Új privát üzeneted érkezett!

Szia Melcsi!
Barcikának megy a drukk ezerrel :D

Jó éjt lányok megyek én is aludni......

Kép
Kép
szintus

Már megint laptető

Ó-ÓÓÓÓÓÓÓ :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8)

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Legyen szép napotok!

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Oh hogy már megint mi volt itt tegnap :evil: :evil:
Véleményem nekem is úgyanaz mint az előző névtelen hozzászólásánál :?
Nem is pazarolom az időmet az ilyen rosszindulatú,mások életébe ismeretlenül beleszólókhoz :roll:

Melcsike!
Mi tudjuk,hogy milyen vagy, hogy foglalkozol a lányoddal és tényleg ne foglalkozz az ilyenekkel!!!!!!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!
Kép
Barcinak sok sikert a versenyhez,de már az is siker hogy idáig jutottak.
Puszi Nektek!

Ma is rohanásban vagyok,épp főzök,aztán megyünk bevásárolni,utána meg megyek dolgozni :?
Megint nem tudom mikor tudok jönni,pedig lenne mesélnivalóm....

Szép hétvégét mindannyiótoknak!
Bea
beátab

Melcsike,Boldog Névnapot!!

Kép

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Melcsike, nagyon boldog névnapot kívánok neked :)

Kép
Vendég

Lányok!

Köszönöm szépen a köszöntést!

Kép

Kép
melcsike70

Hogy itt milyen titkok derülnek ki! Akkor én is boldog névnapot kívánok Melcsikének.
Kép
aarnika

Köszönöm Aarnika neked is. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! Kép

PUSSZANCS

Kép
Kép
szintus

Lányok ezt nektek:

Kép

Kép
Kép
szintus

Hú, de sok szép minden van itt! :lol:

Ma már tudok kicsit mozgolódni a lakásban, elmaradás bepótolások vannak...

Délután ,este jövök!

KépKépKép
tünci28

Tünci

Csak ne vidd túlzásba a mozgolódást. :wink: Azért még vigyázz a mozgással. Nehezet ne emelgess.

Kép

Kép
melcsike70

sziasztok!
Régen jártam erre. Mióta munkát kaptam már csak olvasó üzemmódben működöm éjjelente.
De most muszály reagálnom Kellő szavaira. Aki nem élte át ezeket az eseményeket annak nincs itt joga ítélkezni ez az első. Nagyon hosszú a várakozási idő,amelyet többnyire regenerálódással tölt az ember. És ha van egy kis esze jól ki is gyászolja magát. Ez így helyes. Mert utána jön a következő baba és akkor már vele kell foglalkozni és teljesszíből örülni neki. Ennek így kell lennie, ez így természetes.
Melcsike az én kislányom is Boglárkának hívták, már 8 éves lenne. Egyébként én is mindig számon tartom. Már nem járok ki én szívben gyászolok csak. Mellesleg nem is tudom, hogy hogyan kerültem haza a temetés után a sírtól, ezt csak a párom tudja.
Ne bánjátok a gyógytornát, mi is jártunk a fiammal iszonyatos fáj neki, fáj az anyának,mindenkinek. És nem csakegy kis szakasza az életednek, mert utána sok kisgyermek hiperaktív lesz és az is egy pokol.
Szóval gyászoljatok csak nyugodtan, így természetes.
Mirci

mirci001

Melicskèm ez neked szol! :wink: Kép [/img]
Vendég

Mirci

Mi van veled? Tényleg régen irtál nekünk. Köszönöm neked is amiket irtál. Lehet hogy nem lett volna jó az sem, de az ember mindig úgy van hátha............. :( De ez már nem számit semmit. Neked is Boglárka angyalkád van? 8 éves lenne már. Mint az én BArcim, majdnem. 8)
Néha irjál hogy mi van veled. 8)

Hasli

Neked is köszönöm és mindenkinek mégegyszer. Hogy sikerült a vizsga? Meg volt már? Már jól vagy?

Kép

Kép
melcsike70

Én lányok azt hiszem ez már nem mondható gyásznak, én azt hiszem már Bogika emlékét ápolom, és gondolok rá. Vagy valami ilyesmi.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Mirci, tényleg régen írtál!Azért jól vagytok?Ahogy megláttam a neved, mindjárt eszembe jutott, hogy Ti is milyen horroron mentetek keresztül, hogy az utolsó pillanatig azt hittétek minden rendben van.. :cry:
tünci28

làtom itt vagy Meli!
Mondani akartam mèg ,hogy az okosokkal tènyleg nem èrdemes foglalkozni!Tudod ök az èletben nem merik a vèlemènyüket nyilvànitani,mert ott arc kell hozzà!Az internet sajnos sokszor kedvez ilyenkor az okoskàknak ,mert itt elèg 1 regisztràcio!

Az összes okoskànak pedig üzenem:Ne itèlkezzetek màs fàjdalma felett,mert mindenki màshogy èli meg a sajàtjàt!Ami ràadàsul tiszteletben tartando!!!Ez a topik nem kötekedöknek jött lètre!Az aki ezt nem tudja tiszteletben tartani annak szerintem màshol kène okoskodnia!!!Nem itt!!!
Èrdekelne,hogy a sajàt környezetetekben mennyire meritek az èszt osztani?
Vendég

Szia Meli!

Köszönöm jol sikerült!A torkom viszont nagyon kèsz van!A köhögèstöl ,màr lassan hànyok(bocsi)!
Ma egèsz du szemöldököt szedtem festettem,meg szempillàt festettem.
Meg Barcinak szurkoltam gondolatban! :wink:

Megyek fözni medvehagymàs nokedlit.Pàrom azt rendelt.Majd mèg jövök remèlhetöleg kèsöbb!

Pusszancs! :wink:
Vendég

Ma egy csomó mindent csináltam, de valahogy mégsem látszik meg a lakáson.. :shock: Bármihez nyúltam, rögtön mellette is felfedeztem vmi tennivalót, úgyhogy még most is káosz van.
Elővettem két nyári ruhát, felpróbáltam..tavaly nyáron egészen másképp állt rajtam.Nem vagyok egy szoknyás típus, de úgy éreztem terhesen hordhatom, hiszem mikor legyen az ember kicsit dagi, ha nem teerhesen???
Nem volt egy nagy ötlet azokta próbálgatni..Szóval, megy vissza a szekrény aljára..Télen még azt reméltem, hogy hordom majd idén nyáron, megint babát várva..

A varratok mostmár cefetül idegesítenek, jobban mozognék nélkülük.Vittem friss virágot a temetőbe, azt hittem nagyobb kárt csinált a tegnapi vihar, de hála Égnek nem.A virágok most is szépek.

Jelentem megvan az Őrzőbaba neve..Melcsike sugallatára indult bennem egy asszociáció, Aarnikával engedélyeztetve:
Árnikababa!( a babának tetszik ,megszólítottam és vigyorgott... :lol: :lol: mondjuk mást nem is tud, csak mosolyogva üldögélni, de ez így pont jó is.)

Hettuli, elolvastam egy régi privát üzidet(amikor először találkoztál Csetényivel) ,kétszer is nyihogva felröhögtem, csuda egy csajszi lehetsz!!! :lol:

KépKépKép
tünci28

Tünci te meg ne hajtsd tul magad! :wink:
Vendég

Szia Hasli!

most már tessék meggyógyulni,mindjárt itt a nyár és mindenkinek van valami nyavajája.. :? Még a végén vmi rozzant banda leszünk! :lol:
Vacak lehet betegen vegyszerekkel dolgozni... :?
tünci28

Csajszik láttátok Ti a Közös többszörös c.filmet?
Michael Keaton és Andie MacDowell szerepel benne és a pasi vhogy klónozza magát...

Nekem kellene egy pár Tünci..Egy menne a kertbe, egy lepuceválná az ablakokat a tegnapi eső miatt, egy csinálna vmi finom vacsorát, egy focizna a kutyával, mert ma egész nap gáncsolgatott az ebadta... :lol: :lol:

És akkor EREDETI Tünci tudna babanetezni.. :lol:
tünci28

Tünci ez jó ötlet!

Ha valahol hallasz ilyesmiről szólj nekem is :)

Egy kicsit szomorú vagyok.A nőgyógyász,akihez jártam,már nem dolgozik itt nálunk.Nagyon rendes pasi.Mindég megnyugtatott,ha valamiért bevoltam tojva.Ő vezette végig a terhességemet.
Sajnálom,hogy elment.....ki tudja milyen jön helyette....csak remélem,hogy nem nő. :( :?

Kép
Kép
szintus

Itthon vagyok már.

A Barciék nem lettek dobogósok és szegényem annyira el volt keseredve. De mondtam neki, "szegény elhanyagolt" gyerekemnek, hogy már azzal ők nyertek, hogy bekerültek egyáltalán a döntőbe. Ja és kaptak oklevelet, az eredményes részvételért, meg egy pólót ami fémjelzi, hogy részt vettek a Flesch Dance táncfesztivál döntőjében. Aztán megnyugodott, hogy mondtam neki, hogy ez nagy szó, hiszen arra sem számitottunk, hogy tovább jutnak egyáltalán.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

A klónok még a férjecske mellől is kitúrnának, nem hiszem hogy örülnél neki. :?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Most csak ennyi:

Melcsike, nagyon boldog névnapot kívánok Neked és sokszor puszillak.

Lehet, hogy csak hétfőn jövök, addig legyetek jók és többiekenek is puszik

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szinti, sajnálom, hogy új dokit kell keresned!Én sem rajnogok a női nőgyógyászokért, de most nyáron volt pozitív tapasztalatom.

Melcsike, gratula Barcinak!
egyemmeg, már megszokta, hogym indig díjat nyernek!Senki sem szeret veszíteni ,de valahogy majd megérti ,hogy ez is kell, mert bizony jellemépítő és később hasznára válik.

Zaha!
hogy vagy?
Remélem minden rendben, csak Te is rohanásban vagy!
Jelentkezz és várom nagyon a képeket!
tünci28

Jó reggelt!

Gyors beköszönök, megyek lábat csinálni. Nincs semmi kedvem hozzá. Anyósom tegnap telón felköszöntött és ma meghivtak ebédre, nem kell fözni. :D

Majd jelentkezek én is.

Zaha

Neked is köszönöm és jelentkezz te is néha. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Én is jövés-menésben vagyok, már egy kicsit javulgatunk (kopp-kopp-kopp), ezért csak bekukk.

Drága Melcsike, boldog névnapot kívánok!!! Ne haragudj, tegnap nem voltam egyáltalán gépközelben, ezért csak most! Kép

Barciék nagyon ügyesek voltak, egy szemet se legyen elszomorodva!Bizony, ez nagy szó, hogy egyáltalán eljutottak ide!

Haslika,
gyógyulj te is, mi már elkezdtük!

Puszi nektek, szép vasárnapot kívánok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Melcsike, mennyi szép virágot kaptál :) :)

Lyly, örülök, hogy gyógyulgattok.

Tüncike, klónozás, ez tök jó :lol: :lol: :lol: Pont valamelyik nap néztük a star wars - a klónok támadását.

Elképzeltem, ahogy a sok Tünci felsorakozik :lol: :lol: :lol:

Zaha, én is remélem, hogy "csak" rohanásban vagytok, de nincs most nagyobb baj.

Melcske, 7 évesednek nagy gratula. Azzal meg tényleg ne foglalkozzon, hogy nem dobogós, az is nagyon nagy szó, hogy ott lehettek.

Még egyszer nagy pusza neki :)
Vendég

Makett kiállitás volt nálunk tegnap és ma. A Barci ment igazi tankkal. Huuuu hogy micsoda hangja volt neki. Meg világháborús busszal lehetett körbemenni a városba. Először csak bugott, berregett, aztán meg el sem akart indulni, utána meg mint a csiga. Jó időnk volt, úgyhogy ebéd utáni programnak jó volt.

Kép

Kép
melcsike70

Szuasztok!
Gyors füstjel!!!
Jól vagyunk. Nemsokára hét éves lesz a kisfiam, készülünk az iskolára. Megyek aludni, holnap tanítok.
Mindenkinek békés, jó éjt. Álmodjatok szépeket.
mirci

mirci001

Sziasztok!

Hm, ez fura..Tegnap nem is írtam?pedig küldtem hsz,de vajon hová???Lehet földkörüli páláyra állítottam.

Ma már mennem kell dolgozni, de csak félnapozok, ma váltásban vagyunk.Egész hozzá lehet szokni az itthon léthez.Direkt nem azt mondom, hogy a semmittevéshez,mert hihetetlen, hogyha az ember itthon van, néha többet dolgozna, mint a melóban.

Lassan felpörgök, mert még teszek-veszek mielőtt elindulok.

Tegnap éjjel olyan rémálmaim voltak, de a mai sem volt jobb.Másfél óráig forgolódtam az ágyban, éjfél körül majdnem felkeltem.Aztán persze ,hogy rémálmodtam megint.

A munkából majd jelentkezem.

Mirci, jó ,hogy adtál életjelet magatokról, továbbra is vigyázz magatokra és minden jót kívánok!

KépKépKép
tünci28

Ma lenne az Apu 53 éves...Isten éltesse az Égben. :cry:

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

A hétvégén nem jutottam ide :(
Most van egy kis időm gyorsan írok.

Köszönöm Nektek a képeim dícséretét!

Tünci!
Hátad hogy van?
Valamiről lemaradtam :oops: ,milyen műtéteted volt?
A tesóddal kapcsolatban,nagyon szomorú a helyzet,hasonló alakult ki nálunk is a férjem hugával,elmond bennünket mindenféle rongy embereknek,engem is bánt pedig én nem is adtam okot arra,hogy haragudjon rám,ez fáj a legjobban.
Amit az anyai gondoskodásról vagyis nem gondolkodásról írtál nagyon szomorú,el is sírtam magam rajta :cry:
Én el nem tudom az ilyet képzelni,nekem elsők a gyerekek,minden körülmények között.
Hogy a bátyádhoz nem kötődsz ez a szülők hibája,nem alakították ki normálisan a családi életeteket.
Amit erről a topikról írtál,amit itt kaptál,nagyon szép,megható.

Hasli!
Meggyógyultál? Jobbulást Neked!

Lyly!
A függőségről nekem is úgyanez a véleményem a gyengeség,és az ilyen emberek mindig mást okolnak a függőségért saját magukat soha. Még szerencse,hogy a gondok,problémák miatt nem mindenki iszik,drogozik stb....... Csak a jellemgyenge ember jut el idáig, az erősek,mint pl. itt olyan sokan :wink: küzdenek,élik tovább az életüket ahogy kell.
Betegség? gyógyultok már? Nektek is jobbulást!
A Te rokonságod is szégyelheti magát :(
A helyedben én sem tudnék megbocsájtani. Tudod azt nem értem,hogy itt van a gyönyörű unokája,akire büszkének kéne lennie és ő elátkozza??? milyen ember az ilyen? Egy ártatlan kisgyerek miről tehet? És nagyon sajnálom,hogy nagszülők nélkül kell felnőnie,hiszen milyen fontos a nagyszülői kötelék,mennyi plusszt tud adni a gyerekeknek. Én mai napig emlékszem a nagymamámra,a vele ,nála töltött boldog időkre. Az én gyerekeim is imádnak anyuéknál lenni, anyósom már más kategória,na ő is bántott bennünket eleget,de mivel a gyerekek szeretik őt,én inkább nyelek.....
A férjed rokonaival tartjátok a kapcsolatot?
Nekem is hugom van,de közöttünk soha egy apró különbséget sem tettek a szüleink soha,pedig nagyon különbözőek vagyunk,ő hízelgőbb, segítségre szorulóbb, én kérés nélkül is megkapom a segítséget. És én is próbálom ezt tartani a 3 gyerekemnél......bár most Daninál komoly gondok vannak :cry: :cry: majd azt is elmesélem Nektek......
Én úgy gondolom egy gyerek megtagadhatja a szüleit ha okot adnak rá,de egy szülő a gyermekét soha semmilyen körülmények között sem,hiszen nem ő akart a világrajönni, a szülő akarta,vállalta egy életen át.
Most eszembe jutott egy nagyon régi színdarab amiben volt ilyen szövegem ha nem bánjátok leírom Nektek. A szüléseim alatt mindig beugrott.
" A szülés- születés magánya páros magány,
lehet körülötted segítő ember számtalan,
magad vagy.
Azt, akkor, ott, egyedül kell tenned,
és akire vársz megérkezik.
Vele leszel amíg élsz, akármilyen is a gyereked.
Lehetsz parasztasszony, szövőnő, tanár.
A saját gyerekedet csak Te szülheted meg,
senki más.
Mindenhol pótolható vagy,
csak anyaként vagy pótolhatatlan,
HA IGAZÁN ANYA VAGY."

Sajnálom,hogy nem sikerült az állás,de az már haladás,hogy behívtak.

Zaha!
Annyira igaz amit írtál a gyerekkori dolgok felnőttkori kihatásáról.
Valóban sokat lehetne erről beszélni :wink:
Nem lehetett Neked sem könnyű gyerekkorod :(

Szinti!
Miért voltál vérvizsgálaton?
Szépséges a Fruzsi a képen.

Bende!
Nagyon szépen búcsúztatok,a vers is nagyon megható/ezen is bőgtem :roll: /

Boboka!
Totál megértelek,hogy nem akarsz természetesen szülni, én se mernék,és a biztosra mennék,igazad van.
Nálam is példaértékű a szüleim viselkedése velünk szemben és próbálok én is hasonlóan remek szülő lenni és nagyon hálás vagyok nekik ezért és minden igyekezetemmel azon vagyok,hogy amiben tudok segítsek nekik,de egyenlőre még mindig ők segítenek nekem többet :oops:

Na ezt gyorsan elküldöm nehogy eltünjön megint.
beátab

Szia Bea!

mi a gond a nagyfiaddal?

Egy anyajegyet operáltak le a hátamról, mert beteg volt, a héten kész lesz a szövettan.Már egész jó, csak érintésre fáj(minek nyomkodom, nemigaz?), meg húzódik nagyon.Már alig várom, hogy kivegyék a varratokat.
tünci28

Tünci!
Annyira édes az kis bábu,meg nagyon szép a fácska is!

Lyly!
Annyira sajnálom,hogy így összejöttek a dolgok,remélem hamar elmúlik a rossz időszak.
Mit értessz azon,hogy Bence nem javul?mik a tünetek még mindig?

Hasli!
Milyen az a medvehagymás nokedli?

Melcsike!
Jó kis programotok volt tegnap. Tegnap jártunk a városotokban,gondoltam Rád,vajon merre lakhattok.
Remélem csütörtökön jó időnk lesz :wink:

Tünci!
A Melcsike írása is eltünt múlt héten,ki tudja hova keverednek :roll:
Jó munkát Neked,ma én is megyek délre.

Képzeljétek apukámnak nagy valószínüség szerint rosszindulatú hólyagdaganata van :cry: :cry:
Múlt hónapban egy kinövést kiműtöttek a hólyagjából azt küldték el szövetttanra, amikor visszajött az eredmény nem mondott az orvos semmi konkrétumot,csak annyit,hogy izotóp vizsgálatra és CT-re kell mennie. Csakhogy ez elég gyanús volt nekünk és nem hagytuk annyiban a dolgot és nagy nehezen kiderítettük,hogy valószínüleg rákos sejteket találtak a szövettanon, és most áttétek után kutatnak. Az izotóp vizsgálat már megvolt,de nem adták ki az eredményt,ma megy CT-re és majd ezután mondják meg hogy mi a helyzet.
Hetek óta idegeskedünk emiatt :( :(

Nagyfiam:
Hát ez hosszú történet.....
A válás után velem maradt,vagyis velünk,az apja nem nagyon foglalkozott vele,az olyan dolgokat is a jelenlegi férjemmel beszélte meg amit az apjával kellett volna. Ha gond volt a gyerekkel hiába szóltam az apjának elintézte egy legyintéssel,hogy kamaszodik.
Mióta leérettségizett folyamatos viták voltak közöttünk. Alig volt itthon,nem segített semmiben, rendetlenség volt a szobájában,amit persze én nem bírtam elnézni és inkább rendet raktam,takarítottam még helyette is. Alig beszélt velünk,akkor is buta stílusban amit mindig szóvá tettünk neki,ami persze nem tetszett neki. Nagyon bántott ez,de beletörődtem,hogy ő már önálló életet él mellettünk. Aztán történt egy olyan dolog,hogy vett magának az apja tudtával a mi ellenzésünk ellenére egy gázpisztolyt. Ezen nagyon kiakadtunk és kértük őt,hogy ne tartsa itthon,mert veszélyes a kicsik miatt. Ő ezt meg is ígérte,de persze nem tartotta be :roll: A szobájában a szekrényében tárolta,ekkor szóltam az apjának,hogy legyen szíves beszélni a fiával,mert rám nem hallgat,és vigyék el innen a pisztolyt. Na akkor ő ide is jött el is vitte tőle,beszélt is a gyerekkel,gondoltam lesz hatása.....Dehogy volt......1 hét múlva a férjem a nyitott szobaajtón benézve az ágyon találta a pisztolyt :( :( :(
Na ezen aztán már nagyon bemérgesedtünk, a férjem elvette a pisztolyt és elrakta,és azóta sem adta vissza neki.
Gondolhatjátok azóta hogy elmérgesedett itthon a helyzet....
Már többször szóbakerült,hogy miért nem költözik az apjához,ha nálunk ennyire nem érzi jól magát /szüleim és a másik nagyszülők javasolták/, és nem tudja betartani az együttélés szabályait. én nem akartam hogy elmenjen, hiszen ő az én fiam akkor is ha ennyi gondot okoz,és mindig próbáltam jobb viselkedésre rávenni,hiszen mi nem akartunk neki soha semmi rosszat,mindig segítettük mindenben.
Egyébként mindenki jó véleménnyel van róla,mindenhol kedvelik,intelligens gyereknek tartják,egy rossz szót még nem hallottam rá. Csak velünk vikselkedik ilyen csúnyán. Fáj,nagyon fáj,nem tudom mit rontottam el,de valmit nagyon :( Nagyon jó tanuló volt mindig is,büszke is vagyok rá, már felvették a főiskolára tavaly,csak halasztott,mert ott maradt a középiskolában technikusi képzésen.
Tegnap felhívott az apja,hogy megbeszélték,hogy hozzá költözik,hiszen már eldöntheti hol akar lakni,és én nem tilhatom ezt meg neki. Nem is akarom,hiszen tudom,hogy ő dönthet....
Csak nagyon bánt,azóta folyamatosan bőgök,nem bírom ezt elfogadni.

Most aztán jól rátok zúdítottam a gondjaimat, ne haragudjatok....
beátab

Sziasztok!

Ma van egy csomó dolgom, úgyhogy egy gyors bejelentkezés.

Bea

Nem lett volna időtök hazafelé sem megállni egy kicsit? Bejöttetek a városba, vagy az autópályán mentetek? Ha a városon keresztül, akkor nagyon közel jártatok hozzánk. Mert közel lakunk a főúthoz. Bár általában mindenhez percek alatt odajutok, a városközpontban lakunk. Hát sajnálom, hogy a nagy fiaddal ilyen rossz a kapcsolat most. Igazából én nem is lehet ebben tanácsot kapni. A nővéremék a legidősebb gyerekükkel is valahogy hasonló módon küzedenek ő 16 éves, de nem igazán tudnak ők sem hatni rá. Az a baj ő is mindent meg kap. Talán az sem jó. Én beszélek :oops: nálunk sincs másképp. Remélem 10 év múlva nem leszek én is ilyen helyzetben a gyerekkel. :?

Én is bizom benne hogy csütörtökön jó idő lesz.

Ugye látod én is esküszöm emlékeztem rá, hogy akkor megirtam neked. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Tüncike, apukádnak boldog szülinapot kívánok. A Kicsikéd biztosan felköszöntötte Őt.

Nekem mamám testvére ment a mennyországba szombaton. Már nagyon beteg volt, állítólag alig lehetett ráismerni.
Most már Ő is vigyáz Lackókámra.

Bea, sajnálom, hogy így elmérgesedett a viszony. Hogy lehet az apukája is ilyen felelőtlen? Ha annak idején jobban odafigyelt volna, most nem lennének ilyen bajok.

Meg a legrosszabb korban van most a nagyfiad, még se nem felnőtt de már nem is gyerek, még keresi önmagát. Vissza fog találni hozzátok hidd el, csak idő kérdése.
Rájön előbb utóbb, hogy azt a szeretetet, amit eddig kapott csak Tőled / Tőletek tudja megkapni.
Vendég

Tünci

Apukádnak én is boldog égi szülinapot kivánok.

Kép

Kép
melcsike70

A párom szülei mindketten ma születtek.

Tüncikém,te nagyon fiatalon veszítetted el az édesapádat,sajnálom... :(

Beus majd rájön a fiad,hogy téved abban,amit csinál.
Most azthiszi mindent lehet majd az apujánál,de majd rákell,hogy jöjjön,hogy ott sem könnyű.Most menekül a felelőségek elől....
Remélem,azért majd rendeződnek a dolgaitok. :!: ......
Vérvizsg.azért voltam,mert multkor beteg lettem,azt hitték vakbélgyuszi,rossz lett az eredményem(márciusban)és most megkellett ismételnem,de mostmár jobb lett,hála.......

Melcsike ügyi a lányocskád.Gratula neki :wink:
Érdekes lehet az a makett kiállitás,én eddig képeken láttam,de
nekem nagyon tetszett :)

Hivtak melózni egy helyre,de nem mentem el,mert munkavezető kellett volna,de én azt nem akartam.Hogy aztán mindenért rám legyenek kiakadva,ha nem jó....
Nem kell az az én családomnak,hogy sík idegen jöjjek haza mindennap a melórol....

Kép
Kép
szintus

Kép

Háááát nem édes?

Kép
Kép
szintus

Minden szülinaposnak égben és földön szép, boldog napot jívánok!

Bea,
nagyon-nagyon szép az a pár sor az anyaságról. Teljesen igaz.
Jó volt olvasni, hogy milyen jó a kapcsolatod neked is és Bobokának is a szüleivel.
Sajnálom a nagyfiaddal történteket, szerintem valaki nagyon kibuktathatta, és nem igazán tudja, hogyan oldja meg a helyzetet. Én erre gondolok. Lehetséges, hogy a volt férjed "telebeszélte"a fejét (bocsánat, nem akarom őt ismeretlenül megbántani)?
Ilyesfajta (és mindenféle fegyver) tartása nagyon veszélyes, főleg a kicsik miatt. Azt hiszem, ezt nem érzi át teljesen. Lhet, hogy éppen ezzel akarja felhívni magára a figyelmet valami miatt? Esetleg szerelmi bánata van? Jaj, olyan jó lenne segíteni nektek!

Bencus taknyizik, hol tele van az orra, hol nem. Mindegy, holnap viszem bölcsibe, már ő is nagyon vágyik rá. Akupunktúrára szeretnénk vinni a párommal, most nyomozunk olyan után, aki gyermeknek is végezheti ezt. (A háziorvosom segítségével, aki szintén ezt fogja csinálni novembertől).

Kép

Kép

Kép
lyly

Bea

Csütörtökön este fellépése lesz a Barcinak, 5 órakor vissza kell mindenképp indulnunk. Én fél 2kor elhozom a Barcit a suliból utána már ráérünk egész 5-ig. Ezt most tudtam meg edzés után, mert a táncvilágnapja lesz vagy mi és minden helyi csapat fellép, mi ránk 3/4 6kor kerül sor. Majd hazafelé beugrunk.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, akkor végre taliztok Beával csütörtökön? Tök jó :) :)
Vendég

Jó reggelt, tegnap reggel óta nem volt net, most jött vissza, de már mennem kell, ha sikerül írok benntről.
Ma szedik a varratokat, jaj, félek! :oops: :?

pussz

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tüncike, minden rendben lesz, fél másodperc alatt kikapják a fránya varratokat, észre sem fogod venni, mert ügyes lesz a dokid :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jelentem, túléltem! :lol:

Tényleg nem fájt, de még hagytak benne, azt mondta a doki, hogy óvatosan mzogjak, nehogy kinyíljon.Hétfőn kiveszik a maradékot! :lol:

Jótündér régen voltál, mi van veletek?

Bea!

Gondolkodtam nagyfiad dolgán, szerintem is a határait feszegeti..Most azt hiszi, hogy az Apjánál majd milyen szabad élete lesz, ezért azt választja.De szerintem az első erősebb kilengésnél, éppúgy lekapja a lábáról az Apuka, aztán majd megjön az esze.Visszaemlékeztem, hogy én miket csináltam a tinikor végén(bár nálunk nem nagyon volt szerető környezet.) és bizony vannak dolgok amiktől most égnek áll a hajam és nem vagyok rá büszke..de akkor hiába beszéltek volna, magam kellett, hogy rájöjjek.
Fegyver:semmiképp nem szabad a házban hagyni ,ahol gyerek van!!!Jól tettétek, hogy elvettétek!

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?