Sziasztok!
Elmaradásaim:
Csonginak boldog névnapot!!!!!!
Andi! Isten éltessen!!!
De jó, hogy sok képet raktatok, mindegyik gyerkőc egytől-egyik szépséges!
Némi reagálás, bocsesz, de biztosan kihagyok valakit.
Balwin! Cípek vagytok, Annalucus már tiszta nőcis!
Szép nagy a pocakod! Szívhangfigyelővel meg vagytok elégedve?
Dorka! Még mindig nagyon irigyellek, amiért ilyen csinos kismami vagy!
És kitartás, már közeleg a szülés! Szabi nagyon ügyes, hogy „beszokott” az új ágyába! Tecc amúgy az ágyikó! És a bicós képek is aranyosak!
Katlina! Robika nagyon édes, ahogy segítkezik a hal körül!
Andi! Tündériek a lányaid!!! És Nóri szól, ha kaka van?
Nem semmi!!!
Évi! Nekem az jutott eszembe a Lipcseis képről, hogy sztem most kéne kérnünk Csongitól autogramot… Milyen nagy értéke lesz majd néhány év múlva.
Kata! Mennyi idő, míg elkészül a berendezés? Szörnyű, hogy nem érezheted magatokat biztonságban… És a rendőröknek mi kéne, hogy komolyan vegyenek Benneteket???
Nálunk meg a szembeszomszédnál zajlik az élet… Különös alakokat hozott ide… Nem vagyunk mi se nyugodtak.
Judit! És Niki! A húsvétos és a Kolomposos képek is nagyon szuperek! Lányokon látszik a jó barátság! Csinosak nagyon!!!
Jóóó nagy lyuk lett nálatok, Judit, de majd megadja a napját a kertrendező!
Betti! Kérhetnék én is a szakdogádból? Bettike jó kis husis akkor! És én továbbra is irigy vagyok, amiért ott lehetsz a szülőszobán.
Én úgy mennék oda… sok-sok születést átélni…
Szilbee! Nagyon jó színben vannak a fiúk, látszik, mennyire élvezik a kinntlétet! Sztem szuper, hogy jól sikerült a debreceni utatok, nagyon ügyesek vagytok, hogy élménnyé tettétek Levente számára!!!
Szami! Élménybeszámoló??? Képek??? Apósodékat sajnálom!
Mennyire viselte meg őket lelkileg?
Márti! Jó lehetett a színház! És tök jó, hogy a csajszitok szereti a horgászatot, bár gondolom, belenőtt, nálunk Apa terve vinni Dorcit, mihelyst lehet, megszerettetni vele azt a fajta életmódot.
Olga! Párodat isten éltesse!!! Az meg nagyon bosszantó lehet, hogy elvesztek a dolgaitok! Engem is érdekel, miért váltasz dokit?
Ildi?