Új privát üzeneted érkezett!

Melcsike nagyon édi a kép! :D
De te merre csavarogsz,nőce?

Bea üdvözöllek és várunk hétvégén.
A milyen gyorsan jössz,olyan gyorsan el is tünsz :wink:

Az eredményeim türhetőek(azt hiszem,megmaradok még) :wink:

Jó éjt lyányok,puszkó! :D

Kép
Kép
szintus

Tünci

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjszakát nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Ma hogy vagytok?

Kicsi nehezebb ma, Bogika 8 hónapos. :( Mekkora baba lenne már? Barci ilyenkor állt fel, Ő még biztos nem tartana ott, mert korababa volt. Na jól van nem rontom el senkinek a napját.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Szinti,örülök, hogy tűrhetők az eredmények!Ez pontosan mit jelent?neked tűrhető, vagy a dokidnak? :)

Melcsike, TE hogy vagy ebben a hónapban?mikor mést kontrollra?
Bogikádnak boldog hófordulót!Igen már nagylány lenne..Sokszor gondoltam arra, hogy milyenek lennének.Még biztosan nem állnának,nem másznának.Olvasom azt a vidám blogot, ahol 28 hétre született a baba, most 10 hónapos és a sokhónapnyi torna meghozta az eredményét, a baba hason kúszni kezdett..még nem tud négykézlábazni..hosszú út ez..

Az éjjel azt álmodtam ,hogy minden órás ,nagy hasú,IGAZI NAGY HASÚ kismama vagyok..és már kórházban voltam ,az orvosom mosolygott az ágy végénél, hogy mostmár bármikor indulhat,csak arra várunk..minden rendben.Második baba volt, erre is tisztán emlékszem, mert beszéltünk Violáról is..

Jó volt ezt álmodni, hogy eljuthatok én is odáig.

Leda írt, jól vannak,megvolt az első vizsgálat.Muszáj kiírnom, mert úgy rörülök nekik!!Remélem nem haragszol értte!!!
Bettinek jól sikerült a szülinapja, nagyon meglepte a férje, volt meglepi buli,kicsit sikerült ,ha rövid időre is elterelni a gondolatait.

Mifelénk ma nagyon rossz idő van, vihar lesz, hideg és eső és szélvihar...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Melcsike, kicsi Angyalkádnak boldog hófordulót.

Igen, már nagyon nagy babácskák Ők. Ja, egyébként húsvétkor mondtam ám Lackónak, hogy szedje össze a kis fiú bandáját és menjenek csak locsolkodni, jól locsolják meg Violáékat :lol: :lol:

Tüncike, hiszem, hogy az álmod hamarosan valóra válik.

Jajj, én tavaly álmodtam egy nagyon rosszat, már írtam is itt. Azt álmodtam, hogy még nem kellene szülnöm, de bevisznek egy 50-es 60-as évekbeli műtőbe, ahol beadják az érzéstelenítőt, aztán feltolnak a szülészetre és megműtenek. Én meg csak tiltakoztam, hogy nekem még sok időm lenne hátra.
Megálmodtam, hogy hamarabb szülünk.

Most meg pár napja ugyanezzel a műtővel álmodtam, de még csak az érzéstelenítőt adták be, a baba nem akart nagyon kibújni.

Annyira rossz volt álmomban visszamenni arra a helyre, nagyon féltem, jó ilyenkor felébredni.

Szinti, annyival korábban van a programozott? Akkor is ha jól érzi bent magát a baba?
Vendég

Jo reggelt mindenkinek!

Mennyit irtatok!Lassan teljesen elvesztem a fonalat...Tünci nagyon szèp kis levelet irtàl tegnap,nagyon meghato volt!Köszönöm èn is,szerintem is kis csalàd vagyunk màr ès mindig szàmithatunk itt 1-2 jo szora!Remèlem javulgatsz ès ne nagyon eröltesd meg magad!Sajnos a babàs àlmokkal èn nem vagyok ki bèkülve,mert mindig ugyanazt àlmodom...,s mikor felèbredek,csak ràdöbbenek a keserü valosàgra! :cry:
Melicske az èn anygalkàm ma lenne 6 honapos pocaklako,nàlunk is honap fordulo van...Boldog ho fordulot Bogikànak is!

Lànyok csalàd ügyben èn is csatlakozom!Apàmat ès öcsèmet vègèrvènyesen leirtam.Elegem van ,màr abbol amit müvelnek!Jo ,hogy ilyen messze vagyok!Nèha nagyon rossz,de nèha csak àldom ezt az 1000km-t.
Bea,Meli köszönöm a kèpeket nagyon szèpek a gyerköcök,persze Szintus babaàra is èrtem! :wink:
Leda ,ha olvasod!gratulàlunk a babàhoz ,ès gyere nèha hirekkel!
Zaha hogy vagy,kisfiad?
Lyly mi meg szerintem tovàbb betegeskedünk igaz?Bàr ti azèrt ,màr kikeveredhetnètek belöle igazàn!

Boboka a blogomat ,màr rég beakarom fejezni,de soha nincs rà idöm!Mindig van valami,holnap pl egèsz nap vizsgàzunk(amihez semmi kedvem)meg rokonok voltak stb..!Apos meg megint jön autot vizsgàztatni 2.-àn! :evil:

Na majd megprobàlok kicsit normàlisabban irni,de ahhoz kicsit jobban kène lennem! :wink:

Szèp napot mindenkinek! :wink:
Vendég

Csatlakozom Bobókához és Haslihoz: Tünci, nagyon szépet írtál!
Hasli, Lyly, Bencus, Tünci gyógyuljatok! :!:
Lyly: hátha meglesz az az állás...
Bobóka: szépeket tessék álmodni, ne ijesztőeket! Napsütötte, illatos, virágzó rétet, ahol Nikivel kergetőztök, és kacag, és kacag... :D
Tünci, örülök, hogy továbbra is olvasod a malacot... ;) meg annak is, hogy szépet álmodsz!
Az eső mostanra ide is elért. De nem baj, kell a sok friss zöldnek! Olyan szép minden!
Köszönöm, ha elküldöd, de a cikk ráér ám, pihengess, amíg teheted!
Bende: nagyon megható búcsúzást rendeztetek kicsi angyalkátoknak.
[quote="Tünci28"]. írta:Tünci28..az anyai viselkedése most olyan, mintha könyvből olvasná. Érted? sosem szívbéli, hanem:Vajon most mit kellene tennem??...

Vannak olyan emberek, akiknek ez a "szívből" dolog egyszerűen nem megy. Nem azért mert gonoszak, hanem mert valamiért "nem lett beléjük kódolva" (talán az ő gyerekkorukban is találni szomorú dolgokat) , és a későbbiekben nem volt bennük elég energia ahhoz, hogy ezt a hiányt maguk küszöböljék ki.
És a másik: hogy nagykorú gyerekeinkkel kapcsolatban az ember fejében néha tényleg "kattognak a kerekek", hogy mit is mondhat/tehet, hogy meg ne bántsa ivadéka "felnőtti önérzetét". És akkor máris oda a spontaneitás! Mert ahogyan az ember a tizenéves (vagy kisebb) gyerekével viselkedik, ha ezt tíz évvel később próbálja alkalmazni, esetleg igen hülye helyzetekbe keveredhet. Szóval ezt is tanulni, gyakorolni kell, mint a csecsemőgondozást kellett, két évtizeddel korábban.
És azt is tapasztaltam már, hogy szülő és gyereke egyszerűen "nem illenek össze", hiába van közös genetikai készlet. Tűz és víz, ég és föld..., és szeretni persze akkor is lehet, mert "a miénk", de felnőttként nem lesz olyan meghitt és baráti a viszony.
Hogy valaki hogyan képes megtagadni, kitagadni a gyerekét, azt az érzést el nem tudom képzelni, bár ilyent is láttam már. De hát ez mindenképpen a szülőről szól, és nem a gyerekről.
aarnika

Tünci

Nekem azt mondta a védőnő, az ilyen pici babák ha megmaradnak, akkor sokat kell járni velük fejlesztésre, gyógytornára, és kb. az 1 évben olyan szinten fejlődnének, mint ahogy rendes időre kellett volna születni, tehát egy 3 hónappal bizti hogy le lennének maradva, de aztán be tudják hozni a lemaradást. Bárcsak hordhatnám én is tornázni. Úgy örültem neki, tavaly nyáron hirdették, hogy szeptembertől indul itt nálunk a babaúszás. Itt a Barci sulijában. Már előre tervezgettem, hogy biztos vinni fogom Bogikát. :( :cry:

Amúgy köszönöm kérdésed, de igazából már gőzöm sincs róla, hogy jól vagyok e vagy sem, mert ha túl alacsony, ha túl magas az eredményem akkor is nehéz a levegővétel. Nem tudom, hogy talán ez a normális dolog, ha ilyen gyógyszert szed az ember? Hát én már nem tudom. De én már ezt megszoktam valahogy. Ennél nagyobb baj ne legyen.

Az álmod meg kívánom váljon valóra talán jövő nyáron. :wink: Az úgy pont jó is lenne, mert még tudnál vele sokat sétálgatni, mert még jó lesz az idő, de télen már rosszabb a levegőztetés. :wink: Majd Barci aranyhalaival beszélek, hátha teljesitik a kivánságomat. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Köszönöm Bogikának a köszöntését.

Hasli

Annyira sajnálom, hogy neked is ilyen szomorú a családi háttér. Legyél jól te is és ügyeskedj a vizsgákhoz. Akkor most Bogika és Ameli együtt vannak köszöntve ott náluk. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Haslikám, kicsi Amelid is már mekkora pocaklakó babácska.

Én valahogy sosem szoktam azt mondani, hogy mekkora lenne, mert biztos vagyok benne, hogy Ők odafent is szépen fejlődnek :)

Abban biztos vagyok, hogy nagyon sokáig kellett volna készségfejlesztő intézménybe hordanunk a picikéinket. Pont ma reggel gondolkoztam azon, hogy de szívesen hordtam volna én is Lackót abban az esetben, ha láttunk volna fényt az alagút végén és tudtuk volna, hogy akár évek múlva, de teljes életet élhet majd.
De az úgy nagyon szörnyű lett volna Neki is meg nekünk is, ha csak küzdünk-küzdünk, de tudjuk, hogy sokkal jobb ez sosem lesz.

Hasli, sok sikert a vizsgához, sikerülni fog.
Apudékkal sajnálom, hogy ilyen a viszony.

Aarnika, elképzeltem a futkorászós-nevetgélős kicccsajt :) :) :)

Lyly, tényleg, nagyon szorítok a munkához. Mennek a pozitív energiák ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

sziasztok

bocsánat,hogy irok és senkit nem szeretnék megbántani. a kezdetektől olvaslak titeket és rettenetesen sajnálom a mi veletek történt.de szerintem pl.melcsike te egy kicsit "beleőrűltél" Bogi elvesztésébe.olvastam a történetet és,hogy azóta mi van veletek.te a Barbi lányodra nem gondolsz? otthon van az urna ,iwiwes oldalt csinálsz a kicsi ANGYALKÁDNAK meg ilyenek.szerintem ez már nem normális dolog. tényleg nem bántás ként de nem gondolkoztál azon,hogy segitséghez fordulj?
nézd meg Tüncit meg a többieket.ők azért már túl léptek és tudnak nevetni,őrülni akár de te nem.elhiszem,hogy megviselt a dolog.én is majdnem elvesztettem a fiamat.nekem akkor azt mondták,hogy inkább most(20hetes voltam) mint pár hetesen,hónaposan, évesen.végül kihúztuk és hála egészséges.

szerintem,és bocsánat de te is gondolkozz el egy kicsit,hogy a nagylányodat mennyire viselheti meg ez a dolog.ha annyira szereted Őt akkor változtas. Bogikád fent jó helyen van és hidd el fog küldeni magahelyett egy kistesót nektek.inkább erre gondolj már.

mindenkinek mielőbbi babázást kivánok és sok boldogságot a jővőbe
Vendég

Sziasztok!Bocsánat hogy idepofátlankodok de néha én is olvaslak bennteket.

Ne haragudj Kellő,de szerintem az Melcsike dolga hogy gyászolja meg az Angyalkáját pár hete egy névtelen most meg te is őt bántod hagyjátok már BÉKÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lara
igazad van,csak rettenetesen sajnálom az élő,meglévő gyermekét.sajnos történt hasonló esett ismerősőknél.ott egy külön szobát csináltak az urnának és a másik élő 2gyerek egyszobába kényszerült.
igaz ott az urna lakója élt párhónapot és buta dolog miatt halt meg a pici lány.anyukája a tolató kocsi alá tette véletlenül a hordózóval.nemtudta,hogy kifog tolatni a kocsi :cry: :cry: :cry: :cry:
de ott is megviselte a nagyobbakat ez a fajta ragaszkodás a picihez.
csak ezért gondoltam,hogy megosztom a véleményemet Melcsivel.kicsit gondolkozon el.

amugy nagyon szép kicsi lány volt Bogika
Vendég

sajnálom ha elrontom a topik hangulatát de annyira kikivánkozott :oops: :(
Vendég

Lara, köszi, hogy kiállsz Melcsikéért.

kellő, te meg légyszíves olvass vissza pár oldalt, oda, ahol névtelen írására reagáltunk. Szóról szóra csak azt tudnánk megint mondani neked, mint névtelennek. Tényleg, megkereshetnétek egymást névtelennel, és alakíthatnátok egy topikot. Úgyis egy nevezőn vagytok.

Melcsike, többiek, szerintem nem érdemes erre a hozzászólásra reagálni, egy percre se bosszantsátok fel magatokat.

Ha kellőt érdekli a válasz majd visszakeresi.

kellő, nem akartam Melcsike helyett reagálni az írásodra, de nem bírtam megállni.

Örülj annak, hogy megmentették a gyermekedet még a pociban. Olvass a szabadidődben vidámabb topikokat, kösd le máshol légyszi a felesleges energiádat, ne Melcsike pocskondiázásával. KÖSZI SZÉPEN
Vendég

Sziasztok!

Látom lesz egy kis forrongás sajnos..
Azt hiszem tényleg nagyjából ugyanazokat tudnánk válaszolni Neked is Kellő, amit korábban Névtelennek írtunk.Az bizonyos, hogy mindannyian másképp, más ideig éljük át a fájdalmunk..és nem is vagyunk egyformák.mindegyikőnkben lehet a másik számára különös, szimpatikus, vagy éppen saját magunk számára elfogadhatatlan vonás.Szerintem éppen ez a különbözőség teszi ezt a topikot ilyen széppé.
Én biztos vagyok abban, hogy Melcsike gyásza csak közöttünk "ragadt le"(hamár muszáj így írni..), a hézköznapi életünket úgy fojtatjuk, hogy egy kívülálló általában semmit sem sejt belőle.S abban is biztos vagyok, hogy Melcsikének van szerető családja, aki nap, mint nap vele van és látja Őt, s ha úgy látják, hogy gyásza "betegessé" válik(egyébként a pszichológusom szerint a GYÁSZÉV nem véletlenül az, egy évig még semmiképpen nem tekinthető patológiás reakciónak még a mindennapi temetőbejárás sem, amit pl én csinálok...)akkor majd gondoskodnak róla.Így, a távolból semmi jogunk ilyen mérvű kritikára.

Amit az ismerős családról írtál az nagyon szörnyű, s ha a szülők egy kicsit megbolondultak volna, hát az sem lenne elképzelhetelen..

A minap a temetőben láttam egy nőt, ahogy éppen a kutyáját sétáltatta a sírok között..Éppen elindultam felé ,hogy figyelmeztessem, ezt ne csinálja..S akkor megláttam hová is tartozik.A 10 éves kisfiúhoz, aki szívátültetésre várt..a férj(akivel sokszor találkoztam télen, sötétben) a sírnál térdelt és virágot ültetett..Az Anyuka játszott a kutyával..a tekintetem találkozott a férfiéval, s aztán a nőével..igen, kicsit megbolondult..s, ha valaha jobban lesz, ha képes lesz felépülni a gyermeke halála után, az már csoda..

KépKépKép
tünci28

LARA,köszönöm..

Teszek képet, ahogy ígértem,a fáról meg virágokról..csak még szerkesztem a képet, a sír nagy részét kivágom, nem akarok senkit bántani.

Amúgy légyszi írjátok már meg, hogy szerintetek milyen fa, jó?
tünci28

Tünci, igazad van, jól megfogalmaztad: ha egy kicsit bele is bolondulna az ember az sem lenne csoda.

Én a növények nevében nem vagyok nagyon otthon, csak gyönyörködöm bennük. 8)

Várjuk a képet.
Vendég

Kép
Kép Kép Kép Kép

Ezek..
tünci28

Kéretik jó nevet találni AZ ÖRZŐBÁBUNAK, hogy ne így hívjam.. :wink:
tünci28

Tüncike, nagyon szépen megcsináltátok a kis nyughelyét Violácskádnak.
Olyan kis barátságos.

Nekem az almaárus kislány jutott az eszembe mikor megláttam :)

Nagyon szépek a kis árvácskáid, és a kis Angyalka közte.
Vendég

Tünci! Szerintem ez egy nyírfa. Nem?
A virágok is szépek, a manó-bábu meg nagyon helyes.
aarnika

Először nekem is a nyírfa jutott eszembe, de én tényleg nem értek hozzá :oops: :oops: :oops:
Vendég

Akkor legyen nyírfa, párom is arra tippelt, akkor ez már kettő,elfogadjuk. :lol: Az magas karcsú,azt lehet. :lol: Egy testvérpárt őriz,egy kisfiú és egy kislány..pár hónaposak voltak. :cry:

Boboka, az nem ám Angyalka ott ,hanem a HÚSVÉTI Nyulambulam,üveggömben...meg bújik még egy huncut nyuszi a szírmok között!! :wink:

Meg kell mondanom, hogy mikor meglátom az Aarnika nevet, hát én mindig úúúúgy megörülök, ahogy nyitom a topikot már vigyorgok, mint vadalma! :lol: :mrgreen: ( így örülök Neked!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.04.17 19:27-kor.
tünci28

Tünci
ha lehet irni akkor irom.nagyon szép helye van Violának.tényleg gyönyörű ahogy meg van csinálva. nálatok nem lopják el az ilyen kis bábukat a sirokról?nlunk sajnos minden vihetőt visznek :(

Boboka
megértem a reakciód és olvastam is a névtelent még anno.csak azért mertem válalni a véleményem,hogy hátha ha többen gondoljuk igy akkor sikerül visszatérnie.
nektek gratulálok a pocilakóhoz :)
Vendég

Nálunk nem loptak el semmit, arra nem is akarok gondolni..ha valaki bármit le tudna emelni egy gyermeksírról, hát azt az Úr nem hagyná büntetlenül.

Boboka, tényleg almaárus, mert az van a kezében! :wink:
Van még egy elefántos figura ,napernyővel ,de az nem látszik.Ezek a nyári játékai.
tünci28

Szerintem is nyirfa ez Tünci,de lehet,h tévedek!
Nagyon szépen megcsináltátok Viola nyughelyét.
Sajnálom,hogy oda kell,hogy járjatok hozzá...... :cry:
Szerintem okésak az eredmények,sokkal jobbak,mint multkor.
Orvoshoz kedden megyek.Te hogy vagy ma?Fáj még a sebed?

Szerintem kár vitázni a topicocban.Itt mindenki kiirhatja magábol a bánatát.Otthon már folytatni kell a megszokott életet.

Kép
Kép
szintus

itt nálunk még a művirágot is.sajnos vannak nagyon érzéketlen emberek :( :( ja meg a vázákat.sajnos tapasztalat mert a mamámról még a kő galambokat is elvitték
Vendég

Tüncike, remélem is, hogy otthagyják ezeket az aranyos kis figurákat.

kellő, köszi.

Engem az háborít fel, hogy ha olvastad anno a névtelennek írt válaszainkat, meg folyamatosan olvasgatod a topikot, akkor tényleg láthatnád, hogy Melcsike kislánya mennyire jól érzi magát a bőrében, milyen vidám kis csajszi.
Ne szóljunk bele ismeretlenül egymás életébe légyszíves. Az, hogy nekünk kiírja a bánatát csak jó dolog, mert kicsit azzal is megkönnyebbül a kis lelke.
Végül is ezért jött létre ez a topik.
Vendég

Szinti,
Akkor a nyírfa testhosszal megelőzött minden mást.

Jól vagyok, köszönöm kérdésed,már inkább csak akkor sajog, meg húzódik, ha sokat gyalogolok.Szerintem ha kiveszik a varratokat, akkot megkönnyebbül a bőröm, mert leginkább már húzódik csak.Kiváncsi vagyok milyen lesz.Nem mintha bármikor is látnám. :lol:

Remélem Neked minden rendben lesz a dokinál Macskalány! :D

Igazad van, nem vitázunk! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.04.17 19:48-kor.
tünci28

Boboka és Ti mire jutottatok váza ügyben?Ragasztjátok?
Nem is tudom milyen emberek az olyanok, akik elvitték... :cry:
tünci28

Most elmesélek nektek valamit.
Egy nagyon jó barátnőmnek az anyukája ezt tette a temetőbe.
Ellopta a virágokat és a koszorúkat mindenszentekkor.És újra eladta őket,átalakitotta....:(
Szerintem ez a legutolsó amit egy épp eszű ember megtehet.
Szóval én csak azt nem értettem,hogy nem fél az Istentől.
A barátnőm NAGYON rendes lány,csak az anyuja ilyen.
Sokat is szenvedett miatta szegény lány :(

Kép
Kép
szintus

ÓÓÓÓ,hát ez hallatlan..áá, nem is tudok mit mondani.
tünci28

Tünci, igen, majd az urna fedélre teszünk kis vázát. Szerintem azt majd oda kell fúrni, ahhoz meg majd a Bazilika vésnöke vagy nem tudom kije kell, mert nem lehet ám azt csinálni amit mi akarunk. Pl. a kis angyalkát meg a nevet is az ottani emberke csinálta, hogy ugyanolyan betű stb. legyen mint a többi.

Nekünk már három vázát vittek/loptak el kb. Nem is tudom, hogy a legutóbbiról írtam e. De már azért sem bosszantott, mert ilyen ikeás 90 forintos (szerintem egyébként tök szép) vázát vittünk, hát legyenek vele boldogok.
Az első kettő ellopása nagyon megviselt.
Bár az is lehet, hogy a takarítónőt zavarta, hogy a fal szélét a vázáktól nem bírta felmosni és felszedte az összes vázát most legutóbb. Addig csak a mienket lopták el, most az összes hiányzott...

Szinti, nagyon gáz barátnőd anyukája.
Vendég

Sziasztok!

Tüncike,
ez bizony egy nyírfa, őshazájában, Eurázsiában az örök ifjúság, az életerő, a dacos bátorság jelképe.
Édesek a kis figurák. Nevek nem jutnak eszembe, csak asszociációk.

Lányok,
annyi baj, vita van ezen a világon, ne keserítsk egymás életét.
Kellő,
kedves, hogy aggódsz Melcsikéért, remélem, ismerjük már mi is annyira, hogy értésére adnánk, ha úgy látnánk, hogy ez már nem a megszokott gyászreakció. Tudod, aki nem ment át ilyesmin, az soha de soha nem fogja tudni igazán, mi is ez az egész. Szerintem sokszor mi sem igazán, nekem legalábbis sokkot kapott az érzelmem és az értelmem már nem egyszer. Így hát el kell fogadnunk azt, hogy a szerető családja, és a barátai (köztük mi is) észreveszik/-vesszük, ha valamerre másfelé indulna el valamelyikünk. Legalábbis reménykedek benne.
Örülök, hogy nálatok végül is minden jól végződött. Akiről írtál, az rettenetes lehet...

Lányok, most kaptam az értesítést, hogy nem rám esett a választás, de nem is vártam ettől sokat. Április 30-ig van munkaviszonyom.

Haslika,
szegénykém, neked sem könnyű a szülővel, tesóval. Gyógyulgatsz már?

Ezek a temetői lopások mindig nagyon elszomorítanak. Egy halottat meglopni az utolsó dolgok közé tartozik az életben.

Puszillak benneteket, nincs most jó kedvem, a párommal mi is összekaptunk, Bencus továbbra sem javul, igaz, nem is rosszabbodik. Én mostanában nagyon ideges vagyok (kiabálok a picivel is, amit nagyon szégyellek), és pirikor minden ömlik belőlem. A doki szerint ez normális, két szülés után.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Jaj, annyira sajnálom.Mindent.A munkát, az összeveszést, hogy türelmetlenebb vagy a megszokottnál, hogy Bencus betegeskedik,meg pirit is...őszintén szólva azt hittem, azért nem hozod szóba, mert mégis sikerült..Változásnak kell már jönnie végre valami jó is kell történjen.

Boboka, nekem írtad a vázát..nem is tudom, mindig aggódom én is, hogy elvisznek valamit..ez is olyan dolgok egyike, amit sosem fogok megérteni az emberekben.Ez a fajta "rosszság"mért nem marad el az evolúció során..

megyek aludni, szép álmokat.

KépKépKép
tünci28

Lyly, nagyon sajnálom a történteket.

Béküljetek ki minél előbb uracskáddal, hiszen nagyon szeretitek egymást. Most jött ki belőled a sok méreg.
Én is nagyon remélem, hogy most már sokkal de sokkal szebb napok jönnek nálatok, nagyon megérdemelnétek már ti is.

Tüncike, jó éjt neked.
Vendég

Csajszik, ezt a könyvet olvasta már valaki?

Bedő Krisztina: Földre szült angyalok
Vendég

Na egyszer nem jövök fel már megint van aki engem piszkál.

Kellő

köszönöm neked is mint a másiknak. De ha tényleg olvasnád a topikot akkor szerintem nem futottál volna most rendesen neki a falnak. Az hogy beszélek a kicsi Angyalkámról itt a topikban teljesen természetes. Azért vagyunk itt. Én nem is értem mi a baja mindenkinek velem. Miért néznek engem gyagyásnak? Ha az lennék talán nem is irnák ide hidd el, hanem a sarokba kucorognék itthon. És kikérem magamnak hogy azt feltételezed rólam hogy tönkreteszem a gyerekem életét. MOst már elegem van az ilyen hülye hozzászólásokhoz, és nem fogom jóképet vágni hozzá. Nem kell eltűrnöm, bárki is bántson engem, persze nem akartál gondolom te sem. Talán elhiszem, talán nem. Bár igazából, nem is érdekel. Meg az sem hogy mit gondolsz rólam. Ja amúgy olvastad Zaha mind a két Angyalkájának az urnáját hazavitte. Ha megnézed az iwiwen Angyalok az égben emlékoldalt megnézheted hány elhunyt gyermeknek van emlékoldala és közlöm veled egyik szülő sem gyarló. Csak törödnek a gyermekük emlékével. És hadd döntsem el már én hogy én hol és hogyan ápolom Bogikám emlékét.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Szépen megcsináltátok Violának a sirját. És én is nyirfára tippelek, gyerekkoromba szerettem a törzséről lehántani a fehér boritást. Ja és én láttam ám hogy nyuszi van a gömbben.

Lyly

Remélem holnapra az összeveszést el is felejtitek. Sajnálom hogy nem sikerült a munkahely. Ja és ne irj a világért sem ilyet hogy a kicsivel ki.......... mert még felrója neked is valaki, aki amúgy csak jót akar, de azért jól megbánt.

Boboka

Ugy felléptél a védelmemben mint egy amazon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.04.17 21:55-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Egy percig se bosszantsd fel magad lécccccci. Nem éri meg.
Ne is foglalkozz vele.
Vendég

Boboka

Nem igazán érdekel, csak én is szerettem volna a véleményem kifejteni. Úgy gondolom nem kell nekem sem jóképet vágnom, ha valaki piszkál. :lol:

Ja és holnap lesz a döntő ahova bejutottak a Barciék. Délután 2 órakkor.

Kép

Kép
melcsike70

Ma egész nap a kézenállást kellett pontoznom itthon, mert azt gyakorolta szegény elhanyagolt gyerekem, hogy talajtornán megmutathassa hogy milyen jól megy neki. Aztán meg szanaszét borult egy piti kis cigánykeréknél a tornán. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Persze, tudom, nem kell jópofizni.

Nagyon szorítok nekik holnap :wink: Mond meg neki légyszi, hogy itt mindig mennek a drukkok a fellépésekkor :)
Vendég

Boboka

Már nem kell mondanom neki, mert ha benézek és itthon van akkor a hátam mögött áll és olvassa hangosan amit irok, vagy amit olvasok én is. Tud a 7 éves olvasni. :? Nincsenek előtte titkaim. :x

Holnap az utolsó hely néz ki nekik, mert nagyon komoly versenyzőkkel jutottak be. Szinte csoda is. Egyik szülő sem számitott rá. Csak azért neveztük be őket, hogy komoly nemzetközi zsűri volt és halljunk róluk véleményt. De nagyon dicsérték őket, és hát még tovább is jutottak. :lol: Nagy dolog ez mert ők még csak amatőr kis táncosok és igazi versenykönyvesekkel jutottak döntőbe. Ja és ők voltak a legfiatalabbak is. Tehát ők már igy is nyertek. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ja és képzeld Május elsején is fellépnek a majálison. Mindig van ott nagy szinpad és ők is a fellépő sztárok között lesznek.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor igazi kis sztárok lesznek :)

Melcsikém, mentem aludni.

Tényleg ne bosszankodj azon az íráson, tojd le.

Szép álmokat, jóccakát, puszi
Vendég

Közben el is álmosodtam. Megyek aludni.

Jó éjszakát.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Huuu de egyszerre álmosodtunk el. Szijjjjjjjjjjjjja! :lol:

Kép

Kép
melcsike70