Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Ma már bölcsizett Lili, mégis alig volt időm valamire :? Sztem holnap is ez lesz a helyzet, próbálom magam utolérni.

Tündi! Azért dobhatsz képet ám Zsomborról :wink:, hátha ebből sem tudok kinézni semmit :lol:
Ma folytatódott a munka? Időben kb. mennyi még?

Erika! Ha a tiéd Lacháza, hol van az enyém :shock: ???? Ez barokkos túlzás volt a részedről :lol:
Jobbulást nektek!!
Iggen klassz a zoo, biztosan megyünk még máskor is. Most millióan+1-en voltak, meg még az állatsimogató sem működött állatorvosi micsoda miatt, így tanultam az esetből. De én már a pesti állatkert térképét nézegettem este :wink: , nyáron sztem bevállaljuk.
Nekem meg a rózsás pelikán volt a kedvencem, órákig elnézegettem volna :D Hatalmas madár, nem gondoltam volna :shock:

Tündi, Lili már kérdezte, hogy megyünk-e majd cirkuszba? Mondtam, igen...jöttök majd megint? :wink: De nem a Donnerbe :?

Ma kint aludtak Liliék :) Akörül, hogy mit is adjunk a gyerekre, megoszlik még a dadusok véleménye is. Ezen nevettünk Hajnival is. Ma harisnya+kisnaci volt rajta...holnap melegítőgatyó lesz. Mindenkinek eleget teszünk :roll:

Köszönjük a kép dicséreteket!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika!
Ja a kisfiam hősiesen,locsolkodott-én inkább állatkerteztem volna :wink:
Jászberényt mi is nagyon szeretjük :wink:
Jobbulást!

Nóri!
ha nagyba akartok menni akkor Nyíregyháza vadaspark :wink: :wink: ,Robi unokatesóják most voltak a pstibe és azt mondták semmit nem ért az egész-pontosítok-teli van majmokkal
Képek nagyon jók,szerintem Liliről nem is lehet "rossz"képet csinálni

Kriszti!!
Én kérdeztem igen,de kitől tudjuk meg hogy akció van??

Tündi!
Zsombor név nekem is nagyon tetszik :wink: :wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tegnap nem volt meló,de ezer dolgot kellett elintéznem.Ma viszont már itt vannak.Elvileg jönnek egész hétvégén.Ráadásul apánk nincs itthon a héten majd pénteken jön.

Gondolom Kriszti nekem fog üzenni ha akció van :) Lehet már ma? :) :)

Nóri,na ná,hogy megyünk a cirkuszba!:) Mikor lesz és hol?Vagy még nincs időpont?Zsombiról majd feltöltöm a képeket,de ezek most nemigen látszódnak...
Ja meló..időben passz,ugyanis mégis lesz ablak csere is,és az még 2-4 hét még legyártják...Szóval nem tudom....

Erika,jobbulást nektek!Réka jól van?

Móni,majd töltök fel képet a sergőzésről,hogy Luca hogy élvezte.

Katlina,már Lucus is Zsombor lett volna ha fiú lett volna.Csak azt veszem észre egyre többen kapják ezt a nevet,úgy,mintt a Lucát is :?

Kép
Kép
tundi24

Na akkor képek!:) Nem vmi jól sikerültek :?

Kép
Kép
Kép Fagyizás sergő után

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Megjártuk Szolnokot minden rendben van haza engedtek. Megint kaptam 2 nap haladékot a dokitól, pénteken reggel magzatvíz vizsgálatra kell menni.

Tündi: Igen jól gondoltad, hogy neked fogok szólni ha kis Töpörkénk úgy dönt végre, hogy elég volt a benti szűkös helyből. Klasszak a képek Lucáról.
Utólagsan bár de NAGYON BOLDOG 2. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT KÍVÁNUNK!
Kép

Erika: Vannak már fájásaim a gépek szerint, mert én nem érzem, legalábbis azokat amiket a gép mutatott azokat egyet sem, de egyébként volt már olyan amit éreztem.

Nóri: Szupik a képek Liliről.

Móni: Amióta bejött a jó idő legalább egyre többet találkozunk. Gyorsan eltelt ez a tavaszi szünet, láttam Zolcsit ahogy vitte apátok a suliba mi is éppen akkor indultunk.

Megyek főzzni, mert nem tudom Zsolti haza jön-e ebédelni. A többiek Tetétlenen vannak csőtörésen és ha Zsoltiért átjönnek akkor nem jön, de ha nem akkor jön ebédelni.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti,én is a magzatvíz vizsgálat után mentem a szülőszobára :wink: :wink: Úgyhogy hajra...:)Hirtelen lett is 140-es vérnyomásom :)
De ne izgulj!:)
Köszike,hogy gondoltál ránk.Apa azt mondta hétvégén megünnepeljük majd a mennyezet feltevéssel!:)

Kép
Kép
tundi24

No, itthon...

Tündi! Jól nyomja Luca a fagyit! :lol: Lili is kért volna tegnap, de nem vettem neki. A köhögésének sem hiányzik, meg nem is viselkedett úgy :?
A cirkusz csak felböffent Lilinek, nem jönnek még, csak kérdeztem :wink:
Képeken aranyos! Sztem koszos a lencséje a fényképezőtöknek. Nekem legalábbis akkor csinált ilyen foltos-homályos képeket, már majdnem szerelőhöz vittem :oops: :roll:

Kriszti! Én meg 2 nappal szültem amnio után :wink: A 2. magzatvíz vizsgálatot már megúsztam, vagyis azt már kint nézték :lol:
Jön az a fiú, ha jönnie kell :wink:

Katlina! Azért Nyíregyig nem megyek :cry: . Pesten meg majd legfeljebb 2-vel több majom lesz :mrgreen:

Ma elkezdtem intézni anyumnak a szoc.otthont..papírok, terepszemle, pofavizit, ilyesmi.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Mozgalmas hétvégénk volt, de jól telt! Marcival nagyokat sétáltunk, meg játszótereztünk, Anyuéknál is egész nap kint volt.
Voltunk a Balatonon is, mivel a nyaraló felújítás alatt van, és a férfiak azon dolgoztak. Rengeteg mindent kell csinálni, de azt szeretnénk, ha nyárra kész lenne, úgyhogy a Húsvét munkával is telt. Május 1-jei hétvégén járólapozunk, pünkösdkor meg festünk. :)
Tegnap jöttünk csak haza, még jó pár dolgot el kellett intézni Fehérváron. (Olajcsere az autóban, járólapot néztünk, stb.)
Apa ma volt Marcival a fülészeten, és talán elkerülhető a mandulaműtét. Megint rossz lett a görbéje a vizsgálaton, de mondtuk, hogy az alapján nem fogjuk megműttetni. Most fújtak valamit az orrába, amitől kipattant az, ami el dugulva. Ezt a kezelést még párszor meg kell ismételni.
Amúgy Apa otthon van szabin, úgyhogy Marci sem megy bölcsibe a héten, csak péntek délelőtt.

Kriszti! Ez már nagyon izgi, hogy bármikor jöhet a babóca :) Várjuk a híreket!

Tündi! Aranyosak a képek, látszik, hogy Luca jól érezte magát :)
Mi is olyan nevet akartunk egyébként, ami nem minden második gyereknek a neve, de már Marcellből is egyre több van.

Erika! Mielőbbi jobbulást nektek!
Kép
judit_79

sziasztok

Nekünk is jól telt a húsvét, szokás szerint anyukáméknál gyülekezett a család ott vártuk a locsolókat. Kis Pisti pedig apjával, tatájával és a két nagyfiú uncsitesójával elment locsolkodni. Emma először meg volt kicsit szeppenve,de utána úgy belejött,hogy ügyesen lehajtotta a fejét, sőt dupla tojást is adott a locsolóknak.
Kis Pisti a körúton végigette a menüt mindenkinél, és ő volt a sztár.

Ma pedig voltam terhesgondozáson. Jó volt nem nagyon volt senki, én voltam az első. A védőnő meg kétszer állított a mérlegre mert nem akarta elhinni amit látott. Ugyanis nem híztam, hanem fogytam. Így most az összes súlygyarapodásom két kiló 80 deka. (nem csoda,hogy rám jönnek olyan ruhák , amik tavaly nyáron nem jöttek rám) . Én csak örülök neki van miből lemennie.
Holnap megyek NST-re, meg a dokihoz. (nagyon jó így az NST,hogy van szülésznőm, mert így külön megcsinálja nem kell várni). Jövő héten megint mehetek terhesgondozásra, bár én reménykedem,hogy már nem kell.....tegnap ugyanis volt egypár jósló fájásom, (kis Pistinél is ilyenkor tágultam kis) majd meglátjuk mit mond holnap a doki.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Nóri,majd megnézem a gép lencséjét,lehet maszatos,de akkor is szokott homályos képet csinálni,ha mozgót fényképezek.
A cirkuszt sztem nem hagyjuk ki ha jönnek!Legalábbis azt ami a coránál szokott lenni! :)
Anyukád amugy hogy van?

Judit,akkor ti is nagy munkába kezdtek.Megy a drukk,hogy elkerüljétek a műtétet!

Lizocska,lehet Enci baba is előbb érkezik :) Még az is előfordulhat,hogy együtt fogtok szülni Krisztivel :wink:

Kép
Kép
tundi24

Móning!

Tudom, mit felejtettem el a minap: Szilvinek megköszönni a hóferdülős köszöntőt. :oops: Szóval most pótolom. :wink: Köszi! Egyben boldog 17. hófordulót Dávidnak! De sok van már neki! :P

Krisztina: Boldog, könnyű, élménydús szülést kívánok!!!!!!!

Tündi: Nagyon jó a sergős kép! Nem tudom, Réka megülne e benne egymaga. Ügyi! Nem mintha értenék hozzá, de sztem nem koszos a lencse, a 3. kép éles, bár kicsit kiégett a fehérnél, de az más.

Nóri: Intéztél valamit?
Popsi ügyben igazad lehet, nem azzal van az igazi probléma, hanem a hasammal. Át is írtam, amit kell. Köszönöm az építő kritikát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Liz: Akkor tulajdonképpen te FOGYTÁL a terhesség alatt. :lol: :lol: Nem semmi! Ügyes vagy!

Judit: Merre van a nyaraló? Hát meg is éri beáldozni néhány ünnepet, ha nyárra már élvezhetitek a kecót.

Rólunk: Kicsit már jobban vagyunk, bár az esték még mindig kínlódással telnek. Réka még mindig tünet és panaszmentes. Kibújt a hatodik foga és valami eddig inaktív program fut rajta egyre gyakrabban: HISZTI. Fura. :shock: :shock: Na megyek, húznak, vonnak. :D Amúgy tök gáz az egész nap, ugyanis nincs hangom, tátogok, mint egy hal. :twisted: :twisted: :twisted: Rékám hozza a mondókás könyvet, de hiába.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.04.16 07:11-kor.
jaimee1

Ja, ha nem jönnék addig, vasárnap fut OVERDOSE, a csodaló! Valami derby lesz és adja a tévé. :P
jaimee1

Csonginak boldog névnapot!

Kép
jaimee1

Erika! Köszi! :wink:
szilbee

Kép
szilbee

Csongi! :) Boldog Névnapot!

Kép
szilbee

Sziasztok!

Liz: Ezt nevezem terhesség alatt fogyni. Nekem már hétfő óta vannak fájásaim, de tegnap délután már egyre erőteljesebbek voltak a fájások csak semmi rendszer nem volt benne azt hittem már éjszaka megyünk szülni de nem itthon vagyunk, most is vannak fájások hol erősebb hol gyengébb. Nem tudom mikor dönt úgy a kis legény hogy elég volt a benti szűkös helyből. :)

Tündi: Nagyon az az érzésem, hogy pénteken már én is a szülőszobán kötök ki. :)

Csonginak BOLDOG NÉVNAPOT! Kép

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat a szüléshez.

Holnap majd írok Tündinek, hogy mi a helyzet velünk vagy én írok ide de ennek már csak 1% esélyét láttom.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Erika,jobbulást továbbra is!Luca is mindig mondókázni akar,de már néha kikészít vele :wink:

Kriszti,te holnap már szülni mész,nem hazafelé jössz.. :wink: Dobj egy sms-t ha mész a szülőszobára,aztán meg ha megérkezett a kis legény!:) Ne izgulj minden rendben lesz!:)

Csonginak nagyon sok BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk! :)

Kép

Nóri,Zsombis képeket is felvarázsolom már a gépre,és csatolom.Miket tudtál intézni ma?

Én mindjárt felrobbanok,a kocsi szervízben ismét,és hát nem lesz occsó...Kriszti el is felejtem mondadi,találkoztam reggel a szervízben az uraddal :wink:

Erika,a ti kocsitok jól bírja a strapát?Mert egy idősek kb az autóink,meg egy márka is ugyebár :)

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Kép

Jaj, Tündi, mi van már megint a kocsival??? :evil: Még jó, hogy nem az enyém....
Most itthon munkálkodom, van pár elmaradt munkám. De milyen jó volna már átültetni 1-2 virágot is pl......
Anyum kösz, vagyogat..most MÁR leginkább a melegtől szenved, mert 1 nő miatt nem lehet ablakot nyitni a szobájukban, mert meg akar fagyni. Megpróbálok ezügyben is tenni valamit majd, bár tegnap ontottam rá a főnővérre a kívánságainkat :roll: Kívánság alatt értsd: szemészeti- és rahabilitációs vizsgálatok. Szóval semmi luxus.

Tegnap meg babáztam délután :wink: olllyan jól esett kis csomagot magamhoz ölelni megint :lol:

Ma meg szülői lesz délután. Remélem, mondanak valami újat és okosat!

Erika! Hát má' mé' ne jönnél még vasárnapig :shock: ???

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Csongi!
Boldog Névnapot!!!!

Erika!
Wekerle Major-ban lesz ez??
Mert mi vasárnap megyünk ide itt Díjugratás lesz
Hiszti-ehhez tudnék mit írni-ez megy nálunk is ezerrel :wink:

Kriszti!
Gyors és "könnyű"szülést,hátha még holnap te írsz :wink:

Tündi!
Kocsi :twisted: -mi is folyamatosan hordjuk hol az egyiket hol a másikat :twisted:

Nóri!
Ezek kívánságnak számítanak :?: :shock:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm Csongi nevében a köszöntéseket! Délután átadom neki!

Én is köszöntöm a nemrég volt név-, és szülinaposokat!!!!

Hm, legalább ezért el kezdek írni. Nagyon zsufi hetek vannak mögöttünk, rengeteg programmal, utazással. Meg valahogy nem is vagyok közlékeny kedvemben :oops: Nincs semmi különös, csak vannak ilyen időszakaim!

Ja, és közben nálunk is beütött a válság, 4 órában dolgozok. Hát éppen most mondtam Ivettnek, hozzá fogok szokni, nem rossz állapot, csak a fele pénz azért biztos hiányozni fog :wink: :?

Kriszti, Liz, még lehet hogy találkoztok a szülőszobán :wink: :lol:

Mindkettőtöknek gyors, könnyű szülést kívánok! És már nagyon izgulok, szerintem Kriszti minden órás :wink:

Dobok már egy képet, Csongiék játékoskísérők voltak a hétvégi Fradi meccsen. És a szünetben fociztak. Készült egy kép Lipcseivel :lol: Kép

Évi és
Kép
csongianya

Vááááá, Évi, deszupikééééééééééééép! :P :P :P :P :P Előttem az utódom???? 8)

Nóri: Már itt is vagyok. :mrgreen:
Ebben a melegben fázik? :shock: Hűűűű....

Tündi: Hát vannak kisebb nagyobb gikszerek, de többnyire műszakitől műszakiig nem kell sokat költeni rá. Node Tibi úgy bánik vele,mint egy hímes tojással. :lol: Azelőtt valami arab doki volt a tulaj (első), ő is kímélte. Szóval jól fut az öreg paripa. Fusson is, mert egyelőre nem tervezünk újat venni.

Szilvi: Akartam kérdezni, elválasztottad már Dávidot?

Katlina: Szerintem ez a lóverseny pályán lesz, azaz a Kincsem parkban. Díjugratásra mentek? Hűűűűű, dejónekteeeek!

Na ebédidő, amíg a lyány alszik....
jaimee1

Szép napot!

Először is,Csonginak Nagyon Boldog Névnapot: Kép

Erika:Jobbulást Nektek,bízzunk benne Popi nem kapja el :) Bicó ülés megvan,egyik ismink ismijétől vettünk 1000 ft-ért,csak a felfogató nem volt meg hozzá.Apa azt bicósboltban vett,2000 ft-ért :roll: Imádja Luca,nagyon élvezi a bicózást :) Május 1-én mi is kipróbáljuk a sergőt,de szerintem én még beülök Lucussal :)

Tündi:Nagyon édes Lucád,komoly nagylány :) Utólagosan bár,de Nagyon Boldog Házassági évfordulót Nektek!! Kép
Jó nagy melóban vagytok,jártunk arra a minap...De szépek lesztek :)

Kriszti:Remélem majd séta közben is összefutunk :) Igen,a szünet gyorsan eltelt a gyerkőknek :( Kitartást és minden jót Nektek!Én is könnyű,gyönyörű szülést kívánok Neked,lassan túl leszel rajta :)

Judit:Ti is jó kis melóba fogtok,de tuti megéri :) Képek nem készültek a hétvégén?

Liz:Lassan te is a végéhez közeledsz :) Kicsik várják már a tesót?

Rólunk pár szó:Az én kis tündéri lányom lassan átmegy kisördögbe :? Mostanában sokat nyafizik,mindig rajtam csüngene,állandóan jön és kapaszkodik belém :( Nem tudom miért van ez,de eddig nem volt.Alvásunk meg lassan katasztrófa :( Eddig letettem,kijöttem és elaludt.Ez sajna egyre ritkábban van így,akármennyire álmos :( Ennek sem tudom az okát...Általában ott kell állni vagy ülni a kiságya mellett és úgy alszik el,ha idő előtt kijövök üvölt :( De kézben sem engedi magát altatni,pedig már erre is hajlottam volna...Ja,és borzasztó akaratos lett,benne van mindenbe,kint is mászik oda is ahová nem kéne,ha elkapom olyan harc van...Szóval lassan utoléri a fiúkat :roll: Milánt megint baleset érte :( Nem láttam mit csinált,mert épp Lucát vettem ki az etető székből...ő is széken ült,valamiért megcsúszott és jól beütötte a jobb szeme sarkát :( Jó nagy kék pukli lett rajta neki :cry: Gyorsan hűtöttem neki,üvöltött és szinte már kékült a szája,meg reszketett.Ez a nagy fájdalomtól lehetett szerintetek?És olyan volt,mintha kicsit zavarodott lett volna,amikor kicsit megnyugodott,köszönt nekem...pedig fogtam addig is,puszilgattam...

Na,eldugulok,mert jó hosszúra sikeredtem... :oops:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Bocsánat :oops:

Dávidnak Boldog Hófordulót :) !!!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Lucuska! Köszi! :)

Erika! Áááá még nem. Sőt... ma délelőtt bámult rám a nagy boci szemeivel és mondta, hogy Kéjem! Tejcsi! ... én meg nem tudtam nemet mondani... :oops: Mostanában már ilyet nem csinált... fura is volt. Na de majd legközelebb ügyesebben csinálom és megpróbálom elterelni a figyelmét. Most nagyon váratlanul ért az igénye.
Na de a lényeg... este még szopi van (vacsora után). Terveim szerint 2-3 hét múlva próbáljuk először azt is elhagyni...
Egyébként itt a nő-pajtársak (az ltp-n) úgy néznek rám, mint a véres rongyra, hogy még szoptatok... Elég viccesek, ami azt illeti...
szilbee

Csonginak boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Kriszti, Lizocska! Nagyon szoritok nektek, hogy minden simán menjen.

Évi! Nagyon jó a kép, Csongi bizti nagyon boldog volt.

Móni! Úgy sajnálom Milánt, jobbulást neki. Ati is egyre hisztisebb, próbálgatja a kis szárnyait. Ő is nehezen alszik el, amikor már nem birom tovább altatni, beleteszem a babakocsiba és szépen elalszik. Csak ilyenkor/ délután/ igy Anta nem tud aludni.

Jól eltelt nálunk a Húsvét, volt szülinap, két lakás néző és vendégek.
Mindjárt teszek is fel képeket.

Kép
Kép
mongi

Ati 4 naposan

Kép

Ati most Kép

Kép
Kép
mongi

és még Antóniáról 1 kép: Kép

Kép
Kép
mongi

Na,hogy teljes legyen a kép,mostmeg valami elvágta az újját Milánnak,mert ő is benne van mindig mindenben :( Lefertőtlenítettem,beragasztottam,most nyugton van kicsit :?
Közben Zolcsi is hazaért a suliból és közölte,hogy tesi óra alatt eltűnt a cipője :evil: A tanárnő erre azt mondta,az ő hibája,miért nem eleve a tornacipőben ment suliba :shock: Ugyanis amikor tesiórájuk van,tornafelszerelésben kell menniük,na de holnap első dolgom lesz fölhívni az igazgatónőt és megkérdezni kinek volt ez az agyament ötlete :( :?:
Szóval ne legyek bosszús...

Ja és tegnap Lucának is megszúrta az újját egy méh,jól be is dagadt szegénykémnek,mutatta az újját,hogy bibis :( Olyan kis drága volt :)

Letti:Gyönyörű mindkét gyerkőc,Anta már kész hölgy :)

Évi:Nagyon szupi a kéééép :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

sziasztok

Nos voltam dokinál. Tényleg alakultam már 1 ujjnyira ki vagyok tágulva. De megkérdeztem a dokit,hogy akkor jövő hétre szerinte vegyen-e ki szabit Pisti, erre azt mondta,hogy szerinte még nem kell, mert amilyen ütemben haladok jövő hét után lesz ebből két ujjnyi tágulás és akkor szülhetünk. Bár nem gond mert így nyugodtan készülődhetünk, már átrendeztük a hálószobánkat, hétvégén bekerül a kiságy is. Még az autós ülés huzatát kell kimosnom (ez egy többgenerációs darab de még jó állapotban ezért szükségtelennek tartottuk kicserélni, Emma és Pisti is ezt használta).

Kriszti: te bizony már valószínű,hogy holnap szülsz. Könnyű és szép szülést kívánok, én még várhatok egy kicsit.

lucuska: kis Pisti még nem nagyon fogja fel a dolgot, de Emma iszonyúan várja. Már kérdezte,hogy oda adom -e majd neki. Én mondtam ,hogy igen, erre mondta,hogy akkor ő majd vigyáz rá,hogy el ne vigye a manó. És ha meglát a boltban egy pici babót mindig mondja ,hogy ott van Enci baba (ilyenkor mindig mondom,hogy nem , még a pocakban van).

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Jó reggelt!

Na én is ritkán írok ilyen korán.

Itthon vagyunk. :) :) :) Holnap újra menni kell, de csak az ügyeletes doki fog megnézzni és ha hétfőig nem szülök esetleg meg akkor hétfőn is.

Liz: Nekem is azt mondta most doki, hogy 1 cm vagyok kitágulva de azt nem mondta mikor fogok szülni.

Tündi: Mondta Zsolti, hogy találkoztatok. Mi volt a gond az autóval?

Nóri: Nekem is rögtön az jutott eszembe ami Katlinának ahogy olvastam amit anyudról írtál, hogy ezek kívánságok. Nem csoda, hogy fázik anyukád szobatársa ha nem engedik be a meleget. Ha én is egész nap csukott ablaknál lennék én is fáznék idebent. :)

Móni: Szegény Milán mindig éri valami. :(

Évi: Szupi kép :)

Letti: Gyönyörű hölgy lett Antából és Ati is egy gyönyörűség. :D

Megyek eszek aztán pihizek még egy kicsit, reggel 5.15-kor keltem.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

ÉVI.CSONGINAK UTÓLAG ,DE NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

KépKép
KépKép
cleo27

Mongi! TEgnap volt szerencsém találkozni "pici" fiaddal, ahogy anyukád sétáltatta. :D Nagyon édes volt, ahogy ott tekingetett a kocsiból kifelé. :)
szilbee

Nóri,örülök,hogy jobban van anyukád!Váltó és kuplung baja volt a kocsinak :? Ott hagytam egy szép kis összeget :? :?

Erika,nekünk is jól működött..de mostanság mindig előjön rajta valami,és biztosan olyan,ami nem occsóó mulatság..

Évi,nagyon jól sikerült a kép Csongiékról!! :) Egyszer majd mellette is egy kissrác fog állni!:)

Letti,Ati szépen kikerekedett! :) Kis vasgyúrú lett :) ANta meg tényleg kész hölgy már :)

Móni,bejöhettetek volna nyugodtan...felfordulás lesz még egy darabig.Ma voltunk megrendelni a nyílászárókat,2-4 hét mire készen lesznek.De a régi ablakokat már most kiszedik....úgyhogy kész vok :roll:
Luca tele van foltokkal,sebekkel..mindenben benne van...Ma fedeztem fel,hogy az egyik kis körme közepéből hiányzik egy kis darab,és be is van gyulladva sztem..

Liz,akkor még várat magára egy kicsit a kiscsajszi!:)

Kriszti,azt hittem ma már babázol,nem itthon leszel.Ejnye-bejnye :) Drukkolok,hogy normális legyen az ügyeletes doki holnap!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nálunk most akkora bolondokháza van a melóhelyen, hogy kész vagyok teljesen. :( :?
Most futottam csak át nagy léptékben az eddigi termést.
Először is Csonginak boldog névnapot, utólag is!
Évi, ez a kép szuper! :D

Katlina: de jó nektek, díjugratást én is úgy megnézném!

Szilvi! Nem tudom, mért néznek rád furán! Hiszen Dávid még csak 1,5 éves... :shock: :?

Letti! Nagyon édesek a képek, és Anta már tényleg igazi nagylány.

Kriszti! Érted továbbra is megy a drukk! :wink:

Móni! Szegény Milán, nagyon sajnálom. Olyan nehéz az ilyen eseteket kivédeni. :(
Most nem sok fényképet csináltunk a hétvégén, Marciról már egyre nehezebb :) Az meg utólag jutott eszembe, hogy a házról kellett volna "előtte-utána" képeket készíteni. Talán majd legközelebb, mert még mindig elég nagy a kupi, bár a legrumlisabb dolog - a fürdőszoba fal kicserélése - már megtörtént.

Marcit ma reggel is vittük az sztk-ba, hogy a befújást megcsinálják neki. Minden másnap kell menni. Azt kell mondania, hogy "akkor" és közben levegőt fújnak az orrába, attól kipattan valami, és szabaddá válnak a járatok.
Marci nagyon sírt, meg nem akarta mondani, de aztán csak sikerült. De nagyon aranyos volt a doktornő, mondta, hogy ők szintén ezen mennek keresztül.

Most ennyi pihit engedélyeztem magamnak, most visszatérek a melóhoz.
Ja és holnap megyünk a vasúttörténeti múzeumba Pestre. Vonattal megyünk, majd beszámolok!
judit_79

Bekukucskálok egy picit!

Linda: ACC 200-at lehet szedni szopi mellett? Betegtáj. szerint nem javallt. Acetilcisztein a hatóanyaga. Dokihoz mentünk volna, de nem találtuk már a rendelőben. Asszem itt a szopi vége. Valamit muszáj szednem, kiköpöm a tüdőm.

Szilvi: Réka dettó így van a cicivel, az utóbbi napokban napközben is kéri 2x + este ugye kap is....Nem tudok én sem a bociszemeknek ellenállni. Na majd most. :roll:

Hát volt egy korszak, amikor folyton azt kérdezték, hogy ugye van tej? Ugye szoptatok???? Mert ha nem, akkor dádá és el vagyok ítélve, le vagyok írva. Most meg egy évvel később: ...És még mindig szoptatsz? - kérdezik kicsit lesajnálóan, kicsit részvéttel. Én meg csak. :lol: :lol: 8) 8) 8)

Judit: A csodajárgányokat néziket meg? Biztos szuper lesz!!!!!

Letti: Nagyon szépek a gyerekek! Erre az inkubátoros képre nagyon emlékszem, szépséges volt újszülőttnek is Attila baba. Most meg tényleg kis vasgyúró. :lol:

Tündi: Hát a váltó tényleg nem a legjobb tartozéka a kocsinak, hol nehéz egyesbe tenni, hol a kettessel van gond.... :roll: De cserélni még nem kellett kopkopkop....De tényleg valami mindig van ezekkel nekünk is. :roll: Jó döntés volt az ablakcsere, ügyiügyi banda vagytok. :wink:

Móni: Jáááj, baj nem jár egyedül?
:) :wink:

Kriszti: Drukk továbbra is!!!!!
Emlékszem, egy ujjnyira voltam nyitva, amikor a 39. héten elment a magzatvíz....csak azon tűnődtem a szülőszobán, hogy vajon mióta is lehetek nyitva....mert 33. hét után nem piszkált a doki, hála az égnek.

Bocsi, ha kihagytam valakit, megyek köhögni.
jaimee1

Hali!

Judit, nekem is az jutott eszembe, hogy pont ma reggel reklámozták a rádióban, hogy Oldtimer kiállítás lesz hétvégén a vasúttörténeti múzeumban. Biztosan klassz lesz, jó szórakozást!
Érdekes lehet ez a kipattintás....de ha hasznos, akkor muszály.

Mindjárt esik...

Én ma a téli gumikat cseréltettem le. Meg betértem a Corába, ha már arrajártam, hogy vegyek nyári szélvédőmosót, mert az Isparban nincsen :? És vettem egy csomó rucit Lilinek megint :oops: Mostmár ő is vehetne nekem, mert lerohad rólam az a 3-4, ami van..... :lol:

Kriszti? Vagy még? Én már azt hittem, Tündi hírére jövök majd :wink:

Móni! Ez a kis angyalarcó ön-és közveszélyes?? :lol: Lili még csak a kék foltjait számolgatja :wink:

Leti! Nagyon édes Ati baba! És Anta is szép, mint mindig :wink:

Évi! Tényleg örök emlék lesz ez Csonginak!
Szombat délután itt szedték össze előttünk a drukkereket, mert egyik sem volt épeszű, az biztos :evil: ! Volt itt 4 csuklós busz, kommandós- és civil rendőrök, motorral, szállítóval, pisztollyal, bottal, mindennel felszerelve.
Hogy hogy nem tud a Ferencváros tenni az ilyenek ellen...?...mert őket büntették meg a huligánjaik miatt megint :twisted:

Szülőin nem lettem okosabb...a Százszorszép ovodából volt ott 3 nő és reklámozták magukat. Ennyi volt, kár volt elmenni :?

Katlina...suli? Könyvek megvannak már? 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Megy a mosógép, elmosogattam, rendet raktam, már csak Csongiért kell mennem. Hm...el vagyok :wink:
De jó lenne, ha fél 4-ig nem esne...vagy addig elállna... olyan szél fúj, hogy ha el kezd esni, biztos bőrig ázunk :?

Kriszti, hát már én is azt hittem gratulálni jövök :lol: Na, majd a front :wink:

Tündi, most akkor 3-4 hétig ablak nélkül lesztek? :shock: Azt hogy csináljátok...?

Mongi, hogy meg nőtt ez a pici baba! Annyira fajin! És Anta...hát tényleg tiszta nő!

Erika, nem az allergiád indul neked is? Mert nekem itt van ezerrel... orrdugulás, reggel tüsszögés! Hogy én ezt hogy utálom!

Nóri, hát igen, ezért nem voltunk még Csongival Fradi meccsen, most is nagyon aggódtam értük (apjával volt)! Annyira kiszámíthatatlan ez a csőcselék (tisztelet a kivételnek)! Féltem, hogy egy életre elveszik a gyerek kedvét a focizástól.
MÁK-nál mi újság?

Tényleg, Vali vajon hogy bírja, rég jelentkezett.

Liz, akkor még egy darabig itthon vagy...., én hetekig egy ujjnyi tágulással jól elvoltam :wink:

Judit, mi van a melóhelyen, tán beindult az üzlet? Jó újítgatást nektek is!

Móni, sajnos a baleseteket nem nagyon tudod elkerülni! Tudom rossz érzés, de ne emészd rajta magad. Az ordításról annyit, hogy nálunk tapasztalat volt, hogy inkább az ijedtségtől ordított, mint hogy annyira fájt volna neki! Sőt, ha egy csepp vért észrevett, akkor már a nagyhalált adta elő. Jó kis színész a gyerekem. Na, szóval, szerintem nem fájt neki annyira, csak jó volt magából kiordítania! Jobbulást neki!
Cipő.... tornacipőben suliba menni? Én még ilyet nem is hallottam...mit mondott az igazgató? Felhívtad?

Évi és
Kép
csongianya

Erika! Megkérdem anyumat 7 körül a gyógyszerrel kapcsolatban. Én úgy rémlik szedtem anno, de úgy hogy 4-5 órával szopi előtt... vagy lehet még többel... nem emléxem pontosan.

Gyógyuljál!!! ++++++++++
szilbee

Erika! Még a múltkor kérdezted: Balatonakarattyán van a nyaraló. Már erősen kezdett lelakott lenni, de a család összefogott, és nem adjuk át az enyészetnek. Nagy kár lett volna érte, mert szuper helyen van, és a család bővülésével méginkább ki lesz használva nyaranta.

Nóri! Mi is a héten cseréltettük le a téli gumikat. Elvégre 25 fokban már éppen ideje volt :D
Hát magadnak is vegyél ruhát! :) Tényleg, a Cora melletti bevásárlóközpont megnyílott már? Lesznek ott jó üzletek (C&A, Müller)

Évi! Fradi meccsre én sem mernék kimenni a helyetekben, az életveszélyes... :?
Az nagyon jó lenne, ha azért kéne melózni sokat, mert megindult az üzlet... Sajnos nagyon rosszul áll a szénánk :(

Na, lassan készülődöm, nemsokára itt vannak értem.
judit_79

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dicséreteket. Anta egy kis angyalarcú ördögfióka, Ati meg, hát tényleg jó erőben van.

Szilbee! Én meg Antóniával a játékboltban voltam. De sajnálom, hogy elkerültük egymást. Nagyon szupi, hogy Dév még szopik. Tőlem is kiakadnának mert Antát 2.5 éves koráig szoptattam.

Lizocska! Nagyon édes Emma, hogy igy várja már a picit.
Kis Pistinél,, hogy tudtad megoldani a kaki kérdést, amikor kötése volt. Szerintem mi is mütétesek leszünk, de Ati telenyomja a pelusát, el sem tudom képzelni hogy a kötés hogy birná ki, tuti cserélni kellene.

Kriszti! Továbbra is szoritok neked én is, most már bármikor jöhet a baba.

Judit! Szegény Marci, remélem jobb lett neki. Hányszor kell még mennetek?

Móni! Nagyon sajnálom Milánt. Hogy van?
A suliban mi van, nem ismerik a tanarak a váltócipőt?

Tündi! Hogy vagy. Luca mit szól a pocidhoz?

Szombaton találkoztam a városban Hajniékkal. Franciska nagyon kis zabálni való Sajnos Ati pont nyügi volt,de azért egy pár szót tudtunk váltani.

Jövő héten ha minden jól megy 3oviba is megyünk nyiltnapra, már nagyon várom.Meg megy még Antónia táncházba és meseelőadásra is , jó zsufi hetünk lesz.

Kép
Kép
mongi

Judit,biztos nem volt kellemes a kipattintás Marcinak,de ha kell hát kell!!
Ha van vkinek ynaralója azt tényleg érdemes rendben tartani.Honvédségi üdülőkbe nem szoktatok menni?
És már én is várom,hogy legyen C&A :)

Nóri,néha vegyél magadnak is,de én is inkább Lucának veszek,mint magamnak,pedig kellene egy két darab....

Erika,jobbulást!!!Én is elkezdtem köhécselni,azt hiszem beszerzek pár homes cuccot,Lucussal is azt szedtem anno..
Nekünk is voltak a váltóval gondok,amjd letört a kezem mire sebességbe raktam...muszáj volt megcsináltatni,a szerelő ügyi volt és ingyen megoldótta a gondját,amugy 40ezerbe került volna a javító készlet hozzá :roll: Viszont a kuplungozást nem úsztuk meg...az vót a nem occsó....

Letti,kb másfél-2 hete mondja Luca,hogy baba,és mutogat a hasamra,húzogatja a pólomat,és keresi a babát.Puszit is szokott neki adni,kis cuki :)

Évi,tudod lent lakunk az ebédlőben,fent képtelenség lenne...
Ebédlőn nincs ablak,csak egy nagy üveges ajtó,de azt ugye nem cseréltetjük.A szobák ablakait meg szépen befóliázzák addig mire érkezik..Mondtam a srácnak,hogy nagyon sürgős lenne a dolog.Azt mondta,hogy az ablakok lehet meglennének 2hét alatt is,de a redőny és szúnyogháló már több idő...
Azért télen kíváncsi leszek mennyi fűtés számlánk lesz majd...hisz a betonba is van hőszigetelés,és belül a gipszkartonfalakban is...

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

Hát nekem hely nem valószínű hogy lesz, de dolgoznom meg már muszály mert nagyon kevés igy a pénz....

Kriszti Lizocska, kinn vagyok gyakrolaton a kórhézban írjatok privit s elküldöm a számom, s szóljatok ha benn vagytok, hátha én is ott leszek....

Holnap megyek gyakszira, meg hétfőn éjszakára azt hiszem :-) de egyébként még május 9.-éig vagyok.
Ha meg a zsülőszobán nem sikerül össze futnunk akkor a gyerekágyon meglátogatlak :-)

puszi mindenkinek!

Egyébként bár tudom hogy ritkán járok erre felé, de drukkoljatok mert holnap este Bettikének "fellépése "lesz alapítványi bál lesz a faluban, s néptáncolni fognak...majd jövök s beszámolok!

Kellemes hétvégét

Kép
kbernadett

Erika, nem tudják, mennyire jut át az anyatejbe, ezért inkább nem javasolják. De nem tilos. Amúgy, nem szopik már Popi annyit, igyad csak, hogy tisztuljon a tüdőd. Jobbulást!
Annak nincs értelme, hogy gyógyszert szopi előtt X órával, meg két szopi között stb. mert az anyatej folyamatosan termelődik, és ugyanúgy benne lesz a gyógyszer, a bevétel időpontjától függetlenül.

Kép
pimelinda

Linda! Nekem azt hogy így csináljam doki mondta. :shock: (Mondjuk akkor már csak az esti szopi volt... lehet azért? :roll:)

Erika! Anyum is csak azt tudta mondani, mint Linda.
szilbee

Köszi csajok! Cupppppppppp!
jaimee1

Nóri!
jövőhét pénteken kezdődik,a jegyzetről akkor beszélünk bővebben amúgy 25rugó úgy emlékszem :twisted:

Erika!
Jobbulást!

Nem értem én ezeket az anyukákat!
Mért kell valakire rossz szemmel nézni mert szoptat!
Az egyik rokon kisfiú most lesz ősszel 3éves,odaáll az anyukálya elé,és boci szemmel közli hogy anya szopizni szeretnék egyet-kettőt :lol:
Anyukának már tényleg alig van valamicske teje-de a gyerek még azt a picit igényli,főleg kisebb balesetek-vagy lefekvés előtt

Kriszti????

Tündi!
Majd végeztek már lassan és utána élvezitek a szép házikótókat!

Most kaptunk mi is ablak ajánlatot:1,1m-ez a nagyon jó közé számít!!!!
argongázas hőszigetelés(állítólag ez a legjobb)

Kép

Kép
katlina

Katlina,nekünk T.miklósról lesznek az ablakok.Most 36% kedvezmény van rá.Nagyon jó áron jutotttunk hozzá...De nekünk vmi 2*4 mm-es üveg lesz,és közte levegő vagy micsoda...De hőszigetelt üvegek!Mondjuk én ezekhez igazándiból nem értek..vittem magammal a mestert és az rendezte a dolgokat :)

Csajok,tegnap olyan isteni csokitortát vettem a zagyvában a házassági évfordulónkra,hogy csak na :) Azóta azzal tömöm a fejem :oops:

Krisztiről nem tudok semmit,de majd felhívom!:)

Kép
Kép
tundi24

Kriszti,itthon van!Majd hétfőn kell megint mennie!De azt mondta,hogy nagggyooon bunkó volt az ügyeletes orvos :roll:

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?