Sziasztok!
Szerintem valami átmeneti zavar lehet a rendszerben, ami miatt az azonosító jelenik meg az üzenetünk mellett. Észre sem vettem, csak most, hogy írtátok! Szóval ezután rendesen írom alá a nevemet
Vali!
Örülök, hogy stabilizálódott az állapotod!
Doris!
Kezdeti bénaságom és tájékozatlanságom miatt vettük a kórházi kiszabadulás után iziben azt a béna egymás melletti kocsit. Ezzel kb. 10-szer sétáltunk 3 hónap alatt, ami nagyon-nagyon kevés volt és ez az állapot nagyon-nagyon kilátástalanná tette a helyzetemet. Aztán a Hauck (egymás mögötti, szembe is fordítható, vizszintesig dönthető) következett, ami "megváltott". A srácok 1 éves koráig furikáztam vele boldogan és rengeteget. KÖzben egy vegyespáros levetett egymás melletti kocsiját is kipróbáltuk nyáron, anyukáméknál, ahol viszonylag könnyen lehetett navigálni. Aztán ment Ziziékhez
A Hauckot pedig váltotta egy graco stadium duo (ezt csak stabil ülés esetén szabad használni). Hát ez egy csoda! MOst egy második graco-t használunk, ami pedig még gyönyörű is.
Igen, a kettő kocsi is klassz lehet, ha ketten vagytok rá! Mi, ha 4-en megyünk, felváltva
toljuk a gazfickókat
!
Ádám már mondja, hogy "lábbal" szeretne menni a játszótérre, de még meg lehet győzni arról, hogy, na inkább babakocsival! Muszály kocsiztatnom őket, mert forgalmas utakon megyünk keresztül, ráadásul egy csomó homokozóval, motorral, innivalóval, szóval még egy darabig biztosan többet ülnek benne.
Gratulálok a vizsgázóknak és megy a drukk a mostaniakhoz!
Marcsi