehet szedni, meg talán Mucoprontot? Na a lényeg, hogy pár nap alatt jobban lettem! Ne add fel, valamit kezdeni kell ezzel a köhögéssel!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Itthon vagyunk! Haza lettem engedve még nem tágultam tovább. Holnap itthon kell menni NST-re szerdán megint Szolnokra, ha persze addig nem lesz semmi. De remélem most már elindul a mi kis lurkónk, ma reggel a nyákdugó is elment pedig.

Köszi a drukkot és az érdeklődést.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Csak kukuccsolni jöttem :) De látom Kriszti még egyben és itthon :)

Nekem a nyákdugó Zolcsival csütörtök délelőtt ment el,szombat o.55-kor lett meg(akarom mondani ez már vasárnap :oops: ),Milánnal kedd reggel 6-kor,ahogy fölkeltem az ágyból,délelőtt 10.10-kor született,Lucával péntek este ment el és vasárnap délelőtt 11.47-kor született meg a kisasszony.Én dokim azt mondta nyákdugó távozása után általában 48 órán belül megindul a szülés :) Úgyhogy hajrá Kriszti :wink:

Na most megyünk udvarra,majd jövök még,ez nem fenyegetés :lol:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Andi: Utólag egy kicsit de nagyon boldog névnapot kívánok. Kép

Erika: Jobbulást! Szombaton este mi is ügyeleten voltunk mert Zsolti már alig birt nyelni annyira be voltak dagadva a nyirokcsomói, de nem szólt volna hamarabb azt mondta most mi vagyunk a lényeg nem ő. De kapott rá gyógyszert és már jól van. Remélem neked is olyan gyorsan fognak hatni a gyógyszerek mint Zsoltinak.

Betti: Elküldöm én is a telefonszámom.

Nóri: Az ügyeletes doki Emődi volt. Minden áron ott akart tartani szombaton, de azt hazudtam neki, hogy mi már megbeszéltük J. dokival, hogy majd ma befekszek és csak így engedett haza. Most meg ugyan az a nővér volt és azt mondta J. dokinak, hogy most akkor befekszek erre J. kifakadt, hogy nehogy már egy másik doki vagy egy nővér mondja meg, hogy mikor fektesse be a kismamát.

Móni: Milán majd elfelejti a sok balesetét és akkor majd felmegy a csúszdára is. :)

Tündi: Köszi, hogy hívtál. :) Luca csak felügyeli a munkálatokat, hogy minden rendben legyen. :)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Szép napot!!

Hajrá Kriszti! Nekem is olyasféleképpen volt a nyákdugó, mint Móninak...szombaton eltáv, hétfőn reggel Lili :wink:
Emődinak újabb minuszpont...jót még nemigen hallottam róla :evil:

Judit, klassz lehetetta kiállítás! Milyen sapkát nyomtak Marci fejébe a pillangós autóban? :lol:

Erika? Hogy, s mint? Tényleg...Rékát is vittétek az ügyire? Vagy hogy volt? Én nem is tudom, hasonló esetben mit tennék itt egy szál magam.... :roll:

Móni, küldöm akkor neked is :wink: Most ettem meg az utóját...nyammm!

Tegnap Lili napja volt megen' ....délelőtt is játszótér, délután is. Ezzel most sikerült elérnem azt, hogy minden egyes hazainduláskor bekapcsolja a bőgőmasináját és mindenki tudja, hogy megyünk haza :lol:
De reggel már azt kérdezte, hogy "Bölcsi után hová megyünk? Vonatot nézni?" Háááát, majd még meglátom.... :)

Voltam bent az oviban is, jöv7 kedden lesz nyílt nap, jelentkezési lapot meg a netről leszedtem, majd 28-án leadom.

Anyum kezd kiakasztani..most ott tartok, hogy veszek még pár hálóinget neki, és hetente 2x megyek be hozzá :oops: :roll: Folyton a kulcsával, pénzzel, meg a hazamenetellel zaklat. De szó szerint. Én meg nehezen legyintek rá bármire :cry:
Most van egy új beteg ott....folyton zaklatja anyum szobatársát, hogy adja oda neki a kardigánját, mert az az övé...meg a plédjét, mert az is az övé :? :lol: Ma reggel anyum járókeretére fájt a foga, meg hogy anyum mindig máshol fekszik...na ja... :lol: Zajlik az élet, na...én nem dolgoznék ott semmi pénzért, mert előbb-utóbb ütnék :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Kriszti! Azért az jó, hogy nem kellett még befeküdnöd. Szorítok neked, hogy továbbra is minden simán menjen :) Most már tényleg bármikor jöhet a bébi :)

Tündi! Melyik 5-én mentek Kenesére? ha nyáron lennétek ott, akár össze is futhatnánk :)
A Honvéd üdülő strandjára is le szoktunk sétálni, az sincs messze tőlünk.

Reggel voltam Marcival a fülészeten, de nem volt eredménye :( :( Egyszerűen nem volt hajlandó együttműködni, nem engedte az orrbefúvást, csak sírt. Úgyhogy ezzel a módszerrel nem megy a dolog. Lehet mégis műteni kell :( Még be kell mennünk a kórházba konzultálni egy főorvossal, meglátjuk ő mit mond.
judit_79

Nóri! Sofőrsapit nyomtak Marci fejébe :) És az egy esküvői autó volt matricákkal feldíszítve. Azt mondták, ha valaki meg akarja venni a matricadíszítést, az 6-700 ezer forint :shock: Mi meg mondtuk, hogy az egész lagzink nem került annyiba :lol:

Már van jelentkezési lap oviba? Megadnád, honnan lehet letölteni? Köszi!

Emődi velem mondjuk még sosem volt bunkó, igaz, én fizetős páciens vagyok :D
judit_79

Kriszti,na ná,hogy hívlak :)

Nóri,ha ez megnyugtat én sem bírnék ott dolgozni.Szerintem makacsabbak,mint a gyerekek...
Menjetek is a jó levegőre!:)

Judit,most május 5-10ig megyünk,apáéknak ez ingyen jár amiért kint voltak misszióban./nekem kell érte fizetnem :P /.Amugy meg azt hiszem juni23tól..egy hétre.Ha jól emlékszem...aztán persze összefuthatunk majd :)

Kép
Kép
tundi24

Judit!
Elküldtem, bár most látom, hogy ez 2008/2009-re szól...de a vezető mondta, hogy fent van a szolnok.hu-n, töltsem le. Letöltöttem, ez az, ezt kell szeretni. :lol: Majd meglátom, lesz-e másik jöv7en.
Marci fülét ne add fel... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Akkor dobok pár képet :)

Kép Kép
Utánpótlás :) Kép

Valiék udvarán: Kép Kép

Elindultak fagyizni :) Kép

Tiszaparton :) Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Andi!
Utólag de Boldog Névnapot!!!

Kriszti!
Csak így tovább!!!!!

Nóri!
Hát biztos hogy nem egyszerű az ídősekkel-nagyanyám a jelen élda!
Nem akar befeküdni a reumára mert mi lesz a házzal-mondtam neki hogy hazamegyek minden nap csak feküdjön be :twisted:

Judit!
Nagyon klasszak a képek!
Sajnálom hogy nem engedi Marci-de hátha nem kell műteni!

Erika!
Jobban vagy?

Tündi!
Én úgy emlékszem kentem zoviraxal a szám

Voltunk Dánszentmiklóson-hát nagyon jó volt!
Kép Kép Kép Itt ő is cocózik a plüsslovon-még nyerített is hozzá :lol: Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Nóri,megcsináltam a husit,fincsi lett :)

Móni,szupik a képek!:) Lucusnak nagyon tetszik a hinta úgy látom :wink: Dius hatalmas csajszi lett!:)

Katlina,Robika ezek szerint szereti a pacikat!:) Volt vmi verseny is?A herpeszemre vettem ma a gyógytárban Richtofit-et,ez gyógynövényes,de tegnap bekentem 1x Zovirax-al is,mert annyira viszketet,hogy az ó borzalom volt...Remélem 1x-i bekenéstől nem lesz baja Zsombinak.

Linda,te mit tudsz erről a zovirax-os dologról?

Kép
Kép
tundi24

Katlina, Móni, Judit: szuperek a képek!

A 4. átvirrasztott, átköhögött/fuldokolt éjszaka után ma elmentünk a házidokihoz. Apa sincs látványosan jobban. Elregélem, mi van, eddig mit szedtünk, szenvedek, mint a kutya, mire a doki: Hát a torkom kicsit gyulladt, tüdőm tiszta, lázam nincs:népi gyógymódok, kitartás! Á, mondom, azon mi már túl vagyunk, nem tudok aludni, szétköhögöm a fejem, tüdőm, elviselhetetlen az egész, kérek erősssssebbet. Mire nagy nehezen kiírta az antibogyót. :twisted: :twisted: :twisted: Majdnem könyörögnöm kellett.

Szóval most rosszabbul vagyok, mint egy héten belül valaha. Én nem tudom, mi van....miért nem áll már tovább ez a nyavalya. :twisted: :roll:

Krisztina: Drukk ++++++++++
jaimee1

sziasztok

Jó rég nem írtam már, a jó idő , meg a babó érkezésére való rendezkedés elvitte az időnket. De most már a hálószobánkat is átrendeztük, a kiságyat is már csak össze kell rakni, bébi cuccok mind tiszták..

Mongi: kérdezted a kukacműtétnél a kötés dolgot. Nos ez úgy volt ,hogy mondta a doki,hogy amint nedves lesz azonnal vegyük le (simán rá volt ragasztva gézlap), és miután levettük nem kell újra ragasztgatni naponta tízszer, elég ha ráhajtjuk a gézlapot arra pelust. Így amint hazaértünk levettük a kötést (mert már pisis volt), és ezzel a gézlap ráhajtva a herékre módszerrel elvoltunk addig az egy hétig amíg nem fürödhetett, meg nem érhette víz (ugyanis ez a varrat nedvességre magától kijön de egy hétig még nem jöhetett ki mert az idő előtt lett volna). Annyi volt vele csak a fontos,hogy nagyon sűrűn rá kellett nézni, ne legyen nedves, és a kakitól is jól védett, nekünk egyszer ment csak át rajta egy picit a kaki , de az nem okozott gondot.

Kriszti: majdcsak kibújik már az a kis lurkó, megy a drukk!!!

Magunkról: én határozottan úgy érzem,hogy rá fogok cáfolni a doki jóslatára és előbb meglesz Enci baba. Ugyanis már napok óta érzek érdekes dolgokat odalent (szerintem tágulgatok), a hasam is eléggé le van már szállva. Na majd meglátjuk kinek lesz igaza.

Betti: köszi megvan a számod , elmentettem a telefonomba, majd értesítelek ha megyünk..(mondtam férjecskémnek,hogy majd lehet,hogy összefutunk veled szüléskor, erre jót röhögött, hogy igazán ideális első találkozás, amint én fent fekszem a szülőágyon, és épp szülök :lol: , persze azt nem értheti egy pasi,hogy ez minket nőket nem zavar..)

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Jó sokat irtatok még elolvasni sem volt időm mindent csak belekaptam.

Lizocska! Köszi szépen a kötéses infót. Neked is megy a drukk a szüléshez.

Jaimee! Jobbulást neked. Én dec.-ben 3 hétig voltam beteg, nagyon szar volt. Stodált próbáltad már? / Homeos köhögésre/

Gyerkőcök gyönyörüek. Jó, hogy ennyi új képet látok.

Na most csak ennyi, megyünk Antával a Szapáry oviba.

Kép
Kép
mongi

sziasztok!

Betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok!

A képek nagyon jók! mind tetszik

Lizocska, hát ha ott leszek mert az nem biztos hogy benn vagyok, pont mert mi is műszakolunk. S tegnap éjszaka voltam csütörtök nappal megyek, ugyhogy majd találkozunk valahol:-)

A számokat elmentettem várom a hívásokat!

De olyan izgi most három telefont is várok, ugyanis tesóm is már nagyon a finish-ben van.
Tegnap volt Nst-n meg megvizsgálták két ujjnyira ki van tágulva meg tegnap este elment a nyákdugó is :-) ugyhogy hamarosan megszületik a keresztlányom!
Csak a rossz az hogy ő pesten fog szülni...s nem tudom hogy feltudok e érni addigra :cry:

Most megyek is szedem össze a kis ruhákat mert majd viszük fel neki a héten.

Szép napot mindenkinek

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Láttom a jó idő mindenkit kifelé csábít és alig írtok.
Mi még mindig itthon vagyunk már kezdek nagyon türelmetlen lenni.
Na majd hátha holnap történik valami vagy nem. :(
Ha esetleg nem jöhetünk haza holnap akkor majd üzenek Tündinek.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Kriszti! Te még mindig.... :lol: ? Már annyira együttérzek veled, éjjel azt álmodtam, hogy mindenórás voltam én is :mrgreen: De olllyan jó volt!!!

Leti, milyen volt az ovi?

Na, csajok, ma vásároltam magamnak is végre!! Beszabadultam egy turiba....vettem 2 szoknyát, meg egy rakat felsőt. Meg persze Lilinek is...2 sortot, meg 1 rucit :roll:

Lili megint taknyos...dadusa mondta, hogy tegnap már a fülére is panaszkodott :cry: Itthon nem szokott. De érdekes, mert most sem folyik az orra....no, kezdem neki megint a Cataflamot... :?
Amúgy már 2 hete kint alszanak, a héten meg már kint vannak délután is 8) Ma vittem be napkrémet is neki, mert már olyan az arca, mint Paprikajancsié :lol:

UPCnél maradok...1 évig még biztosan :wink: Több csatornát nézünk, gyorsabban netezünk, mindezt még olcsóbban :P Vééégre, valami jó is már.

Erika! Néztétek Overdose-t? Borzongtam...meg olyan izgi is volt....

Katlina! Még nem is dicsértem a képeket. Olyan kis aranyos Robi..ahogy ráncolja a szemöldökét... :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kriszti: +++++++++

Nóri: Nanáááá, hogy néztük. Én bőgtem is. :oops: :oops: :oops:

Nnnna, jobban vagyunk, végre tudok aludni is, Rékának viszont megy a hasa. Volt itt a doki, egy halom cuccost írt fel, felét sem tudom fejből. Hőemelkedése van és nagyon csúnya piros popsija szegénykémnek. Szerencsére jól itatható, amúgy jól van.

Mondtam Tibinek, ha meggyógyulok, megiszom egy dupla whiskey-t örömömben. Hát ez még várat magára egy kicsit.

Na megyek is, halomban áll a vasalnivaló. Bocsi, hogy nem reagálok, majd pótolom.
jaimee1

Kriszti???

Erika! Vírus? vagy fogzik a lánykád? azért az a híg széklet?

Nálunk most hogy jön a 16. (uccsó szemfog) megint meghígult a kaka...

Nóri! Nálunk mindig akkor van fülfájás, amikor nem folyik az orra. Vagy a fülkürt záródik el, vagy nem tudom mi... Melegítsed és orcseppel cseppents bele (ne spray-vel). Nálunk ez a kúra bevált, de 2-3 óránként meg kellett csinálni, hogy 1 nap alatt elinduljon kifelé a cucc és ne "nyomja" tovább a fülét.
Melyik turiban voltál?

Mongi! Antának hogy tetszett az ovi?
szilbee

Kriszti miatt néztem be, valyon jó hírekre jövök-e :) de látom, még nincs semmi, legalábbis hír :wink: Kriszti, szorítok Nektek, minden simán és zökkenőmentesen menjen!

Tündi, ajakherpeszkrémet szabad használni, még szopi alatt is!

Rékának már érezni a bal felső 1-es hegyét az íny alatt, de még mindig nem tört át :roll: éjszaka megint sokszor felsírt...

Kép
pimelinda

Itt vagyok! :) :)

Már nem tudom, hogy örüljek-e neki vagy sem. Már jó lenne túl lenne a szülésen. Ha péntekig nem indul meg a kis legény akkor pénteken már elvileg be kell feküdnöm legalábbis ezt mondta J. ma a magzat víz vizsgálat után. Remélem azért rá tudom venni majd, hogy ne fektessen már be hétvégére úgy se lesz bent. De a legjobb az lenne ha holnapi hideg front beindítaná a dolgokat. :)

Mindenkinek köszönjük az érdeklődést és a drukkot is.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Szilvi: Most 9 óra múlt és 5 kakis pelus eddig a mérleg. Fel sem merült, hogy a foga lenne. Majd az antsz megmondja szombaton, hol a gubanc. De remélem, addig jobban leszünk.

Krisz: ++++

Nóri: Lilcsi hogy van?
jaimee1

sziasztok!

Kriszti,ejnye-bejnye,hogy te még egyben vagy :wink: Reméljük péntekig kibújik Dávid és nem kell befeküdnöd!!De ha be is kell,sztem J.mihánt akció van megy be..Nekem még műtét után is mondta ha rosszul érzem magam,hívjam fel és bejön megnéz,hogy ne az ügyeletes vizsgálgasson..

Erika,jajj szegény Popi,de tényleg lehet a fogától is..igaz elég soknak tűnik az elfoygazstottt pelusok száma..
Whisky igyunk együtt :) Van itthon egy üveggel,de senki nem issza :wink:

Linda,köszi a választ!Ha erre sétáltok gyertek ám be nyugodtan a nagy felfordulás ellenére! :P

Nóri,Lilcsi ment bölcsibe?

Liz,te hogy vagy?Szólj ám ha érkezik Enci baba!:)

Letti,gyere mesélj,hogy tetszett Antának az ovi!:)

Kép
Kép
tundi24

Erika! Hát ezt nem tudtam. Bocsi.

Jobbulást a kis hölgynek!+++++++++
szilbee

Sziasztok!

Én is azt gondoltam, hátha a nagy hírre jövök, de ezek szerint Dávid még várat magára :)

Móni, Katlina: a képek egytől egyig nagyon édesek!

Nóri! Köszönöm a jelentkezési lapot, már legalább látom, hogy milyen kérdések vannak. De azt hiszem, személyesen fogok bemenni az oviba kérni.

Erika: remélem, most már jobban vagy, én egyszerűen nem értem, miért nem írtak fel neked rögtön antibogyót. Egy kisgyerek mellett az ember amúgy sem tud annyit pihenni, amennyit kellene a gyógyuláshoz.

Úgy néz ki, június 15-én műtik Marcit. Ma Apával elmentek a kórházba egy fül-orr-gégészhez, aki a kollégájának az ismerőse, úgyhogy soron kívül megnézte Marcit, és ő fogja műteni is.
Ő is azt mondta, hogy ilyen előzmények meg papírok után indokolt.
judit_79

Hali!

Köszi, igen, ment Lili bölcsibe :)

Tündi! Én innék viszkit! De ki hoz haza :shock: :lol: ?

Kriszti...nahát...most már tényleg :lol: Lassan a Jóbarátok sorozat jut eszembe, mikor Rachel szült...mindenki megelőzte szegényt :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,itt alszotok!:) :P

Judit,akkor csak meg kell műteni Marcit.Sajnálom,de ha muszáj akkor muszáj...

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Kriszti megy a drukk,hogy ne kelljen befeküdnöd, hátha a front tényleg meghozza Dávid kedvét a kibújáshoz.

Én ma lerendeztem az NST-t, doki vizsgálatot, délben meg a terhesgondozást. A doki megvizsgált az mondta alakulok, hétfőn kell visszamenni, és azt mondta még hogy készüljek lélekben a hétfőre mert lehet,hogy már szülünk. Jövő héttől már úgyis itthon van apánk (még a kimaradt tavalyi szabit tölti), úgyhogy én is szugerálom a frontot, meg Enci babát,hogy most már nyugodtan kibújhat.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Liz,kíváncsi vok mikor bújik ki a kis Enci :) Már tényleg lehet hétfőn :) És a végén még együtt szültök Krisztivel!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ha holnap reggelig nem történik "csoda" vagyis, hogy Dávid gondol egyet és elindul akkor muszály lesz bent maradnom. Megkérdeztem tőle ne lehetne belőle hétfő de azt mondta csak saját felelősségre azt meg nem merem beválalni. Úgy hogy holnaptól kórház. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Liz: Még a végén tényleg beelőzi Enci Dávidot. Könnyű és gyors szülést kívánok most így ha meg bent talizunk akkor leglább személyesen is megismerjük egymást.

Tündi: Majd tájékoztatod a csajokat mi van velünk.

Erika: Popinak jobbulást.

Judit: Sajnálom, hogy Marcit mégis meg kell műteni, de ahogy Tündi is írta a muszáj az muszáj. Remélem ezzel a műtéttel örökre megoldódik a problémátok.

Nóri: Nekem is pont ugyan ez jutott eszembe ahogy jöttünk haza Szolnokról.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?