Szép napot!
Először is,
Csonginak Nagyon Boldog Névnapot:
Erika:Jobbulást Nektek,bízzunk benne Popi nem kapja el
Bicó ülés megvan,egyik ismink ismijétől vettünk 1000 ft-ért,csak a felfogató nem volt meg hozzá.Apa azt bicósboltban vett,2000 ft-ért
Imádja Luca,nagyon élvezi a bicózást
Május 1-én mi is kipróbáljuk a sergőt,de szerintem én még beülök Lucussal
Tündi:Nagyon édes Lucád,komoly nagylány
Utólagosan bár,de Nagyon Boldog Házassági évfordulót Nektek!!
Jó nagy melóban vagytok,jártunk arra a minap...De szépek lesztek
Kriszti:Remélem majd séta közben is összefutunk
Igen,a szünet gyorsan eltelt a gyerkőknek
Kitartást és minden jót Nektek!Én is könnyű,gyönyörű szülést kívánok Neked,lassan túl leszel rajta
Judit:Ti is jó kis melóba fogtok,de tuti megéri
Képek nem készültek a hétvégén?
Liz:Lassan te is a végéhez közeledsz
Kicsik várják már a tesót?
Rólunk pár szó:Az én kis tündéri lányom lassan átmegy kisördögbe
Mostanában sokat nyafizik,mindig rajtam csüngene,állandóan jön és kapaszkodik belém
Nem tudom miért van ez,de eddig nem volt.Alvásunk meg lassan katasztrófa
Eddig letettem,kijöttem és elaludt.Ez sajna egyre ritkábban van így,akármennyire álmos
Ennek sem tudom az okát...Általában ott kell állni vagy ülni a kiságya mellett és úgy alszik el,ha idő előtt kijövök üvölt
De kézben sem engedi magát altatni,pedig már erre is hajlottam volna...Ja,és borzasztó akaratos lett,benne van mindenbe,kint is mászik oda is ahová nem kéne,ha elkapom olyan harc van...Szóval lassan utoléri a fiúkat
Milánt megint baleset érte
Nem láttam mit csinált,mert épp Lucát vettem ki az etető székből...ő is széken ült,valamiért megcsúszott és jól beütötte a jobb szeme sarkát
Jó nagy kék pukli lett rajta neki
Gyorsan hűtöttem neki,üvöltött és szinte már kékült a szája,meg reszketett.Ez a nagy fájdalomtól lehetett szerintetek?És olyan volt,mintha kicsit zavarodott lett volna,amikor kicsit megnyugodott,köszönt nekem...pedig fogtam addig is,puszilgattam...
Na,eldugulok,mert jó hosszúra sikeredtem...