Hali!
Van új szavunk ismét.
MENNÉL=menjél és mutat merre húzzak el.
Ezt olyankor szokta, ha vmikor nem akarja, hogy segítsek, ott legyek vele.
Pl. ma a zoknit próbálta egyedül felvenni és el kellett mennem a helyszínről.
Reggel akkorát röhögtünk anyósommal. Persze Danin.
Van neki, mint már írtam korábban Buzz Lightyear bábuja. Ehhez van egy űrhajó és még egy bábú a Zurg császár. Ezeket rá lehet állítani az űrhajóra és egy-egy tekerőgomb segítségével lehet őket boxoltatni egymás ellen. Van a páromnak egy régi bringás színes üveges napszemüvege, mostanában az a sláger, felveszi, a fejére tolja stb. Megyek ki a szobából a nappaliba, Dani ott ül, boxoltatja a bábukat a szemén meg a napszemüveg.
Az egész fejét betakarja, akkora az üvege. Nagy komoly arccal játszott így. Anyósom is átnézett a másik szobából és egyszerre kitört belőlünk a röhögés
A másik reggeli történet, ami velem történt:
Csörög a céges mobilom, anyósom hozza, hogy apukám van a túlsó végén.
Nagy sziázás, erre hallom a főnököm hangja, hogy mikor érek be, mert mégiscsak kellene neki egy doksi, amit tegnap nem kért, most mert 9-re megbeszélésre megy. Ez fél9kor volt, 3/4-re bent voltam.
Amin megint röhögtünk, utána már bent a melóhelyen is a főnökömmel, hogy anyósom azt hitte apukám az, akit szintén Istvánnak hívnak, megkérdezte tőle, hogy vagytok, a főnököm meg vissza, hogy jól, köszönjük. Kiderült a főnököm azt hitte velem beszél, mert Ági már úgy vette fel a telcsimet, hogy Szia István, mi újság?
Kataa
Zabtejet apósom szokta venni, a Hungária körút mellett van egy Herbária üzlet (melette Penny és egy TTL szőnyeg üzlet van, Népstadion után). Kb. 300 ft körül mozog. Hát nem olcsó, de a laktózmentes és a biotej sem volt olcsóbb, amit eddgi ittunk.
Viszont most ismét nagyon rákapott Dani a johurtokra és a kefírekre. Talán a meleg miatt, mert tavaly nyáron rengeteget evett, napi 2-3 joghurt lecsúszott neki. A kefírt is szereti magában is akár. Adok neki kiskanalat és kikanalazza belőle. Szoktam cselezni is, megtartottam uis a Danoninos dobozokból és abba teszem bele a joghurtot. Így megvan az illúziója, hogy Danonino-t eszik.
Conti
Használt Luxor
Dani meg húzni szokott kaparós sorsjegyet a lottózóban, imádja a lottósnéni itt Pesten, egy másik fiatal csajszi meg a jászberényi lottózóban.
Rendszerint katicásat kell húzni, és rendszerin sosem nyer
Pár nappal ezelőtt jöttünk haza egészséges rendelésről és a lottózó előtt sétáltunk el éppen, Dani meg húzott befelé. Így nem szombaton, hanem már hétfőn megvettük a lottót.
A táskámat én is oda szoktam neki adni, a pénzeket is szokta pakolgatni, de azt felügyelet mellett. A mobilomon lazán tudja, hol vannak a csengőhangok és azt állítgatja. KEdvence a fényképes chipkártya belépőm, akasztja a nyakába, meg y az ajtó felé és mondja do, vagyis dolgozni
Judy
Én sem adok danira ilyen melegben sapit. most elég nagy a haja is, ha nincs nagy szél, akkor nincs sapi. most hétvégén akarok birkanyírást tartani, levágom neki 2mm-re. nagyon gyorsan nő neki, most meg már látom, hogy egy nagyobb rohangálás alkalmával izzad a feje.
Csics
Én már leszoktattam anyut, hogy ruhát vegyen nekem, mert már nem ismeri úgy az ízlésem, mint régen. kb. 40 évesen lehet jó lenne, amikkel néha el szokott kápráztatni
Most már inkább együtt megyünk, ha sikerül összehozni és akkor ami tetszik azt megveheti, de nem engedem vásárolni nagyon, mert nem akarom, hogy az összes pénzét ránk költse.
Manó
Emma már most gyúr az anyaszerepre
ma ismét jön hozzánk a londoni barátnőm, már alig várom!
pusz
gumicukor