Új privát üzeneted érkezett!

Igen, a kuvaszról én is úgy hallottam, hogy ahogy idősödik, úgy egyre jobban támad. De én nem szólok semmit, mert B. pici korától egy pittbullal játszik (persze felügyelettel).

Bbj: kertcsináló pl. szórólapról: Szili Krisztián 30/533-66-65, öntözőrendszereket is telepít, 2 év garancia, ingyenes felmérés. esomester@vipmail.com
Köszi a hóferdülős megemlékezést :lol: Tegnap is volt nálunk egy riasztós ember... külső, belső együtt 240eFt. Ez a ház falától 40cm-t jelent...

Kép

Kép
szolkata

Kukuccs! Sziasztok! A kuvaszokról, merthoyg nekünk az (is) van. :wink:

Sokan tartják kiszámíthatatlan fajtának, de ez nem így van, csak a rossz tartásmód rontja el őket. Egyébként nagyon gyerekszeretőek!!! Réka is imádja, ösztönösen, persze csak messziről. :wink:

Ami fontos ennél a fajtánál (a természetére, hamisságára is kihat) hoyg sokat mozogjon, kuvaszt megkötni, szűk kenellbe zárni nem nagyon szabad/lehet. Ne unatkozzon, szeressék, igazságosan bánjanak vele és nem lesz hamis. Ja és az is fontos, hogy erős jellemű legyen a gazdi, különben a fejére nő és hamis lesz. Ő lesz az alfa.

Amúgy a spánielekre is elmondható a fentiek nagy része, az is olyan fajta, hoyg ha agyonkényeztetik, nem következetesen nevelik, öreg korára hamis lesz. Az én kutyám pl. anyuékat is imádja, de csak engem, a gazdáját tiszteli, mert egyedül én fegyelmezem.

Na befogtam.

Jövök még, vissza is olvasok, csak most beteg vagyok és nagyon sajnálom magam.

:D :wink:
jaimee1

Judit, elkaptam tőled a yg kórt! :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Dávidnak tegnapra, Marcinak pedig mára: Boldog Hófordulót! :D

Kuvasz: ahogy Jaimee írta, a tartáson, a gazdán múlik. Én egy "hamis" kuvaszt ismertem a környezetemben, de annak a gazdája hülye volt. Illetve Apának is volt olyan kuvasza, aki őt is, a szüleit is megkóstolta, de vele a kutyi veleszületett betegsége (mozgásszervi problémák) miatt nem tudott úgy foglalkozni, ahogyan egy egészségessel, ezért lett olyan, amilyen. Amúgy ő 13 éves kora óta tart kuvaszokat, egy darabig tenyésztette is őket :)

Jaimee, jaja, imádják a gyerekeket :lol: Olyan nyugodt, bölcs tekintettel nézik a visítozó, ugráló kicsiket. Azért persze csakis felügyelettel engedjük őket össze.

Ajajj...jobbulást akkor! Ez még az a nyavaja, amit a blogban írtál, vagy újabb? Réka tartja még magát?

Kata, 40cm? Akkor nem az egész udvar?... Amúgy nem is drága, én legalábbis többre saccoltam.

Judit, milyen gödrökről írtál? Lemaradtam valamiről, vagy csak nem figyelek eléggé? :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Na köszönöm a felhomályosítást kutyus ügyben. a gazdi egyébként normális volt, mindig vitte sétálni, meg futkosón volt egész nap, a porta hosszában.

Judit!
kivettük a medencét, onnan a gödör! de már nincs csak a folyamatos ülepedés. ilyen volt mikor kiszedték Kép

Jaimee!
jobbulást! mit szedtél össze a yg betegségen kívül? egyébként nekem nem tűnt fel, mikor olvastam a hsz-edet :oops:

Betty!
nagggyon jó! nem teljesen olvastam végig, csak beleolvasgattam, ami jobban érdekelt részekbe igazából a végére voltam nagyon kíváncsi, azt betűről betűre. érdekes volt, köszönöm!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata!
köszönöm, kimentem! Tudtam, hyog Rád számíthatok, mindig mindent tudsz! a 240-t én reálisnak tartom. se többet, se kevesebbet nem gondolnék érte adni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!

köszönöm!
HÁt igen számomra is érdekes volt az eredmény.

Remélem a többieknek is fog tetszeni :?

kellemes hétvégét

Kép
kbernadett

Judit! Megkérdem az egyik haverunkat, hogy foglalkozik e még kerttervezéssel. Majd szólok, ha van vmi...
szilbee

Szilbee!
köszi!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Kissé kalandosan, de megérkeztem.

Csonginak boldog névnapot kívánunk!

Bocs, hogy nem írok többet, de ma kirabolták apósomékat, 350e ft-ot vittek el, most értünk haza tőlük.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szia Szami!
Üdv itthon megint!

Húú de borzasztó! hoyg történt? és persze a kalandos utat is! képeket hozzál!!!!!!

Judit! jó az avatarod!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép napot Mindenkinek!
Utólagosan boldog névnapot kívánok Csonginak!
Balwin! Jók a képek, jól néztek ki, Annaluca aranyos és Te is csinos kismami vagy.A kuvasz kutya nem semmi. Nem is tudtam hogy a spánielek is öreg korukra megváltoznak.Pedig nekem egy spániel a vágyam
Bbj! Jó nagy munkába fogtatok Ti is, de biztos szép lesz majd a végeredmény.
Katlina!Nekem mind két gyerkőcöm imádta és imádja a halat fogni. Angéla épp a hétvégi horgászat közben döntötte el hogy vereseny horgász lesz. A nyáron pedig szeretne menni a helyi horgásztáborba.
Húsvétkor sajnos nem voltunk sehol, fiúk locsolkodtak de csak a nagyszülőket és a keresztszülőket, majd lementünk horgászni. Még jó hogy itt van a Tisza a falu alatt.
Jó hogy hazaértetek, de annál rosszabb ami itthon fpgadott benneteket.
Holnap családilag színházba megyünk Kecskemétre, a Padlás című darabot nézzük meg és mivel délelőtt 11 órakor kezdődik az előadás, ezért pedig utána megebédelünk valahol.Angéla már nagyon várja, mert még ő nem volt színházban.

Kép
Kép
bmárti75

Holnap jön vki T.miklósra a Kolomposra?

Mi úgy tűnik megyünk.

Judit! Még nem hívott vissza a srác. Remélem ma már megteszi... ha nem, akkor még próbáljuk délután is elérni.
szilbee

Sziasztok!

Látom, jó sokat írtatok!
sajna nincs időm visszaolvasni (még), panaszkodni jöttem:
tegnap délután elszállt a winyónk, oda lett mindenünk! Képek, videók, szakdogám, minden sulis cuccom! Tudom, bírkák vagyunk, de még nem jár így az ember, nem mentegeti ezeket.
Vagyis szerencsére a képekből valamennyi megvan, Peti mentette őket valamikor. Szakdogámat jó, hogy kinyomtattam kedden! De csak egy példányt nyomtattam, azt adtam le péntek délelőtt Kecskeméten, erre délután beszart ez a szar... Ilyen az én formám. De még jó, hogy legalább a sulinak ki tudtam nyomtatni a szakdogát!
Na jó eldugulok, mindjárt indulok nyelvtanfolyamra.

Holnap nem megyünk Kolomposra, anyósomnál szülinapozunk, holnap lesz Peti 36 éves.

Na üdv mindenkinek! És mentsetek!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!
most jöttünk haza bevásárlókörúton voltam a lányokkal! hihetetlen, hogy nem kapok rájuk cipőt!!!! ami tetszik az tuti nagy, a többi meg nem tetszik. annyi helye voltunk, végül két nike-t vettem de perzse csak Grétinek volt méretben.... :cry: úgyhoyg jövő héten mehetek megint Letinek is nézni valamit.

Szilbee!
nem annyira sürgős, még nem ülepszik le a medence helye, addig úgysem elehet kezdeni, az jó pár hét, csak már érdeklődünk, nézelődünk.

Mi si megyünk kolompolni

Olga!
huuu vazze! ez nagy gáz! csak én nem tudom hogy kell, csak kiírom cd-re? mi sem szoktunk! most legutóbb akkor volt, mikor gépet cseréltünk, mikor is?

na mentem főzni, a lányok bealudtak.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: kifordítottam a szórólapot :oops: www.esomester.hu és 20%kedvezmény is van most. Jó óriási lyuk volt :lol: Cipő: így szokott lenni...

Olga: mi is jártunk már így :twisted: részvétem :twisted: Isten éltesse a Zuradat!

Andii: neved napja alkalmából isten éltessen sokáig!!! (remélem ma ünnepled)

Betti: nekem még nem volt időm olvasgatni :oops:

Szamóca: ez már nagyon gáz... a rablás... itt is folytatódik a rémálom... a múlt heti óta meg a Kaán K.-on, de ma hallottam, hogy hozzánk még közelebb is voltak bent az elmúlt valamelyik héten... A szomszédaim éjszaka járőröznek a lakásaikban. Már tudunk gyanús autó rendszámot is, csak a rendőrök nem vesznek komolyan minket. De már ezen is dolgozom... rettegek...

Én sem tudtam, hogy a spániel is tilinkó lesz öreg korára...

240 szerintem is optimális ár.

Balwin Judit: 3 emberke volt nálunk árajánlatot adni... innen a különbség. Az egész udvaros védelmes még nem írta meg az ajánlatát, most várom hétvégén.

Kolompos? hmmm mjad látjuk

Kép

Kép
szolkata

Áve.

Judit, akkóémmost jóleírom/tam magam, mer a medence is csak fél agysejttel rémlett :oops: :oops: :oops: Kerttervezés? Akkor nem terveztek kutyát a házhoz, ha jól sejtem :lol:
Köcc a dícséretet :wink:
Hm, hát pl. a múltkor a 101 kiccipőben nekem sem nagyon tetszett a választék...

Szami :shock: Jaó ilyen eseményekre hazajönni... Apósék otthon voltak? Nekik semmi bajuk, ugye?

Olga, mi sem sűrűn mentegetünk (pedig időnként nagyon agonizál a laptop :oops: )... Szakemberhez/szervízbe nem viszitek? Nem biztos, hogy menthetetlen. Legalábbis az adatok.

Judit
Kép

Kép
balwin

Andi:

Nagyon boldog névnapot!

Kép
jaimee1

Kata!
cuppancs! még több besurranás? na akkor zárjatok mindent! és mit nem vesznek komolyan? ha bementek, hát bementek. mit nem értenek?

Judit!
ugyan hagyd már, én sem emlékszem mindig mindenre, csak később pislogok, hogy mivan???

hát nekem most sem tetszett semmi a 101-ben vagy oylan a szandi, mint anno a 80-as években, vagy nagyon fiús. oylan igazi csajosat nem találtam, de biztattak, hogy jön még....

most szedem le a benjamin button különös életét már alig várom, hyog lejöjjön! annyira kíváncsi avgyok rá!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Andi!
nagyon sok boldog névnapot! Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Sajna nem jött össze... Mostanában nagyon soka melója... ami pedig Pesthez köti. :(
szilbee

Andi! :) Boldog Névnapot!

Kép
szilbee

Sziasztok!

Visszaolvastam, de nem sok minden maradt meg...

Andi! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Csonginak is "visszamenőleg" nagyon boldog névnapot kívánok!

Jó volt Évi, hogy végre jelentkeztél! Munkaóra csökkentést (és fizetést) sajnálom, de hátha jobbra fordulnak a dolgok, legalább nem küldtek el. Férjed munkahelyével minden okés?

De jó, hogy ennyi képet raktatok! :D

Ja, ja Judit, valamit csak megpróbálunk majd még kezdeni a régi winyóval.

Márti! 6.-7.-es korom körül én is voltam horgász táborban, nagyon jó volt! Gyula mellett voltunk, most nem ugrik be a neve. Anginak is kell horgászigazolványt csináltatni? Nekünk kellett! :D

Nem panaszkodásképp, de mostmár nem húzza alá pirossal a babanet az irományomat, csak a hibás szavakat! :D

Kata! Betöréseket sajnálom, borzasztó, hogy a saját otthonodban félned kell! És ami a legborzasztóbb, hogy nappal is ugyanúgy bemehetnek, mint éjszaka.

balwin Judit! Csini vagy, jó az új avatarod!

Egyébként nődokit váltanék. Szívesen vennék megbízható doki(k) elérhetőségét priviben. Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga

ANDINAK MI IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Csongit is Isten éltesse utólag is!

Szilbee: Mi valszeg megyünk.

Megnéztem a képeket, szupi az összes. Mindenki nagyon szép.

Olyan jó, hogy végre jó az idő.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok,

Andi, nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Judit, nems emmi meló van ebben a medencekiemelésben.. ÉS hol még a vége...
Lehet, én is tudnék ajánlani valakit, majd priviben írok!
Cipi: meglepve láttam, hogy a centrum helyén lévő kínaiban nagyon frankó BŐR kisszandák, cipők vannak, 5-6000 FT-ért. Esetleg érdemes megnézni, elég jónak tűntek!

Olga, :cry: :cry: De még nem biztos, hogy minden veszve, valóban helyre lehet valamennyit állítani az adatállományból, ha szakemberhez viszitek! Mi ezért vettünk 2 vinyót, folyamatosan mentegetjük, mi is jártunk már úgy, mint ti...

Szilbee, Niki, mi kihagyjuk most a Kolompost... Nektek jó szórakozást!!! Fotókat hozzatok!!!

Judit, már te is mindjárt járhatsz sűrűbben a dokihoz, aztán NST, és szülés :) Húúúú, én annnnnyira várom, te is gondolom....
Szüléstől nem félsz? bennem semmi para nincs, szerencsére!
Inkább attól tartok, hogy nehogy későn induljunk a kórházba, ha megkezdődnek a fájások! :)

Betti, most is fogadtam szülésznőt, nekem nagyon nagy erőt adott, hogy volt Szabinál is Gyöngyi.
Csütörtökön talán csörgetlek, ha lesz időm! De lehet, hogy rohannom is kell vissza Szabihoz, attól függ, ki tud majd a gyerkőcre vigyázni!

Mi ma hirtelen felindulásból fél 11-kor elmentünk Debrecenbe, állatkerteztünk, villamosoztunk, meg persze az egyetemre is elmentünk, 5 éve voltam Db-ben utoljára :oops:
Nagyon jól éreztük magunkat!!!!!!!
Kép gidasimi
Kép rohanásban

Kép
Kép
dorkáék

LÁnyok, valakinek nincs meg véletlen DVD-n a Száll a kakukk fészkére Jack Nicholsonnal? Ezt vadásznám ajándékba....

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
leszedjem neked?fent van ahonnan én vadászok. már én is leszedtem, ha jó. és a színházba jegy? mert ott is ezt játszák kakukkfészek alatt, nem?

még jól fent van a pocid, tartsál még ki egy kicsit :D

De jó debreceni állatkert, talán gyerekkoromban voltam ott egyszer....
és az a térkő is nagyon kerály, amin mentetek, nekem a szemem most már nagyon ráállt a kertrendezésre
:)

köszi a cipőinfót, na arra még csak nem si mentünk, de egynek az is lehetőség. kedden oviszünet, így valszeg megint csavargunk a lányokkal.

ma a corában is voltunk, és a familicenterben már nagyon szorgoskodnak! alig várom!!!! a vögelét, már ki is írták!

Szilbee köszi azért!
azt a tulicsokrot én is elfogadnám előben, nagyon szeretem őket! ma apa csillagvirágot hozott a piacról, isteni az illata!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Dorka: Nekünk megvan, bár nem eredeti. Jók a képek, aranyosak vagytok.

Olga: Sajnálom a gépet, ez nagyon idegesítő lehet. De a szakdoga sincs meg lemezen vagy pendrive-n? Nekünk fényképeink vesztek el, nagyon átkoztam a digitális technikát.

Szami: Apósodékat is sajnálom. Nem tudom, hogy írtam-e annó, de apósomat is kirabolták (Épp aznap, amikor Dorkka karját műtötték). Őt le is ütötték, bár ott Ő volt az, aki felvitte a rablót a lakásba.

Kata nem aludt jól, szerintem fájt a pocakja, tegnap sok epret evett. Dorcsikám meg anyósoméknál aludt.

Szép napot!

Niki

Kép
Kép
csni

Judit, épp onnan az ötlet, hogy pénteken néztem anyósommal a színházban, és nagyon tetszett neki, gondotlam szülinapjára megkapja a regényt és a DVD-t is!
A family centerben lesz KIK is! :) Én meg azt (meg a C&A-t) várom, nagyon jó dolgokat kapott onnan Szabi!
Mikor is nyit pontosan? Nem tudjátok?

Niki, megy is a hasa Katának? Vagy csak egy kicsit megdolgoztatja, remélem nem lesz gond!!
A DVD-t akkor kölcsönkérhetném egy másolásra?????? KÖszönöm!!!!!

Szami, az út is kalandos volt, vagy az itthon hírek (betörés) miatt írtad ezt?
Mesélj majd, milyen volt odakint! Jó lehetett nagyon!

Márti, milyen volt a színház???

Ma éjjel már Szabi is egyedül aludt, nem is jött át, le sem esett, jól haladunk! :)
tegnap KAtáékkal is találkoztunk, ő is azt mondta, hogy fent van még a pocak. Örülök, hogy nincs jele a szülésnek így a 36. héten, de nem bánnám, ha két hét múlva már lenne.... :wink:
Most már piszok nehezen élem meg ezt az utolsó pár hetet, fizikálisan és lelkileg is.

Kata, MArci baba nagyon sokat nőtt!!! Bence is már igazi nagyfiú! Jó volt látni benneteket, olyan idilli volt, na....

Kép
Kép
dorkáék

Hola.

Andi, Nagyon Boldog Névnapot Neked! :)

Judit, honnan szoktál töltögetni? Fizetős? Nekünk is jó lenne pár filmet lekapni, unjuk mán a sorozatokat :? HBO-t meg majd akkor újra, ha kötik a DigiTv-t...

Olga, neked is kösz :oops: :) 30 kilával kevesebben tán majd én is csininek fogom érezni magamote :roll:
Miért akarsz dokit váltani? Már ha publikus... Én nem adok elérhetőséget, az enyémet nem szereted, azt toom :wink:

Dorka, várom én is nagyon a szülést - rengetegszer lepergetem magamban a mostani tervezettet is, meg Luci születését is :) Vele egyébként abszolut nem tartottam a szüléstől, most azé, hogy tudom mi vár rám, van bennem kis félsz. De csak azért, mert most nem szeretném, ha hirtelen csapnánk a közepibe...én is itthoni vajúdás után akarnék ezúttal a kórházba indulni :) Lucával ugye az amnióról indultunk a szülőszobára (mert 2 ujjnyira kitágultam; a mgzvíz tiszta volt)...naggggyon gyér fájásokkal, osztán meg pislogtam a burokrepesztés után a hirtelen rámtörő fájdalmaktól. De...már most annyira várom, hogy végre megszülessen Hunor baba, hogy ha ugyanígy alakulna, lehet nem nagyon tiltakoznék :)
Gratu a sikeres Szabi-egyedülalváshozanagyágyban! :D
Debreceni kiruccanás jó lehetett :) Oda jártál suliba? Gidasimi aranyos :D Még télleg fent a pocak - kitartás, nincs már sok hátra :)

Niki, csak az éjjel volt rossz, ma már jól van Kata? Cegénykém :|

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!
Hazaértünk a színházból, nagyon jó volt az előadás.Kristóf rutinos színházba jároként szemlélte a dolgokat, Angélát rabul ejtette az újdonság varázsa, csak ámult és bámult. Kristóf így elmaszkírozva is felismerte a színészeket és mondta, hogy melyiket milyen darabban látta. Előadás után sétáltunk eggyet Kecskemét főterén, majd szétnéztünk a Malom centerben. A közös ebéd egy Mc Donaldsozás lett. Jól elfáradva, de szép élményekkel tértünk haza.
Bbj! A lányoknak játszó vagy mindennapi használatra alkalmas cipőt keresel? Azért kérdezem mert nekem van 2 pár igaz hogy használt Nike cipőm, de nagyon jó állapotban vannak.26-os megkötős és 27-es tépőzáras, mindkettő fehér színű rózsaszín jelzéssel. Holnap megpróbálok képeket tenni róluk.

Kép
Kép
bmárti75

sziasztok!

Dorka Judit!

Elmondom hogy én hogy érzek. Minden alkalommal mikor egy babát fogok a kezembe rámtör az érzés milyen jó lenne ha......
De mikor szinte minden nap találkozok vajudó kismamákkal olyankor vizsont egyből rájövök hogy én nem akarok mégegyszer szülni!!!!!! S gyorsan ki is megy a fejemből! S ugy vagyok vele, hogy egyenlőre ott lesz tesómnak meg sogoromnak a barátnője akinek a babájával babázhatok. Ugy hogy a babázás letudva :-)

Márti!

Biztos jó lehetett a színház én már nem is tudom mikor voltam utoljára színházban.

Bettikének tegnap meg volt a táncuk!!!!!!!!

Rettentően ügyesek voltak olyan hangos tapsott kaptak :-) Én meg majd elbőgtem magam, hogy ilyen ügyes nagy lányom van:-)
Főleg a lezdeti nehézségek után :? Majd ha lesz képem akkor majd rakok természetesen fel, meg ha lesz aképen felvétel akkor elküldöm emailban is ha nem baj :-)

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Márti!
köszi, de Grétinek 14,2 a lába amit most vettem 25-ös is óriási neki, Letinek meg 21-eset rendeltem. mi kis lábon élünk :lol: hallaná csak apa...

Betty! feltétlen hozzál képeket, kíváncsi vagyok rájuk!

én si hoztam a Kolomposról:
Kép lányok a színpadon (bal oldalt)

Kép Dorka

Kép Tánc

Kép

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!

25-ös cipellő?
Atya ég amit én most vettem Bettikének cipőt 31-es :oops:
A fehér ing meg 128-asat kellett vegyek és a hasikájára az is majdnem szűköcske

Itthon 21,5 kg-t mértünk az oviban a védőnő 21-et könyvelt a törzslapjára.
meg 113 cm.

Alig bírom már felvenni.

Kitudja lehet ezért durrant megint be a trédem :roll:

szép estét

Kép
kbernadett

Betty!
Gréti talán van 13,5 kiló, meg vagy 96 centi. így mi 98-as rucikat hordunk, de akad kisebb felsőnk is. a 25-ös cipő is sántít,a téli bakija 23-as votl. most amit kapott superfitet, az is 23-as.

szóval állandóan gyerek súlya miatt aggódó anyukák! ne tessenek! ilyen gyerek is van! és jól van! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hall!

Jó volt a Kolompos... bár Levente itthon hangolódott rá igazán, miután hazaértünk. (Elmentünk mekizni is, még végezetül.) Az albumot itthon még egy párszor meghallgattuk... Alig tudtuk leállítani az Esőcsalogatóról. A végén már majdnem egyedül fújta... :lol:

Mi fényképeezőt most nem vittünk... :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.04.20 07:46-kor.
szilbee

Szép reggelt!

Mindenki dolgozóban, indul a hét :lol:

Nagyon jók a Kolomposos képek :lol: Nekem most a két "kicsi" változott a legtöbbet... ők is most már nem olyan puha párnácskás babásak, most már nőcisednek :lol: Apánk irigykedik :lol: Szilviék nem voltak? Mi bevallom őszintén... nagy zabálást rendeztünk a szomszédban... idénynyitó sütögetés volt... :lol:

Betti: nem annyira gáz az a fájdalom, ne tessék illllyyyet mondani! Tegyél képet a tánciról!

Márti: jó programotok volt Kecskeméten

Bbj: de kis cuki csajaid vannak :lol: kis lábakkal :lol: Dódozol? A legszimpatikusabb riasztós embertől kaptuk a legkedvezőbb árajánlatot tegnap este, de még akarok kerekíteni rajta, meg még pontosítjuk. Hallottam az Aktívban, hogy a Balla Bútorban még mindig van 25% mindenre.

Kép

Kép
szolkata

később jövök...

Kép

Kép
szolkata

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! Arik vagytok!

Csonginak én is boldog névnapot!

Annyira eltelik mostanában egy nap... Semmire nincs időm, a gép elé is alig jutok! Hétvégén általában úton vagyunk.Mamázunk, barátozunk, hétközben meg próbálom magam utolérni.

Maja egy halastóba ereszkedett bele egy kicsit a képen. Egyik ismerősünknek van egy tava itt Lajosmizse mellett. Gyönyörű. Majdnem mindennep kijárunk egy picit sétálni, kutyázni. Maja bogarászik, siklót fog, rohangál. Egyébként jól vagyunk. Képzeljétek el, Nóri szól ha be van kakilva. Először mikor szólt, hogy kaka, csak lestem rá aztán mikor ment a pelenkázóhoz rájöttem mit akar. Azóta az esetek 90%-ban bejelenti, ha tele a gatya. És iszonyatosan hisztis!!! Ha valami nem a kedve szerint alakul, rögtön hasra veti magát, sír, potyognak a könnyei. Nem tudom meddig tart ez, mert nem igazán veszünk róla tudomást, vagy eltereljük a figyelmét. Maja egyáltalán nem hisztizett, úgyhogy ez nekem új. Éjszaka még mindig kelünk, de már csak este szopizik.

Dorka: nagyon csinos vagy még mindig!!! Mennyit híztál? Nemsokára meglesz a picibaba olyan nagyon izgi!!!

Balwin: ti is olyan szépek vagytok! Kíváncsi vagyok milyen lesz a szülés, az első találkozás. Olyan jó, hogy átélitek azt a csodálatos pillanatot! Kéretik mindent alaposan megjegyezni és hosszasan ecsetelni nekünk!

Erika: csatlakozom az "én is azt hittem nem visszaemlékezés" táborhoz. De azért így is nagyon jó volt olvasni. Tényleg érződik az írásaidon mennyire szerelemmel várt baba Popi.

Hív Nóri. A többit később... Puszi

Andi

Kép
Kép
andii

Szilvi: tényleg olyan jó, ha a tesók jól kijönnek!

Márti: örülök, hogy jól szórakoztatok Kecsón!

Mi tegnap moziban voltunk Apával. Nagyik gyerekeztek, mi meg megnéztünk egy nem túl jó filmet a plázában, de olyan jó volt kikapcsolódni egy kicsit. Egy fél óra után már a távírányító után sem akartam nyúlni, hogy halkabbra vegyem. :oops:

Bbj: csajok tündériek! Az a tánc... Örülj neki, hogy pici a lábuk. Majának gyanús, hogy nagy lesz a pacsker, olyan nagyon hosszú lábujjai vannak!

Olga: sajna mi sem mentegetünk, pedig kellene!

Andi

Kép
Kép
andii

Gumimaci? Kislegény hogy bírta a Kolompost? Sajnos Dév nagyon lekötött (Ő egy kicsit unta a dolgot)... így nem tudtunk beszélni.
szilbee

Dorka!
Klasszak a képek!
Szép a pocakod is:)

Balwin!
Jó az új avatarod!

Judit!
Lányok aranyoosak mint mindíg!:)
13,5akkor én meg sem szólalok :wink:

Márti!
Biztos nagyon jó volt a színház,már én is úgy elmennék :wink:

Olga!
Én is kíváncsi lennék,hogy mért akarsz dokit váltani
Nálunk csak képek vesztek el,de azon is sokáig mérgelődtem

Andi!
Utólag de Boldog Névnapot!

Mi vasárnap Dánszentmiklóson voltunk,a Wekerle-Major díjúgratón,Robika nagyon élvezte,talán még jobban is tetszett neki mint az állatkert
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Elmaradásaim:

Csonginak boldog névnapot!!!!!!

Andi! Isten éltessen!!!

De jó, hogy sok képet raktatok, mindegyik gyerkőc egytől-egyik szépséges!

Némi reagálás, bocsesz, de biztosan kihagyok valakit. :( :oops:

Balwin! Cípek vagytok, Annalucus már tiszta nőcis! :D Szép nagy a pocakod! Szívhangfigyelővel meg vagytok elégedve?

Dorka! Még mindig nagyon irigyellek, amiért ilyen csinos kismami vagy! :D :oops: És kitartás, már közeleg a szülés! Szabi nagyon ügyes, hogy „beszokott” az új ágyába! Tecc amúgy az ágyikó! És a bicós képek is aranyosak!

Katlina! Robika nagyon édes, ahogy segítkezik a hal körül! :lol:

Andi! Tündériek a lányaid!!! És Nóri szól, ha kaka van? :shock: Nem semmi!!! :D

Évi! Nekem az jutott eszembe a Lipcseis képről, hogy sztem most kéne kérnünk Csongitól autogramot… Milyen nagy értéke lesz majd néhány év múlva. :wink:

Kata! Mennyi idő, míg elkészül a berendezés? Szörnyű, hogy nem érezheted magatokat biztonságban… És a rendőröknek mi kéne, hogy komolyan vegyenek Benneteket??? :evil: Nálunk meg a szembeszomszédnál zajlik az élet… Különös alakokat hozott ide… Nem vagyunk mi se nyugodtak.

Judit! És Niki! A húsvétos és a Kolomposos képek is nagyon szuperek! Lányokon látszik a jó barátság! Csinosak nagyon!!! :D

Jóóó nagy lyuk lett nálatok, Judit, de majd megadja a napját a kertrendező!

Betti! Kérhetnék én is a szakdogádból? Bettike jó kis husis akkor! És én továbbra is irigy vagyok, amiért ott lehetsz a szülőszobán. :) Én úgy mennék oda… sok-sok születést átélni…

Szilbee! Nagyon jó színben vannak a fiúk, látszik, mennyire élvezik a kinntlétet! Sztem szuper, hogy jól sikerült a debreceni utatok, nagyon ügyesek vagytok, hogy élménnyé tettétek Levente számára!!! :)

Szami! Élménybeszámoló??? Képek??? Apósodékat sajnálom! :cry: Mennyire viselte meg őket lelkileg?

Márti! Jó lehetett a színház! És tök jó, hogy a csajszitok szereti a horgászatot, bár gondolom, belenőtt, nálunk Apa terve vinni Dorcit, mihelyst lehet, megszerettetni vele azt a fajta életmódot.

Olga! Párodat isten éltesse!!! Az meg nagyon bosszantó lehet, hogy elvesztek a dolgaitok! Engem is érdekel, miért váltasz dokit? :wink:

Ildi?

donkoaniko

Katlina! Jók a fotók nagyon! Látom, Robikának kislova is van! :)

donkoaniko

Rólunk pár sor:

Jól vagyunk, élvezzük a jó időt, Dorci szinte meg sem marad idebenn, amint nyílik az ajtó, megy kifelé, imádja a kertet, a füvet, a fákat, a virágokat, a kutyákat, a szelet, a napsütést, az embereket, autókat szemlélni… :D Egy csoda, ahogy kinyílt neki most a világ, tavaly nyáron ugye még kicsi volt… :roll:

Szinte egész nap kinn vagyunk, jövünk-megyünk.

Ami számomra nagy öröm, hogy szuper az étvágya, talán a sok kinntlétnek is köszönhetően. Na meg vége a bébipapis korszaknak. :wink: Voltunk 13 hós „státuszon”, 9000 gr, egy hónap alatt fél kg-t hízott! A védőnőnk csak nézett, hogy pont most nem vártunk volna már hízást, erre tessék!

MÉG nem indult el, de nem sok híja, tegnapelőtt elfeledkezett magáról, és lépett kettőt, meg tegnap is barátnőmhöz odalépett, de azért valamit még fogni kell, ha csak egy ujjunkat is. Már sokat álldogál kapaszkodás nélkül. Azért mindent körbejár, egyik kezünket fogva, sosem vezetgettük, nem is akrtam, de most ez a legújabb módi, hogy húz minket, sétáljunk.

Hisztizik. :shock: Fejét hátravetve, csapkolózva. Olyankor leteszem a földre, és odébbállok. :oops: Pl. kimegyek a konyhába, teszek-veszek. Abbahagyja, és jön utánam. :wink:

Mondókákat imádja, a nagy kedvenc a „Fújja szél a fákat….” Élénk, aktív, közreműködő, élmény vele minden nap. :D És ki kell mondanom őszintén, jobban élvezem, mint kisbaba korában. Bejött a szavatok, lányok. :wink:

donkoaniko

Sziasztok!

GUmimaci!
Ti si voltatok? jaj de kár, hogy nem taliztunk! meglestem volna Nimit élőben is!

Olga!
Petinek sok boldog szülinapot!

Anikó!
Letinek si az a kedvence! állandóan ezt magyarázza!

akartam is kérdezni, hogy nálatok nincs besurranás?

Katlina!
nagyon szupik a képek! látom készültetek, nehoyg élővel kelljen hazamenni, az mégsem fér be az autóba csak úgy...

Kata!
ja dódozok, de holnap nevelési szünet az oviban így itthon maradunk. legalább kialszom magam...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Olvastam, reagálni talán estefelé tudok.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Katlina! Jók a képek! Hát nekem simán 2 és fél évesnek nézi ki Robika. Annyira érett tekintete van.

Olga! Gépről sikerült vmit megmenteni???

Anikó! Jaja!! mi is ezt élvezzük most! :lol: Imádom ezt a korszakot.
Jajj, akkor mindárt elidul Dorci is! :D

Bár már nálunk is néha előtör a dac, de én ennek most marhára örülök!! Megnyugtató.. mert ugye Leventénél két éves kora után volt csak hiszti... és ugye diszfáziás a drágám. Szóval erősíti bennem a korai dac Dévnél és a sok csacsogás, hogy nála talán nem lesz olyan probléma mint a bátjánál.
szilbee

Hali!

Mi még mindig betegek vagyunk, mint a kutya, úgyhogy csak ami hirtelen eszembe jut. :oops:

Hinnye, Judit, ufó csapódott abba a kertbe? :shock: :lol: Jó szundit holnapra, rám is rámférne már naaaagyon.

Olga: A dokiváltás babaprojektet jelent? Gyanús vagy te nekem! Aszittem nagyfehér Isten nálad Z. doki. :) :wink: Meglett már a leleted?

Anikó: Dejóneked, enyém lány nem mindig hagyja abba.

Kata: Dejótnevettem a hisztis hsz-eden. :lol: :lol: Elolvatam 5x most, hogy jobb kedvem legyen. :lol: Boltos hiszti nagyon itt van a kapunkban, valami azt súgja. Rékám minden boltban kicsit bekattan. :shock: :lol:

Betti: Szakdoga jöhet nekem is.

Dorka: Csúcsszuper a kiságy és a bicajülés is! Ez a sisak eszembe sem jutott. Megkérdezhetem hol vettétek? Nagy álmom egy ilyen ülés. Kitartás az utcsó hetekhez! Talán tényleg nem kell többet várni, mint a 38. hétig.

Balwin: Szípek vagytok, az "akrobatás" kép a kedvencem.

Andi: Imádnivaló Nóri abban a kissapiban, nyári ruciban!! Köszi! Igen, vártuk naaaaaagyon a pöttömöt.

Szami: Majd írok privit! Tettes nincs??

Kata: Engem kihagytál a hosszú reagos hsz-edből. Nem ér!

Lopásokkal kapcsolatban: Apósomat meg állandóan kirabolják. Kis hobbikertje van az Alcsiban és egyre másra kifosztják. Pl. felszedi a fokhagymát, szárítja vagy micsinyál vle.....aztán hopp, ellopják. Leszedik a fáról a gyümölcsök, minden konyhakerti növényt megtizedelnek....Már azt is tudja, kik járnak oda,mintha önkiszolgáló bót volna...de nem lehet bizonyítani semmit. A rendőrök tojnak az egészre. Már 3 fűkaszát elloptak. Csoda, hogy após pajtás még nem landolt az idegosztályon.

Márti: Spancik csak akkor változnak meg öreg korukra, ha nem megfelelően vannak nevelve. Egyébként én jó fajtának tartom, szeretnivalóak nagyon. Okosak, kedvesek, érzékenyek... 8)
jaimee1

Ja, Andii kakabejelentéshez hatalmas gratula. Rékám akkor is mindent tagad, ha már tömeget osztlatna a szag körülötte. :lol:
jaimee1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?